Results 16 to 29 of 29
-
23-12-2011, 20:46 #16
ευχομαι καλες γιορτες και καλα χριστουγεννα σε ολους!!!να στε ολοι καλα!!!μεσα απο την καρδια μου!!
- 23-12-2011, 22:10 #17
Μόνη γυναίκα είσαι,όχι μόνος άντρας.Αν κουνήσεις την ουρίτσα σου θα μαζευτεί πράγμα,τόσοι ελεύθεροι άντρες υπάρχουν,αν αυτό είναι το πρόβλημά σου.Βρες κι εσύ έναν για να πας Ισπανία να λύσεις και τα δικά σου υπαρξιακά.
24-12-2011, 10:06 #18
καλη σου μερα.εχεις δικιο.δεν ειναι αυτο το θεμα μου.εχω επιλεξει τη μοναξια αυτο το διαστημα.το παραπονο μου ειναι ο τροπος που καποια ατομα αδερφικα υποτιθεται μου φερθηκαν..αυτο με στεναχωρει..οτι τα εχουμε ισοπεδωσει ολα.ειχα κι εγω δυσκολιες στο παρελθον αλλα δεν ξεσπασα στα αγαπημενα μου ατομα.σε αντιθεση με αυτα που επειδη σεν εγιναν τα πραγματα οπως ηθελαν τα ισοπεδωσαν ολα..
24-12-2011, 16:30 #19
Είμαι κι εγώ σε ανάλογη θέση. Δε θέλω να το δραματοποιήσω και να πω ότι πάντα ήμουν εκεί για τους άλλους και τελικά προδόθηκα ή οι άλλοι δεν ήταν εκεί για μένα όταν τους χρειάστηκα. Ας πρόσεχα, με τον καιρό έπαψα να ασχολούμαι με τους συγκεκριμένους.
Κι εγώ νιώθω μόνη και δεν ξέρω από πού να πρωτοξεκινήσω, όταν βρω τη δύναμη να το κάνω, προς το παρόν την ψάχνω και αυτήν. Ντρέπομαι που το λέω γιατί δε μου αρέσει η εικόνα μιας γυναίκας που όταν φεύγει ο γκόμενος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και νόμιζα οτι δεν ήμουν έτσι, αλλά μου συνέβη κι αυτό. Και συνέβη κι από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς ουσιαστική εξήγηση. Στις δύσκολες στιγμές κάποιοι γύρισαν πίσω (αισθανονται προφανώς καλύτερα με κάποιον που δεν έχει μια ευτυχισμένη σχέση και που οι δουλειές του δεν είναι και στα καλύτερά του), αλλά η πόρτα είναι κλειστή πια.
Εμεινα ξαφνικα μονη, οι φιλες μου φυγαν για δουλειες. Εισαι τυχερη νομιζω που τουλαχιστον εχεις μια δουλεια να ασχολεισαι, να βγαινεις απο το σπιτι, να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο. Εγω εχω βαρεθει τη ζωη μου και δεν ξερω ουτε εχω τι να κανω...
Τελος παντων! Καλα Χριστούγεννα!
24-12-2011, 19:50 #20
anniw γιατί δεν ψάχνεις να βρεις καμια δουλίτσα μόνο και μόνο για να βγαίνεις από το σπίτι;
Αχ βρε κορίτσια, διαβ'αζοντας αυτό το site διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι είναι με προβλήματα. Είτε έχουν σχέση, είτε δεν έχουν σχέση τα προβλήματ απλά είναι διαφορετικά. Αλήθεια υπάρχουν ευτυχισμένοι άνθρωποι τελικά;
24-12-2011, 21:44 #21
25-12-2011, 10:54 #22
καλημερα και χρονια πολλα!!παολο ολα χρειαζονται ..και χρηματα και υγιης σχεση και φιλοι και δουλεια αλλα προπαντως χρειαζεται ΥΓΕΙΑ..ο ανθρωπος και απο το μηδεν ξεκινα..δυσκολα αλλα ξεκινα.και μπορει να κανει παπαδες αμα θελει και ξερει τι θελει απο τη ζωη του.ουτε εμενα μαρεσει η εικονα της γυναικας που πεφτει στα πατωματα για τον φιλο της αλλα το εχω ζησει και χρειαζεται καθως αν δεν πιασεις πατο πως θα σηκωθεις?ανιω κι εσυ προσπαθησε εστω με μια δουλεια να ξεχαστεις..θα σου κανει πολυ καλο!!κι εγω "γεμιζω" με τις δουλειες ασχετα αν υπαρχουν δυσκολιες..ειναι μια προκληση για μενα.καλη υπολοιπη γιορτινη μερα!!
25-12-2011, 17:10 #23
25-12-2011, 17:51 #24
Πόση μοναξιά υπάρχει στις μέρες μας είναι εκπληκτικό πάντως... Έχω μείνει εμβρόντητος από το ποσοστό των ατόμων που βρίσκονται στην ίδια φάση μ' εμένα. Πρέπει να αποτελεί σημείο των καιρών μας που οι φίλοι μείναν πια στα παραμύθια, όπως λέει και το τραγούδι. Παλιά, αν έλεγες ότι δεν έχεις φίλους, σε κοιτούσαν όλοι σαν εξωγήινο. Τώρα δεν παραξενεύεται κανένας, γιατί απλούστατο έχει γίνει πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Τι να πω, κουράγιο, αφού η κρίση που βιώνουμε είναι πολυεπίπεδη και έχει απλώσει τα πλοκάμια της και στις σχέσεις.
26-12-2011, 01:49 #25
και η μοναξια τεχνιτη ειναι....ολοι θελουν φιλους αλλα δεν θελουν οποιουσδηποτε φιλους...
ολοι θελουν οι φιλοι να ειναι κατι παραπανω απο εμας,αν ειναι κατι παρακατω δεν αξιζουν...
οποτε αν το κανουν ολοι αυτο....λιγοστα πραγματα...
26-12-2011, 18:59 #26
καλησπερα!!βασικα και ολη τη διαθεση να εχεις πρεπει να ταιριαζεις με τον αλλον για να κανεις παρεα.ενταξει οχι απολυτα..αλλα σε γενικες γραμμες.να ταιριαζουν τα χνωτα σας.να υπαρχει χημεια ειναι οπως στις σχεσεις..κατι αντιστοιχο
26-12-2011, 22:12 #27
27-12-2011, 09:38 #28
καλημερα..επειδη ειχα σχεση και ετυχε εκεινο το διαστημα η φιλη να παθει την κριση της καθ οτι πηγε στα ξενα να κανει υπαρξιακη αναζητηση..οκ.ειμαι λιγο υπερβολικη ο καθενας κανει τις επιλογες του..απλα επειδη την ηξερα απο το δημοτικο ηταν ακραιο ατομο..κι εγω ειμαι αλλα πατωντας τα τριαντα ανταπεξερχομαι μονη μου στη ζωη μου και δεν εχω ακομα τον μπαμπα μου να του λεω δωσε λεφτα προκειμενου να κανει το γυρο του κοσμου..ανυγουει..εγω λοιπον ειχα μια φοβερη σχεση και περναγα τελεια
αλλα μου ελειπε και η συναναστροφη με τη φιλη μου..που μπορω να πω με τον φιλο μου ελεγα τα παντα..αλλα το καφεδακι με τις φιλες ειναι αλλιως..
03-01-2012, 17:42 #29
καλη χρονια σε ολουςκαι σε ολες!!επανηλθα μνα συμπληρωσω κατι στο θεμα μου....
μπορει μια γυναικα να κανει τα παντα ακομα και σε περιοδο μοναξιας..αλλα ερχονατι στιγμες που θες να συζητησεις .,.να μιλησεις ,να πεις αηδιες βρε αδερφε μου με εναν οικειο ανθρωπο σου ενα φιιλο..και εκει ειναι που πνιγεσαι..τι να σου κανει το ιντερνετ,προσωπικα βαριεμαι να εξηγω σε καποιον αγνωστο κανοντας τσατ και που μετα δεν θα τον ξαναδω..μπορει να θελει ο ανθρωπος να βοηθησει αλλα δεν μπορεις να εχεις την οικειοτητα που θα ειχες με τον φιλο σου που θα καλαμπουριζατε..και παλι καλη χρονια!!