Καλησπερα σε ολους,23 χρονια στη κολαση...χωρις φαρμακα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 94
    Banned
    τι εγινε ρε παιδια τα φτιαξατε? )

Banned
    ευχαριστω νατασα,μονο ο 'θεος' γνωριζει τις ψυχες..λεμε αν υπαρχει...πως εισαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by billys View Post
    τι εγινε ρε παιδια τα φτιαξατε? )
    τι να φτιαξουμε τα μαλλια μας ντεκαπαζ? απο το αγχος ξεκινησαμε, με τις συναντησεις συνεχισαμε, μεχρι κ τους αντιεξουσιαστες πιασαμε, αλλα οκ επανηλθαμε!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    εχεις δει τη ταινια tree of life? giati to lacrimosa απο εκει το πρωτοακουσα

Senior Member
    οχι δεν την εχω δει αλλα τωρα που μου ειπες οτι εχει το νικ μου μεσα θα την δω.. τι ακριβως ηταν εκει το lacrimosa?? εγω απο το τραγουδι των evanescence το πηρα!

Banned
    ψαξτο στα γρηγορα στο youtube βαλα tree of life lacrimosa,δες και ακου

Banned
    και μετα καπακι αφιερωνω σε ολα τα παιδια το nice n sleazy-stranglers,καθοτιν παλιος θαμωνας της mad στην Πλακα

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=JmnYqKl1LzE

Αν εννοεις αυτο ειναι πραγματικα μαγευτικο το soundtrack lacrimosa, το ακουσα κ ανατριχιασα....

Banned
    γεια σου ρε πετραν..εχω ψαξει απαντα...
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    +1

Lacry is right. Είναι αστικός μύθος ότι η "έλλειψη αγάπης" ευθύνεται για όλα και υπάρχουν και άτομα που είχαν αγάπη στην ζωή τους και παρ'όλα αυτά είχαν και πανικούς και κατάθλιψη και ψύχωση. Σίγουρη το να έχεις υποστηρικτικούς φίλους και οικογένεια είναι ΠΟΛΥ σημαντικό, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό δυστυχώς, το πρόβλημα είναι πέρα από τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Billys δοκίμασες γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία σε κάποιον καλό θεραπευτή? Αυτό βοηθάει πάρα πολύ τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη. Ίσως να σε βοηθούσε πολύ να βρεις και κάποιο group therapy γνωσιακής-συμπεριφορικής για να συνδυάσεις και την κοινωνικοποίηση που θες. Σε πανικούς βοηθάει πολύ να αντιμετωπίσεις τον πανικό τον ίδιο, δηλαδή το να σου προκληθεί πανικός η σταδιακο άγχος από θεραπευτή, μέχρι να εξοικειωθείς μαζί τους και να μην τα φοβάσαι πλέον. Μπορεί να ακούγεται επίπονο, αλλά είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος απαλλαγής. Να αντιμετωπίσεις τους φόβους μέχρι να τους απομυθοποιήσεις.

Η θεραπεία επίσης μπορεί να αλλάξει και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι και πιστεύεις κάποια πράγματα. Κάποιες ιδέες που έχουμε μας ανακυκλώνουν το άγχος, τον τρόμο, την δυσθυμία και μας οδηγούν σε περαιτέρω συμπεριφορές που προκαλούν ακόμα περισσότερο άγχος και δυσθυμία. Π.χ. μια άκαμπτη πίστη του τύπου "μόνο εγώ μπορώ και κανένας άλλος" (παράδειγμα φέρνω δεν λέω για σένα) είναι κάτι που θα τροφοδοτεί το άγχος (παρά θα το μειώνει) από όλες τις πλευρές. Αναγνωρίζοντας το τι μπορεί να σκέφτεσαι κάπως υπερβολικά είναι πολύ σημαντικό στο να αρχίζεις να το αλλάζεις (και με την βοήθεια του θεραπευτή) ώστε να απελευθερωθείς από διάφορα "φίλτρα" και ιδέες που μπορεί αυτόματα και ασυνείδητα να σε αφήνουν πίσω και να σε αγχώνουν. Όλοι το έχουμε πάθει κατά καιρούς, απλά κάποιοι που είναι επιρρεπείς στο άγχος και στα νευρωσικά να είναι πιο ευαίσθητοι.

Τα φάρμακα ποια δεν είναι τόσο ταμπού και είμαι υπέρ του να κάνει οτιδήποτε ο άλλος για να βοηθηθεί. Όπως ακριβώς βοηθάει να πάρεις ένα παυσίπονο από το να ανακουφίσεις από τον πονοκέφαλο έτσι και βοηθάει να πάρεις ένα αντικαταθλιπτικό για να βοηθήσει στο χρόνιο άγχος. Δεν θα "γιατρεύσει" το πρόβλημα αλλά θα χαμηλώσει την ένταση του άγχους και τις φοβικές ιδέες, κάτι που βοηθάει πολύ σε όλους τους τομείς, όπως π.χ. το να αρχίζεις να βγαίνεις έξω και να κάνεις πράγματα π.χ. το να αρχίζεις να κοινωνικοποιείσαι όπως λες και εσύ, κάτι που θα ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την διάθεσή σου. Δεν είναι όποιος δεν παίρνει κάποιο χάπι "αδύναμος" η "ανίκανος".

Κατά εμένα, παρ όλο που απογοητεύτικες από 3 ψυχολόγους, ψάξε για έναν έμπειρο στη γνωσιακή-συμπειφορική και μην φοβάσαι (ούτε να αισθάνεσαι κάπως), πήγαινε και σε ένα ψυχίατρο. Δεν είναι "τόσο μεγάλα" και "φοβερά" όπως τα υποθέτουμε πολλές φορές στο μυαλό μας.

Banned
    αυτο εννοω...δες και τη ταινια,θα ανατριχιασεις πιο πολυ,ειναι ποιηση,μπορουμε να βαλουμε και λινκς εδω μεσα?? οκ σας βαζω ενα τραγουδακι http://youtu.be/-55d4XkfW8w

Senior Member
    Quote Originally Posted by billys View Post
    αυτο εννοω...δες και τη ταινια,θα ανατριχιασεις πιο πολυ,ειναι ποιηση,μπορουμε να βαλουμε και λινκς εδω μεσα?? οκ σας βαζω ενα τραγουδακι http://youtu.be/-55d4XkfW8w
    εννοειται οτι θα την δω! σε ευχαριστω που μου την προτεινες! το τραγουδι αυτο παλιο δεν ειναι?

Member
    Ρε συ Billy, αντιλαμβάνομαι κάπως το πρόβλημά σου, αλλά απ' την άλλη δεν καταλαβαίνω πώς την παλεύεις 10 χρόνια αποκομμένος. Φαίνεσαι άτομο που έχει ζήσει έντονα και επικίνδυνα. Ίσως αυτή η ένταση και το γκάζι να σε οδήγησαν να αποτραβηχτείς. Κι εγώ το έχω πάθει, αλλά ήταν μια επιλογή που προσπαθώ στοιχειοδώς να υποστηρίζω και να μη χαλιέμαι. Βρες τους παλιούς σου φίλους, πήγαινε καμιά βόλτα από τα μέρη όπου πήγαινες παλιά. 'Αλλωστε όλα αλλάζουν, κι εμείς μέσα σε αυτα. Θα τα δεις όλα με άλλα μάτια και το πιο πιθανό είναι να περάσεις κι απαρατήρητος αν δεν θελεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Καμιά φορά το παρελθόν μας πληγώνει, αλλά είναι κ η αφετηρία για να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα και να χτίσουμε νέες εμπειρίες πάνω σε παλιά θεμέλια. Και ΟΚ, πες ότι η φιλοσοφία σου σαν άτομο σε κάνει να απορρίπτεις τους ψυχολόγους κι όλα αυτά. Δεν μπορεί όμως, κάτι θα υπάρχει μέσα σου να λειτουργήσει ως αντίβαρο. Μια περιέργεια, έστω, μια ανάγκη να προκαλέσεις και να αφυπνίσεις καπως τον εαυτό σου. Γενικά. ουσίες έπαιρνες? μήπως παίζει ρόλο κι αυτό? πίνεις γενικώς? Δουλεύεις?
    [QUOTE]NO BODY is PERFECT :cool:[/QUOTE]

Banned
    απο τη ταινια το πρωτοακουσα,ναι παλιο πρεπει να ειναι,φιλη εχω κανει αποπειρα αυτοκτονιας...στο τσακ τη γλυτωσα...και τωρα που καταλαβα θελω να ζησω,εχω τοσο ομορφα πραγματα στο μυαλουδακι μου...αλλα το ματριξ γυρω μου δεν με αφηνει..ξερεις νομιζω σαν σαλονικια

Banned
    μαλιστα,με λενε Βασιλη,εσενα?
    Quote Originally Posted by triste_mariposa View Post
    Ρε συ Billy, αντιλαμβάνομαι κάπως το πρόβλημά σου, αλλά απ' την άλλη δεν καταλαβαίνω πώς την παλεύεις 10 χρόνια αποκομμένος. Φαίνεσαι άτομο που έχει ζήσει έντονα και επικίνδυνα. Ίσως αυτή η ένταση και το γκάζι να σε οδήγησαν να αποτραβηχτείς. Κι εγώ το έχω πάθει, αλλά ήταν μια επιλογή που προσπαθώ στοιχειοδώς να υποστηρίζω και να μη χαλιέμαι. Βρες τους παλιούς σου φίλους, πήγαινε καμιά βόλτα από τα μέρη όπου πήγαινες παλιά. 'Αλλωστε όλα αλλάζουν, κι εμείς μέσα σε αυτα. Θα τα δεις όλα με άλλα μάτια και το πιο πιθανό είναι να περάσεις κι απαρατήρητος αν δεν θελεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Καμιά φορά το παρελθόν μας πληγώνει, αλλά είναι κ η αφετηρία για να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα και να χτίσουμε νέες εμπειρίες πάνω σε παλιά θεμέλια. Και ΟΚ, πες ότι η φιλοσοφία σου σαν άτομο σε κάνει να απορρίπτεις τους ψυχολόγους κι όλα αυτά. Δεν μπορεί όμως, κάτι θα υπάρχει μέσα σου να λειτουργήσει ως αντίβαρο. Μια περιέργεια, έστω, μια ανάγκη να προκαλέσεις και να αφυπνίσεις καπως τον εαυτό σου. Γενικά. ουσίες έπαιρνες? μήπως παίζει ρόλο κι αυτό? πίνεις γενικώς? Δουλεύεις?

Banned
    http://youtu.be/lUv-4dNX6Jw χαλαραααα!!

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast