Results 1 to 12 of 12
Thread: κοκα,LSD,φουντα
-
29-12-2011, 02:38 #1
κοκα,LSD,φουντα
τους τελευτεους 9 μηνες περνω οτι ναρκωτικο βρω μπροστα μου εκτος απο πρεζα! αλα προχτες δοκιμασα lsd και την ακουσα περιεργα γαμοτο εβλεπα φαντασματα να με κυνηγανε να με παρουν με το μερος των νεκρων και μετα δεν μπωρουσα ουτε να κοιμηθω με ειχε πιασει μια φοβια οτι θα ρθουν να με παρουν σημερα ειμαι καλα μιας και δεν ειμαι παρα πολυ μαστουρομενη!!!!!!!!!!!!!ερωτημ� � κρησες να ξανα παρω lsd?
- 29-12-2011, 04:29 #2
29-12-2011, 04:43 #3
να τα παρω τα βουνα δεν εχω προβλημα
29-12-2011, 09:44 #4
το θεμα ειναι οτι μου ερχεται να παρω κ κανα μαχερι να κοψω τις φλεβες μου να τελιοσουν ολα κ να με κ μαστουρομενη ταυτοχρονα αυτο ειναι λογικο ?
29-12-2011, 13:38 #5
το να εχεις ολες αυτες τις παρακρουσεις,το να ξερεις πως ειναι απο τα ναρκωτικα,και να συνεχιζεις να τα παιρνεις,ειναι λογικο;
29-12-2011, 16:16 #6
μηπως ειναι στην φαντασια σου κι οτι παιρνεις ναρκωτικα?
29-12-2011, 20:13 #7
οχι δεν ειναι στην φανταστα μου! κ οντος απο οταν τα αρχισα τα ναρκωτικα αρχισαν και οι φωνες κ οα τα αλα
29-12-2011, 21:06 #8
πριν αρχισω τα ναρκωτικα δεν ακουγα φωνες ουτε ειχα παρεστισεις και το ξερω οτι πρεπι να σταματισω αλα δεν εχω το κουραγιο να το κανω αυτο.οσο περνα ο καιρος παω ολο κ πιο κατω στην αβυσσο νιωθω οτι εχω πιασει πατο!απλα τα ναρκωτικα ηταν η ευκολη λυση η ετσι νομιζα εγω επιδι δεν ειμουν καλα ψυχολογικα αυτο με εκανε να νιωθω καλιτερα με τον εαυτο μου κ με τους αλους στην αρχη τουλαχιστον μετα με εκανε πολυ χειροτερα ομος τωρα δεν μπορω να σταματισω επιδι ειμαι ακομα χειροτερα απο τα ναρκωτικα κ νιωθω χωρις αυτα πολυ ασκιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-12-2011, 23:38 #9
sorry για την αμφισβητηση αλλα ειναι δυσκολο να παθεις τετοια ζημια σε 9 μηνες κι απο αυτα που λες πως πινεις,βαλε κι οτι εισαι μικρος σε ηλικια , η υγεια σου και το σωμα σου δεν μπορουν να λυγισουν ευκολα οπως σε εμενα η σε καποιον μεγαλο ,που δεν εχει τοσο καλη υγεια. Αλλοι ανθρωποι χρονια κι παλυ δεν ειχαν τετοιο προβλημα !
Πιστευω πως οτι κι να παρεις αυτο θα χες παλυ,κι ουισκι ,κι πορτοκαλαδα, κατι σαν το placebo, αλλο ειναι το θεμα σου ,δεν εχεις καλη ψυχικη υγεια ,σε βασανιζουν καποια πραματα στο μυαλουδακι σου που δεν σε αφηνουν να γαληνεψεις την ψυχουλα σου , δυστυχως δεν εχει σχεση με τα ναρκωτικα , αυτα μαλον σε βοηθαν να ξεφευγεις για λιγο ,αλλα τελικα σε κανουν πιο χαλια!
Αρα ,το συμπερασμα ειναι οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ!! ακουσε με ,σε παρακαλω , δεν μου αρεσει να κανω τον σοφο , ουτε τον εμπειρο , απλα ακουσε με ως εναν που απλα εφαγε τα μουτρα του, κι φαντασου οτι εγω δεν ειχα πεοβληματα ,ειμουν μια χαρα , το εκανα για το "κυνηγι της ηδονης" , εψαχνα ολο κι πιο εντονη ευχαριστηση ! και τωρα , εδω , οπου δεν υπαρχει κατι να με γεμιζει ,ειμαι σαν ρομποτ!! ακουσε με λοιπον σταματα τις μαστουρες , δεν θα βγει ακρι, μπορει να μην εχεις μπλεξει με την ηρωινη -παλυ καλα γτ. ολα τα αλλα ναρκωτικα παλευοντε , δεν εχουν εξαρτηση τετοια που εχει η ηρωινη- αλλα αμα πας ετσι δεν θα ειναι μακρια σου κι αυτη η ουσια !!
Ευχομαι καλες γιορτες
30-12-2011, 07:22 #10
εκανα απο τα 14 μου χωρτο,τωρα τους τελευτεους 8-9 μηνες αρχισα και τις πιο χοντρες μαλακιες οπος την κοκα,εκταση και αλα πολα ε ειπα να κανω και την χειροτερη μαλακια με το lsd κ δεν μου βγηκε σε καλο αυτο!το θεμα βεβεα που αρχισα τα ναρκωτικα ηταν οτι δεν ενιωθα κ ηθελα να νιωθω ειμουν παντα χαλια ενιωθα το εσθημα της λυπη μονο κ αυτο με αποξενοσε απο ολους κ μετα ενιωθα και την μοναξια βεβεα τοτε αρχισα να σκευτομε διαφορα σε σχεση με τον θανατο κ να αυτοκτονισω. το ειχα ριξει κ στο αλκοολ βεβεα για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα 7-8 μηνες περιπου μετα εκανα καποιες παρεες κ αυτοι με καναν να εσθανομε ομορφα μαζι τους αλα κ παλι ενιωθα την απολυτη κενοτητα μια ατελιοτη θλιψη και ημουν ολη την ωρα με τα μουτρα στα πατωματα δεν θα με καναν παρεα αν δεν ημουν κ εγω καλα κ χαρουμενη οπως αυτοι αλα εγω ημουν παντα λυπημενη χωρις λογο. ηθελα απλα να ζησω κανικα αλα δεν μπωρουσα ομος να το κανω αυτο γιατι δεν ημουν καλα ψυχολογικα,τα παιδια αυτα βεβεα επερναν ναρκωτικα κ για μενα ηταν οντος η ευκολοτερη λυση για να νιωσω καλυτερα κ ετσι αρχισα να περνω κ εγω.το θεμα ειναι οτι αν δεν παρω δεν ειμαι καλα κ δεν μπωρω ουτε να βγω απο το σπιτι μου
02-03-2012, 02:20 #11
Κοψε τα ναρκωτικα!!!!!!!!!!! Καταστρεφεσαι. καιγονται τα εγκεφαλικα κυταρρα!! Δεν ξερεις τι θα λες σε λιγο καιρο!!
02-03-2012, 02:37 #12
μαθε να την ακους χωρις ναρκωτικα, ειναι τσαμπα
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....