Γνώμη για τη συμπεριφορά του - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 129
    Senior Member
    Μα τί να πω μ' όλη αυτήν την παθογένεια; Αφού το δικό μας συναίσθημα λέτε, ότι κινείται στην σφαίρα του παραλόγου! Υπάρχει τπτ λογικό γύρω μας; Μήπως δεν το βλέπω. Προτιμώ τον ανεκπλήρωτό μου έρωτα, που με ανανεώνει κιόλας1

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Είδες τελικά? Αυτό ήταν και σε έκανε κ κόλλησες. Και ποιος καθηγητής 50-60 δε θα κολακευόταν και δε θα χαζοφλέρταρε με 20χρονα 25χρονα που τπο γουστάρουν. Το θέμα είναι αν το συνεχίσει είναι μεμπτό. Αυτός το έκοψε εσύ ήθελες να το συνεχίσεις επειδή ήταν κούκλος όπως λες. Αυτός το ξέκοψε τελείως. Το φλερτ γενικά περιλούζει την ατμόσφαιρα μεταξύ ατόμων του αντίθετου φύλου. Εσύ γούσταρες επειδή είναι ωραίος και ΜΟΝΟ από την πλευρά σου τραβήχτηκε αυτό το αθώο φλερτ στα άκρα. Οπότε όλοι έχουν αυτή τη στάση απεναντί σου επειδή τελικά δεν είναι το συναίσθημα και ο αμοιβαίος έρωτας αλλά το ότι εσύ γούσταρες καθαρά επιφανειακά αυτό τον καθηγητή και αυτός σε απέρριψε πριν προλάβεις να αναπτύξεις βαθύτερα συναισθήματα.
    Tί θα έπρεπε να ακούσεις δηλ. για να αναιρέσεις το γεγονός ότι τον γούσταρα καθαρά επιφανειακά; Εκτός από την εμφάνιση μου άρεσαν τα πάντα πάνω του. Μιλάμε για τρελός έρωτας από τη μεριά μου. Δύο χρόνια έκανα να το ξεπεράσω. Γιατί ο έρωτας πρέπει να είναι πάντα αμοιβαίος για να είναι βαθύς; Εγώ δεν παραδέχτηκα ποτέ ότι αυτός με ήθελε. Μπορεί να με ήθελε στιγμιαία, για ένα κρεβάτι,δεν είπα ποτέ κάτι παραπάνω. Εγώ ήμουν αυτή που τον καψουρέτηκα, αυτός όχι. Η συνενοχή του ήταν απλά στο έντονο δημόσιο φλερτ, ειδικά στο άτομό μου και στην επιθυμία του να μείνουμε μόνοι ένα βράδυ. Kai στην απαίσια συμπεριφορά του στη συνέχεια (κατ΄ εμέ τουλάχιστον) η οποία μου θύμησε δοκτωρ τσέκιλ και μίστερ χάιντ.

Θα προτιμούσα να σταματήσουμε να μιλάμε από δω και πέρα για τον κύριο καθηγητή. Θα έχει βήχα, λόξυγγα από την πολλή συζήτηση. Και είναι και μεγάλος άνθρωπος.
    Last edited by Blue1; 27-12-2011 at 18:46.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μα τί να πω μ' όλη αυτήν την παθογένεια; Αφού το δικό μας συναίσθημα λέτε, ότι κινείται στην σφαίρα του παραλόγου! Υπάρχει τπτ λογικό γύρω μας; Μήπως δεν το βλέπω. Προτιμώ τον ανεκπλήρωτό μου έρωτα, που με ανανεώνει κιόλας1
    εσυ τωρα γιατι συνδικαλιστηκες?
    για την μπλου μιλουσαμε.
    μιλησε κανεις για εσενα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Tί θα έπρεπε να ακούσεις δηλ. για να αναιρέσεις το γεγονός ότι τον γούσταρα καθαρά επιφανειακά; Εκτός από την εμφάνιση μου άρεσαν τα πάντα πάνω του. Μιλάμε για τρελός έρωτας από τη μεριά μου. Δύο χρόνια έκανα να το ξεπεράσω. Γιατί ο έρωτας πρέπει να είναι πάντα αμοιβαίος για να είναι βαθύς; Εγώ δεν παραδέχτηκα ποτέ ότι αυτός με ήθελε. Μπορεί να με ήθελε στιγμιαία, για ένα κρεβάτι,δεν είπα ποτέ κάτι παραπάνω. Εγώ ήμουν αυτή που τον καψουρέτηκα, αυτός όχι. Η συνενοχή του ήταν απλά στο έντονο δημόσιο φλερτ, ειδικά στο άτομό μου και στην επιθυμία του να μείνουμε μόνοι ένα βράδυ. Kai στην απαίσια συμπεριφορά του στη συνέχεια (κατ΄ εμέ τουλάχιστον) η οποία μου θύμησε δοκτωρ τσέκιλ και μίστερ χάιντ.

....
    οπως τα λες, ακριβως.
    ολο το θεμα ειναι, οτι αυτη η ιστορια οπως την επλασες στο μυαλο σου, ηταν μονοπλευρη.
    εκ μερους του, αυτο που υπηρξε ηταν δημοσιο. κι εφοσον ηταν δημοσιο δεν υπηρχε θεμα συνενοχης.
    ακριβως αυτο απεφυγε με το να μην σου απανταει καν στις προτασεις σου. το να γινετε συνενοχοι σε αυτο που φανταστηκες για εσας.
    δεν ξερεις καθολου αν θα εκανε το οτιδηποτε, αν μενατε μονοι.
    αν ειχε σκοπο να σε ξεμοναχιασει, ηταν πολυ ευκολο, μετα απο τις δηλωσεις σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post

Θα προτιμούσα να σταματήσουμε να μιλάμε από δω και πέρα για τον κύριο καθηγητή. Θα έχει βήχα, λόξυγγα από την πολλή συζήτηση. Και είναι και μεγάλος άνθρωπος.
    όχι δε σε κοροιδεύω για το μονόπλευρο του θέματος και εγώ τα μεγαλύτερα συναισθήματα για κάποιον μονόπλευρα τα ένιωσα. Σε κοροιδεύω για τη μετέπειτα συμπεριφορά σου προς αυτόν. Εσύ από μόνη σου έχεις δικαίωμα να τρελαίνεσαι και να είσαι στα πατώματα αλλά όταν κάποιος δε δίνει δικαιώματα δεν έχει μέρος ευθύνης. Πάντως να ξέρεις και τα μονόπλευρα από μία ηλικία και μετά είναι υπέρρομαντικα τα καλύτερα συναισθήματα βρίσκονται στην πράξη και όχι σε μία ιστορία που κάπως φτιάχνει στο μυαλό του όπως θέλει.

Senior Member
    Re-medy μου σου βγαίνει μια κακία; Ζήλεια διακρίνω κοριτσάκι μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Re-medy μου σου βγαίνει μια κακία; Ζήλεια διακρίνω κοριτσάκι μου;
    αν μου πεις, κατι αξιοζηλευτο σε αυτο που συζηταμε, να σου απαντησω...
    βρισκεις την απορριψη, και την εμμονη, αξια να τα ζηλευει κανεις?
    οχι, ευχαριστω, δεν θα παρω.
    ασχολουμαι μονο με οσους με γουσταρουν, δεν ειμαι μαζοχα.

Senior Member
    όχι δε σε κοροιδεύω για το μονόπλευρο του θέματος και εγώ τα μεγαλύτερα συναισθήματα για κάποιον μονόπλευρα τα ένιωσα. Σε κοροιδεύω για τη μετέπειτα συμπεριφορά σου προς αυτόν. Εσύ από μόνη σου έχεις δικαίωμα να τρελαίνεσαι και να είσαι στα πατώματα αλλά όταν κάποιος δε δίνει δικαιώματα δεν έχει μέρος ευθύνης. Πάντως να ξέρεις και τα μονόπλευρα από μία ηλικία και μετά είναι υπέρρομαντικα τα καλύτερα συναισθήματα βρίσκονται στην πράξη και όχι σε μία ιστορία που κάπως φτιάχνει στο μυαλό του όπως θέλει.
    πολυ σωστη.
    να διαφοροποιηθω μονο ως προς τα "μετα απο καποια ηλικια"
    μετα απο καποια ηλικια, που για εμενα ειναι αυτη της ενηλικιωσης, τα μονοπλευρα, δεν ειναι υπερρομαντικα , αλλα εχουν μια παθογενεια...
    χρειαζεται να ειναι αυτοκαταστροφικος κανεις για να επιμενει οταν τον διωχνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πολυ σωστη.
    να διαφοροποιηθω μονο ως προς τα "μετα απο καποια ηλικια"
    μετα απο καποια ηλικια, που για εμενα ειναι αυτη της ενηλικιωσης, τα μονοπλευρα, δεν ειναι υπερρομαντικα , αλλα εχουν μια παθογενεια...
    χρειαζεται να ειναι αυτοκαταστροφικος κανεις για να επιμενει οταν τον διωχνουν.
    κοίτα και γω για εκεί το έθεσα 18 με 20. Αλλά εντάξει όλα είναι θέμα εμπειριών αν δεν έχεις ζήσει κάτι αμοιβαίο μέχρι εκείνη την ηλικίσ μπορεί να κολλήσει το μυαλό για κάποιο διάστημα. Αν συνεχίσει φυσικά είναι μαζοχισμός και δεν δείχνει ισορροπία γιατί για να ερωτευτείς πρέπει να παίρνεις κιόλας.

Senior Member
    κοίτα και γω για εκεί το έθεσα 18 με 20. Αλλά εντάξει όλα είναι θέμα εμπειριών αν δεν έχεις ζήσει κάτι αμοιβαίο μέχρι εκείνη την ηλικίσ μπορεί να κολλήσει το μυαλό για κάποιο διάστημα. Αν συνεχίσει φυσικά είναι μαζοχισμός και δεν δείχνει ισορροπία γιατί για να ερωτευτείς πρέπει να παίρνεις κιόλας.
    ναι, συμφωνω στο θεμα της αμοιβαιας εμπειριας.
    ακριβως γι αυτο στο θεμα της μαρκελας την ειχα ρωτησει αν ειχε ποτε ολοκληρωμενες σχεσεις.
    γιατι τετοιες μονοπλευρες καταστασεις ζουμε οταν ειμαστε ανωριμοι για αμοιβαιες.
    δεν εχουμε κανει ερωτα πχ....
    κι αυτο συνηθως συμβαινει στο λυκειο, με τους καθηγητες μας.
    αν συνεχισουμε να επιδιωκουμε μονοπλευρες, μετα απο καποιες εμπειριες, κατα τη γνωμη μου, κατι δεν παει καλα..

Senior Member
    Κοίταξε μ' εμένα είναι λίγο διαφορετικό το σενάριο. Εγώ απέρριψα κι όχι μόνο μια φορά τον ίδιο, απλά άργησα να το ξεπεράσω, γιατί δεν μου δόθηκε κι άλλη ευκαιρία όπως περίμενα. Έπαιξα κι έχασα!

Senior Member
    Αχ πολύ με κολακεύει που δίνω εντύπωση άβγαλτου! Και έρωτες και ολοκληρωμένες σχέσεις. Γι' αυτή την παράλληλη δεν το χειρίστηκα καλά!

Senior Member
    Τάλεγα, αλλά ποιος άκουγε rem.-anon_1; Αναγκαστικά λοιπόν συνδικαλίστηκα, στην προσπάθεια να μετριάσω τα περισπούδαστα συμπεράσματα, που με τόσο στόμφο, σιγουριά, απόλυτα και με σκληρότητα εκφράστηκαν, για κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθέναν. Από την άλλη χαίρομαι να με ζηλεύουν για την αυτοπεποίθησή μου, να δέχομαι την απόρριψη(επόμενο - απέρριψα) και να πιστεύω με βεβαιότητα από εμπειρία πλέον, ότι τα πράγματα τελικά δεν είναι πάντα τόσο απλά όσο κάποιοι θέλουν να φαίνονται!

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ μπλου μου και συγχωρεσέ με που θα ξεφύγω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χρησιμοποιούν, άνθρωποι του πνεύματος τη γνώση και να γίνονται επικίνδυνοι!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast