Results 16 to 30 of 126
Thread: ειμαι αερας...
-
30-12-2011, 22:45 #16
Δε γίνεται να μην σε αγαπάει κανείς!
Σε αγαπάνε απλά εξαιτίας της ψυχολογικής σου κατάστασης δεν το καταλαβαίνεις.
Και όσον αφορά τα κόμπλεξ που λες πως έχεις, έλα μωρέ! Και ποιος δεν έχει κόμπλεξ;;;
Και γω έχω! Και μάλιστα αρκετά! Αλλά σκέφτομαι πως κανένας δεν είναι τέλειος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα ελαττωματάκια μας και τις αδυναμίες μας, αλλά σίγουρα έχουμε και αρκετά προτερήματα. Και εσύ, όπως και γω, όπως και όλοι μας έχουμε χαρακτηριστικά και από τις 2 κατηγορίες. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με αυτά που σου είπε το μέλος PETRAN!
- 30-12-2011, 23:09 #17
φέτος τουλάχιστον δεν μπορώ να μιλήσω σε ειδικό.και για οικονομικούς αλλά και οικογενειακούς λόγους.
και μια φορά που είχα πάει σε ψυχίατρο, ήταν απαίσια!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
30-12-2011, 23:13 #18
κατάθλιψη, μιζέρια στο κόκκινο και γο όπως εσύ μέχρι το επόμενο στάδιο αυτό του χάους. έχει αναπτυχθεί και η καθυστέρηση σε μένα τουλάχιστον, είναι πρόσφατο αυτό το φαινόμενο,
κάτι ήθελα να πω και το ξέχασα.
χόρτασα από λόγια, νιώθω σαν να μην έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου, ότι είμαι στην ίδια λίγκα με τους αμόρφωτους, τους άτακτους στην τάξη, και αυτό συμβαίνει από τα δεκαπέντε μου ας πούμε δεκαπέντε, όταν εγώ και ο κολλητός μου στο θρανίο καθόμασταν στο πίσω κάθισμα και μας απέβαλε ο καθηγητής επειδή διακωμωδήσαμε την τρέλα του.
θέλω να θυμηθώ κι άλλα πράγματα, δεν υπάρχουν πουθενά αυτοί, δεν νομίζω να τους αν έστησε η κυβέρνηση, όλα είναι στο μυαλό, το δικό μου είναι σπαράγγι έτσι υποψιάζομαι, και γελάω περισσότερο με την ανάπτυξη του Ελληνικού κινηματογράφου, ειρωνικά το λέω, αισθάνομαι βασικά ότι ο πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ και θα αφήσουμε πίσω μας το τέλειο, το οποίο είναι θέμα γούστου!
31-12-2011, 00:37 #19
Ινσταντ,με μπερδευεις!
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
31-12-2011, 03:04 #20
Kαι γω στην ηλικία σου έτσι ήμουν και δεν συνειδητοποιούσα καν ότι επρόκειτο για δυσθυμία ή ελαφριά κατάθλιψη, γι' αυτό και έφτασα στο σημείο να παίρνω φάρμακα. Δεν θέλω να σε θορυβήσω αλλά καλό θα ήταν να λαμβάνεις σοβαρά υπ' όψιν προειδοποιητικά σημάδια. Μηπως κλαις κιόλας;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
31-12-2011, 09:07 #21
Καποιες φορες.
Και καποιες φορες με τις πιο ηλιθιες αφορμες!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
31-12-2011, 10:10 #22
ολοι οι ανθρωποι ειναι κομπλεξικοι, ασε αυτους που το παιζουν και καλα κουλ και δεν τους νοιαζει τιποτα. ολοι τελικα κρυβουμε πολλη κακια μεσα μας και με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι.εγω βλεπω παντου δυστυχια.
31-12-2011, 12:31 #23
Κρυβω κακια και ισως ζηλια για καποια προσωπα. Και αυτο με κανει να νιωθω τοσο μα τοσο ασχημα.
Απο την αλλη θελω τοσο πολυ να βοηθαω παιδακια,ζωακια κλπ...αλλα δεν ξερω.ισως και αυτο ειναι βιτρινα.για να νομιζουν οτι καποια ειμαι.No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
31-12-2011, 14:54 #24
Νιφαδα αν θελεις να βοηθησεις μπορεις διχως να νομιζεις οτι οι αλλοι το βλεπουν ως βιτρινα...
Οι αλλοι δεν το προσπαθουν καν,δεν ενδιαφερονται,δεν δινουν βοηθεια,δεν δεν δεν δεν
Για πες μου λιγο,πως σκοπευεις να δωσεις βοηθεια σε παιδια,ζωακια κλπ ?
31-12-2011, 15:07 #25
Στο γυμνασιο πηγα καποιοες φορες σε ενα βρεφονηπιοκομειο,αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να ενηλικιωθω για να πηγαινω.οποτε περιμενω μερικους μηνες ακομα..
Για τα ζωακια δεν ειμαι σιγουρη ακομα.
Και για τα παιδια θελω να το ψαξω πολυ ακομα!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
31-12-2011, 15:15 #26
Χμμ οποτε αγαπας τα παιδια και το γελιο τους,εφ'οσον μου λες πως εισουν γυμνασιο οταν εκανες αυτο το βημα και στην πορεια που τωρα πρεπει να εισαι λυκειο,το σκεφτεσαι ακομα..
Μπραβο σου που το σκεφτεσαι ετσι σοβαρα!!!Οποτε αυτο σε γεμιζει μεσα σου...
31-12-2011, 15:34 #27
Δεν ξερω. Ενιωθα οτι εκανα κατι σημαντικο. Φυσικα και μου αρεσει το γελιο τους.θελω να ειναι ευτυχισμενα.να ειναι ολοι ευτυχισμενοι.
Chemistry,αυτο που αναφερω συνεχεια αλλα περναει απαρατηρητο,γιατι μοιαζει ασημαντο,ειναι πως δεν βρισκω τον λογο να με αγαπαει καποιος!
Ακουγεται περιεργο η ισως και γελοιο...
Καθε φορα που πχ το αγορι μου (και λεω το αγορι μου γιατι λογικα ειναι αυτος που το λεει πιο συχνα) μου λεει πως μ αγαπαει δεν μπορω να το πιστεψω.δεν βρισκω τον λογο.και θελω να ρωτησω ΓΙΑΤΙ;;; Μια φορα ειχα ρωτησει το πρωην αγορι μου,που ισχυριζεται οτι νιωθει ακομα πραγματα για μενα μου ειχε πει "επειδη σε ηθελα και δεν σε ειχα για πολυ καιρο"...ειναι αυτος λογος να αγαπας καποιον; Οταν μου λεει καποια φιλη μου οτι μ αγαπαει θελω να ρωτησω ΓΙΑΤΙ; Δεν πιστευω πως μ αγαπανε..δεν υπαρχει λογος...απλως λενε στον εαυτο τους οτι μ αγαπανε!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
31-12-2011, 15:50 #28
JE T'AIME,te amo,love you κλπ κλπ
Συγκεκριμενα σε εμενανε δεν θα περασει απαρατηρητο,εχεις μια απορια που για την ηλικια σου ειναι καπως νωρις...Αλλα δεν πειραζει εξαλλου γυναικα εισαι και ωριμαζεις πιο νωρις
πρεπει να καταλαβεις ενα πραγμα και στο λεω εκ πειρας
Το σαγαπαω εχει χασει την αξια του πλεον και γιατι το λεω αυτο.?
Ενας "αγορι" λεει σαγαπαω στο κοριτσι για 2 εκδοχες η να ολοκληρωσει μαζι της,γιατι οι γυναικες πλασμενες για "ρομαντισμο" ελα δεν καταλαβαινουν ενα πραγμα το σαγαπω δεν ειναι στις λεξεις αλλα στις πραξεις...
Και η αλλη εκδοχη νιφαδα,ειναι να σου πουν το Σαγαπω για να σε εχουν δεδομενη,θα σου εξηγησω πως το εννοω "Εφοσον ξερεις πως σε αγαπαει δεν θα φυγεις" θα νιωθει ψυχικα καλλυμενος τοσο στο να μην φυγεις,οσο και στο θεμα περι απιστιας
Βεβαια δεν τα δραματοποιω ολα υπαρχει και η αληθινη αγαπη αυτη που ξεχωριζει απο της αλλες αγαπες...
Οταν το αγορι σου θα σου προσφερει λουλουδια χωρις να εχει κανει μαλακια και χωρις να ειναι του αγιου βαλεντινου
σημαινει οτι αισθανεται πολλα πραγματα για εσενανε...
Επιασα ενα θεμα απο τα πολλα που μπορει να σου δημιουργησει το ερωτημα ειναι τελικα τοσο ρομαντικος?
Και μεσα σε ολη την ροματζα θα ειναι κυριος απεναντι μου...
Ειναι καποια ερωτηματα που στην πορεια της ζωης σου θα δεις πως σε καποια πραγματα εχω δικιο
αλλα θα απαντηθουν απο εσενανε
γιατι ο καθενας μας ειναι διαφορετικη προσωπικοτητα
31-12-2011, 16:07 #29
Ααα!γαμω το ιντερνετ! Χαθηκε το μηνυμα μου,οποτε τωρα θα γραψω λιγοτερα!:P
Συνοπτικα λοιπον,δεν πρεπει να μου το ειπε για κανεναν απο τους λογους που ανεφερες,αλλα πιστευω οτι αυτα τα συναισθηματα νομιζει οτι υπαρχουν.ειναι ψευδαισθηση οτι νιωθει.
Αλλα η απορια μου δεν ειναι μονο για σχεσεις ερωτικου περιεχομενου.
Επισης θεωρω απολυτως φυσικο να αγαπανε οποιονδηποτε αλλο. Και εγω αγαπαω πολλους.
Απλως δεν βρικσω κανενα λογο να αγαπανε ΕΜΕΝΑ! Μεγαλοι,παιδια,αντρες,γυνα� �κες,δεν μπορω να πιστεψω οτι μ αγαπανε και δεν βρισκω τον λογο να μ αγαπανε!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
31-12-2011, 16:27 #30
σε αγαπανε επειδη εισαι κορη τους, αδερφη τους, ξαδερφη τους, φιλη τους, γκομενα τους. σε αγαπανε επειδη εισαι καλος ανθρωπος και τους συμπαραστεκεσαι στα δυσκολα(δεν εισαι
.
δεν σου φαινονται αρκετα αυτα;