ΣΚΑΝΚ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68

Thread: ΣΚΑΝΚ

Banned
    Quote Originally Posted by Λαθρόβιος View Post
    Να μην πίνεις σκάνκ και άλλες τέτοιες μαλακίες.
    Το σκάνκ είναι μεταλλαγμένο. Να πιεις το κανονικό καλό χορταράκι, που δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει τέτοια προβλήματα ποτέ.
    Τρελή είσαι; Στο σκάνκ ξέρεις τί μπορεί να έχουν ρίξει μέσα;
    Πιες το κανονικό χόρτο που δεν έχει υποστεί τέτοιες μετατροπές. Ούτε σκάνκ ούτε χάπια ούτε περίεργα πράγματα ξανά.
    "LIKE !" & "FOLLOW" :)

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    To να δοκιμαζεις ισως κανα ναρκωτικο απο περιεργεια αντα να παει στο διαολο......αλλα οι πιπες με αγνωστους ισως σε κολλησουν τπτ αυτο ειναι που πρεπει να φοβασαι
    Αμα το κανει με προφυλακτικο παιζει προβλημα? χεχε, ηλιθια ερωτηση ,:rolleyes:αλλα αμα το κανει μια κοπελα με προφυλακτικο ειναι οντως ασχημο οπως εχω ακουσει απο τις πιο πολλες κοπελες? ακομα κι αμα βαλει προφυλακτικο με γευσεις? , για πειτε ρε κοριτσα, ειναι οντως απαισιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ποτε δεν ειπα οτι καποιος ειναι ξενε λογο του οτι δεν την πινει! σχεδον το αναποδο εχω πει! ,εκατο φορες εχω γραψει οτι εχω μετανιωσει για τα χρονια που εχασα μεσα στην ζαλη των ναρκωτικων !!
    o.k. αν σ'εχω παρεξηγησει τραβα ακυρο! Η αληθεια παντως ειναι, οτι ετσι οπως τα γραφεις αυτο μου μεταδιδεις πως θελεις να περασεις!
    Anyway, μην τα παιρνεις ολα τοσο προσωπικα και οτι εχουμε δημιουργησει group "φατε τον Γιωργο Πανου, αερααα!"
    Τι εχουμε να χωρισουμε αλλωστε? Τις αιγες απ'το μαντρι? :P
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Αμα το κανει με προφυλακτικο παιζει προβλημα? χεχε, ηλιθια ερωτηση ,:rolleyes:αλλα αμα το κανει μια κοπελα με προφυλακτικο ειναι οντως ασχημο οπως εχω ακουσει απο τις πιο πολλες κοπελες? ακομα κι αμα βαλει προφυλακτικο με γευσεις? , για πειτε ρε κοριτσα, ειναι οντως απαισιο?
    δεν νομιζω να παιρνουν οι περισσοτερες πιπα με προφυλακτικο......
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    o.k. αν σ'εχω παρεξηγησει τραβα ακυρο! Η αληθεια παντως ειναι, οτι ετσι οπως τα γραφεις αυτο μου μεταδιδεις πως θελεις να περασεις!
    Anyway, μην τα παιρνεις ολα τοσο προσωπικα και οτι εχουμε δημιουργησει group "φατε τον Γιωργο Πανου, αερααα!"
    Τι εχουμε να χωρισουμε αλλωστε? Τις αιγες απ'το μαντρι? :P
    Εχεις δικιο! ισως ειμουν υπερβολικος .Ββεβαια εχω σταματησει να γραφω εδω μεσα για το λογο οτι καποια ατομα μια κλικα μου ειχε πρηξει τα νευρα κι σε αλλους βεβαια ,ετσι κι αντεδρασα υπερβολικα .
    ΑΑ! κι απο την αλλη εγω δικαιολογουμαι , ειμαι βλεπεις χρηστης ουσιων , αρα εχω θεμα με τα νευρα μου, καλη δικαιολογια ε? χεχε¨)

Senior Member
    Εχεις δικιο! ισως ειμουν υπερβολικος .Ββεβαια εχω σταματησει να γραφω εδω μεσα για το λογο οτι καποια ατομα μια κλικα μου ειχε πρηξει τα νευρα κι σε αλλους βεβαια ,ετσι κι αντεδρασα υπερβολικα .
    ΑΑ! κι απο την αλλη εγω δικαιολογουμαι , ειμαι βλεπεις χρηστης ουσιων , αρα εχω θεμα με τα νευρα μου, καλη δικαιολογια ε? χεχε¨)
    Ναι, ωραια δικαιολογια για να κανεις τον Κινεζο! Δε μου βρισκεις κι εμενα καμια να 'χω να λεω? lol
    Οσο για τις κλικες... ενταξει εγω οσο καιρο ειμαι μελος δεν εχω διακρινει τιποτε το ιδιατερο! o.k. καυγαδες γινονται κατα καιρους, εγω θα διαφωνησω μαζι σου, εσυ μ'εμενα και θα αναψουν λιγακι τα αιματα αλλα μετα θα ξαναγινουμε μιαν ωραια ατμοσφαιρα! :) Εξαλλου δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε και ολοι σε ολα (θα ηταν και βαρετο αλλωστε κατι τετοιο)! Καλη καρδια λοιπον!
    Αμα θες να γραψεις κατι που σε προβληματιζει, γραφ'το ελευθερα, μη σκας! Και μιας και ειπα για τους προβληματισμους σου, εσυ εισαι ενταξει τωρα? Εχεις απεξαρτηθει απο την ηρωινη? Αν δεν κανω λαθος, ησουν σ'ενα προγραμμα στον ΟΚΑΝΑ. Ετσι?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ναι, ωραια δικαιολογια για να κανεις τον Κινεζο! Δε μου βρισκεις κι εμενα καμια να 'χω να λεω? lol
    Οσο για τις κλικες... ενταξει εγω οσο καιρο ειμαι μελος δεν εχω διακρινει τιποτε το ιδιατερο! o.k. καυγαδες γινονται κατα καιρους, εγω θα διαφωνησω μαζι σου, εσυ μ'εμενα και θα αναψουν λιγακι τα αιματα αλλα μετα θα ξαναγινουμε μιαν ωραια ατμοσφαιρα! :) Εξαλλου δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε και ολοι σε ολα (θα ηταν και βαρετο αλλωστε κατι τετοιο)! Καλη καρδια λοιπον!
    Αμα θες να γραψεις κατι που σε προβληματιζει, γραφ'το ελευθερα, μη σκας! Και μιας και ειπα για τους προβληματισμους σου, εσυ εισαι ενταξει τωρα? Εχεις απεξαρτηθει απο την ηρωινη? Αν δεν κανω λαθος, ησουν σ'ενα προγραμμα στον ΟΚΑΝΑ. Ετσι?
    Ναι , μακαρι να ειναι τα πραματα οπως λες , να την βλεπουν οπως εσυ! ελα μου ομως που καποιοι εχουν κοληματα - ειναι και η φυση του φορουμ βλεπεις ")- .
    Εχεις δικιο οτι ειναι λογικο και καλο να υπαρχουν διαφωνιες κι καυγαδες , ετσι βγαινει κατι ωφελιμο ,αλλα μερικοι εχουν σκοπο να προσβαλουν κι να μειονουν τους αλλους , βαλε κι αυτες που εχουν το αποθημενο που δεν εγιναν ψυχιατροι η ψυχολογοι! ολα μαζι μας κανουν μια ωραια μηξη οπου ειχε αποτελεσμα καποια ατομα να την κανουν απο το φορουμ οπως κι εγω¨)
    Μακαρι να ειμουν στον ΟΚΑΝΑ¨(, Εχω παρει νουμερο , θα επρεπε να ειχα μπει ισα με 2-3 μηνες πριν! ετσι μου χαν πει δλδη! αλλα ελληνικο κρατος βλεπεις !! Ειχα παει στο ΚΕΘΕΑ αλλα δεν εβγαλα ακρι ,βλεπεις ειμαστε η μοναδικη χωρα στο δυτικο κοσμο που υπαρχει αυτη η μεθοδο απεξαρτησης ! προγραμματα σαν το ΚΕΘΕΑ τα βρησκεις στην Ασια σε αλλες χωρες οπως η Β.Κορεα !! Μονος μου εκανα προσπαθεια , καταφερα κατι αλλα για λιγο καιρο ¨( Δυστυχως δεν ειμαι δυνατος οπως πριν καποια χρονια¨( , ισως δεν εχω την προσωπικοτητα που θελει ενας τετοιος αγωνας ! ενας τοσο δυσκολος οπως ειναι η ελευθερια απο την ηρωινη! πιστεψε με ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΟ!! ,για αυτο λεω κι ξανα λεω να μην την πιει κανεις !! ουτε για δοκιμη ! δενυπαρχει λογος ! παρα μονο ξεφτιλα και χασημο τον καλυτερων χρονων της ζωης ενος ανθρωπου ! δεν μηλαω για λεφτα , φιλους και αλλα πραματα που εχω χασει ετσι!! .
    Σε ευχαρηστω για το θαρρος που μου δηνεις να γραφω εδω μεσα για το προβλημα μου ,αλλα να , πλεον νιωθω αβολα εδω μεσα! γτ. θα με χλεβασουν και θα με παρει απο κατω! ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΘΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ!

Senior Member
    Εχεις δικιο οτι ειναι λογικο και καλο να υπαρχουν διαφωνιες κι καυγαδες , ετσι βγαινει κατι ωφελιμο

Μακαρι να ειμουν στον ΟΚΑΝΑ¨(, Εχω παρει νουμερο , θα επρεπε να ειχα μπει ισα με 2-3 μηνες πριν! ετσι μου χαν πει δλδη! αλλα ελληνικο κρατος βλεπεις !! Ειχα παει στο ΚΕΘΕΑ αλλα δεν εβγαλα ακρι Μονος μου εκανα προσπαθεια , καταφερα κατι αλλα για λιγο καιρο ¨( Δυστυχως δεν ειμαι δυνατος οπως πριν καποια χρονια¨( , ισως δεν εχω την προσωπικοτητα που θελει ενας τετοιος αγωνας ! ενας τοσο δυσκολος οπως ειναι η ελευθερια απο την ηρωινη! πιστεψε με ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΟ!!
    Βασικα, δεν εννουσα οτι ειναι καλο να διαφωνουμε καυγαδιζοντας αλλα να εκφραζουμε αντιθετη θεση χωρις παραλληλα να σκυλοβριζομαστε!
    Οσο για τ'αλλα που λες, ασε τα ξερω γιατι ειχα ενα φιλαρακι που ειχε την ιδια ακριβως ταλαιπωρια με 'σενα κι εκτος αυτου ηθελα να γινω εθελοντρια (ειχα προλαβει να ενημερωθω και για ορισμενα θεματα) αλλα τελευταια στιγμη συνεβει κατι προσωπικο κι ετσι διεκοψα την αιτηση.
    Αν δεν κανω λαθος, τωρα πια μπορεις να προμηθευτεις τη μεθαδονη κι απο ενα δημοσιο νοσοκομειο χωρις να εισαι στην αναμονη και στο τελος να μενεις με το κουπονακι της σειρας στο χερι οπως συμβαινει στον ΟΚΑΝΑ σε ορισμενες περιπτωσεις απ'οσο ξερω!

Banned
    Ναι ,ετσι ειναι η διαφωνια ειναι καλο να υπαρχει ,κακο ειναι να γινευε μαχη κι βρισιδια .Παντος εμενα για καποιο διαστημα μου την επεφταν καποια ατομα απο το φορουμ κι ηταν ολο τα ιδια κι τα ιδια ,ευχομαι να εχουν αλλαξει τα πραματα πλεον.
    Κοιτα στα νοσοκομεια υπαρχει η μεθαδονη κι η βουπρομορφινη αλλα χορηγειτε με εντολη του ΟΚΑΝΑ, ο λογος ειναι να γλιτοσουν τα εξοδα απο τις εγκαταστασεις που χρειαζοταν ο ΟΚΑΝΑ συν τους γιατρους που ηθελε κι τελος τις τοπικες κοινωνιες ,γειτονιες οπου δεν ηθελαν για κανενα λογο να εχουν αυτα τα ατομα εξω απο τις πορτες τους!!
    Συμφωνα με το νεο νομο θα επρεπε να τερματισουν οι λιστες αναμονης τοσων χρονων , αφου θα μπορουσε απο 20 περιπου νοσοκομεια της Αττικης να χοριγηθουν ολα τα ατομα ,δλδη θα εμπενες στον ΟΚΑΝΑ κι σε λιγες μερες θα ειχες την θεραπεια ,ετσι μου παν κι εμενα οταν γραφτηκα ! κι το λαθος μου οτι το πιστεψα !! ξεχνωντας οτι ζω στην Ελλαδα! οπου εχει τους πιο αχρηστους κυβερνητες

Ελεος πια με τις ναρκωτικες ουσιες!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Συμφωνα με το νεο νομο θα επρεπε να τερματισουν οι λιστες αναμονης τοσων χρονων , αφου θα μπορουσε απο 20 περιπου νοσοκομεια της Αττικης να χοριγηθουν ολα τα ατομα ,δλδη θα εμπενες στον ΟΚΑΝΑ κι σε λιγες μερες θα ειχες την θεραπεια ,ετσι μου παν κι εμενα οταν γραφτηκα ! κι το λαθος μου οτι το πιστεψα !! ξεχνωντας οτι ζω στην Ελλαδα! οπου εχει τους πιο αχρηστους κυβερνητες
    Κανε την προσπαθεια σου να πας να διεκδικησεις αυτα που ετσι κι αλλιως εχουν πλεον κατοχυρωθει και με τη βουλα υστερα απ'αυτες τις αλλαγες! Μη μενεις ετσι απραγος! Πιστευω οτι κατι θα βγει στο τελος (στο ευχομαι τουλαχιστον)!

Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Ελεος πια με τις ναρκωτικες ουσιες!!!!!!
    ????????????????????????????????????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    To να δοκιμαζεις ισως κανα ναρκωτικο απο περιεργεια αντα να παει στο διαολο......αλλα οι πιπες με αγνωστους ισως σε κολλησουν τπτ αυτο ειναι που πρεπει να φοβασαι
    Απο τη δοκιμη ουσιων, μεχρι να φτασεις στις πιπες σε αγνωστους... υπαρχει μια τεραστια αποσταση, όχι ? ;P =P ]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Haldol_Kills View Post
    Απο τη δοκιμη ουσιων, μεχρι να φτασεις στις πιπες σε αγνωστους... υπαρχει μια τεραστια αποσταση, όχι ? ;P =P ]
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
    ας κανει οσες πιπες θελει, δεν θα γινουμε τροχονομοι στις πιπες, αρκει να μη γκιρνιαζει μετα οτι δεχεται περιεργα υ2υ ενω δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα :ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
    ας κανει οσες πιπες θελει, δεν θα γινουμε τροχονομοι στις πιπες, αρκει να μη γκιρνιαζει μετα οτι δεχεται περιεργα υ2υ ενω δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα :ρ
    + φωνω.......... ο,τι θερισεις σπερνεις
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast