Results 1 to 15 of 29
-
22-12-2011, 18:53 #1
μονη γυναικα τι να πρωτοψαξει...??
γεια και χαρα σας!!ηθελα να εκμηστηρευθω την αναγκη μου να επικοινωνησω μαζι σας προκειμενου να ακουσω γνωμες για μια κατασταση που βιωνω που αν μη τι αλλο δεν τη δημιουργησα εγω..ειμαι εντελως μονη μου..εχω βαρεθει τη ζωη μου μου να δουλευω μονο ολη μερα..και να μην κανω τπτ αλλο..να μην εχω φιλους γτ ξαφνικα η κολλητη μου της ηρθε ναπαει ισπανια και να ψαξει τα υπαρξιακα της..και να μην θελει κα μια επαφη μαζι μου..εφυγε και απο τη ζωη ο ανθρωπος που αγαπουσα..καθε μερα αγωνιζομαι στη δουλεια και εχει γινει τοσο δυσκολη η ζωη..και δεν περνω απο καπου χαρα..εγω που παντοτε ημουν η χαρα της παρεας..ευχαριστω και συγγνωμη αν σας εριξα..
- 22-12-2011, 23:17 #2
δυσκολευεσαι να κανεις νεους φιλους ?
μια καινουργια αρχη?
23-12-2011, 11:05 #3
γεια σου παθ!!εχω πολυ καλη διαθεση αλλα δεν ξερω μαλλον εχω τον ανθρωποδιωχτη..τι να πω??κατι συναδελφους που εχω στο σχολειο που εργαζομαι η μια βριζει την αλλη..γινεται πανικος και ειναι δυνατον να ταιριαξεις με τετοια ατομα???πολη μιζερια..εχω φιλες αλλα ειναι μακρια..η μια θεσσαλονικη και η αλλη ξανθη,.λογω του οτι σπουδαζα αλεξανδρουπολη..και εγω αθηνα..μιλαμε στο τηλ..ασχετα αν εχουμε τελιωσει εδω και μια δεκαετια..λεμε τις χαρες μας αλλα και τα προβληματα μας..εγω ειμαι πολυ απλο ατομο..μετα μην σε δει καποιος να πας μπροστα σου την λεει αμεσως..ο κοσμος εχει γινει πολυ μιζερος..ετυχε και γνωρισα εναν ανθρωπο που σκεφτοταν ακομα και το ενα ευρω..και δεν μπορω να λειτουργησω με αυτη τη τσικουνια...
23-12-2011, 12:12 #4
23-12-2011, 15:32 #5
εχω γνωρισει ατομα που εχουν τον ανθρωποδιωχτη. κι αυτα τα ατομα ειτε ειχαν κολλημενα μυαλα, ειτε τους ενοιαζε μονο ο εαυτος τους και το εδειχναν. εσυ να δειξεις οτι εισαι ανοιχτη και προθυμη να ακουσεις τον αλλο και να συζητησεις μαζι του. να εισαι ευχαριστη παρεα. και θα ερθουν απο μονοι τους και οι φιλοι και οι γκομενοι.
23-12-2011, 17:52 #6
Αντριανα καλησπερα.
Καταρχην να σε πληροφορησουμε πως εδω γραφουμε ατομα σαν εσενα και οχι καποιοι ειδικοι.
Απο κει και περα,μενεις σε μεγαλη πολη η μικρη;
Απο οτι καταλαβα με τα ατομα της δουλεια δεν ταιριαζετε.
Το μονη θα διορθωθει,επενδυσε αν μπορεις σε φιλιες,ανοιξου και λιγακι σαν ανθρωπος...
δες αλλα ατομα που ειναι μονα και ξεκινα να μιλας λιγο μαζι τους....
μπορεις και απο το ιντερνετ να γνωρισεις καινουριο κοσμο αν και θελει λιγο προσοχη...
παντως απο την εμπειρια μου σου λεω χαμογελα και καλυτερα πραγματα θα σου συμβουν :)
23-12-2011, 19:18 #7
καλησπερα σε ολους.σας ευχαριστω για την ανταποκριση σας..προσπαθω να ειμαι κοινωνικη αν και ειναι ο τυπος μου..δεν το κανω επιτηδευμενα..αλλα εισπρατω μια μιζερια..και ειμαι πολυ θετικο ατομο..και χαμογελαστο./.ουτε περιμενω απο τον γκομενο δεν ξερω ποιος το γραψε..καμια σχεση..απο μικρη με μαθαν να ειμαι αυταρκης..αλλα ο κοσμος εχει γινει πολυ μιζερος
προσφατα ημουν σε μια οικογενειακη συγκεντρωση και ενω ξερουν οτι ειμαιι νηπιαγωγος δλδ εκπαιδευτικος βριζαν τους εκπαιδευτικους..δλδ κανενας σεβασμος.πολυ κακια και ζηλια ρε παιδια..μια διαθεση ισοπεδωσης.πως θα γινει?δεν λεω κανενας να μην ειναι ανεργος αλλα αν δεν εχεις φροντισει και για τπτ πως θα προχωρησεις στη ζωη σου?ενα παραδειγμα ανφερω ενος συμβαντος που με στεναχωρησε.. εγω δεν κρινω κανενα και ευχομαι για ολους το καλυτερο..δεν υπαρχει σεβασμος ουτε σεβας..δλδ ενας ανθρωπος που κουραστηκε για παραδειγμα να γινει γιατρος δεν ειναι αξιοθευμαστος που πετυχε??ειναι το ιδιο με καποιον που δεν εβγαλε ουτε το λυκειο??δεν μπορω με κουραζουν αυτα,,μαρεσει οποιος ειναι μαζι μου να με σεβεται και να μην με κατακρινει..
23-12-2011, 19:23 #8
οσοσ για τη χαμενη αυτοπεποιθηση που λες φιλε μου δεν ειναι οτι την εχω χασει αλλα οτι σε μια ευαλωτη στιγμη της ζωης σου κλονιζονται πολλες αρετες που εχεις αποκτησει ακομα και η αυτοπεποιθηση.και δεν κρυβομαι πισω απο κανενα..ουτε φιλη ουτε γκομενο..αυτοι με παρακαλαγαν αλλα λογω της προβληματικης σχεσης απομακρυθηκα...δικη μου επιλογη ηταν..το μονο που δεν επελεξα ηταν η απωλεια ενος ανθρωπου που τον εχασα..και δεν το λεω με επιθετιθκη διαθεση..προς θεου..απλα διευκρινιζω..
23-12-2011, 20:01 #9
υπομονη τοτε,λιγος χρονος για να γινουν οι καινουριες γνωριμιες αρχικα και μετα μακαρι να εξελιχθουν σε πραγματικες φιλιες.
(πολυ κρυο σημερα παντως,ασχετο αυτο).
καποιον καιρο θα τον περασεις στη μοναξια,αυτο ειναι και το τιμημα που για καποιους ανθρωπους δεν ησουν εκει οταν σε χρειαστηκαν....αλλα δεν μπορουμε να γινουμε και χιλια κοματια,κανουμε τις επιλογες μας...
Αν το 76 ειναι η χρονολογια γεννησης σου τοτε ακομα νεο κοριτσι εισαι,σιγουρα θα βρεθει και καποιος να σε διεκδικησει,ομορφα πραγματακια και αυτα...
καλες επιλογες ευχομαι εγω
23-12-2011, 20:08 #10
να σαι καλα ..ναι το 76 γεννηθηκα..ξερεις κατι το παραπονο μου ειναι οτι σε ολους ημουν καλη και σε ολους διπλα..και στη φιλη μου που χωρισε και στον φιλο μου που δεν ειχε δουλεια.αλλα εγω??δεν οταν τους χρεισθηκα τπτ..ασε μην το ψαχνεις αν μαθεις λεπτομερειες...ενοειται οτι ειμαι νεα και εχω μια ζωη μπροστα μου που θελω να την ζησω οσο πιο ομορφα γινεται...και σε σενα καλες επιλογες ευχομαι και ο,τι καλυτερο..
23-12-2011, 20:11 #11
οντως πολυ κρυο αστα να πανε..το ξεχασα..χαχαχα..ασχετο!!!
23-12-2011, 20:13 #12
ενα πραγμα για το θεμα της καλωσυνης ειναι πως το εκδηλωνεις και πολυ σπανια το εισπρατεις ξανα πισω....και τις περισσοτερες φορες θα παρεις καλωσυνη και συμπαρασταση απο ατομα που ουτε καν φανταζεσαι...
η καλωσυνη εκδηλωνεται απο Ανθρωπους με Α κεφαλαιο....σπανια πραγματα,οι περισσοτεροι απλα επωφελουνται και στις δυσκολες στιγμες την κανουν με μικρα πηδηγματακια...
ετσι ειναι η ζωη,τα μαθαινεις αυτα και πρατεις αναλογως...
23-12-2011, 20:35 #13
να αγιασει το στομα σου φιλε μου..!!πολυ σωστα!!Α κεφαλαιο!!τι περιεργα οντα που ειμαστε εμεις οι ανθρωποι!!
23-12-2011, 20:40 #14
παρα πολυ περιεργα,ειμαστε σαν την μουσικη,μπορουμε να γινουμε αριστουργηματα η να βγαζουμε τσιριδες και να μη θελει να μας ακουσει κανενας.
23-12-2011, 20:43 #15
και παλι σωστος!!τι ειναι η ζωη ρε παιδι μου'??πως μας κανει ετσι??πωα μας προκαλει..??πως μας τα ανατρεπει ολα.μεσα σε ωρες ,λεπτα,δευτερολεπτα..ειτε προς το καλο ειτε προς το κακο..φοβερο!!