ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Ημουνα το σαββ. ψιλομαστουρωμενη απο μπαφο κ ψιλοφτιαγμενη. ημουν στο αμαξι στο κεντρο της αθηνας ομονοια και γυρνουσα. χαζευα εκστασιασμενη να φωτακια και ειχα χασει την αισθηση του χρονου. ξαφνικα μεσα στο κεντρο - μιλαμε για εντελως κεντρο- της πλατειας, κατω απο τα φωτα κιολας, ειδα νεαρους με κουκουλες σε καθε γωνια, ακομα και στην μεσα, εντελως λιωμα, να αλλαζουν συριγγες. μερικοι ηταν κοκαλο σε περιεργες στασεις ορθιοι η καθιστοι σαν αγαλματα.

ειχα φαει τετοιο σκαλωμα που ειχα χαζεψει να κοιταω, ο κοσμος γυρω περπατουσε σαν να μν εβλεπε. δεν μενω κεντρο αθηνα και δεν παταω σχεδον ποτε, ξερω τι γινεται ομως τοσο πολυ μπροστα μου δεν μου χει ξανατυχει να δω τοσο κοσμο μαζεμενο. ενιωσα ενα σφιξιμο.

παρακολουθουσα χαζεμενη ολο αυτο το σκηνικο , μεχρι που παρατηρησα σε μια στιγμη σε ενα πεζοδρομιο μπροστα μαλιστα σε ενα after τυπου everest, εναν ξαπλωμενο κατω με κουκουλα και πρασινο λαχανι μπουφαν σαν να κοιμαται και πισω του ακριβως μια κοπελα ορθια να περιμενει κατι (λεωφορειο η ταξι δεν ξερω) χωρις να ριχνει ουτε μια ματια. δεν λεω να κανει κατι ενας απλος πολιτης μπροστα σε αυτο το θεαμα αλλα δεν περιμενα κιολας να μην κοιτανε καν, απ την στιγμη που εγω ειχα σκαλωσει.

βασικα ημουν κ σε φαση και φτιαγμενη και ανοιγοκλεινα σφιχτα τα ματια να δω αν οντως αυτο που βλεπω ειναι αυτο που βλεπω και προσπαθουσα να συνηδειτοποιησω αν ηταν αληθινο η οχι. ρωτησα τον συνοδηγο μ και μ ειπε πως ναι κ θυμαμαι να ρωταω ''μα καλα δεν τους βλεπουνε?'' '' ετσι ειναι'' μ λεει, ''τι να κανουνε ακριβως?τωρα πηρες χαμπαρι εσυ?''

σκεφτομουνα ωωωρες το γεγονος. στο κεντρο της αθηνας τελικα οσα ακουγονται ειναι πραγματικα πολυ λιγα σε σχεση με την πραγματικοτητα. λιγο πριν ειδα κοπελες φορωντας τζινακι κανονικα, να στεκονται διπλα στα φαναρια και μετα απο ωρα καταλαβα πως ηταν πορνες. νμζα πως ηθελαν να περασουν τον δρομο. θα μπορουσα να στεκομαι κ εγω διπλα τους χωρις να το ξερω! μα καλα που ζω? τι γινεται πια....

μενω πειραια και στην μεραρχιας ειναι ενα ιδρυμα και βλεπω καθε μερα το ιδιο πραγμα και προσπαθουσα να θυμηθω αν κ εκει σκαλωνω καθε φορα που περναω,........δεν σκαλωνω τελικα. δεν τους κοιταω οπως κοιταξα εκεινους. ειμαι μια απ τους πολλους που δεν δινουν σημασια, ουτε καν κοιτανε.

τα ελεγα χτες στην συναδελφο μου και μ ειπε πως μια φορα πιο μικρη στην γειτονια που εμενε ηταν πολλοι π ''σουταρανε'' πανω στον δρομο. μια φορα ηταν ενας πεσμενος μπροστα ακριβως απ το κεφαλοσκαλο του σπιτιου της. δεν εκανε τιποτα παρα μονο περασε ΑΚΡΙΒΩΣ απο πανω του. μετα οταν γυρισε η μανα της της ειπε πως ηταν πεθαμενος. περασε απο πανω του και ηταν πεθαμενος.

δεν ξερεις αν ζουν την ωρα που τους βλεπεις κοκαλο η οχι. περνας απο πανω τους απο διπλα τους απο πισω τους και δεν ξερεις, δεν αναρωτιεσαι.

μ μενει η εικονα να σουταρουν φορωντας τις κουκουλες τους σαν να μην θενε να τους δει κανεις υποσυνηδειτα, αλλα παρ ολα αυτα μεσα στην μεση της πλατειας κατω απο τα φωτα...τρυπουσανε τις φλεβες τους με βρωμικες συριγγες.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Πολύ δυσάρεστο θέαμα φαντάζομαι. Η ασέβεια για την κοινωνία μας έχει οδηγήσει όλους εδώ, είμαστε στο στόχο στο παρατηρητήριο θαρρώ και νιώθω πως μας έχουν βάλει σε καραντίνα και μας έχουν ρίξει χημικά η ραδιενέργεια για να μας τιμωρήσουν, ειδάλλως δεν θα μας τάιζαν όλους με ναρκωτικά. Δεν ξέρω προσπαθώ να επικοινωνήσω ότι αντιλαμβάνομαι και από διάφορες πηγές, δεν είναι καλά τα πράγματα πάντως.

Senior Member
    να σου πω κατι? μπηκα youtube σημερα και το εψαχνα και ειναι πολλοι ξενοι, κυριως γαλλοι, που ποσταρουν video απο το ξενοδοχειο τους με θεα ναρκωμανεις να αλλαζουν δοσεις απο κατω τους. και φυσικα πολλα σχολια τουριστων και ατομων που σχεδιαζαν η σχεδιαζουν να επισκευτουν την ελλαδα

Senior Member
    Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει για την κατάσταση αυτή. Εδώ στα δεξιά βλέπω μια διαφήμιση ΚΕΘΕΑ για απεξάρτηση. Όλοι αυτοί οι οργανισμοί τι κάνουν, περιμένουν να τους χτυπήσει την πόρτα ο εξαρτημένος; Πάντως πολύ σιωπή τριγύρω, τι έγιναν οι φωνές, οκ το παίρνω πίσω cq

Senior Member
    Ηταν ισως η πρωτη φορα που το δες απο κοντα γιαυτο. Εγω τα ξερω καιρο αλλα και παλι μολις ειχα περπατησει στα στενα της πειραιως και εβλεπα τι γινοταν ενιωσα ολη την παρακμη και την εξαθλιωση στο πετσι μου.

Το θεμα ειναι οτι αυτοι που βλεπεις κοκκαλο,ακινητοι ξαπλωμενοι κλπ εκεινη την ωρα νιωθουν απιστευτη ηδονη και δεν τους νοιαζει τπτ γυρω σου. μετα βεβαια κολλανε , και αν δεν εχουν δοση τους πιανουν πονοι,ριγοι,κρυος ιδρωτας,πονοκοιλος,αυπνια,� �γχος,τρελα. Μεχρι να παρουν την επομενη δοση τους και να τους περασουν αυτα και να ξανανιωσουν ηδονη κλπ. Ετσι ζουν οσοι ειναι εθισμενοι στην πρεζα ολη η ζωη τους περιστρεφεται απο το φτιαξιμο του. Ειχα παλια γνωστους που χαν μπλεξει. Απο αυτους το 60% ειναι πλεον μπλεγμενοι και κολλημενοι για τα καλα και μαλλον δεν θα κοψουν ποτε. Το υπολοιπο 40% ειναι χρονια καθαρα και εχουν ξεφυγει/γλιτωσει.

Αλλα αυτο ειναι αποτελεσμα και λανθασμενης πολιτικης για τα 'ναρκωτικα', δεν υπαρχει διαχωρισμος οι περισσοτεροι δεν ξερουν και οσοι ξερουν μαθαινουν απο το 'δρομο' οπου κυριαρχει η ημιμαθεια και η αμαθεια, επισης επειδη ειναι ταμπου θεμα ντρεπονται να το συζητησουν ΑΝΟΙΧΤΑ με γονεις κλπ , οι γονεις παλι γενικα δεν ξερουν ειναι ανενημερωτοι οποτε καταλαβαινεις. Πχ υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι το χορτο και η ηρωινη δεν εχει μεγαλη διαφορα και αντε να τους εξηγησεις πχ. Η υπαρχουν ανθρωποι που αγνοουν οτι και το αλκοολ ειναι ψυχοτροπο και μαλιστα εν δυναμει επικινδυνο και καταστροφικο

Senior Member
    χαζευα το ''αληθινα σεναρια'' και ελεγαν οι χρηστες πως το κεθεα δεν ειναι καλο και πως δεν κανει τιποτα. στην ομονοια μ ειπε καποιος πως μοιραζουν καθαρες ενεσεις.

το χουν πλεον αποδεχτει ολοι.........οποτε γιατι να κανουν κατι.

στον ψυχιατρο μου πανε πολλοι τοξικομανης. μια μερα ενω ημουν σε συνεδρια ηρθε μια μητερα πελατισσα κ ελεγε στον γιατρο πως ο γιος της πηρε το αμαξι κ ειπε παει πειραια να παρει ναρκωτικα και ο γιατρος της ελεγε ''παρτου να κλειδια του αμαξιου και κλειδωσε τον μεσα στο σπιτι''

Senior Member
    Κατι εγινε με το ποστ μου και το εμφανιζει περιεργα δεν εμφανιζει καποιος χαρακτηρες. το ξανακανω εντιτ εδω και θα αναφερθω και σε τροπους αποτοξινωσης.

Δεν ξερω τι στο διαολογ εχει γινει κ δεν παιρνει το ποστ μου.

Τεσπα

Κεντρα αποτοξινωσης υπαρχουν εδω σχετικα καλα, αλλα ειναι γεματα και αν δεν εχει κονε καποιος πρεπει να περιμενει καιρο.

Πολλοι πανε εξωτερικο στην Ισπανια. Το θεμα ειναι οτι ναι μεν μπορει καποιος να ναι καθαρος για καιρο αλλα αν επιστρεψει στον ιδια τοπο ειναι ευκολο να ξανακολλησει επειδη του χει μεινει στο μυαλο η ηδονη της ηρωινης στο μυαλο.

*** Για να δω αν θα μου το βγαλει νορμαλ επιτελους το ποστ :

Ειχα παλια γνωστους που χαν μπλεξει. Απο αυτους το 60% ειναι πλεον μπλεγμενοι και κολλημενοι για τα καλα και μαλλον δεν θα κοψουν ποτε. Το υπολοιπο 40% ειναι χρονια καθαρα και εχουν ξεφυγει/γλιτωσει.

Αλλα αυτο ειναι αποτελεσμα και λανθασμενης πολιτικης για τα 'ναρκωτικα', δεν υπαρχει διαχωρισμος οι περισσοτεροι δεν ξερουν και οσοι ξερουν μαθαινουν απο το 'δρομο' οπου κυριαρχει η ημιμαθεια και η αμαθεια, επισης επειδη ειναι ταμπου θεμα ντρεπονται να το συζητησουν ΑΝΟΙΧΤΑ με γονεις κλπ , οι γονεις παλι γενικα δεν ξερουν ειναι ανενημερωτοι οποτε καταλαβαινεις. Πχ υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι το χορτο και η ηρωινη δεν εχει μεγαλη διαφορα και αντε να τους εξηγησεις πχ. Η υπαρχουν ανθρωποι που αγνοουν οτι και το αλκοολ ειναι ψυχοτροπο και μαλιστα εν δυναμει επικινδυνο και καταστροφικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    χαζευα το ''αληθινα σεναρια'' και ελεγαν οι χρηστες πως το κεθεα δεν ειναι καλο και πως δεν κανει τιποτα. στην ομονοια μ ειπε καποιος πως μοιραζουν καθαρες ενεσεις.

το χουν πλεον αποδεχτει ολοι.........οποτε γιατι να κανουν κατι.

στον ψυχιατρο μου πανε πολλοι τοξικομανης. μια μερα ενω ημουν σε συνεδρια ηρθε μια μητερα πελατισσα κ ελεγε στον γιατρο πως ο γιος της πηρε το αμαξι κ ειπε παει πειραια να παρει ναρκωτικα και ο γιατρος της ελεγε ''παρτου να κλειδια του αμαξιου και κλειδωσε τον μεσα στο σπιτι''
    Απλά να δηλώσω χωρίς να κάνω ανάλυση επί του θέματος ότι η βρώμικη ένεση μερικές φορές είναι ο θάνατος. Συχνά οι ναρκομανείς πάσχουν από ηπατίτιδα και aids λόγω των βρώμικων ενέσεων Κυρίως όμως η ηπατίτιδα τους θερίζει. Τα άτομα χρειάζονται φροντίδα, και αν είναι δυνατόν αυτό να γίνει με μία καθαρή ένεση πραγματικά θα το έκανα και μόνη μου αν ανέβω κάποτε, και βρεθώ εκεί. Το ορκίζομαι.
    Το θέμα είναι αυτό που λέει ο Haldol_Kills. Ότι υπάρχουν πολλά, πολύ περισσότερα άτομα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε που πέθαναν όσο ήταν στη σειρά αναμονής σε κέντρο αποτοξίνωσης. Άτομα μάλιστα που μόνοι τους ζήτησαν να πάνε, όχι φροντισμένα από γονείς.
    Εγώ διαχωρίζω χασίς από βαριά ναρκωτικά. Δε συμπαθώ το χασίς, το θεωρώ χαζό και ανεύθυνο να το θέλει κανείς για να περάσει καλά.
    Όσοι όμως έκαναν βαριά ναρκωτικά έχουν πρόβλημα, δεν εννοώ ψυχιατρικό. Αυτά τα άτομα είναι υπερευαίσθητα άτομα με έλλειψη αγάπης και στόχων. Δεν αποκλείω τις εξαιρέσεις της χρήσης από απόλυτη ανευθυνότητα. Είναι τόσο λεπτό το ζήτημα που κανείς δεν ξέρει να το λύσει δυστυχώς. Καταστρέφεται η Αθήνα, όλη η Ελλάδα καταστρέφεται σιγά σιγά, μόνο ένας (αλλά ζοφερός) τομέας είναι τα ναρκωτικά. Πώς θα ''σωθούμε'' δεν ξέρω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Απλά να δηλώσω χωρίς να κάνω ανάλυση επί του θέματος ότι η βρώμικη ένεση μερικές φορές είναι ο θάνατος. Συχνά οι ναρκομανείς πάσχουν από ηπατίτιδα και aids λόγω των βρώμικων ενέσεων Κυρίως όμως η ηπατίτιδα τους θερίζει. Τα άτομα χρειάζονται φροντίδα, και αν είναι δυνατόν αυτό να γίνει με μία καθαρή ένεση πραγματικά θα το έκανα και μόνη μου αν ανέβω κάποτε, και βρεθώ εκεί. Το ορκίζομαι.
    Το θέμα είναι αυτό που λέει ο Haldol_Kills. Ότι υπάρχουν πολλά, πολύ περισσότερα άτομα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε που πέθαναν όσο ήταν στη σειρά αναμονής σε κέντρο αποτοξίνωσης. Άτομα μάλιστα που μόνοι τους ζήτησαν να πάνε, όχι φροντισμένα από γονείς.
    Εγώ διαχωρίζω χασίς από βαριά ναρκωτικά. Δε συμπαθώ το χασίς, το θεωρώ χαζό και ανεύθυνο να το θέλει κανείς για να περάσει καλά.
    Όσοι όμως έκαναν βαριά ναρκωτικά έχουν πρόβλημα, δεν εννοώ ψυχιατρικό. Αυτά τα άτομα είναι υπερευαίσθητα άτομα με έλλειψη αγάπης και στόχων. Δεν αποκλείω τις εξαιρέσεις της χρήσης από απόλυτη ανευθυνότητα. Είναι τόσο λεπτό το ζήτημα που κανείς δεν ξέρει να το λύσει δυστυχώς. Καταστρέφεται η Αθήνα, όλη η Ελλάδα καταστρέφεται σιγά σιγά, μόνο ένας (αλλά ζοφερός) τομέας είναι τα ναρκωτικά. Πώς θα ''σωθούμε'' δεν ξέρω

πισω απο τη χρηση ναρκωτικων ουσιων σχεδον παντα βρισκεται ενα προβλημα που χρηζει ψυχολογικής ή ψυχιατρικης υποστηριξης.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    οτι να'ναι με μπολικα εντοσθια. μακρια απ'τις καταχρησεις και τις υπερβολες γενικοτερα λεω εγω, αν και ειμαι υπερ των ναρκωτικων, δεν καπνιζω ουτε καν αλκοολ δε πινω πλεον, και ειμαι περηφανος γι'αυτο. παλιοτερα ομως ειχα και γνωστους που ηταν χρηστες, συγκεκριμενα ημουν κολλητος με εναν γκραφιτα απ'τα Μελισσια (τη περιοχη), ο οποιος εκανε χρηση καθημερινα, και ποτε δεν εμαθα τι απεγινε. κι αλλοι απο διαφορες φασεις που δοκιμαζουν και μεταπηδανε στη πρεζα για πολλους λογους, ειτε ξεκινανε απλα απο περιεργια, ειτε για να χαλαρωσουν, ειτε επηρεαζονται και λογο trance (μουσικης), ειτε και λογο μαγκιας απ'το σχολειο και λοιπα. οταν η πραγματικοτητα καταντα δυσαρεστη ολοι προσπαθουμε και θελουμε να ξεφυγουμε, ειναι κατανοητο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οτι να'ναι με μπολικα εντοσθια. μακρια απ'τις καταχρησεις και τις υπερβολες γενικοτερα λεω εγω, αν και ειμαι υπερ των ναρκωτικων, δεν καπνιζω ουτε καν αλκοολ δε πινω πλεον, και ειμαι περηφανος γι'αυτο. παλιοτερα ομως ειχα και γνωστους που ηταν χρηστες, συγκεκριμενα ημουν κολλητος με εναν γκραφιτα απ'τα Μελισσια (τη περιοχη), ο οποιος εκανε χρηση καθημερινα, και ποτε δεν εμαθα τι απεγινε. κι αλλοι απο διαφορες φασεις που δοκιμαζουν και μεταπηδανε στη πρεζα για πολλους λογους, ειτε ξεκινανε απλα απο περιεργια, ειτε για να χαλαρωσουν, ειτε επηρεαζονται και λογο trance (μουσικης), ειτε και λογο μαγκιας απ'το σχολειο και λοιπα. οταν η πραγματικοτητα καταντα δυσαρεστη ολοι προσπαθουμε και θελουμε να ξεφυγουμε, ειναι κατανοητο.
    συμφωνω
    παν μετρον αριστον!

αλλα παντα πισω απο τη χρηση κρυβεται κατι.
    το ξερω απο μενα αλλα κ απο φιλους κ γνωστους.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    ε τι αλλο να κρυβεται, μια δυσαρεστη πραγματικοτητα. αυτο για τον καθενα μπορει να μεταφραζεται διαφορετικα, πχ προβληματικη οικογενεια, βια στο σχολειο (κι οταν λεω βια δεν εννοω μονο σωματικα να τρωει ξυλο απο συμμαθητες ή και δασκαλους, αρκει και μονο το να ρεζιλευτει ενα παιδι σ'ολοκληρη τη ταξη ή να μπλεξει με κακες παρεες που για να τον θελουν και να γινει αποδεκτος πρεπει να κανει τσιγαρλικι), αποτυχια ειτε στα επαγγελματικα ειτε στα ερωτικα, φτωχεια, μοναξια και λοιπα. απ'τα τελευταια πασχω κι εγω, κι οσες φορες βλεπω πως δε μπορω να επανενταχτω στο συνολο, τοτε μου γυρναει σε αυτοκαταστροφικοτητα και δε με νοιαζει να κανω χρηση οτι κι αν ειναι οσο κι αν με καταστρεψει. ειδικα οταν νιωθει κανεις οτι δεν εχει αξια και νοημα η ζωη του...