ρατσισμος και μισος για το ισλαμ,μαυρους, μουσουλμανους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Senior Member
    Και τι θες να μας πεις ρε φιλε στην τελικη με αυτο το θεμα? Γιατι εγω παρατηρω τα εξης πραγματα 1ον) οτι λες ασυναρτησιες και 2ον) οτι φασκεις και αντιφασκεις.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    νταξει ασχημα πραγματα σκεψεις που αμα βρω και αλλους που σκεφτονται ετσι μπορει να υλοποιηθει αυτο ετσι ωστε να καταλαβουν οι ευρωπαιοι και να ξυπνησουν και περασουμε ενα μηνυμα ,νιωθω τρομερη οργη μεσα μου για αυτα τα ζωα,στο δρομο ειμαι ετοιμος να χτυπησω κανεναν εχει θολωσει το μυαλο μου!!!!
    εσυ δηλ εισαι καλυτερος; κ τι ειναι το καλυτερο που εχεις να προτεινεις; λες οτι θελεις να τους σπασεις στο ξυλο, τους αποκαλεις ζωα κλπ.
    σε ενοχλει η βια των μουσουλμανων κ πως φερονται ετσι στις γυναικες κ τί εχεις να αντιπροτεινεις εσυ;
    το να τους σπασεις στο ξυλο βια δεν ειναι και αυτο; διαφερει σε κατι η δικη σου η βια απο τη δικη τους;
    δηλ με λιγα λογια στηλιτευεις ενα προβλημα, τη βια, κ προτεινεις για τη λυση αυτου του προβληματος μεθοδους (χειροδικια) που δημιουργουν αυτο το προβλημα (τη βια) !!!
    σου φαινεται λογικο;

Senior Member
    Πάμπολλα στερεότυπα, πχ αυτό για τις ξανθιές και άσπρες γυναίκες για τις οποίες τους "τρέχουν τα σάλια", αποτελεί όμοιο τρόπο σκέψης με το μαύρος ίσον βιαστής στον αμερικάνικο νότο του προπερασμένουκαι περασμένου αιώνα. Ο αφροαμερικάνος ήταν το κάθαρμα το οποίο "ορεγόταν" πάντοτε τις πτωχές πλην τίμιες γυναίκες των νοικοκυραίων της κουκουξκλαν. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι άνθρωποι παραμένουν κολλημένοι σε ιδέες που φαίνονται να έχουν τις ρίζες τους στο μεσαίωνα και πίσω, αλλά αυτό που γνωρίζω ξεκάθαρα είναι ότι αποτελούν απειλή με τη στερεοτυπική τους σκέψη που ποτέ οι ίδιοι δε θέτουν σε αμφισβήτηση για ανθρώπους που δε γνωρίζουν, δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή μαζί τους, παρόλ' αυτά είναι σίγουροι πως αποτελούν απειλή και οτιδήποτε φανταστική συνωμοσιολογία τους βάζουν στο κεφάλι ηλίθιοι ευαγγελιστές και κάτι τρομολάγνοι που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους κατασκευασμένους υπερκινδύνους κοινωνικούς για να εξυπηρετήσουν δικούς τους (επίσης τραγικούς) σκοπούς.
    Δε θα σου υποστηρίξω το ισλάμ, θα σου πω όμως ότι η προπαγάνδα και ο υπερσυντηρητισμός μπορεί και το κάνει να οδηγεί ανθρώπους στο να γίνονται οπαδοί λυντσαρισμών και μακαρθισμών. Το περιεχόμενο του μηνύματός σου μυρίζει από μακριά σκέψη που δεν μπήκε ποτέ κάτω να εξεταστεί, μίσος που ποτέ δεν αναζητήθηκαν τα πραγματικά του αίτια, οι κοινωνικές και άλλες του συνισταμένες και στην τελική τι να συζητήσεις, λέω να σου πω αυτό που είπε και ο Fearg. Aσυναρτησίες που βρωμάνε νοικοκυρεμένες ζωές.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Λοιπον Χρηστο ή αληθεια ειναι οτι θυμωσα παρα πολυ με αυτο το θεμα.Θα προσπαθησω να σου απαντησω μονο με λογικα επιχειρηματα.
    Πραγματικα δεν πιστευω οτι φταις εσυ που εχεις τετοιες αποψεις.Εισαι μονο 18 χρονων και πιστευω πως εχεις επηρρεαστει πολυ απο την συνεχως αυξανομενη ρατσιστικη προπαγανδα, η οποια παρατηρηται τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.
    Δυστυχως στο μυαλο σου η λεξη ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ εχει ταυτιστει με την λεξη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
    Δεν θα σου πω οτι οι μεταναστες δεν εγκληματουν,οπως εγκληματουν και οι Ελληνες,μαλιστα οι Ελληνες εγκληματουν σε μεγαλυτερο βαθμο στην Ελλαδα,αλλα δυστυχως οι πλειοψηφια των MME διαστρεβλωνει την εικονα.
    Εχεις αναρωτηθει ομως ποτε γιατι εγληματουν? Σιγουρα θα εχεις ακουσει πολλες φορες για τα κυκλωματα που εκμεταλευονται τους μεταναστες,τα οποια εξεναγκαζουν τους μεταναστες και κυριως της μεταναστριες να εγληματουν.(π.χ ναρκωτικα,παρανομη πορνεια)
    Και ναι,καποια μουσουλμανικα κρατη φερονται απαισια στους πολιτες τους,αλλα μη ξεχνας οτι αυτο το κανει το κρατος,οχι οι πολιτες.Και αυτο δεν κανει τους πολιτες τους εγκληματιες.Ουτε πιστευω πως ο Αραβας που ερχεται εδω σκεφτεται,α τι ωραια θα βιαζω καθε μερα.Ερχεται γιατι ακολουθει το ονειρο του για μια καλυτερη ζωη.

Τα ανθρωπινα δικαιωματα καταπατονται και σε πολλα αλλα κρατη.Για παραδειγμα στο Ισραηλ μια γυναικα Εβραια δεν μπορει να ζητησει διαζυγιο,αλλλα κανεις δεν το κανει θεμα γιατι το Ισραηλ ειναι ενα φιλοδυτικο κρατος.
    Τα ανθρωπινα δικαιωματα καταπατωνται και στην Κινα,αλλα η Κινα ειναι σαν ενα αποδοτικο εργοστασιο παραγωγης για τον Δυτικο κοσμο,οποτε μουγκα.
    Τα ανθρωπινα δικαιωματα καταπατωνται και στην Ελλαδα οταν ο μεταναστης δουλευει για ψιχουλα και τρωει και ξυλο απο πανω ή οταν εκδιδεται και μετα πετιεται στα χαντακια.Μουγκα και εδω
    Τα ανθρωπινα δικαιωματα καταπατωνται και σε διαφορες χωρες της Ε.Ε οταν απαγορευουν την ανεγερση λατρευτικων ναων αλλων θρησκειων ή απαγορευουν στις μουσουλμανες να φοραν μαντηλα.Αλλα και εκει μουγκα

Προσπαθησε να δεις τον κοσμο μεσα απο τα ματια του μεταναστη,και θα δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα λες.

Υ.Γ.:Και μια προσωπικη ιστορια.Ειμαι και εγω μεταναστρια.Ειμαι σχεδον ενα χρονο στην Γερμανια.Γενικα δεν μπορω να πω οτι εχω δεχτει ρατσιστικες επιθεσεις ή σχολια,πλην ενος.Μια Γερμανιδα σχολιασε την σχεση μου με τον φιλο μου και ειπε οτι,πολλες Ελληνιδες τωρα βρισκουν ελκυστικους τους Γερμανους αντρες.Ενιωσα θυμο, ενιωσα να θιγεται η αξιοπρεπεια μου,και ενιωσα και ηλιθια γιατι η αντιδραση μου ηταν απλα ενα χαμογελο.

Senior Member
    'Οπως και τη λέξη "λαθρομετανάστης" που η πολιτεία και τα θεσμικά της τσιράκια ενισχύουν διαρκώς, δημιουργώντας μέσα στο ανθρώπινο μυαλό φόβους που δε στηρίζονται παρά μόνο στην προπαγάνδα. Υπάρχει σχεδιασμός από πίσω, προσπάθησε να το αναγνωρίσεις, να το βλέπεις, καταλαβαίνω πως δεν μπορείς να το δεις ίσως τώρα, αν όμως μάθεις να προσπαθείς να το βλέπεις, να το διακρίνεις, σιγά σιγά οι φόβοι σου θα γίνονται λιγότεροι. Και όσο τιθασεύουμε τους φόβους μας, καλό δικό μας χρήστο κάνουμε, εμείς προχωράμε, έτσι λέω. Και ο φόβος είναι πολύ αποδοτικό εργαλείο στα πολιτικά σχέδια ξενοφοβικών φορέων, τον φόβο μας χρησιμοποιούν για να μη θέλουμε το διαφορετικό, να το μισούμε,να το πολεμάμε, να το απελαύνουμε, να το ξορκίζουμε. Διχόνοιες μας σπέρνουν με μανδύες νομιμοτήτων. Συμφωνώ με betelgeuse, προσπάθησε, κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν είναι άτρωτο στο φόβο, αλλά μπορούμε όταν είναι κατευθυνόμενος να αρνούμαστε το δηλητήριό του, το μπόλιασμά του αυτό στα σώψυχά μας.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    προσεχε μην καταντησεις σαν τον μπρειβικ στο ψυχιατρειο

δεν εχω κ εγω μεγαλη συμπαθεια για πολλους λαους η αληθεια ειναι ειδηκα οσο εχει να κανει με την κακομεταχειρηση και την αποπλανηση γυναικων και παιδιων, ομως προσπαθω να σκεφτομαι λογικα στο οτι οι ιδιοι οι ανθρωποι σε καθε κρατος ειναι ΠΡΟΒΑΤΑ οπως ειμαστε και μεις και το μονο που κανουνε ειναι να ακολουθουν αυτα που τους σερβιρουν η πολιτεια και η κοινωνια μεσα στους αιωνες.

σαφως ναι και ο χριστιανισμος εκανε πολλα εγκληματα και μαλιστα νομιζω παλιοτερα εχω ανοιξει ενα τοπικ εδω με θεμα τα βασανιστηρια της ιερας εξετασης περι αλαθητο παππα κλπ κλπ αμα θελετε ανατρεχτε να το δειτε.

οσο αναφορα καθε μορφης φανατισμο, ειμαι αντιθετη, αλλα δεχομαι οτι οι σκεψεις και οι πεποιθησεις αυτες ερχονται αθελα μας και δεν τις ελεγχουμε πολλες φορες οποτε πρεπει να κατανοησουμε τον ανθρωπο που ανοιξε το θεμα και οχι να τον περιγελαμε και να κατακρινουμε.

το μισος πηγαζει απο καπου αλλου καιχ τυπαει στοχους.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ομως προσπαθω να σκεφτομαι λογικα στο οτι οι ιδιοι οι ανθρωποι σε καθε κρατος ειναι ΠΡΟΒΑΤΑ οπως ειμαστε και μεις και το μονο που κανουνε ειναι να ακολουθουν αυτα που τους σερβιρουν η πολιτεια και η κοινωνια μεσα στους αιωνες.
    Ωωωπ! Συμφωνουμε

Για να πω και γω τη γνωμη μου, οντως σε ισλαμικες κοινωνιες εχουν πολυ αυστηρες πεποιθησεις και πρακτικες περασμενων αιωνων. Ειναι στην ουσια οπως ηταν οι δυτικες κοινωνιες πριν καποιους αιωνες ομως. Παρολα αυτα, ακομα και ετσι, ειναι λαθος να κατακρινεις εναν ανθρωπο μονο κ μονο απο το θρησκευμα ή την καταγωγη του. Υπαρχουν πολλοι μουσουλμανοι που ειναι αρκετα ανοιχτομυαλοι και οχι, δεν δερνουν ολοι τις γυναικες τους! Οπως υπαρχουν και χριστιανοι ελληνες , που ξυλοκοπουν τις γυναικες τους ή ειναι παιδεραστες ή βιαστες και κρυβονται πισω απο ενα ελληνορθοδοξο καθωσπρεπεισμο. Η εγκληματικοτητα και γενικοτερα η ανθρωπινη συμπεριφορα δεν εξαρταται απο τη φυλη (γονιδια), απλα τυχαινει το περιβαλλον που μεγαλωσε καποιος να ευνοει ορισμενες συμπεριφορες και να καταπιεζει αλλες!

Οποτε ας κρινουμε τον καθε ανθρωπο ως ατομικοτητα.

Senior Member
    ναι ρε παιδια εχετε δικιο ,απλα οι βιασμοι των μουσουλμανων στις ευρωπαικες χωρες ειναι αρκετα συχνο φαινομενο νταξει μην πω για τις ασιατικες χωρες...
    δεν φταινε οι ανθρωποι αυτοι το ξερω αλλα και ουτε τοσα παιδια και οι γυναικες
    http://www.youtube.com/watch?v=lMdbSmuX4Kk
    δειτε αυτο το ντοκυμαντερ ,οι σταταστικες δειχνουν οτι οι πακιστανοι στην Αγγλια που διαπρατουν βιασμους σε "λευκες" ειναι περισσοτεροι απο τους λευκους η τους μαυρους η τους κιτρινους αν και αυτοι βιαζουν και μουσουλμανες κτλ... στο βιντεο υπαρχουν και μουσουλμανοι οι οποιοι ειναι πολυ σωστοι και φαινονται εξυπνοι ανθρωποι και λενε πως ειναι πολυ λαθος ολο αυτο που συμβαινει,μολις ομως καποιος μιλησει για φυλη και εγκληματα θεωρειται ρατσιστης υπαρχει προβλημα σε γερμανια σουηδια νορβηγια γιατι οι βιασμοι οπως λεει η αστυνομια και στατιστικες δειχνουν να προερχονται σε μεγαλο βαθμο απο τους μουσουλμανους που δεν λεω ειναι και αυτοι επηρεασμενοι απο την θρησκεια τους και παρουσιαζουν τις αλλοθρησκες ως πουτ@νες,αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο συμβαινει και ειναι η πραγματικοτητα, στην νορβηγια οι γυναικες εχουν αρχισει να βαφουν τα μαλλια μαυρα για να μην ξεχωριζουν αμα θα δειτε στο βιντεο λενε πως οι κοπελες δεν θα πρεπει να κυκλοφορυν αργα 11-12 και δεν θα πρεπει να φορανε μινι γιατι τους προκαλουν και για αυτον τον λογο τις βιαζουν...ναι δεν θα πρεπει να κρινουμε τον ανθρωπο απο την καταγωγη του αλλα οπως ειπα υπαρχει προβλημα στις κοινωνιες αυτες και η κυβερνση δεν κανει κατι για το διορθωσει ολο αυτο...και οι ανθρωποι τι να κανουν οταν βλεπουν οτι ενα φαινομενο οπως το βιασμου αυξανεται απο καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους αλλου πολιτισμου και κουλτουρας?αγανακτουν ζητανε απο την κυβερνηση λυση και η κυβερνηση δεν δινει και στο τελος τρελαινονται οπως ο Μπρέιβικ

Senior Member
    Χρηστο θα σου στειλω ενα πμ και θα ηθελα να το δεις

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Eχω δει το ποστ σου εδω και αρκετη ωρα και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να απαντησω,αλλα θα το κανω.
    Καταρχην το ποστ σου θυμιζει φθηνη καρατζαφεριστικη προπαγανδα.

Θα αρχισω πρωτα απο αυτο που λες για τον Μωαμεθ κλπ.
    Και στην δικη σου θρησκεια ο Λοτ ειπε να βιασουν τις κορες του οταν καποιος αγγελος πηγε στα σοδομα.Και μετα πηδηξε τις κορες του.
    Επισης και στην δικια σου θρησκεια γινεται προπαγανδα κατα των γυναικων.

Ας παω τωρα στους βιασμους του σημερα.Τι εχεις να πεις για τα 35000 παιδια που βιαστηκαν στα μοναστηρια της Ευρωπης?(http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=332554)
    Τα μεσα μαζικης ενημερωσης εχουν την ταση να προβαλλουν οτι τους συμφερει και ειδικα στις χωρες της Σκανδιναβιας που οι δεξιες ιδεολογιες αυξανουν συνεχως.
    Ναι στα αραβικα κρατη καταπατωνται το δικαιωματα αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τους ανθρωπους αλλα με τις κυβερνησεις τους.Και ασε που δεν ειναι σε ολες τις μουσουλμανικες χωρες το ιδιο.
    Για παραδειγμα στην Ιορδανια ή στο Μαροκο ή στηνΤουρκια ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.
    Σέβομαι απόλυτα ό,τι λες, πιστεύω ακριβώς τα ίδια με σένα, και στη Νορβηγία δεν ακούσαμε το περασμένο καλοκαίρι για βιασμούς λευκών από μουσουλμάνους, αλλά για το λευκό "χασάπη" που έφαγε λάχανο 20 νομίζω λευκούς εφήβους γιατί η χώρα του ...δεν έκανε τίποτα για να ...καθαρίσει από τους μουσουλμάνους.
    Κι ο Χίτλερ χριστιανός ήταν...

Senior Member
    να το πω με απλα λογια...δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτοι οι ανθρωποι με αυτον τον πολιτισμο και την νοοτροπια που εχουν να ενσωματωθουν και να συμπεριφερονται οπως εμας πως θα γινει αυτο?ξαφνικα και ως δια μαγειας θα ξεχασουν αυτα που θεωρουσαν σωστα εκει που ζουσαν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    ...δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτοι οι ανθρωποι με αυτον τον πολιτισμο και την νοοτροπια που εχουν να ενσωματωθουν και να συμπεριφερονται οπως εμας πως θα γινει αυτο?

Γιατί Χρήστο, ''εμείς'' είμαστε δλδ παράδειγμα προς μίμηση που ο απολίτιστος δε μπορεί να αγγίξει? χα0χα0χα0χα0 λολολολολολολο

Κι ασε τα εμείς και αυτοί, δεν υπάρχουμε εμεις, υπάρχει μόνο το εσύ, το εγώ, το αυτός. Αυτή είναι η ουσία της πολυπλοκότητας διαφορετικότητας που ακόμα δεν έχεις κατακτήσει.

Επίσης όταν γκουγκλάρεις να προσέχεις πρώτα την πηγή και μετά το περιεχόμενο, οι περισσότερες πληροφορίες είναι στοχευμένες.

τέλος, κοίτα εσύ να είσαι εντάξει κι άσε το τι θα κάνει ο ''απολίτιστος μουσουλμάνος''. ποτέ δε μάθαμε να κοιτάμε τα μούτρα μας πρώτα

Δεν λέω τίποτε προσωπικό ^^
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Τελικά σκέφτομαι πως πιάνουμε κουβέντα μόνο όταν ο άλλος έχει άδικο. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσω να γίνω σαν τους δικομανείς του φορουμ, δεν θα λέω τίποτα όταν συμφωνώ.

Άιντε τώρα, τα έχω πάρει πολύ άσχημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Τελικά σκέφτομαι πως πιάνουμε κουβέντα μόνο όταν ο άλλος έχει άδικο. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσω να γίνω σαν τους δικομανείς του φορουμ, δεν θα λέω τίποτα όταν συμφωνώ.

Άιντε τώρα, τα έχω πάρει πολύ άσχημα.
    Τι επαθες κι εσύ καλέ κι έχεις παράπονο? :S
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Γιατί Χρήστο, ''εμείς'' είμαστε δλδ παράδειγμα προς μίμηση που ο απολίτιστος δε μπορεί να αγγίξει? χα0χα0χα0χα0 λολολολολολολο

Κι ασε τα εμείς και αυτοί, δεν υπάρχουμε εμεις, υπάρχει μόνο το εσύ, το εγώ, το αυτός. Αυτή είναι η ουσία της πολυπλοκότητας διαφορετικότητας που ακόμα δεν έχεις κατακτήσει.

Επίσης όταν γκουγκλάρεις να προσέχεις πρώτα την πηγή και μετά το περιεχόμενο, οι περισσότερες πληροφορίες είναι στοχευμένες.

τέλος, κοίτα εσύ να είσαι εντάξει κι άσε το τι θα κάνει ο ''απολίτιστος μουσουλμάνος''. ποτέ δε μάθαμε να κοιτάμε τα μούτρα μας πρώτα

Δεν λέω τίποτε προσωπικό ^^
    ρε συ ειναι μαθηματικα εμεις δεν ειμαστε ολοι "αγιοι" με τον πολιτισμο μας το ξερουμε ολοι αυτο, ομως εχουμε καταφερει κατι ειναι το ιδιο η ευρωπη με την ασια? αυτοι οι ανθρωποι αυξανουν καποιο συγκεκριμενο προβλημα και μην τα λεω ετσι να δειξω και ερευνες και στατιστικες http://fjordman.blogspot.com/2005/02...weden-and.html
    http://archive.frontpagemag.com/read...spx?ARTID=6161
    http://thenewamerican.com/world-main...imes-in-norway
    http://www.truthandgrace.com/muslimrape.htm
    http://centurean2.wordpress.com/2009...ope-surrender/

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast