Results 1 to 2 of 2
-
29-12-2011, 14:46 #1
Η ψυχή που πένεται,προβάλλει την βαθύτερη πνευματική της πενία
Τα προβλήματα υπάρχουν για να τα λέμε,ατομα κοντινα και ατομα μακρινα..
Στις 2 αυτες περιπτωσεις μοιραζομαστε αυτα που μας απασχολουν,με δικο μας δικαιωμα αντιλαμβανομαστε οχι την πιο σωστη αποψη,αλλα την αποψη που ακουμε απο ενα ατομο που εχουμε εκτιμησει,αγαπησει κλπ..
Προσωπικα για εμενανε ηταν μεγαλη βλακεια που μοιραζομουν τους προβληματισμους που ειχα σχετικα με το τι θα γινει στην πορεια της ζωης μας κ.α
Αδυνατο ομως να καταλαβω το εξης :
Τα προβληματα ειναι τελικα να τα λεμε,για να μην κλεινωμαστε στον εαυτο μας?
Η απλα υπαρχουν για να τα διορθωνουμε,χμμ....εδω νομιζω οτι "βρισκομαι"
Δεν ζηταω χερι βοηθειας ειτε σε συναισθηματικο,ειτε σε προσωπικο τομεα πλεον γιατι παιδια καηκα αρκετες φορες,τα εγκαυματα επουλωθηκαν μα οι πληγες υπαρχουν μεσα μου,που καιρο με τον καιρο τις γιατρευω και γινομαι ολο και πιο χαρουμενος γιατι ζω..
Τελικα το να μεγαλωνεις αποτομα,εχει τα πλεονεκτηματα του αλλα και τα μειονεκτηματα του
Πλεονεκτηματα : εισαι πιο σοβαρος στις αποφασεις που παιρνεις
Μειονεκτηματα : αυτα ειναι πολλα...Νιωθεις πιο ωριμος στο να κρινεις μια κατασταση αλλα οταν ειναι να σε κρινουν και οι αλλοι σχετικα με τον προβληματισμο σου τι κανουν σε : κατακρινουν....Και λες
καλα πλακα μου κανεις ε?
χεχε
Καλη δυναμη σε ολους μας παιδια,χρονια πολλα σε ολους
Και μην χαλιεσται για τπτ που να μην αξιζει
Last edited by Chemistry; 29-12-2011 at 15:18.
- 29-12-2011, 19:49 #2
Φιλε chemistry το καταλαβαίνω αυτο που λες και βασανίζομαι και εγω με αυτο το ερωτημα..Αλλα κατέληξα σε αυτο: Αξίζει να μοιράζεσε τα προβλήματα σου με τα κοντινά σου άτομα αρκεί να είσαι έτοιμος να πάρεις το ρίσκο που κρύβεται απο πίσω...Πιστεύω οτι καταλαβαίνεις τι εννοοώ...Αν δεν αντέχεις αλλο βγάλτα, πες τα κάπου..αν και αν κρίνω απο μένα (ανάλογα και το πρόβλημα βέβαια) το να τα λέω σε άλλους δεν βοηθάει, οχι οτι το εχω κάνει πολλές φορές αλλα όσες φορές ανοίχτηκα και δεν ένιωσα καλύτερα και πήρα τα @@ μου.
One of these things is not like the others, one of these things must die alone.