Ρομαντική φιλία υπάρχει; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Ο άντρας σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πάει πακέτο με τον άνθρωπο...

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Ο άντρας σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πάει πακέτο με τον άνθρωπο...
    Ναι αλλά οι γυναίκες σήμερα, και ειδικά μεταξύ 25-35 ετών κρίνουν πολύ αυστηρά έναν ήπιο, ευγενικό και ανασφαλή, υποχωρητικό άντρα όσο καλός και ευαίσθητος άνθρωπος και να είναι. Μιλάει η πείρα. Είναι τελείως αξιολύπητες, ειδικά οι γυναίκες αυτής της ηλικίας. Σήμερα γύρισα με το ταξί και οδηγούσε μια γυναίκα γύρω στα 40. Πιάσαμε την κουβέντα για το πόσο μου άρεσαν τα παλιά τραγούδια που έπαιζε το ραδιόφωνο. Είναι άλλη ποιότητα ανθρώπων οι παλιότερες γενιές. \'Ολοι οι φίλοι και οι φίλες μου ήταν πολύ μεγαλύτεροι από μένα. Οι νέοι με θεωρούν οπισθοδρομικό, υπέρβολικά ρομαντικό και καθυστερημένο και καθόλου άντρα. Θέλουν κάποιον να τους δίνει χαστούκια, να τους χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και όχι να κλαίει, να της λέει \'\'ότι θες εσύ\'\'. Γι\'αυτό με νέες γυναίκες διστάζω πολύ πια την πολύ προσωπική σεξουαλική σχέση. Τις βρίσκω αδυσώπητες και σκληρές και άκαρδες (με εξαιρέσεις πάντοτε).

Senior Member
    Το γενικεύεις.....Ίσως να είναι δική σου αίσθηση του πως πρέπει ο άντρας να είναι σήμερα αλλά επίσης και δική σου αίσθηση ότι αν βγεις με δάκρυ κορόμηλο στην πιάτσα του ερωτικού κυνηγιού θα χαρακτηριστείς ανεπαρκής άντρας...ή μη άντρας.....

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Το γενικεύεις.....Ίσως να είναι δική σου αίσθηση του πως πρέπει ο άντρας να είναι σήμερα αλλά επίσης και δική σου αίσθηση ότι αν βγεις με δάκρυ κορόμηλο στην πιάτσα του ερωτικού κυνηγιού θα χαρακτηριστείς ανεπαρκής άντρας...ή μη άντρας.....
    Επειδή αυτό έχει συμβεί ως τώρα κι επειδή γνώρισα αρκετές γυναίκες που προτιμάνε να πηγαίνουν με ασφαλή αρσενικά που έχουν αυτοπεποίθηση και είναι κυριαρχικά, ακόμα κι αν αυτά τα αρσενικά είναι πολύ πιο άσχημα από μένα εμφανισιακά. Μου τη σπάει να βλέπω ξανά και ξανά \'\'τέρατα\'\' να κερδίζουν τις γυναίκες επειδή έχουν μαγκιά και τσαμπουκά. Κατά βάθος οι γυναίκες ζητάνε έναν \'\'μπαμπά\'\', δηλαδή κάποιον που συνδυάζει αυταρχικότητα με τρυφερότητα. Το σύνδρομο της Ηλέκτρας. Ενώ εγώ έχω τελείως θηλυκά χαρακτηριστικά γιατί ζητάω το ίδιο από γυναίκες, αυτό το \'\'κάνε με ό,τι θες\'\'. Τελείως παθητικός για άντρας.

Senior Member
    Ακόμα κι αν υποθέσουμε οτι υπάρχει ρομαντική φιλία, εσύ πόσο διατεθειμένος είσαι να τη δεχτείς?

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Ακόμα κι αν υποθέσουμε οτι υπάρχει ρομαντική φιλία, εσύ πόσο διατεθειμένος είσαι να τη δεχτείς?
    Aπόλυτα διατεθειμένος.

Senior Member
    Tότε μπορείς να το καλλιεργήσεις αν θές.

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Tότε μπορείς να το καλλιεργήσεις αν θές.
    Δεν το δέχονται οι γυναίκες. Το βλέπουν αφύσικο. Θέλω να ξεκινήσω σχέση με γυναίκα από φιλία που θα εξελιχθεί πολύ αργά σε ερωτική σχέση για λόγους ασφάλειας και άλλους λόγους. Αλλά σε αυτές φαίνεται τρελλό να βλέπονται δυο άνθρωποι διαφορετικού φύλου για πολύ καιρό και να μην έχουν κανονικές σεξουαλικές επαφές.

Senior Member
    Ισως πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σχετικά με την ρομαντική φιλία. Οταν μια γυναίκα σου αρέσει δεν υπάρχει αυτό. Η φυσιολογική κατάληξη είναι ο έρωτας.

Senior Member
    Μερικές γυναίκες Μοναξιά, αναζητούν, αυτό που λένε \"ντεκόρ\" δηλαδή κάποιον τον οποίο θα έχουν εντελώς υπό τον έλεγχο τους. Γλυκό, υποτακτικό αλλά κυρίως, κυρίως κάποιον που δεν θα τους φύγει!
    Αλλά αυτό πραγματικά θέλεις; Δεν νομίζω. Και δεν νομίζω ότι καμάι γυναίκα θέλει αυτό. Θα πρέπει να υπάρχουν τεράστιες ανασφάλειες.

Δηλαδή θα πρέπει να υπάρχει μια ραχοκοκαλιά. Αλλά κυρίως για σένα... όχι για τη κοπέλα σου. Είναι σα να μου λες δεν έχω θέλω, δεν έχω τίποτα πάρ\'τε με και καν\'τε με ό,τι θέλετε. Υπάρχουν κοπέλες που θα το αποδεχθούν αυτό αλλά προσωπικά λυπάμαι τους \"άντρες\" που έχουν. Στο λέω φιλικά και δεν κατηγοριοποιώ. Επίσης είναι λίγο... μοιρολατρικό σαν να λες θέλω κάποιον/α να έχει τον έλεγχο μου, να μου λέει τι να κάνω γιατί δεν είμαι ικανός να \"υποστηρίξω\" τον εαυτό μου.

Senior Member
    Originally posted by alexandros3
    Μερικές γυναίκες Μοναξιά, αναζητούν, αυτό που λένε \"ντεκόρ\" δηλαδή κάποιον τον οποίο θα έχουν εντελώς υπό τον έλεγχο τους. Γλυκό, υποτακτικό αλλά κυρίως, κυρίως κάποιον που δεν θα τους φύγει!
    Αλλά αυτό πραγματικά θέλεις; Δεν νομίζω. Και δεν νομίζω ότι καμάι γυναίκα θέλει αυτό. Θα πρέπει να υπάρχουν τεράστιες ανασφάλειες.

Δηλαδή θα πρέπει να υπάρχει μια ραχοκοκαλιά. Αλλά κυρίως για σένα... όχι για τη κοπέλα σου. Είναι σα να μου λες δεν έχω θέλω, δεν έχω τίποτα πάρ\'τε με και καν\'τε με ό,τι θέλετε. Υπάρχουν κοπέλες που θα το αποδεχθούν αυτό αλλά προσωπικά λυπάμαι τους \"άντρες\" που έχουν. Στο λέω φιλικά και δεν κατηγοριοποιώ. Επίσης είναι λίγο... μοιρολατρικό σαν να λες θέλω κάποιον/α να έχει τον έλεγχο μου, να μου λέει τι να κάνω γιατί δεν είμαι ικανός να \"υποστηρίξω\" τον εαυτό μου.
    O υποτακτικός γλυκός άντρας δεν είναι ντεκόρ ούτε άβουλος. Αντλεί την μέγιστη δύναμη και δείχνει την μέγιστη δυνατή θέληση νοιώθοντας ότι δίνεται σε μια γυναίκα και παλεύοντας γι\'αυτήν. Δεν έχεις ζήσει τέτοια μοντέλα σχέσεων προφανώς, γι\'αυτό θεωρείς ανασφαλείς και τις γυναίκες που αποζητούν τέτοιους άντρες. Το ότι επιζητάς έλεγχο και δύναμη από μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι είσαι ανίκανος να υποστηρίξεις τον εαυτό σου.
    \'Οσο γι\'αυτό που έγραψε ο liberchild ότι κάθε σχέση με γυναίκα καταλήγει αργά ή γρήγορα σε ερωτική, αυτό το δέχομαι, αλλά όσες ξεκινούν από φιλίες είναι οι πιο επιτυχημένες σύμφωνα με την εμπειρία μου.

Senior Member
    Χαίρομαι που απάντησες φιλικά γιατί και το μήνυμα μου ήταν φιλικό, αν και θα μπορούσε κάποιος να το παρεξηγήσει. Προφανώς έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Senior Member
    Χαίρομαι που απάντησες φιλικά γιατί και το μήνυμα μου ήταν φιλικό, αν και θα μπορούσε κάποιος να το παρεξηγήσει. Προφανώς έχουμε διαφορετικές απόψεις.
    Πάντα φιλικά απαντάω. Αυτό είναι και η συνέπειά μου, γιατί αν υποστήριζα μόνο θεωρητικά την υποχωρητική στάση μου απέναντι στους ανθρώπους και δημόσια εξέφραζα τις απόψεις μου με επιθετικότητα, θα ήμουν διχασμένος. ΄Εχω μάθει να ζω έτσι πια, δοτικά ή υποχωρητικά αλλά ποτέ ενδοτικά. Θα μπορούσες να με πεις υποτακτικό με τις γυναίκες αλλά όχι δουλικό. Οι διαφορές είναι λεπτές. Επίσης πιστεύω ότι δεν πρόκειται ουσιαστικά για διαφορά απόψεων, αλλά για διαφορά βιωμάτων. Δεν πιστεύω καθόλου στην αδύναμη γυναίκα, ούτε στην υποτακτική γυναίκα, είναι κάτι που μου είναι ξένο και πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ψάχνουν αυτό που τους συμπληρώνει. Φαντάσου τι θα γινόταν αν ζούσα ή έκανα σχέσεις με μια γυναίκα που έχει τον ίδιο χαρακτήρα με μένα. Δεν θα πετυχαίναμε ποτέ τίποτα.

Senior Member
    Ελπίζω πάντως να μην βλέπεις μόνο τα δύο άκρα. Υποτακτική - κυριαρχική.... Υπάρχουν και διαβαθμίσεις. Προσωπικά πιστεύω στην ισότιμη σχέση, ούτε υποτακτική ούτε κυριαρχική. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μέσω βιωμάτων κι εμένα... Με περνάς 5 χρόνια αλλά έχω ζήσει πέντε πράγματα κι εγώ... :)
    Επίσης αντίθετα με σένα, πάλι, νομίζω ότι μια σχέση δουλεύει όταν υπάρχουν πολλά κοινά. Ιδίως στον χαρακτήρα.

Senior Member
    Ελπίζω πάντως να μην βλέπεις μόνο τα δύο άκρα. Υποτακτική - κυριαρχική.... Υπάρχουν και διαβαθμίσεις. Προσωπικά πιστεύω στην ισότιμη σχέση, ούτε υποτακτική ούτε κυριαρχική. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μέσω βιωμάτων κι εμένα... Με περνάς 5 χρόνια αλλά έχω ζήσει πέντε πράγματα κι εγώ... :)
    Επίσης αντίθετα με σένα, πάλι, νομίζω ότι μια σχέση δουλεύει όταν υπάρχουν πολλά κοινά. Ιδίως στον χαρακτήρα.
    Νομίζω ότι αυτό ισχύει για τα ενδιαφέροντα, όχι για τον χαρακτήρα. Κοινά ενδιαφέροντα. Σ\'αυτό συμφωνώ και μ\'έχει απασχολήσει πολύ. Αλλά όχι χαρακτήρες. Είμαι πια κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι ένας συνεσταλμένος άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει παρέα με μια επίσης συνεσταλμένη γυναίκα. Δεν θα μπορεί να ανοιχτεί εύκολα ο ένας στον άλλο. \'Ενας οξύθυμος επίσης δεν μπορεί να τα καταφέρει με μια που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Θα τρώγονται όλη την ώρα. Και άλλα πολλά παραδείγματα. Για τις διαβαθμίσεις που λες συμφωνώ.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast