προτυπα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

Thread: προτυπα

προτυπα

καλημέρα!εντελώς συμπτωματικά βρεθήκαμε με μια παλιά μου συμμαθήτρια που πάντα μου άρεσε εμφανησιακά και ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη ζωή και ο αέρας που είχε, ξεκίνησαμε να έχουμε κοινή παρέα και να περνάμε όμορφα.Διαπίστωσα όμως ότι την έχω σαν πρότυπο δηλαδή γυρνάω σπίτι και την έχω στο μυαλό μου και τη θα έκανε εκείνη στη θέση μου και πως θα σκεφτόταν.Τι να κάνω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by asteraki24 View Post
    καλημέρα!εντελώς συμπτωματικά βρεθήκαμε με μια παλιά μου συμμαθήτρια που πάντα μου άρεσε εμφανησιακά και ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη ζωή και ο αέρας που είχε, ξεκίνησαμε να έχουμε κοινή παρέα και να περνάμε όμορφα.Διαπίστωσα όμως ότι την έχω σαν πρότυπο δηλαδή γυρνάω σπίτι και την έχω στο μυαλό μου και τη θα έκανε εκείνη στη θέση μου και πως θα σκεφτόταν.Τι να κάνω?
    γειά σου αστεράκι,
    δεν είναι κακό ως ένα σημείο, αρκεί να μην γίνεται εμμονή! Το να έχουμε πρότυπα μας βοηθάει να γίνουμε
    καλύτεροι άνθρωποι, εφ' όσον τα πρότυπα αυτά είναι υγιή.Τυχερούλα, λοιπόν που έχεις μια αξιόλογη φίλη!

την ακολουθώ σε ότι μου αρέσει όχι σε όλα!απλά στην αρχή δυσανασχέτησα γιατί σκεφτόμουν μήπως ακυρώνω εμένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by asteraki24 View Post
    την ακολουθώ σε ότι μου αρέσει όχι σε όλα!απλά στην αρχή δυσανασχέτησα γιατί σκεφτόμουν μήπως ακυρώνω εμένα
    σύμφωνοι λοιπόν! Είναι σημαντικό που διατηρείς στη σχέση σας τα θέλω σου! Κατά την γνώμη μου πάντα, ακυρώνουμε
    το εγώ μας όταν όσα κάνουμε μέσα στις σχέσεις μας δεν μας ευχαριστούν και δεν αντλούμε ικανοποίηση.
    Βέβαια, απ' την άλλη μεριά, καλό είναι κι εμείς νάχουμε προτάσεις δικές μας π.χ. για διασκέδαση, χόμπυ, κ.λπ.
    Η οποιαδήποτε σχέση χρειάζεται και για να μας βοηθάει στο να εξελλιχθούμε και σαν άνθρωποι.

Senior Member
    Σήμερα αυτό σκεφτόμουν! Πως για πρώτη φορά, έχω ανάγκη απο ένα πρότυπο. Είσαι τυχερή! Απλώς μην αφήσεις τον εαυτό σου να πιστέψει ποτέ πως είσαι κατώτερη.