Γεια σας.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 152
    Banned
    th93 βλεπω οτι επιμενεις πολυ σε αυτο το θεμα με τον ειδικο και αν θεωρεις πως πρεπει να πας,να πας φιλε μου γιατι εγω προσωπικα δεν εχω τελειωσει ψυχολογια..
    Οπως προειπε η μαρκελλα και την ευχαριστω για τα καλα της λογια παρεπιπτοντος χρονια πολλα κιολας μαρκελλα
    Ο καθενας μας περναει καποιες φασεις της ζωης του μονος του,ενω σκεφτεται γιατι να μην εχω εναν ωμο να πιαστω τις στιγμες που το ζηταω
    Αγαπαω τον εαυτο μου δεν σημαινει πως ειτε ειμαι εγωιστης ειτε ψωναρα ( γιατι το εχω ακουσει και αυτο )
    Τον αγαπαω γιατι ανοιγω την παλαμη και προσφερω με την καρδια μου οτι μπορω να προσφερω σε ατομα που ειλικρινα το χρειαζονται...Τωρα με την δευτερη οπτικη ματια
    τι γινεται σε ενα ατομο που το μαθαινω μολις τωρα και αρχιζω να νιωθω συναισθηματα μεσα μου
    εδω γινονται πιο περιπλοκα τα πραγματα με την καλη την εννοια
    Δειχτα και μην τα κρατας
    Πριν ομως τα πεις,σκεψου και τι εννοεις....σημαντικο...
    και κατι ακομα μην τα δωσεις ολα για ολα και οσα " ΛΙΓΑ " εισπραττεις μην τα βαζεις με την μια μεσα στην καρδια σου και " ολοκληρωνεσαι " γιατι εκει που νιωθεις πως ειναι ο τελευταιος σου σταθμος
    πραγμα που δεν ειναι ,εκει ειναι που θα πληγωθεις παρα πολυ
    απλα κρατα πως το λενε λαικα " πισινες " δηλαδη μην πιστευεις οτι ακους
    και οτι ακους μην το βαζεις στην καρδια
    οσο για τον ειδικο θα σε συμβουλευσει,αλλα οπως σου ειπα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ πιασε οποιον ψυχολογο θελεις να ξερεις ομως πως λιγοι θα ειναι μαζι σου σε μια καφετερια
    για να δουνε τις κινησεις σου και να σου κανουν εκτος απο τον γιατρο και τον φιλο ταυτοχρονα...
    Το χρημα κανει πολλους φιλους να το ξερεις αλλα ειναι ψευτικοι οπως και το χρημα που ειναι απο χαρτι
    πωπω ειπα παρα πολλα ελπιζω να μην σας κουρασα

Όχι δεν μας κούρασες αντιθέτως είπες πράγματα που είναι σωστά.
    Πια δεν δίνω ούτε όλα για όλα ούτε λίγα στον άλλον. Δίνω κάποια πράγματα και περιμένω αντίκρισμα (άσχετο αν δεν έχω πάρει).
    Όσο για το τελευταίο με τους ειδικούς έχεις απόλυτο δίκιο.

Banned
    Θέλω να με ακούς, χωρίς να με κρίνεις
    Θέλω τη γνώμη σου, χωρίς συμβουλές
    Θέλω να με εμπιστεύεσαι, χωρίς απαιτήσεις
    Θέλω τη βοήθειά σου, κι όχι ν΄αποφασίζεις για μένα
    Θέλω να με προσέχεις, χωρίς να με ακυρώνεις
    Θέλω να με κοιτάς, χωρίς να προβάλεις τον εαυτό σου σε μένα
    Θέλω να μ΄αγκαλιάζεις, χωρίς να με κάνεις να ασφυκτιώ
    Θέλω να μου δίνεις ζωντάνια, χωρίς να με σπρώχνεις
    Θέλω να με υποστηρίζεις, χωρίς να με φορτώνεσαι
    Θέλω να με προστατεύεις, χωρίς ψέματα
    Θέλω να πλησιάζεις χωρίς, να εισβάλλεις
    Θέλω να ξέρεις τις πλευρές μου που πιο πολύ σε ενοχλούν
    Να τις αποδέχεσαι και να μην προσπαθείς να τις αλλάξεις
    Θέλω να ξέρεις ... πως σήμερα μπορείς να βασίζεσαι πάνω μου ...
    xωρίς όρους

"ΘΕΛΩ" του Χόρχε Μπουκάι

Banned
    δεν καταλαβα ομως th93 την ανταποκριση την ψαχνεις συγκεκριμενα απο ενα κοριτσι ας πουμε που δειχνεις σεβασμο και εκτιμηση ?
    η περιμενεις σεβασμο απο ολους τους οποιους ειναι γυρω σου

Όλα αυτά είναι απολύτως σωστά αλλά πες με ματαιόδοξο, εμένα μου φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός αυτό.

Κοίτα σε πρώτο θέση βάζω τη φιλία και μετά τη σχέση. Τώρα τον σεβασμό τον δείχνω παντού γιατί έτσι είμαι. Την εκτίμηση σε άτομα που με ενδιαφέρουν είτε σε θέμα φιλίας είτε σε θέμα σχέσης.
    Σεβασμό δεν περιμένω από όλους να σου πω την αλήθεια, παλιά περίμενα αλλά κατάλαβα πως αυτό δεν γίνεται.

Banned
    Κοιταξε να δεις σχετικα με το ονειρο θερινης νυκτος ολα αυτα ειναι ενα απιαστο ονειρο αλλα και παλι ειναι μαγεια..
    Γιατι βλεπεις τις λεξεις και σε αγγιζουν και οτι σε αγγιζει το νιωθεις,οποτε θα τα ηθελες πολυ και το ξερω πολυ καλα
    Ολοι μας κανουμε μια επανασταση γυρω απο τον "ορο" αγαπη,κανουμε λαθος ομως δεν ειμαστε ουτε Μητερα τερεζα,ουτε Νελσον μαντελα
    η μητερα παλεψε για την αγαπη και ο νελσον παλεψε για την ισοτητα μεταξυ λευκων-μιγαδων,αν σου δημιουργει περιεργεια πως τα ξερω εγω αυτα
    εψαχνα και εγω για την αγαπη σαν τον διογενη που ----Η παράδοση λέει ότι είχε μόνιμη κατοικία του ένα πυθάρι και γυρνούσε στους δρόμους όλη μέρα με ένα φανάρι. Όταν τον ρωτούσαν τι το χρειάζεται το φανάρι την ημέρα, αυτός απαντούσε: "Αναζητώ τον άνθρωπο"...
    Περιπου στην ιλικια σου ειμαι και εγω και την αγαπη και τον σεβασμο τον εψαχνα σε πραξεις και οι πραξεις υπαρχαν σε γεγονοτα,οχι σε ποιηση που κυριο θεμα ειναι η αγαπη
    Εγω αυτο που σου προτεινω και μπορει να το θεωρησεις χαζομαρα ειναι να ανατρεξεις λιγο σε γεγονοτα ανθρωπων που εκαναν πολλα πραγματα σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ
    θα αποκτησεις μια διαφορετικη ιδεολογια σχετικα με το ποιος αξιζει την εκτιμηση,τον σεβασμο,την αγαπη,την ειλικρινια
    Και με ολη αυτην την γνωση θα αντιμετωπιζεις και τον πιο δυσκολο εχθρο

Φαίνεται ότι το χεις ψάξεις αρκετά το θέμα. Δε μου φαίνονται χαζομάρες, οτιδήποτε μαθαίνουμε καλό είναι. Τώρα αν έχεις υπόψιν σου διάφορα πράγματα για να ανατρέξω ανέφερα τα σε παρακαλώ εδώ στο forum έτσι ώστε να βοηθηθούν και άλλα άτομα

Banned
    Λεει ο Γαλιλαιος : Δεν νιώθω υποχρεωμένος να πιστέψω πως ο ίδιος Θεός που μας προίκισε με αισθήσεις, λογική και πνεύμα, μας προόριζε να απαρνηθούμε τη χρήση τους και με κάποιους άλλους τρόπους να μας δώσει τις γνώσεις που μπορούμε να αποκτήσουμε μέσω αυτών..
    Πολυ γνωση μεσα σε λιγες λεξεις,τωρα σε βιβλια που εχω διαβασει υπηρχε Παρα πολυ μεγαλο πλεονεκτημα αλλα ταυτοχρονα και λιγα μειονεκτηματα
    Τα πλεονεκτηματα ηταν οτι δεν ενιωθα μονος μεσα σε πολλους
    και τα μειονεκτηματα ηταν οτι η σκεψη σου,η αντιδραση σου σε συγκριση με το " λαθος που επικρατει στον κοσμο μας " θα δημιουργησει μεσα σου εναν μικρο Che Guevara
    Δωσε μου λιγο χρονο γιατι καλο προσπαθω να κανω οχι κακο

Το τελευταίο που λες το λέει ο Γαλιλαίος ή εσύ; Γιατί αν το λες εσύ, φυσικά και καλό προσπαθείς να κάνεις.
    Τώρα μιας και μιλάμε για αυτά εάν έχεις(ή οποιοσδήποτε) κάποιο σχετικό βιβλίο υπόψιν σου, πρότεινε το μου γιατί νομίζω θα ναι μια καλή συντροφιά τώρα αυτές τις μέρες.

Banned
    το ψαχνω το βιβλιο αλλα δεν μπορω να το θυμηθω μεχρι το βραδυ πιστευω να θυμηθω πως το λενε
    και θα σου δωσω λινκ !!!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Banned
    λοιπον φιλε μου θα τα πουμε πιο μετα να θυμηθω κιολας πως το λενε !!! αντε καλο απογευμα μαγκα

Οκ. Επίσης!

Senior Member
    Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα για όλους μας! th93 μου αν κι εμείς τα εφαρμόζαμε, όλ' αυτά, που γράφουμε εδώ μέσα, θάμασταν σίγουρα κάπου αλλού σήμερα. Αρκετές φορές τα λέμε δήθεν και καλά για τους άλλους, αλλά μάλλον για να τ' ακούμε εμείς οι ίδιοι. Δυστυχώς ούτε εύκολα είναι, ούτε και την δύναμη έχουμε να τα πραγματοποιήσουμε όλοι. Μόνο, που η γνώση τελικά, ΝΑΙ είναι δύναμη. Είναι καλύτερο να γνωρίζεις κάτι, από το να μην ξέρεις τπτ. Πάντα έρχεται η κατάλληλη στιγμή για να γίνει εργαλείο ζωής κι εμπειρία.
    Ένα βιβλίο που έχω να σου προτείνω είναι: "Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΦΕΡΡΑΡΙ ΤΟΥ" ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΔΙΟΠΤΡΑ"

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast