Results 1 to 15 of 22
-
02-03-2012, 02:52 #1
Ποναω να βλεπω το φιλο μου να κανει χρηση!!!!!
Παιδια ποναω να βλεπω το φιλο μου να κανει χρηση και να ξεσπαει πανω μου. Εφυγα ειναι η αληθεια αλλα ακομα δε μπορω να συνελθω!! Έχω παθει τετοιο σοκ! Δεν έχω ξαναδει τετοιο πραγμα στη ζωη μου... Έβλεπα εφιαλτες.... Έβριζε και χτυπουσε! όλα αυτα είναι συμπτωματα απο τη χρηση. Νομιζα θα το ξεπερασω αλλα δυσκολευομαι παρα πολυ..
Τι να κανω να το αφησω πισω... Μου χει μεινει φοβος και πονος στην καρδια τοσο βαθυς.. Ποναω... Τόσο βαθια όσο δεν παει αλλο! Άπλα θα ήθελα κουβεντουλα να μου πειτε την αποψη σας καπως... Νιωθω να πνιγομαι
- 02-03-2012, 03:50 #2
τι παιρνει?
02-03-2012, 04:01 #3
χασις κανει κυριως αλλα μου ειπε οτι εχει δοκιμασει και ολα τα υπολοιπα.....
02-03-2012, 04:16 #4
οχι δεν ειναι απο το χασισι αυτα που κανει, αλλα προβληματα εχει
02-03-2012, 04:24 #5
Αγαπητε μου φιλε μου ελεγε οτι θελει να παντρευτει μια αλλη για να παρει λεφτα και ταυτοχρονα να ειναι μαζι μου εβριζε και χτυπουσε
Χρησιμοποιουσε χυδαιο λεξιλογιο.... μια φορα πηρε μαχαιρι και ελεγε αν δεν ειμαι μαζι σου θα αυτοκτονησω.. Ολα αυτα πιστευεις δεν ειναι απο χρηση?
02-03-2012, 04:30 #6
Ναι, καμια σχεση δεν εχουν με το χασισι, απο το χασισι γινεσαι ευχαριστος, ηρεμος η βαρετος το πολυ. Προβληματικο χαρακτηρα περιγραφεις και οχι συμπτωματα χρησης...
02-03-2012, 04:33 #7
μαλιστα..... παρόλα αυτα έκανε και χρηση. Μια ερωτηση τελευταια θα ηθελα να κανω... οταν κανεις χρηση καιγονται τα εγκεφαλικα κυτταρα ετσι?
02-03-2012, 04:37 #8
αναλογα απο την ουσια και αν κανει καταχρηση, η πιο επικινδηνες ουσιες ουσιες για τον εγκεφαλο ειναι το αλκοολ και το ταβορ που οι γιατροι γραφουν τοσο ευκολα
02-03-2012, 04:39 #9
Σε ευχαριστω πολύ!
02-03-2012, 09:08 #10
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-03-2012, 13:50 #11
Εδώ και 15 χρόνια κάνω χρήση χασίς όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Υπήρχαν διαστήματα που έκανα καθημερινή χρήση για μήνες και μιλάμε για ποσότητες.
Σε καμία περίπτωση το χασίς δεν βγάζει προβληματική συμπεριφορά αν δεν προϋπάρχει. Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά ότι κάτι άλλο υπάρχει και δεν είναι επίδραση του χασίς. Η επίδραση του εξαρτάται από τον χαρακτήρα, την διάθεση και το περιβάλλον έτσι μπορεί να είσαι από ευδιάθετος, σχεδόν χαζοχαρούμενος, έως να κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Σίγουρα βέβαια μπορεί να βγάλει πράματα στην επιφάνεια που κάποιος θα έκρυβε εάν ήταν νηφάλιος. Βέβαια και αυτό εξαρτάται πόσο μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου που σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνεις ακόμα και αν έχεις κατεβάσει ένα ολόκληρο φυτό που λέει ο λόγος. Το άλλο που μπορεί να παίζει είναι ο συνδυασμός χασίς με αλκοόλ, εκεί σίγουρα χάνεις τον έλεγχο πολύ πιο εύκολα. Προφανώς επειδή το αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες σε απογυμνώνει.
Στερητικά σύνδρομα το χασίς ουσιαστικά δεν έχει παρά μόνο η συνήθεια είναι αυτή που σου λέει να είχα ένα τσιγαράκι τώρα. Επίσης τα εγκεφαλικά κύτταρα καίγονται μόνο μετά από χρόνια και βαριά χρήση. Σίγουρα γίνεσαι πιο παθητικός, χωρίς ιδιαίτερη ζωντάνια στην καθημερινότητα σου. Πάντως τα εγκεφαλικά σου κύτταρα ανανεώνονται συνεχώς μέχρι και σε μεγάλη ηλικία με την κατάλληλη εξάσκηση του μυαλού.
Απλά για να καταλήξω και να μην σε κουράζω, όλες οι ψυχο-ενεργές ουσίες όπως το χασίς, το LSD, μανιτάρια κτλ αυτό που κάνουν είναι να αμβλύνουν συμπεριφορές, επιθυμίες και χαρακτηριστικά που υπάρχουν ήδη μέσα μας και όχι να δημιουργήσουν κάτι εκ' του μηδενός. Για αυτό άλλωστε χρησιμοποιούνται και ως τρόποι εξερεύνησης του εαυτού μας χωρίς να παροτρύνω κάποιον να το κάνει αν δεν είναι έτοιμος να το χειριστεί !!
Αν όντως θες να δεις στερητικά σύνδρομα και ακραίες καταστάσεις που όντως δημιουργούνται από την χρήση και όχι επειδή εμείς είμαστε "προβληματικοί" δες το ντοκυμαντέρ του Θοδωράκη "Πρωταγωνιστές" για τους χρήστες ηρωίνης.
Αυτά και σόρρυ για το μακροσκελές κείμενο.
02-03-2012, 15:04 #12
εκτος κι αν επροκειτο για ψυχωσικη κριση .κριση 'προπομπός' (που περασε η ετσι φαινεται ...)
μην ξεχναμε οτι περιπου για το 40% περιπου των ψυχωσικων κρισεων ευθυνεται το χασις .
Καθολου αμελητεο ε?
02-03-2012, 16:08 #13
ΜΟΝΟ αν καποιος εχει προδιαθεση ομως.. απλα ξεσπαει πιο ευκολα με το χασις.. αν δεν υπηρχε το χασις ισως να ξεσπουσε η ψυχωση με καποιο αλλο τροπο. Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που λενε οτι το χασις δεν εχει και αρνητικα αλλα οχι και να λεμε οτι ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για ψυχωσικες κρισεις... Οποιος δεν το σηκωνει η πεφτει με τα μουτρα πανω ας το αφησει,υπαρχουν ατομα που το σηκωνουν και κανουν σωστη χρηση και τα βοηθαει κιολας σε πολλους τομεις οπως η εμπνευση η το χαλαρωμα των νευρων μετα απο μια κουραστικη ημερα.
συμφωνω απολυτα με obey και ειδικα με την παραγραφο :
"Απλά για να καταλήξω και να μην σε κουράζω, όλες οι ψυχο-ενεργές ουσίες όπως το χασίς, το LSD, μανιτάρια κτλ αυτό που κάνουν είναι να αμβλύνουν συμπεριφορές, επιθυμίες και χαρακτηριστικά που υπάρχουν ήδη μέσα μας και όχι να δημιουργήσουν κάτι εκ' του μηδενός. Για αυτό άλλωστε χρησιμοποιούνται και ως τρόποι εξερεύνησης του εαυτού μας χωρίς να παροτρύνω κάποιον να το κάνει αν δεν είναι έτοιμος να το χειριστεί !!"
02-03-2012, 17:55 #14
Παιδια διαβασα ολα οσα γραψατε. Δεν μπορω να πιστεψω πως ενας ανθρωπος παιρνει μαχαιρια και χτυπαει. Ειλικρινα μιλαω δεν εκανα τιποτα και γυρισε και αρχισε να ξεσπαει με αυτον τον τροπο και εγω γουρλωνα τα ματια. Αυτο που σκεφτηκα είναι μηπως περασε κανενα ψυχωτικο επεισοδιο αλλα να παρει μαχαιρι?? Ισως ειχε και άλλα προβληματα μεσα του. Καποιος μου ειχε πει οτι αν κανεις χρονια χρηση βαριων ουσιων γινεσαι επιθετικος... Τι να πω μονο αυτος ξερει γιατι φερεται ετσι.... Το χασις όντως σε χαλαρωνει... τα άλλα ομως? Μου λεγε πως θελει να παντρευτει αλλη για λεφτα με λευκο τυπικο γαμο... ό,τι του φανει του λολοστεφανη... Εγω προσωπικα δεν την θεωρω λογικη σκεψη. Παρανοικη μου φενεται. Δε ξερω για εσας
02-03-2012, 23:42 #15
Σε γενικές γραμμές, αν δεν έχεις άλλα προβλήματα, από το χασίς δεν έχεις τέτοιες συμπεριφορές. Αντιθέτως.
Μήπως απλά είναι μαλάκας?