ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ιδιωτικές κλινικές
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ιδιωτικές κλινικές

Kαλη χρονιά σε όλους! Θα επικεντρωθώ αμέσως στο ερώτημα μου, μαμά μου πάσχει από κατάθλιψη πάρα πολλά χρόνια , έχουμε επισκεφτεί πολους γιατρούς δίνοντας αρκετά μεγάλα ποσά για κάθε επίσκεψη αλλά τζίφος,, τώρα έχουμε μόνο έναν γιατρό στο ΙΚΑ που κάθε 20 μέρες της αλλάζει τα φάρμακα ειτε λογω παρενεργειών είτε ότι δεν της προσφέρουν τίποτα , ο γιατρός της ειπε να επισκεφτεί μια ιδιωτική κλινική ονόματι κασταλια αφού η μαμά μου του εκμυστηρεύτηκε ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας . επιπλέον εδώ και ένα διάστημα 3-4 μέρες εχει τάσης εμετού συνεχεία ειτε φάει ειτε δεν φάει … και εδώ τίθενται τα ερωτήματα μου : έχει επισκεφτεί κάνεις καμία κλινική σαν και αυτή? Ποσό κοστίζουν ? οτιδήποτε πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες.

ιορδάνη..καλώς ήρθες καταρχήν..
    Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην κλινική να ρωτήσεις?
    επίσης, το θέμα με τον εμετό μπορεί να είναι παθολογικό ή παρενέργεια των φαρμάκων.
    Δεν είναι καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό της ή να επισκεφτείτε έναν παθολόγο?

Junior Member
    γεια σου θεοφανια, Προτού έπαιρνα την κλινική θα ήθελα και προσωπικές απόψεις ασθενών που της επισκεφτήκαν