Πως δεχονται οι "δυνατοιτους ευαισθητους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Senior Member

Πως δεχονται οι "δυνατοιτους ευαισθητους

Εχοντας μια συζητηση με την αδερφη μου για το αν θα μπορουσαμε να παμε ως ομαδαρχισσες σε κατασκηνωση το καλοκαιρι κι ενω ειπε οτι ειχε διασυνδεσεις μου λεει οτι αστο καλυτερα ας μην κανονισουμε γτ μπορει να σε πιασει καμια κριση.Ξερω οτι ειμαι ασταθης ψυχολογικα αλλα οχι ανικανη.Πως περιμενουμε απο ανθρωπους που δεν εχουν τις ιδιαιτεροτητες μας να μας στηριξουν? Πληγωνομαι πολυ οταν δεν πιστευουν σε μενα.Τη μια μου λενε οτι ειμαι πολυ σοβαρη και τηναλληοτι κανω σα 5χρονο.Πως να μην αφησω να μεκαθοριζουν αυτα τα σχολια και τακαλουπια.μετρελαινουν.θα μου πειτε μη δινεις σημασια.αλλα οταν προκειται για δικους σου ανθρωπους? Ποτεδεν καταλαβα γτ οι ανθρωποι εχουν την γυσικη ταση νααλληλοεξοντωνοται
    Και μη μου πειτε οτι δεν το κανει η πλειοψηφια
    Απλως δρν γινεται φανερα απο ολους

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εχει νεκρωσει το φορουμ .που ειστε?

Senior Member
    Καλο ειναι να μην ξερουν οι αλλοι τις αδυναμιες σου. Να δειχνεις δυνατη. Να εχεις κοινωνικη δικτυωση. Να μην ξεχωριζεις. Το ζωο που ξεχωριζει απ την αγελη τρωγεται.

Senior Member
    Ψευτικη με τους δικους μ? Καλυτερα να φαγωθω

Senior Member
    Να πατησεις ποδι,να γινεις πιο δυναμικη και οταν σε προσβαλουν ακομα και μεσα στην οικογενεια να τους δειχνεις οτι δε σηκωνεις προσβολες.Αν σου συμπεριφερονται λες και εισαι χαζη και αδυναμη θα το πιστευεις κι εσυ.Οσο πιο μικρη μαθεις να προστατευεις τον εαυτο σου ακομα κι απο την οικογενεια σου και να παιρνεις τις διεκς σου αποφασεις τοσο λιγοτερες ανασφαλειες θα εχεις στο μελλον.
    ΑΝ σε ξαναπροσβαλει η αδερφη σου γυρνα και πες της ''σ αγαπαω σ εκτιμαω αλλα αντε μου στο διαολο''.Να δουν μια αλλη δυναμικη Ιωαννα αλλιως θα εισαι μονιμα θυμα.Αν θες να πας κατασκηνωση βρες τη δυναμη να το κανονισεις μονη σου και πες της αδερφη σου εγω θα παω αν θες ελα.

Banned
    για να λες οτι εισαι ασταθης ψυχολογικα αυτο σημαινει οτι το θες και δε το θες

αφου αν κατι το θες δεν εισαι ασταθης ψυχολογικα εισαι βραχος που δε κανει πισω με τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για να λες οτι εισαι ασταθης ψυχολογικα αυτο σημαινει οτι το θες και δε το θες

αφου αν κατι το θες δεν εισαι ασταθης ψυχολογικα εισαι βραχος που δε κανει πισω με τιποτα
    Δεν ειναι ετσι ακριβως.δεν αλλαζω απλως γνωμη.εχω πραγματι ενα καταθλιπτικο επεισοδιο η στρες αλλα δεν πρεπει να το χρησιμοποιουν αυτο ως κριτηριο για την αξια μου γτ ειναι αυτοεκληρουμενη προφητεια

Last edited by iwannaaa; 16-04-2018 at 04:37.

Senior Member
    Ρε ιωαννα η δουλεια θελει να εισαι σκληροσ εχει κ κολπα βεβαια για να την παλεψεισ που τα μαθαινεισ με την εμπειρια αλλα αμα πασ θα γινεισ χειροτερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Εχοντας μια συζητηση με την αδερφη μου για το αν θα μπορουσαμε να παμε ως ομαδαρχισσες σε κατασκηνωση το καλοκαιρι κι ενω ειπε οτι ειχε διασυνδεσεις μου λεει οτι αστο καλυτερα ας μην κανονισουμε γτ μπορει να σε πιασει καμια κριση.Ξερω οτι ειμαι ασταθης ψυχολογικα αλλα οχι ανικανη.Πως περιμενουμε απο ανθρωπους που δεν εχουν τις ιδιαιτεροτητες μας να μας στηριξουν? Πληγωνομαι πολυ οταν δεν πιστευουν σε μενα.Τη μια μου λενε οτι ειμαι πολυ σοβαρη και τηναλληοτι κανω σα 5χρονο.Πως να μην αφησω να μεκαθοριζουν αυτα τα σχολια και τακαλουπια.μετρελαινουν.θα μου πειτε μη δινεις σημασια.αλλα οταν προκειται για δικους σου ανθρωπους? Ποτεδεν καταλαβα γτ οι ανθρωποι εχουν την γυσικη ταση νααλληλοεξοντωνοται
    Και μη μου πειτε οτι δεν το κανει η πλειοψηφια
    Απλως δρν γινεται φανερα απο ολους

Κανένας δεν είναι απόλυτα δυνατός και κανένας δεν είναι απόλυτα αδύναμος. Βεβαίως υπάρχουν ιδιαιτερότητες και πολλές φορές αυτοί που δεν βιώνουν ένα πρόβλημα προσωπικά, δεν μπορούν και να το κατανοήσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν κακή πρόθεση ούτε ότι έχουν στόχο να πληγώσουν. Μη σε απασχολεί το παραμικρό, δεν έχει σημασία καμία άλλωστε. Σημασία έχει να νιώθεις καλά, με τον τρόπο που μπορείς και όπως είσαι. Δεν έχει νόημα να υποκρίνεσαι και να παριστάνεις ξένα συναισθήματα γιατί για κάποιο λόγο είσαι αυτό που είσαι και αυτό είναι πολύτιμο και μοναδικό, άσχετα με τις κοινωνικές προκαταλήψεις. Αν μια αδυναμία δεν γίνεται αποδεκτή από τους πολλούς αυτό είναι έλλειμμα κοινωνικής και ψυχολογικής παιδείας και αυτό δεν πρέπει να σ' επιβαρύνει προσωπικά. Σίγουρα σε κάποια πεδία είσαι πιο δυνατή από άλλους κι ας μη φαίνεται.

Junior Member
    Σε συνέχεια του προηγουμένου και πιο συγκεκριμένα για την κατασκήνωση, αποφάσισε αν πραγματικά θέλεις να πας. Αν η εμπειρία δεν είναι θετική, τη σταματάς και φεύγεις. Μη δραματοποιείς και μην καταπιέζεσαι ψυχολογικά και λάβε υπόψη τον εαυτό σου ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιθχούν τα πράγματα, αν θα τα καταφέρεις ή τι εντύπωση θα δώσεις στους άλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rabia View Post
    Κανένας δεν είναι απόλυτα δυνατός και κανένας δεν είναι απόλυτα αδύναμος. Βεβαίως υπάρχουν ιδιαιτερότητες και πολλές φορές αυτοί που δεν βιώνουν ένα πρόβλημα προσωπικά, δεν μπορούν και να το κατανοήσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν κακή πρόθεση ούτε ότι έχουν στόχο να πληγώσουν. Μη σε απασχολεί το παραμικρό, δεν έχει σημασία καμία άλλωστε. Σημασία έχει να νιώθεις καλά, με τον τρόπο που μπορείς και όπως είσαι. Δεν έχει νόημα να υποκρίνεσαι και να παριστάνεις ξένα συναισθήματα γιατί για κάποιο λόγο είσαι αυτό που είσαι και αυτό είναι πολύτιμο και μοναδικό, άσχετα με τις κοινωνικές προκαταλήψεις. Αν μια αδυναμία δεν γίνεται αποδεκτή από τους πολλούς αυτό είναι έλλειμμα κοινωνικής και ψυχολογικής παιδείας και αυτό δεν πρέπει να σ' επιβαρύνει προσωπικά. Σίγουρα σε κάποια πεδία είσαι πιο δυνατή από άλλους κι ας μη φαίνεται.
    Ετσι ειναι αλλα ως ανθρωπος ειμαι και λιγο εθισμενη στην αναγνωριση των κοπων μ απο τους αλλους.δυστυχως ειναι εμφυτο .αλλοι το εχουν πολυ και αλλοι λιγο

Senior Member
    Ιωάννα να σου εξηγήσω τι είναι το μπράβο εγώ ασ πούμε κάποτε τα είχα όλα δουλειές λεφτά κ γκόμενες τώρα τα έχασα έχει δέκα χρόνια για να σου πω μπράβο κ να το εννοώ πρέπει να είσαι πανέμορφη πανέξυπνη κ να βγάζεις λεφτά

Senior Member
    Οχι απαραιτητα.για σενα αυτο ισως ειναι η ιδανικη γυναικα.εγω πρωτο βαζω τα ιδανικα και μετα τα αλλα σε διαφορες ιεραρχιες.εγω δεν νομιζω οτι τα εχασες ολα οπως λες.γιατι εισαι σοφοτερος απο παλια.εχεις κερδισει σε εμπειριες και ισως και πιο συμπομετικος προς τον κοσμο.λιγο ειναι αυτο?εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας

Senior Member
    Ιωάννα δεν κατάλαβα γιατί εξέλελαβες πως η αδερφή σου σε θεωρεί ανίκανη λέγοντας σου αυτό για την κατασκήνωση. Εγώ κατάλαβα πως σε θεωρεί απλά ασταθή όπως και η ίδια είπες για τον εαυτό σου οπότε προσπαθεί να αποφύγει να προγραμματίσει κάτι γιατί δεν ξέρει σε τι διάθεση θα είσαι μέχρι τότε. Μπορεί να στο είπε κάπως άγαρμπα αλλά δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό που είπε. Ίσως να είναι ακόμα και προσπάθεια να σε προστατεύσει ή να μην σε πιέσει εφόσον λες και η ίδια πως μπορεί να έχεις ένα καταθλιπτικό επεισόδιο ή επεισόδιο στρες. Δεν έχει να κάνει με την αξία σου αυτό όμως σε καμιά περίπτωση. Είσαι σίγουρη πως δεν αμφισβητείς εσύ την αξία σου και επομένως "διαβάζεις" αυτό στα δικά της λόγια;

Υγ. Άσχετο αλλά γιατί επέλεξες να ανοίξεις το θρεντ σου σε αυτή την κατηγορία;

Senior Member
    Ναι ρε ιωαννα εχασα τα υλικα αγαθα κι εγινα ανθρωποσ

Page 1 of 3 123 LastLast