Results 1 to 5 of 5
Thread: φιλία
-
22-12-2011, 03:07 #1
φιλία
καλησπέρα .. είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. οπός και εσείς έτσι και άγω περνάω τον δικό μ Γολγοθά μην ξέροντας πως να το ξεπεράσω γράφω δω γιατί ήταν και η χειρότερη φοβία μου. Είμαι 25 και έχω ανακαλύψει εδώ και καιρό ότι ζούσα σε έναν πλαστό κόσμο. τι ενορώ? δεν έχω ΦΙΛΟΥΣ ναι είναι ντροπιαστικό και άσχημο αλλά είναι έτσι. και το χειρότερο, αισθάνομαι αβοήθητος και απελπισμένος
- 22-12-2011, 03:50 #2
Για σου Χαρη και καλωσήρθες. Μία βασική ερώτηση, δεν είχες ποτέ, ή αυτοί που θεωρούσες φίλους σε απογοητεύνε/ψανε και απομακρυνθηκες/καν?
[QUOTE]NO BODY is PERFECT :cool:[/QUOTE]
22-12-2011, 03:52 #3
το 2ο στην περίπτωση μου λουκιιι . καλησπέρα και από χάρη
22-12-2011, 03:58 #4
Κοίταξε. Δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα. Επίσης, άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στη ζωή μας. Φίλοι και γνωστοί, ακόμη και πιο κοντινοί μας άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να βριεσ κι εσύ μήπως έχεις κάνει κάποια λάθη, μήπως δεν είσαι αρκετά διαλλακτικός και διαλεκτικός, μήπως δε σηκώνεις καιπολύ μύγα στο σπαθί σου, μήπως πάλιπαραείσαι δοτικός και σε πατάνε. Τί από όλα αυτά πιστεύεις ότι μπορεί να έχει συμβεί ;
[QUOTE]NO BODY is PERFECT :cool:[/QUOTE]
22-12-2011, 05:09 #5
- Some hours away from totally wreck down everything and everybody
Η φιλία στηρίζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων σε μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ των εμπλεκόμενων, που και οι δύο πλευρές επιζητούν να τους παρέχετε το χιούμορ, το ενδιαφέρον στην συζήτηση, και μια ικανοποιητική μορφή αλληλεπίδρασης με άλλα κοινωνικά όντα σε διάφορες κοινωνικές καταστάσεις. Οι φίλοι πολλές φορές έχουν παρόμοιους χαρακτήρες, αλλά μερικές φορές και εμφάνιση. Εγώ πιστεύω ότι ίσως και να έπεσες πάνω σε περιπτώσεις, ίσως και όχι. Η λύση στην δεύτερη περίπτωση θα ήταν ίσως η βελτίωση της ενδυμασίας, της εμφάνισης μέσω της εκγύμνασης που απαιτεί βέβαια χρόνο για να γίνει, αλλά και των λοιπών στοιχείων του χαρακτήρα που και να τα διαθέτει ένα άτομο τα τελευταία μπορεί για διαφόρους λόγους να μην εκφράζοντε ικανοποιητικά, όπως είναι σε περιπτώσεις συναισθηματικών καταπτώσεων, όποτε ίσως να χρειαστεί να βελτιώσεις πρώτα την διαθεσή σου. Θα μου πείς όμως '' ναί ρε φιλαράκι αφού δεν έχω φίλους πως θα την βελτιώσω?''. Η λύση είναι μία (ίσως και δύο λολ), για αρχή να κάνεις άλλες δραστηριότητες που σε γεμίζουν όπως είναι π.χ. το ποδόσφαιρο( μακριά όμως απο δραστηριότητες που σε γεμίζουν στην κυριολεξία λολλ). Καλημέρα κι απο Driver.