Results 1 to 15 of 38
Thread: ΧΑΛΙΑΑΑΑ ΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑ....
-
03-01-2012, 00:54 #1
ΧΑΛΙΑΑΑΑ ΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑ....
ΓΕΙΑΑΑΑ ΣΑΣ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.....ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ Κ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ,ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ)...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΟΣΟ,ΜΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΠΑΦΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ...ΕΤΣΙ ΕΙΔΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ,ΕΓΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑ ΔΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ Κ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΣΗ..ΤΑ ΞΕΧΝΑΓΑΜΕ ΟΛΑ Κ ΟΛΟΥΣ..ΕΙΜΑΣΤΑΝ "ΜΙΚΡΟΙ",ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ..ΠΗΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ..ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑ ΔΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ..ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΩΘΗΚΑΜΕ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ..ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΜΑΖΙ...ΜΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΝΕΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ..Κ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!!ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ,ΔΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΕΙΠΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ!!Κ ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ,ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΔΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ Κ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΛΑΣΑΝΕ Κ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ..ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ Κ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑ ΕΔΩ!!!ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΣΤΑ 21 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ..ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΗΡΘΕ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ...ΜΑ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ..ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΔΝ ΔΟΥΛΕΥΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΛΑ..Κ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ..:( ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ Ή ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑ Κ ΕΦΕΥΓΑ Σ'ΑΥΤΟΝ Κ ΞΕΧΝΑΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΟΝΕΙΣ..ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΠΗΡΑ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΜΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΗΚΩΤΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ..ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ..ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΕΙΠΑ "ΔΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ..."Κ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΚΑΤΑΛΑΒΑ"..Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ..ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΒΟΜΒΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΗΔΗ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΟΣΟ Κ ΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΝ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ..ΔΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΗΜΑ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.."ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ?"..ΔΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ"...ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΔΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ..Κ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΕΓΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΕΗ ΔΙΟΤΙ ΔΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥ(ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ Κ ΔΝ ΕΤΡΩΓΕ) Κ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΔΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ..ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ(ΕΤΣΙ ΤΝ ΛΕΝΕ) Κ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ..Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ Κ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ..ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ,ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΔΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ..ΟΜΩΣ ΔΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ..ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ Κ ΔΝ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ Κ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.."Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝΕ ΣΕ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ Κ ΚΟΝΤΑ ΤΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΞΑΡΧΗΣ Κ ΔΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ..ΝΑΙ!ΠΡΑΞΑΜΕ ΛΑΘΟΣ Κ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ..ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ..ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ,ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ!!!ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ..ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΑ ΚΕΝΟ,ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ" (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑ)..ΗΜΟΥΝ ΛΕΣ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ..ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΤΠΤ..ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ..Κ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ..ΕΓΩ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Κ ΑΝ ΜΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΩ..ΟΜΩΣ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ..ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΝ ΑΛΛΟΝ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ Κ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΜΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ...Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ "ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ.."..ΔΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ,ΓΤ ΔΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ Κ ΔΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙΟΛΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ!ΔΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΑΠΗΣΑ..Κ ΘΑ ΑΓΑΠΑΩ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ..ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ?ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ...?ΘΕΩΡΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ..ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ..ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΕΙΧΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ?ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ?ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ Κ ΓΕΛΑΩ Κ ΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ..ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ.. ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ "ΕΝΤΑΞΕΙ"..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ..ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΝΙΩΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ?ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ,ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΙ...Κ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ..Κ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ??Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΛΑΙΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ...ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ,ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΩ...Κ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ....... :(
- 03-01-2012, 01:09 #2
μαντυ..καλησπερα...:)
Καταρχήν γράφε με πεζά, με τρομάζεις.
Οι γονείς σου φέρθηκαν σαν να είσαι κτήμα τους. Το θέμα είναι κατά πόσο εσύ θεωρείς πως τους ανήκεις και πόσο ανήκεις στον εαυτό σου.
Στη θέση σου θα έφευγα τρέχοντας και ας μην είχα να φάω.
Απίστευτα όλα αυτά που περιγράφεις.
03-01-2012, 01:22 #3
ΑΧ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΑ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ....ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ..ΑΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ...Κ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ...
03-01-2012, 01:25 #4
..χμ...είπα πως με τρόμαξες με τα κεφαλαία...:)
Κοίτα, πρέπει εσύ να αποφασίσεις τι θέλεις.
Για μένα το σωστό, έστω και αν είναι λάθος, είναι να κάνουμε αυτό που θέλουμε.
Θεωρώ φρικιστικά όλα όσα έκαναν οι γονείς σου. Δεν είσαι 15 χρονών.
Σημασία όμως έχει αν εσύ είσαι σίγουρη για την επιλογή σου να είσαι με αυτό τον άνθρωπο.
03-01-2012, 01:28 #5
καθολου λαθος δεν ηταν ουτε που ηθελες τον μαριο, ουτε που ηθελες το παιδι.
το λαθος ειναι πως τα ηθελες ολα αυτα με τις πλατες των γονιων σου....
ουτε εσυ εισαι υποχρεωμενη να τους ακους πλεον, ουτε αυτοι να στηριζουν τις επιλογες σου ομως...
και για να γινει αυτο, πρεπει να στηριχθεις στα δικα σου ποδια κι εσυ και ο μαριος και μετα να κανετε οτι θελετε.
επισης δεν μπορω ακομα να χωνεψω, πως ενας ελληνας γιατρος προχωρησε σε εκτρωση, αντιθετα στην επιθυμια ενηλικης εγγυου.
οφειλε να προσπαθησει να αλλαξει γνωμη στην μανα σου και οχι να της κανει το χατηρι...
03-01-2012, 01:30 #6
επισης δεν μπορω ακομα να χωνεψω, πως ενας ελληνας γιατρος προχωρησε σε εκτρωση, αντιθετα στην επιθυμια ενηλικης εγγυου.
οφειλε να προσπαθησε να αλλαξει γνωμη στην μανα σου και οχι να της κανει το χατηρι...
αυτο μου εκανε και μενα εντυπωση.προφανως συμφωνησε η κοπελα μην μπορωντας να κανει διαφορετικα.
03-01-2012, 01:35 #7
Ειμαι σιγουρη για την επιλογη μου..εκανε τοσα πραγματα για μενα,τοσες θυσιες...μου απεδειξε οτι με αγαπαει πραγματικα..εκτος του οτι νιωθω τοοσσοοο ευτυχισμενη με αυτον τον ανθρωπο...κ ειναι κ το παιδι..μετα απο αυτο το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να τον αποχωριστω..δεθηκα ακομα πιο πολυ...ηταν οντως φρικιαστικα..κ το χειροτερο οτι δεν πιστευα οτι η μανα μου μπορει να ειναι τοσο ακαρδη...
03-01-2012, 01:43 #8
πιστεψε με,δεν ηθελα να κανω τιποτα στη πλατη τους..θεωρησα οτι καποια στιγμη θα το δεχτουν κ θα βοηθησουν τη σχεση μας..δν περιμενα τετοια αντιμετωπιση...επισης για να καταλαβεις οτι δεν ηθελα τιποτα απο αυτους ειχα βρει δουλεια κ μου απαγορεψαν να παω να δουλεψω...δν μου εδωσαν αλλη επιλογη..ηξεραν οτι με τα λεφτα αυτα θα βοηθουσα κ τον μαριο και δεν ετσι μου το απαγορεψαν...για να μπω σε αδιεξοδο και να τον στειλω πισω...οχι!υποχρεωμενοι δεν ειναι να με στηριζουν οικονομικα μα ειναι υποχρεωμενοι σαν γονεις που αγαπανε το παιδι τους να στηριζουν την ευτυχια μου!!οσο για τον γιατρο εκεινος οπως ειπα με ρωτησε μπροστα στη μανα μου αν ειμαι σιγουρη κ απαντησε η μητερα μου κ εγω δν ειπα τιποτα..δν μπορουσε να κανει τπτ..την εβλεπε οτι ειναι αποφασισμενη να μην με στηριξει με αυτο το παιδι κ οτι δεν μπορουσα να κανω τπτ...
03-01-2012, 01:45 #9
03-01-2012, 01:47 #10
μου μιλας σαν ανηλικη μαντυ, και δεν εισαι...
δεν μπορει να σου απαγορευσει κανεις να πας να δουλεψεις! γιατι το δεχτηκες???
ο γιατρος την εβλεπε αποφασισμενη να μην σε στηριξει?? και ποιος σου ειπε οτι οι γιατροι κανουν εκτρωσεις αναλογα με τις επιθυμιες και την στηριξη της πεθερας?
εσυ του ειπες "οι γονεις μου δεν θελουν" κι εμεινε σε αυτο??? οφειλε να ρωτησει αν εισαι ενηλικη κι εφοσον ησουν , δεν ρωταει κανεναν γονιο τι θελει και τι δεν θελει για το ενηλικο παιδι του!!!
εξωφρενικα πραγματα! πρωτη φορα τα ακουω!
03-01-2012, 02:08 #11
το δεχτηκα γιατι αλλιως θα κατεληγα στο σπιτι κλεισμενη κ δν θα μπορουσα να τον δω..το θεωρησα χειροτερο...για να καταλαβεις..ο γιατρος ειναι πολυ καλος φιλους της θειας μου κ εκεινη μεσολαβησε να κανει εκεινος την εκτρωση γιατι ειναι πολυ καλος γιατρος κ του ειχε εμπιστοσυνη...η θεια μου του ειχε εξηγησει πως εχουν τα πραγματα κ που θα κατεληγα και εγω και το παιδι με τους γονεις που εχω..κ οτι δεν γινεται αλλιως..ο γιατρος ξεκαθαρισε στη μανα μου οτι το κανει μονο επειδη του το ζητησε η θεια μου...της ειπε οτι ειναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα κ οτι ειναι η πρωτη κ η τελευταια φορα που το κανει...γενικα της μιλησε μηπως τη μεταπεισει,της εδειξε το υπερηχογραφημα κ της ειπε οτι ειναι κοριτσακι μηπως και την ευαισθητοποιησει μα δεν καταφερε τιποτα....κ το πρωι που πηγα για την εκτρωση με ρωτησε "δν αλλαξε τπτ ε?"...και του ειπα "οχι"..ηταν κ αυτος πολυ λυπημενος για αυτη τη κατασταση...ηξερε ομως επισης οτι διωγμενη απο το σπιτι κ χωρις στηριξη κ χωρις δουλεια το παιδι μου δν θα ειχε τι να φαει,δν θα ειχε τπτ...ειπε οτι απο τη μια ειναι αδιανοητο να κανω εκτρωση αλλα απο την αλλη ηταν δικαιολογημενο εφοσον το παιδι δν θα ειχε τις καταλληλες συνθηκες για να μεγαλωσει...
03-01-2012, 02:32 #12
το θεμα δεν ειναι οι συνθηκες μαντυ αλλα η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. και η αποφαση σου δεν ηταν καθολου ξεκαθαρη. ησουν φοβισμενη , του τα μασουσες, τους ειπες"δεν θελω εγω, οι γονεις μου". ντροπη του...
03-01-2012, 02:46 #13
ισως εχεις δικιο...θεωρεις οτι ευθυνομαι κ εγω που δν κρατησα το παιδι???
03-01-2012, 03:34 #14
mady28 κοιταξε μην ψαχνεις να βρεις τωρα ποιος εχει την ευθυνη,γιατι οδηγει στην τρελα αυτο το πραγμα
απλα κοιταξε να κανεις κατι για την ζωη σου,που αποτι βλεπω ειναι "κανονισμενη" απο αλλους
03-01-2012, 03:52 #15
προσπαθησα πολυ να μην ειναι κανονισμενη ποτε απο αλλους..κοιτα ομως που εγινε!!ψαχνω την ευθυνη σε οτι αφορα το παιδι μου!!!τα υπολοιπα δν με απασχολουν...οπως δν μπορω να συγχωρεσω τους γονεις μου ετσι δν θα μπορεσω ποτε να συγχωρησω κ τν εαυτο μου γι'αυτο το πραγμα..θελω να κανω κατι στη ζωη μου αλλα διπλα του...κ δν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αν οι γονεις μου συνεχισουν ετσι!!!
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....