ΛΙΓΟ γέλιο ΔΕΝ βλάπτει!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59

Ανεκδοτα σχετικα με την οικογενεια

Απο τον Εμπνευστη...

σημερα ακουσα το εξης ανεκδοτο.
    ερχεται η αγαπημενη κορη στο σπιτι και αναγγελει στον πατερα πως ειναι εγγυος.ο πατερας εξω φρενων μπατζιζει την κορη για την παρασποντια της.φωνες κακο για το λαθος της καταρες και αποκληρωσεις.Μεσα στα κλαματα η κορη λεει στον πατερα πως ο αυτουργος θα ερθει την παρασκευη για να συζητησουν με τον πατερα.
    την παρασκευη ο πατερας περιμενει διπλα στο παραθυρο ετοιμος για μεγαλο καβγα.ξαφνικα εμφανιζεται μια φεραρι και ενας νεος βγαινει με αρμανι ρολεξ κλπ και κατευθυνεται στο σπιτι.
    -εγω ειμαι ο αυτουργος και ερχομαι να συζητησουμε για την κορη σας.Γαμο δεν κανω γιατι ειμαι μικρος ακομα,αλλα αν ειναι αγορι θα του δωσω 2 εργοστασια,5 σπιτια,οτι αυτοκινητο θελει και το κοτερο
    -και αν ειναι κορη; (λεει ο πατερας)
    -αν ειναι κορη θα της δωσω 2 οικοδομες γιατι δεν μπορει να αναλαβει το εργοστασιο,οτι αυτοκινητο θελει και το κοτερο.Αλλα θα σε ρωτησω εγω,αν αποβαλει η κορη σας τι θα γινει;
    -θα σου την δωσω να την ξαναπηδηξεις

Senior Member
    τι νοημα ειχε να το κανεις αυτο τωρα?εγω το βρηκα πολυ ευστοχο

KAI τι νοημα εχει να ανοιγεις ενα δικο σου θεμα με το ανεκδοτο του εμνευστη που το βρηκα και εγω ευστοχο.δεν σε καταλαβαινω

Senior Member
    Νομίζω προσπαθεί να εκθέσει κάποιον πέρα απ\' τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν ξέρω αν το \'χει ξαναεπιχειρήσει αλλα μου φαίνεται άστοχη η προσπάθεια τελείως. Και φυσικά εύστοχο το ανέκδοτο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Εγω παντως το ανεκδοτο το βρηκα πολυ κρυο.

Senior Member
    Μωρέ και σεξιστικό άνετα μπορεί να θεωρηθεί αλλά τους γνωστούς \"πατεράδες\" (ξέρεις, εκείνους τους υπερήφανους έμπορους των κορασίδων τους) μια χαρά τους θάβει, και αυτό μου αρκεί.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    το γελιο που το δες?!!!!

Senior Member
    πανο μου θυμιζεις κατι που μου ειπε ο ψυχολογος μου

ο αντιποδας της αγαπης δεν ειναι το μισος,ειναι αδιαφορια..νομιζω προτιμας να κανεις τους αλλους να σε αντιπαθουν αν δεις οτι δεν μπορεις να κερδισεις την συμπαθεια τους παρα να τους εισαι αδιαφορος..
    γιατι?

Senior Member
    Για όποιον δεν το πρόσεξε, το θέμα αυτό υπάρχει από 17-11-2006.
    Το ανέκδοτο μεταφέρθηκε εδώ, όπου υπήρχαν κι άλλα.
    Παρακαλώ για οτιδήποτε άλλο, γράψτε σε σχετικό θέμα.

Originally posted by melene
    πανο μου θυμιζεις κατι που μου ειπε ο ψυχολογος μου

ο αντιποδας της αγαπης δεν ειναι το μισος,ειναι αδιαφορια..νομιζω προτιμας να κανεις τους αλλους να σε αντιπαθουν αν δεις οτι δεν μπορεις να κερδισεις την συμπαθεια τους παρα να τους εισαι αδιαφορος..
    γιατι?
    να σου πω μια γνωμη ?
    μηπως θαπρεπε να αλλαξης ψυχολογο?
    απρε και μια δευτερη γνωμη ..
    ποτε δεν ξερεις

κυρια διαχειρίστρια μου πηρε πολυ ωρα να γραψω ενα ανεκδοτο ...
    τωρα βαριεμαι να το ξαναγραψω
    αν το βρειτε βαλτε το να γελασουν οι πικραμενοι...
    παρενθεση
    πειτε τους και κανα δυο λογια για τον Χαλιλ Γκιμπραν
    Διδασκεται σε ολα τα πανεπιστημια του πλανητη ...

Senior Member
    Αρχίσαμε πάλι.Πάνο γίνεσαι κουραστικός το ξέρεις και το απολαμβάνεις.Μηπως γνωρίζεις πως ονομάζεται επιστημονικά αυτό;

Senior Member
    Παρακάλεσα να αφήσετε το θέμα στην ησυχία του με τα ανέκδοτά του.

Originally posted by giota
    Αρχίσαμε πάλι.Πάνο γίνεσαι κουραστικός το ξέρεις και το απολαμβάνεις.Μηπως γνωρίζεις πως ονομάζεται επιστημονικά αυτό;
    προσπαθεια αποκολησης στερεοτυπων αντιληψεων απο μια συντηρητικη κοινωνια σε φαση αποσυνθεσης ...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234