Results 1 to 12 of 12
Thread: Η ιστορία μου! Καλώ για βοήθεια.
-
29-08-2009, 05:05 #1
Η ιστορία μου! Καλώ για βοήθεια.
Καταρχήν για σας. Μετά απο καιρό αποφάσισα να ανοικτώ εδώ και να αναζητήσω απαντήσεις και γνόμες.
Απο μικρός δέχτηκα πίεση στην παρέα. Με πετούσαν με αποτέλεσμα να δημιουργήσω μέσα μου ενα "κάστρο" με τελείως κλειστές πόρτες. Έγινα αντικοινωνικός. Φυσικά είχα κάποια παρέα. Η κρίση ήρθε στην εφηβική ηλικία. Βγήκαν στην επιφάνεια διάφορα προβλήματα όπως τάσεις κατάθλιψης και υπερβολικής βαρεμάρας κάποιες φορές. Η διάθεση μου αρκετές φορές πήγαινε απο την κορυφή στο 0. Πήγα σε ψυχίατρο. Εδώ και ένα χρόνο παίρνω Seroxat και μπορώ να πω βοήθησε πολύ.
¨Όμως κάποια πράγματα δεν άλλαξαν. Αυτά που κατάφερα να κάνω το καλοκαίρι έχοντας ος βοήθεια και την δουλειά.
1) Συγχώρεσα τον ευατό μου
2)Σταμάτησα να σκέφτομαι αρνητικά
3)Απέκτησα πολή αυτοπεποίθηση
4)Άλλαξα την νοοτροπία μου απο παιδική σε μεγάλη κατα ενα μεγάλο ποσοστό
5)Πολέμησα την αντικοινωνικότητα κάνοντας κάποιες κινήσεις
6)Πολέμησα και νίκησα εναντίον της αγοραφοβίας
!!!Τι με απασχολεί!!!
--Έχω ακόμα υπολέιματα της παιδικής νοοτροπίας
--Ακόμα φοβάμαι να κάνω κινήσεις σε κορίτσια
--Συνεχίζω την συνήθεια να τρώω τα νύχια μου
Πολλές φορές είπα μέσα μου βλεποντας ενα κοινωνικό,ευδιάθετο,με πολλές γνωριμίες άτομο πως θα πάω να του μιλήσω και να του ζητήσω βοήθεια μα ποτέ δεν το έκανα.
Πολλές φορές βρέθηκα σε παρέα με κορίτσια και δεν ήξερα τι να πώ, πως να αντιδράσω με αποτέλεσμα να παγώνω.
Η κατάθλιψη δεν με έβλαψε τόσο σοβαρά ώστε να έχω τρελές συμπεριφορές αλλα νικήθηκε προσ το παρόν.
Μετά απο έρευνα κατέληξα πως η πηγή είναι πως έτσι έμαθα να ζώ, δηλαδή η συνήθεια. Έκανα πολλές αλλαγές, γνώρισα κόσμο μα θάρρος δεν έχω. Δεν ξέρω τι να κάνω.
Δέν είχα ιδιαίτερα καλούς φίλους. Ήταν ψεύτικοι, δεν αντλούσα ικανοποίηση έτσι έκανα πέρα πολλούς. Τώρα ένας μου λέει πως η συμπεριφορά μου κλίνει προς μεγαλίστικη και πως δεν έχω την κατάλληλη σοβαρότητα αν και είμαι 20 χρονών. Ένας άλλος μου λέει πως είμαι λάθος σε πολλά πράγματα όταν του λέω πως χάνει το νόημα σε πολλά πράγματα. Η πραγματικότητα είναι άλλη όμως. Δεν ξέρω τον τρόπο να φερθώ, δεν μπορώ να πώ οτι ακριβώς νιώθω.
Ξέρω πολλά και καταλαβαίνω πολλά αλλα αυτό ειναι γελίο. Δεν μπορώ να με καταλάβω.
Τι μπορώ να κάνω? Πού να στραφώ?
Ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμα αν και ήταν μεγάλο.
- 29-08-2009, 06:55 #2
πανο καλως ηρθες :) πολυ καλη δουλεια μεχρι τωρα αν εχεις καταφερει τοσα πολλα πραγματα.Τα υπολειματα της παιδικης νοοτροπιας θα φυγουν με τον χρονο,απλα οταν βγαινουν στην επιφανεια να σκεφτεσαι για πιο λογο βγαινουν και σαν απαντηση στο λογο που βγαινουν να δινεις μια λογικη εξηγηση την οποια και θα θυμασαι καθε φορα που τα υπολειματα σου ερχονται ξανα.
ο φοβος με τα κοριτσια ..... πολλοι αντρες εχουν αυτον τον φοβο.ειναι ο φοβος της απορριψης.Οταν θα σταματησεις να φοβασαι για την απορριψη τοτε θα φυγει και ο φοβος.αλοιμονο αν ολες οι κοπελες ελεγαν \"ναι\" απο την πρωτη στιγμη.αλοιμονο αν λεγαμε εμεις \"ναι\" σε οποια κοπελα μας κολλαει.μια καλη τακτικη την οποια ειχα εφαρμοσει ειναι οταν πας διακοπες και δεν σε ξερει κανενας να μπεις σε ενα μαγαζι και να κολλησεις στις μισες.Βεβαια η χυλοπιτα ειναι σιγουρη αυτο να το γνωριζεις αν δεν γινει κατι την πρωτη η τη δευτερη φορα.απλα το υπολοιπα κολληματα τα κανεις για εκπαιδευτικους λογους.και στο κατω κατω υπαρχουν και τα αλλα μαγαζια που μπορεις να ξαναδοκιμασεις.Προτινω τουριστριες καθως ειναι συνηθως πιο φιλικες και επικοινωνιακες σε θεματα επικοινωνιας εξ επαφης.Για τα νυχακια,πιπερι ;)
μην περιμενεις να σε καταλαβουν οι αλλοι,και ουτε να σε νοιαζει αυτο.ελαχιστοτατοι θα σε καταλαβουν στην ζωη σου.και ατομα που θα ειναι στην ιδια φαση με σενα.
που να στραφεις;μα που αλλου,σε σενα :)
29-08-2009, 19:15 #3
Στην ουσία υπάρχει η φοβία της απόριψης που πρέπει να αντιμετωπίσω. Δεν περιμένω να με καταλάβουν. Δυστυχώς πέρασαν οι διακοπές αλλα εγώ θα βρώ τρόπο να εκπαιδευτώ. Έχω καταφέρει πολλά, αυτό είναι αλήθεια. Για ένα μετανιώνιω. Που έδωσα δύναμη σε άτομα που δεν την άξιζαν και τους έβαλα στη ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ. Ξέρω τι να κάνω και τι να περιμένω. :)
29-08-2009, 19:34 #4
Πανο στην εφηβεια μας πολλοι αντιμετωπιζουμε διαφορα προβληματα, γιατι αλλαζουμε, αλλαζει η συμπεριφορα μας, απο παιδια γινομαστε εφηβοι και ενηλικοι...
Πιστευω μια φαση ειναι και θα περασει, απλως μη το βαζεις κατω και να μην απομακρυνεις τα ατομα που θελουν να σε βοηθησουν :)
29-08-2009, 19:56 #5
Originally posted by PanosGrs
Καταρχήν για σας. Μετά απο καιρό αποφάσισα να ανοικτώ εδώ και να αναζητήσω απαντήσεις και γνόμες.
Απο μικρός δέχτηκα πίεση στην παρέα. Με πετούσαν με αποτέλεσμα να δημιουργήσω μέσα μου ενα \"κάστρο\" με τελείως κλειστές πόρτες. Έγινα αντικοινωνικός. Φυσικά είχα κάποια παρέα. Η κρίση ήρθε στην εφηβική ηλικία. Βγήκαν στην επιφάνεια διάφορα προβλήματα όπως τάσεις κατάθλιψης και υπερβολικής βαρεμάρας κάποιες φορές. Η διάθεση μου αρκετές φορές πήγαινε απο την κορυφή στο 0. Πήγα σε ψυχίατρο. Εδώ και ένα χρόνο παίρνω Seroxat και μπορώ να πω βοήθησε πολύ.
¨Όμως κάποια πράγματα δεν άλλαξαν. Αυτά που κατάφερα να κάνω το καλοκαίρι έχοντας ος βοήθεια και την δουλειά.
1) Συγχώρεσα τον ευατό μου
2)Σταμάτησα να σκέφτομαι αρνητικά
3)Απέκτησα πολή αυτοπεποίθηση
4)Άλλαξα την νοοτροπία μου απο παιδική σε μεγάλη κατα ενα μεγάλο ποσοστό
5)Πολέμησα την αντικοινωνικότητα κάνοντας κάποιες κινήσεις
6)Πολέμησα και νίκησα εναντίον της αγοραφοβίας
!!!Τι με απασχολεί!!!
--Έχω ακόμα υπολέιματα της παιδικής νοοτροπίας
--Ακόμα φοβάμαι να κάνω κινήσεις σε κορίτσια
--Συνεχίζω την συνήθεια να τρώω τα νύχια μου
Πολλές φορές είπα μέσα μου βλεποντας ενα κοινωνικό,ευδιάθετο,με πολλές γνωριμίες άτομο πως θα πάω να του μιλήσω και να του ζητήσω βοήθεια μα ποτέ δεν το έκανα.
Πολλές φορές βρέθηκα σε παρέα με κορίτσια και δεν ήξερα τι να πώ, πως να αντιδράσω με αποτέλεσμα να παγώνω.
Η κατάθλιψη δεν με έβλαψε τόσο σοβαρά ώστε να έχω τρελές συμπεριφορές αλλα νικήθηκε προσ το παρόν.
Μετά απο έρευνα κατέληξα πως η πηγή είναι πως έτσι έμαθα να ζώ, δηλαδή η συνήθεια. Έκανα πολλές αλλαγές, γνώρισα κόσμο μα θάρρος δεν έχω. Δεν ξέρω τι να κάνω.
Δέν είχα ιδιαίτερα καλούς φίλους. Ήταν ψεύτικοι, δεν αντλούσα ικανοποίηση έτσι έκανα πέρα πολλούς. Τώρα ένας μου λέει πως η συμπεριφορά μου κλίνει προς μεγαλίστικη και πως δεν έχω την κατάλληλη σοβαρότητα αν και είμαι 20 χρονών. Ένας άλλος μου λέει πως είμαι λάθος σε πολλά πράγματα όταν του λέω πως χάνει το νόημα σε πολλά πράγματα. Η πραγματικότητα είναι άλλη όμως. Δεν ξέρω τον τρόπο να φερθώ, δεν μπορώ να πώ οτι ακριβώς νιώθω.
Ξέρω πολλά και καταλαβαίνω πολλά αλλα αυτό ειναι γελίο. Δεν μπορώ να με καταλάβω.
Τι μπορώ να κάνω? Πού να στραφώ?
Ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμα αν και ήταν μεγάλο.
η ονυχοφοβια εξ ορισμου δειχνει κρυμενη επιθετικοτητα ...
προφανως , η φοβια για την λαθος κινηση σε κραταει δεμενο σε μια ανωριμη φαση της συναισθηματικης σου εξελιξης και καλα εκανες που συμβουλευτηκες τον ειδικο και αυτος με την σειρα του που σε βοηθησε απο οτι φαινεται με καποιο φαρμακο..
ομως χρειαζεται πανω αολα να κανεις υπομονη και να επιμεινης σε μια αναθεωρηση της τακτικη σου...
που χρησμευειε ενα καστρο? στην προφυλαξη αυτων που κρυβονται μεσα σε αυτο...
Σηκω λιγο ορθιος καικοιταξε καλα μεσα απο τις πολεμσιτρες για να διαπιστωσεις οτι οι εχθροι ειναι μινο στην φαντασια σου
κοψε θα ελεγα επισης ολα τα παιδικα παιχνιδια στο ινετρνετ η στα πλαι στεισον με τα τερατακια και τα ρομποτακια γιατι προφανως λογω της ευαισθησιας σου σου αφησαν ισως μια ταση να αισθανεσαι ασφαλεια στον εαυτο σου που απο την αλλη δικαιολογει την βαριεμαρα που αισθανεσαι ....
η καταθλιψη ειναι φυσικο επακολουθω της δυσκολιας σου να επικοινωησεις με τους αλλους συνομιλικους σου οι οποιοι σωστα βλεπουν και σου προσαπτουν ωριμοτητα δεν ειναι ψευτικοι οπως λανθασμενα τους εχεις καταταξη στο μυαλο σου ειναι απλα αμετοχοι και απλοι θεατες , καταγραφοντας την εντυπωση που τους δειχνεις αποφευγοντας να κανεις την κινηση προς τα εξω...
Ξεταμπουρωσου και ρισκαρε ...φαε τον χυλο απο το κοριτσι σε ενα σαιτ γνωριμιων πχ για να μαθεις τι πρεπει να κανεις για να τον μεταρεψεις σε ροδοσταμο...
ειναι θεμα στρατηγικης επιλογης ...
η επιθεση ειναι η καλυτερη αμυνα παντα ...
μονο που εσυ δεν το ρισκαρες μεχρι σημερα στερουμενος την επαφη με τον κινδυνο ....
νομιζω οτι ενα περιβαλλον σοβαρου σαιτ γνωριμιων θα φανει ακρως θεραπευτικο για την προσωπικοτητα σου ..
θα μαθεις να επικοινωνεις και να κερδιζεις φιλιες με ανδρες και γυναικες καταρχην στον εικονικο κοσμο και μετα φυσιολογικα και εξελιχτηκα και στον πραγματικο
30-08-2009, 17:43 #6
--η ονυχοφοβια εξ ορισμου δειχνει κρυμενη επιθετικοτητα ...:
Απάντηση* Η επιθετικότητα αυτή υπάρχει και την δείχνω προς τους γονείς μου. Λέω πως δεν με αφήνουν να ανασάνω με συμβουλές και κλασσικά των γονιών.
--που χρησμευειε ενα καστρο? στην προφυλαξη αυτων που κρυβονται μεσα σε αυτο...
Σηκω λιγο ορθιος καικοιταξε καλα μεσα απο τις πολεμσιτρες για να διαπιστωσεις οτι οι εχθροι ειναι μινο στην φαντασια σου
Απάντηση* Ένα κάστρο χρησίμευσε. Με έκανε να μην καπνίζω, να μην βρίζω και γενικά να μην δέχομαι λάθος επιροές. Εχθροί δεν υπάρχουν μα τότε υπήρχαν. Αυτό που βρήκα ήταν πως το κάστρο ηταν και είναι διπλό. Το ένα ήταν ηταν υγιές και το άλλο κακό. Η πύλη δυστηχώς μία. Και έκλεισε και τα δύο.
--κοψε θα ελεγα επισης ολα τα παιδικα παιχνιδια στο ινετρνετ η στα πλαι στεισον με τα τερατακια και τα ρομποτακια γιατι προφανως λογω της ευαισθησιας σου σου αφησαν ισως μια ταση να αισθανεσαι ασφαλεια στον εαυτο σου που απο την αλλη δικαιολογει την βαριεμαρα που αισθανεσαι
Απάντηση: Αυτό υπήρξε κάποτε σαν θέμα. Ημουν πορωμένος μα ποτέ δεν έδωσα ολο μου το είναι σε αυτά. Στο παρελθόν. Με έβλαψαν κατα πάρα πολύ αλλα τα έχω σταματήσει εδώ και δυο χρόνια.
Όπως φένεται πρέπει να βρώ ένναν καλιτέχνη που γράφει βιβλία και να μιλήσω. Και οχι μόνο έναν αλλα πολλούς. ευχριστώ συνονόματε!
Όσο για του ψεύτικους φίλους¨είναι πραγματικότητα. Δε τα ρίχνω σε αυτούς επειδή τα έχω με μενα αλλα επειδή μετα απο χρόνια είδα την αλήθεια. Δεν προσφέρουν κάτι καλό και απλά με μειόνουν. Σε αυτό είμαι απόλυτος και δεν επιτρέπω πλέον τέτοια άτομα. Βλάπτουν. Εσύ λες πως είναι αμέτοχοι και απλοί θεατές. Συμφωνώ μα κάνουν κακό σε μένα και αυτό δεν το επιτρέπω. Δεν θεωρώ πως είναι αμέτοχοι μα θεωρώ πως είναι κοιμισμένοι ξαθ πάντα θα χάνουν.
30-08-2009, 20:09 #7
Originally posted by PanosGrs
--η ονυχοφοβια εξ ορισμου δειχνει κρυμενη επιθετικοτητα ...:
Απάντηση* Η επιθετικότητα αυτή υπάρχει και την δείχνω προς τους γονείς μου. Λέω πως δεν με αφήνουν να ανασάνω με συμβουλές και κλασσικά των γονιών.
--που χρησμευειε ενα καστρο? στην προφυλαξη αυτων που κρυβονται μεσα σε αυτο...
Απάντηση* Ένα κάστρο χρησίμευσε. Με έκανε να μην καπνίζω, να μην βρίζω και γενικά να μην δέχομαι λάθος επιροές. Εχθροί δεν υπάρχουν μα τότε υπήρχαν. Αυτό που βρήκα ήταν πως το κάστρο ηταν και είναι διπλό. Το ένα ήταν ηταν υγιές και το άλλο κακό. Η πύλη δυστηχώς μία. Και έκλεισε και τα δύο.
--κοψε θα ελεγα επισης ολα τα παιδικα παιχνιδια στο ινετρνετ η στα πλαι στεισον με τα τερατακια και τα ρομποτακια γιατι προφανως λογω της ευαισθησιας σου σου αφησαν ισως μια ταση να αισθανεσαι ασφαλεια στον εαυτο σου που απο την αλλη δικαιολογει την βαριεμαρα που αισθανεσαι
Απάντηση: Αυτό υπήρξε κάποτε σαν θέμα. Ημουν πορωμένος μα ποτέ δεν έδωσα ολο μου το είναι σε αυτά. Στο παρελθόν. Με έβλαψαν κατα πάρα πολύ αλλα τα έχω σταματήσει εδώ και δυο χρόνια.
Όπως φένεται πρέπει να βρώ ένναν καλιτέχνη που γράφει βιβλία και να μιλήσω. Και οχι μόνο έναν αλλα πολλούς. ευχριστώ συνονόματε!
Όσο για του ψεύτικους φίλους¨είναι πραγματικότητα. Δε τα ρίχνω σε αυτούς επειδή τα έχω με μενα αλλα επειδή μετα απο χρόνια είδα την αλήθεια. Δεν προσφέρουν κάτι καλό και απλά με μειόνουν. Σε αυτό είμαι απόλυτος και δεν επιτρέπω πλέον τέτοια άτομα. Βλάπτουν. Εσύ λες πως είναι αμέτοχοι και απλοί θεατές. Συμφωνώ μα κάνουν κακό σε μένα και αυτό δεν το επιτρέπω. Δεν θεωρώ πως είναι αμέτοχοι μα θεωρώ πως είναι κοιμισμένοι ξαθ πάντα θα χάνουν.
οι φιλοι δοκιμαζονται παντα στις δυσκολες στιγμες ...
δειξε τους πρωτα εσυ παρον εκει και μετα να τους κρινεις αν δεν κανουν το ιδιο αλλα να μην κλεινεσαι ποτε σε κανενα καστρο....οχι γιατι δεν υπαρχουν καλες οι κακες εξεις , αλλα γιατι δεν θα μαθεις ποτε ποιοες ειναι πραγματικα κακες και ποιες καλες για σενα και οχι για τον γειτονα...
ενα παραδειγμα θα σου δωσω...
σιγουρα το να καπνιζεις και το να βριζεις δεν ειναι καθολου καλο...
αν ομως καταπινεις ολα τα φαρμακια μεσα σου χωρις να τα εξωτερικευεις με καποιο τροπο , αυτοι που θα σε πειστοιχιζουν θα σε φοβουνται και θα σε κρατανε σε αποσταση γιατι δεν θα μπορουν να προβλεψουν τις αντιδρασεις σου...
δωσε βαση σε αυτο που σου εγραψα και ξαναδιαβασε το καθε φορα που θα απορεις γιατι δεν μπορεις να κανεις ευκολα καλες φιλιες ...
δινεις πρωτα την ψυη σου σε αυτον που διαλεψες και μετα περιμενεις να δεις αν θα κανει το ιδιο για να τον νμασεις φιλο σου η απλα ενα ακομα γνωστο...
γνωστοι θα βρεθουν πολλοι οσο εχεις γεματο πορτοφολι...
αλλα οι φιλοι θα φανουν οταν ειναι αδειο....
30-08-2009, 20:15 #8
πανο επρεπε να γινεις ψυχολογος.....παλι με βοηθεισες απιστευτα....νασαι καλα....νιωθω παλι σουπερ!!!!!!!!!!!:):):):):):)
30-08-2009, 20:20 #9
Originally posted by polina
πανο επρεπε να γινεις ψυχολογος.....παλι με βοηθεισες απιστευτα....νασαι καλα....νιωθω παλι σουπερ!!!!!!!!!!!:):):):):):)
χα χα χα χα χα χα
30-08-2009, 20:51 #10
αχ συγνωμη δεν το ηξερα!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):): ):):)
30-08-2009, 21:06 #11
Originally posted by polina
αχ συγνωμη δεν το ηξερα!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):): ):):)
καλο βραδυ σε ολους και σε ολες σας
30-08-2009, 21:30 #12
πανο να μην ζητας ποτε απο κανενα παραπανω απο οτι μπορει να σου δωσει...
οι φιλοι δοκιμαζονται παντα στις δυσκολες στιγμες ...
δειξε τους πρωτα εσυ παρον εκει και μετα να τους κρινεις αν δεν κανουν το ιδιο αλλα να μην κλεινεσαι ποτε σε κανενα καστρο....οχι γιατι δεν υπαρχουν καλες οι κακες εξεις , αλλα γιατι δεν θα μαθεις ποτε ποιοες ειναι πραγματικα κακες και ποιες καλες για σενα και οχι για τον γειτονα...
ενα παραδειγμα θα σου δωσω...
σιγουρα το να καπνιζεις και το να βριζεις δεν ειναι καθολου καλο...
αν ομως καταπινεις ολα τα φαρμακια μεσα σου χωρις να τα εξωτερικευεις με καποιο τροπο , αυτοι που θα σε πειστοιχιζουν θα σε φοβουνται και θα σε κρατανε σε αποσταση γιατι δεν θα μπορουν να προβλεψουν τις αντιδρασεις σου...
δωσε βαση σε αυτο που σου εγραψα και ξαναδιαβασε το καθε φορα που θα απορεις γιατι δεν μπορεις να κανεις ευκολα καλες φιλιες ...
δινεις πρωτα την ψυη σου σε αυτον που διαλεψες και μετα περιμενεις να δεις αν θα κανει το ιδιο για να τον νμασεις φιλο σου η απλα ενα ακομα γνωστο...
γνωστοι θα βρεθουν πολλοι οσο εχεις γεματο πορτοφολι...
αλλα οι φιλοι θα φανουν οταν ειναι αδειο....
Έχω δόσει παρα πολλά, απο εξυπηρετήσεις μεχρι.....Οτι είμαι κλειστός άνθρωπος είναι αλήθεια άλλωστε γι αυτό θ\'ελω να γίνω κοινωνικός.
Εχω καταπιεί πολλά. Είναι αλήθεια. Μα συγχώρεσα τον ευατό μου και καθάρισα απο μέσα και εννοώ πως το παρελθόν το βλέπω ος παράγοντα για το καλό του μέλλοντος. Το μεγάλο χάος έφυγε εδώ και καιρό. Εμειναν μόνο διορθώσεις. Ορίστε ένα παράδειγμα¨:
Ξέρω έναν 6 χρόνια. όλο το λύκειο μαζί. Ποτέ δεν ήρθε σε μια εκδρομή, ποτέ δεν βγήκαμε εξω να τα πούμε, ποτέ δεν με υποστήριξε σε μια δύσκολη στιγμή, ποτέ δεν γύρισε να μου μιλήσει ενω ήξερε πως το χρειαζόμουν. Μόνο ταινίες και υπολογιστή μαζί. Δεν είμαι χαζός, δεν ειμαι κακομαθημένος. Απλά είδα πως τέτοια άτομα δεν αξίζουν. Εγώ έδωσα πολλά. Μα να ζητάω το 1/99999999999 τον όσων έχω κάνει έστω μια φορά δεν είναι κακό.
Όσο για το καλό και και το κακό για μένα τό ξέρω διότι έμαθα να κρίνω. Απλά δεν μπορώ να ανοιχτώ τόσο εύκολα επειδή ήμουν πολύ αντικοινωνικός. Και στο κάτο κάτο δεν βρίσκω λόγο πλέον να κρατώ στην ζωή μου κακούς παράγοντες. Επίσης ωραία πτυχία :)
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή