Ο ταλαντούχος κύριος Driver - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    Ωραία! Κοίτα πως θα τα χωρίσουμε για αρχή, και στην συνέχεια αμα μας αρέσει παραμένει έτσι, εαν δεν μας αρέσει πάλι παραμένει έτσι. Λοιπόν, εγώ θα διαλέγω έναν θέμα και θα επιφορτίζομαι με την ανεύρεση ενός πετυχημένου τίτλου, κι εσύ θα αναλαμβάνεις την ανάλυση του θέματος. Μόλις μου ήρθε η ιδέα για το πρώτο μας θέμα. Ο τίτλος έχει ως εξής ''Η εμπιστοσύνη στην συνεργασία μεταξύ ατόμων που γνωρίζοντε για μικρό χρονικό διάστημα''. Ξεκίνα, και μόλις το ολοκληρώσεις στείλτο μου με πμ για να σου πώ την γνώμη μου.
    Ναι καλααα κοιτα αμα πηγαινει 500 ευρω το δοκιμιο δεχομαι ευχαριστως!! Τι τζαμπα? Στη σχολη γραφω εργασιες αλλα τουλαχιστον παιρνω κ βαθμο κ περναω το μαθημα! Εδω τι θα παρω, @ρχιδι@ μελατα? Γιατι δεν αντιστρεφουμε τους ορους, εγω να βρισκω τον τιτλο κ εσυ να το γραφεις? :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ναι καλααα κοιτα αμα πηγαινει 500 ευρω το δοκιμιο δεχομαι ευχαριστως!! Τι τζαμπα? Στη σχολη γραφω εργασιες αλλα τουλαχιστον παιρνω κ βαθμο κ περναω το μαθημα! Εδω τι θα παρω, @ρχιδι@ μελατα? Γιατι δεν αντιστρεφουμε τους ορους, εγω να βρισκω τον τιτλο κ εσυ να το γραφεις? :p
    Σόρι, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ούτε καν μελάτα δεν θα είναι :D...εν μέση οικονομικής κρίσης ο κόσμος ''κόβει'' απο παντού....:D :D :D
    Εγώ για σένα το λέω, προκειμένου να κερδίσεις εσύ τα εφόδια που θα σου χρειαστούν στην μετέπειτα επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Senior Member
    Σόρι, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ούτε καν μελάτα δεν θα είναι :D...εν μέση οικονομικής κρίσης ο κόσμος ''κόβει'' απο παντού....:D :D :D
    Εγώ για σένα το λέω, προκειμένου να κερδίσεις εσύ τα εφόδια που θα σου χρειαστούν στην μετέπειτα επαγγελματική σου σταδιοδρομία.
    Πως θα τα κερδισω? Απο δω μεσα? Ηδη σε αλλο θεμα εβαλα αποσπασματα απο μια εργασια μου, οποτε ειδες περιπου πως γραφω οταν προκειται για "πανεπιστημιακου επιπεδου" λολ, εδω μεσα ομως δεν δινω πανελληνιες ουτε εξεταστικη, so what?

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Πως θα τα κερδισω? Απο δω μεσα? Ηδη σε αλλο θεμα εβαλα αποσπασματα απο μια εργασια μου, οποτε ειδες περιπου πως γραφω οταν προκειται για "πανεπιστημιακου επιπεδου" λολ, εδω μεσα ομως δεν δινω πανελληνιες ουτε εξεταστικη, so what?
    Ωραία περνάω μαζί σου μέχρι τώρα, αλλά προβλέπω εις το μέλλον να πώ καμιά κοτσάνα,
    κι εσύ να με υβρίσεις λες κι είμαι μια πουτ@ν@

Senior Member
    Ωραία περνάω μαζί σου μέχρι τώρα, αλλά προβλέπω εις το μέλλον να πώ καμιά κοτσάνα,
    κι εσύ να με υβρίσεις λες κι είμαι μια πουτ@ν@
    Χαχαχαχα οχι βρε δεν θα σε υβρισω το πολυ πολυ να σε επιπληξω λολ!! :p

Banned
    Ανακοίνωση!! Ζητώ συγνώμη για το λάθος μου και ζητώ μια δεύτερη ευκαιρία! Παρακαλώ να μου την προσφέρετε κι ο καλός Χριστούλης θα σας ανταμοίψει!

Το μόνο που ζητάω είναι να διαβάσετε το 8ο μήνυμα , που έγραψα εγώ σε αυτό το θέμα

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ills-VS-Driver

Υ Γ: Συγνώμη επίσης που σας ζαλίζω τα τέτοια, αφού στέλνω αυτό το μήνυμα σε -σχεδόν- όλα τα θέματα που συμμετείχα. Αν δεν μου τα σβήσει η γλυκιά μου Idella. Idella σ αγαπάω! πές μου κάτι, όχι μπινελίκι πάντως!

Page 2 of 2 FirstFirst 12