Results 16 to 17 of 17
-
30-12-2011, 19:34 #16
Εμένα επειδή προσωπικά δε με επηρεάζει σχεδόν καθόλου το τι γράφεται κάπου και μόλις κλείνω τον υπολογιστεί παύω να είμαι κάποιο νικ δε με ενοχλεί αν κάποιος πουλήσει κάποια ιστορία που στην ουσία δεν την έχει ζήσει, αν το κάνει και το συμπαρασταθούν κάποιοι κακό του κεφαλιού του. Από την άλλη φαίνεται αν κάποιος έχει όντως πρόβλημα ή όχι τις περισσότερες φορές. Αν κάποιος πουλάει πρόβλημα για να κερδίσει προσοχή και συμπαράσταση πάλι κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα έχει οπότε συμπαράσταση θέλει για άλλο λόγο βέβαια. Τώρα αν κάποιος μιλήσει η εκθέσει κάποιον άνθρωπο που του έχει εμπιστευτεί όσο μένουν στα πλαίσια ενός νικ τα πράγματα δεν με ενοχλούν.
Αλλά επειδή σε πολλά φόρουμ , τα νικ έχουν συνδεθεί με ονόματα και άτομα που έχουν γνωριστεί από κοντά τότε η έκθεση συναισθημάτων και η προδοσία είναι ανεπίτρεπτη όπως είναι και στον έξω κόσμο. Αλλά και στον έξω κόσμο ποιος μπορεί να προφυλάξει τα συναισθήματά σου? Μόνο εσύ ο ίδιος περιορίζοντας την αφέλεια σου ..
- 30-12-2011, 22:40 #17
Γεια σας κι απο εμενα!
Θα συμφωνησω με την baracuda σε αυτο που λεει πως καλο ειναι να ειμαστε υποψιασμενοι. Και κατι που τελικα νομιζω βοηθαει μεχρι εναν βαθμο και πρεπει να σε βαζει σε σκεψεις ειναι οτι ναι μεν σου λεει με το καλησπερα (στη συγκεκριμενη περιπτωση που εχω στο μυαλο μου σε πιεστικο βαθμο με συναισθηματικους εκβιασμους) πολυ σοβαρα και προσωπικα προβληματα ομως απο την αλλη δεν σου λεει ποτε τον λογο που εχει ολα αυτα. Και αν ρωτησεις κατι παραπανω βλεπεις επιθετικοτητα και αρχιζουν κατηγοριες "με κατατρεχεις" κλπ.
Δυστυχως δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις αυτες γι' αυτο θεωρω πρεπει πρωτα να προστατευεις τα δικα σου συναισθηματα κι επειτα να αναρωτηθεις τι μπορει να σπρωχνει εναν ανθρωπο στο να δημιουργει πλασματικη ζωη. Γιατι ναι μεν εχει προβλημα αλλα κι εγω θα εχω αν τα εμπιστευτω και αρχισω ν' αναλωνομαι συναισθηματικα (μου αρεσε πολυ το παραδειγμα της Θεοφανιας, για το πως θα νιωσει ο εξαπατημενος) σε τετοια ατομα.