Results 1 to 15 of 43
-
01-01-2012, 13:09 #1
- Some hours away from totally wreck down everything and everybody
Μια πρόταση για ''εκγύμναση'' στα flame war
Καταλαβαίνω πως απο την πλευρά της η διαχείριση θα διαφωνήσει καθέτως με αυτήν την πρόταση, διότι έρχεται σε αντίθεση με τους όρους και κανονισμούς χρήσης που αυτή θέτει και που εμείς συμφωνήσαμε όταν κάναμε την εγγραφή. Επίσης πολλά μέλη θα διαφωνήσουν και αυτά καθέτως, καθότι μπαίνουν σε αυτόν τον ''χώρο'' για ιδιάτερα ευαίσθητα θέματα και όχι για να ακούσουν τους κάθε πικραμένους να εξαπολύουν τα επιθέσεις flame wars σε όποιο θέμα τους καθίσει.
Αφορμή για αυτό το θέμα στάθηκε το δικό μου flame war με την ''dora-agxos'' μην ξερ.. για το οποίο δεν θα αναφέρω πως έγινε αφού λίγη σημασία έχει στο παρόν θέμα.....αλλά θα ήθελα να επισημάνω κάποια σημαντικά , για μένα, σημεία...
1. αφού κλειδώθηκε το πρώτο θέμα που ξεκίνησε η ''μάχη'' αρχίσαμε τα ''χτυπήματα'' σε δεύτερο θέμα και ύστερα σε τρίτο....με αποτέλεσμα να χαλάμε τα θέματα και να υποχρεώνουμε την διαχείριση να τα κλειδώνει ή σε θέματα τύπου ''τι σκέφτεστε'', να σβήνει ολόκληρα τα μηνύματα( όχι τροποποίηση )
2. δέχτηκα -δικαιολογημένα- έναν ''πόντο'' για ''ειρωνική-ανάρμοστη'' συμπεριφορά και η αντιπαλός μου αντιστοίχως φτάνωντας αισίως το νούμερο 24 :P
3. αν κάθε τρείς και λίγο, κάθε πικραμένο και στερημένο μέλος, μου την λέει χωρίς λόγο, χωρίς να αναφέρομαι καν σε αυτό, χωρίς να έχω γράψει καν μία χοντράδα στο επίμαχο μήνυμα ''κριτικαρίσματος'', που θα πάει η κατάσταση.....θα φτάσω και θα ξεπεράσω την ''ολυμπιονίκη'' στο άθλημα των παρατηρήσεων ''dora'' και στο τέλος BANNN!!!! κάτι το οποίο το βρίσκω εντελώς άδικο, όχι απο την άποψη της απόφασης της διαχείρισης αλλά...... καθώς το ε-πσ ήδη μου έχει γίνει μια ευχάριστη καθημερινή ασχολία και αν με ''κόψουν'' απο εδώ...το βλέπω να εθίζομαι στα βίντεο γκειμς κάτι το οποίο δεν θέλω, όχι τόσο απο την άποψη ότι δεν θα μου προσφέρει το ανίστοιχο ενδιαφέρον, αλλά επειδή κρίνω πως περισσότερο με οφελεί η συμμετοχή μου σε αυτό το φόρουμ ( ωφέλεια όχι μόνο με βάση το κερδισμένο ενδιαφέρον )
Οπότε η δικιά μου πρόταση (μην με κατακρίνετε, αλλά παραθέστε μου τα επιχειρηματά σας όπου διαφωνείτε) για την ''επίλυση'' αυτού του προβλήματος επικεντρώνεται στα ακόλουθα σημεία
1. Η δημιουργία μιας ξεχωριστής κατηγορίας στο φόρουμ για τα flame war με την ανάλογη ονομασία (που θα γλιτώσει το κλείδωμα πολλών ενδιαφέροντων θεμάτων)
2. Η δυνατότητα επιλογής εμφάνισης της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο απο τα εγγεγραμένα μέλη (προκειμένου να μην γίνει ''οίκος ανοχής'' το φόρουμ)
3. Απο τους κανόνες χρήσης να ισχύει μόνο αυτός για την απαγόρευση υβριστικών μυνημάτων, και χυδαίων φωτογραφιών και βίντεο (ώστε να μπορεί να έρθει εις πέρα η ''μάχη'')
4. Να μην υπάρχει καμία ''ποινή'' στους εμπλεκόμενους (βέβαια για να ξεκινήσει ένα θέμα- flame war θα πρέπει να συννενέσουν και οι δύο πλευρές πως επιθυμούν να κοντραριστούν
ΥΓ: απο ότι έχω καταλάβει οι ''μάχες'' έχουν ιδιαίτερα θετική επίδραση στην πληροφορία ''προβολές''....οπότε ίσως να σπάσουμε τα ρεκόρ της GGB και το ρεκόρ εγγεγραμένων μελών-φιλάλθων....
- 01-01-2012, 13:49 #2
Επίσης να προσθέσω πως το προτεινόμενο μου σύστημα, θα αποφέρει όφελος ΚΑΙ στα ίδια τα εμπλεκόμενα μέλη, αφού θα ''προπονούντε'' για την βέλτιστη απόδοση τόσο στα ιντερνετικά flame-wars, αλλά -κατά την γνώμη μου- και στην πραγματική ζωή όταν ένας ''ηλίθιος'' συνανθρωπός τους τους συμπεριφέρεται άσχημα, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ψυχολογική διάθεση των -πρώην- θυμάτων (και ζημιώνοντας τους -ηλίθιους- θύτες) (ο έφηβος Χρήστος θα πάρει καλά ''μαθήματα'' αυτοπεποίθησης και εμπειρίας στο να '' την λέει''......εντάξει για αρχή θα του βάλουμε εύκολους αντιπάλους π.χ. ''dora'' που αν κατάλαβα καλά την βρίσκει κιόλας στην τελική να της την λένε....)
01-01-2012, 18:09 #3
εχεις αναφερει 107 φορες το ονομα μου,εχεις καποιο προβλημα?με ξερεις και απο χτες που εισαι εναν μηνα εδω και νομιζεις οτι ξερεις τους παντες?ναι η ντορα εχει γινει πρωταθλητρια στις παρατηρησεις και πολυ την βρισκει με αυτην την διαδικασια!
εσυ με ολα αυτα που μου ειπες μιας και εγω σου ειπα κατι πολυ τραγικο βλεπεις εφτασες τον εναν ποντο οσο ειναι και το υψος του νοητικου επιπεδου των διαχειριστων.
θα θυμασαι απο ενα σημειο και μετα δεν σου εδινα σημασια,αυτο σε σκοτωσε προφανως και συνεχιζες να με βριζεις απτοητος σε αλλο θεμα που σκοτωνομουν εγω και η οσια πρεσβειρα κακης συμφορας η ακατνομαστη.
ειναι το δευτερο θεμα που ανοιγεις στο ιδιο στυλ το ιδιο εκανες και με τον ινσταντ,τοσο πολυ εκλιπαρεις τους διαχειριστες?η μηπως θελεις και παλι να προκαλεσεις και να γινει πανικος και μετα να το παιζεις θυμα??δλδ πραγματικα μερικοι ειστε για γελια εδω μεσα!
αν θα φαω μπαν μιας και σε φαγουριαζει τοσο πολυ αλλα προβληματα δεν εχεις φανταζομαι,σου απαντω πως χεστηκα,οποια ωρα θελει με διωχνει!ΕΧΩ ΚΑΙ ΖΩΗ ΞΕΡΕΙΣ!!
καλη χρονια νεο καμμενο μελος.
01-01-2012, 18:26 #4
117
(όσο ζυγίζουν και οι τρίχες που λέγαμε προχτές...)
σε ξέρω απο ΠΡΟχτές
πιο σωστά ''ναι η ντορα έχει γίνει πρωταθλητής........'' αφού δεν μπορεί να την βρεί κάπου αλλού...
ενώ το δικό σου ύψος των πόντων (24) είναι το αντικειμενικό σου iq (μέσο iq για το ανθρώπινο είδος του 21 αιώνα γύρω στο 95-105 αν θυμάμαι καλά)
μάλλον κόλλησε η -κακής ποιότητας- μηχανή του εγκεφάλου σου
έχεις ΚΑΙ αυτήν την ανώτερη εγκεφαλική λειτουργία??
Δεν το ξέρω όντως...ούτε και το πιστεύω όμως
καλή χρονιά παλιό καμμένο μέλος...
01-01-2012, 18:36 #5
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Last edited by Idella; 01-01-2012 at 19:35.
01-01-2012, 19:00 #6
01-01-2012, 19:07 #7
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
01-01-2012, 21:05 #8
Το πρωτο troll-ό-θεμα του 2012!!!
Καλη χρονια κοσμε του ιψιχολοτζι!!!!
Last edited by Boltseed; 01-01-2012 at 22:33.
01-01-2012, 23:24 #9
01-01-2012, 23:38 #10
Εμεις driver σε αγαπάμε πάντως επειδή είσαι ένας ομορφάντρας ότι μα ότι και να λες!!!
01-01-2012, 23:47 #11
όντως είμαι όμορφος τώρα τελευταία.......η καλή ψυχολογική κατάσταση και σωματική υγίεια, συν οι σεξουαλικές -πιθανές- σχέσεις, με ομόρφυναν παναθεμά με!!! ΦΤΟΥ ΜΟΥ να μην με ματιάσω.
ΥΓ: δεν ενδιαφέρομαι για αρσενικά μέλη ούτε και για ''ουδέτερα'' μέλη (αυτό boltseed δεν υπονοεί κάτι για σένα)
02-01-2012, 00:37 #12
Έχει ξαναγίνει αυτό που λες Driver (αν θυμάμαι καλά ήταν ένα θέμα στο "Γενικά", ίσως και ένα άλλο, και ένα άλλο...λολ)
Και απλά έγινε της...τι να πω δεν υπάρχει καν λέξη για να το περιγράψει (!). Λόγω ακριβώς ότι τα flame-war ήταν πολύ σκληρά, οι διαμάχες επεκτείνονταν και πολύ έξω από αυτά τα θρεντ όπως άλλωστε γίνεται και τώρα. Εσύ τι λες, ότι μπορεί κάποιος να συγκρατηθεί σε όλα τα θρεντ, την στιγμή που δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε ένα (flame) θρεντ? Και δεν το λέω για συγκεκριμένους συμβαίνει γενικά. Άσε που οι καβγάδες και ο θυμός φέρνουν περισσότερους καβγάδες και θυμό στάνταρ αυτό (ξέχνα το παλιό που λέγαν να "φωνάξουμε να ξεθυμάνουμε" μεγάλη μούφα :P)
Βέβαια υπήρχαν και τρολλ-γίγαντες που τα άρχιζαν αυτά δεν υπάρχει το ανάλογο ανθρώπινο δυναμικό σήμερα...
Αλλά καλύτερα να μην ξαναφτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα. Δυστυχώς αυτές οι "λύσεις" έχουν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.
Άστο δεν είναι καλή λύση...
02-01-2012, 04:25 #13
χαχαχα πολύ καλό
σοβαρά τώρα driver πιστεύεις ότι κάποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτό που λες; Αν έχεις κάποιο προβλημα με κάποιο μέλος, η διένεξη μπορεί να συνεχιστεί και μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Γιατι θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος που μπάινει εδω μέσα για να ηρεμήσει να μοιραστεί τους προβληματισμούς του με άλλα μέλη να έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιες ανοησίες;; Και αφού πιστεύεις πως το δικό σου νοητικό επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο από της Δώρας γιατί δεν το αξιοποιείς μ' έναν καλύτερο τρόπο από το ν΄ανοίγεις θέματα χωρίς ουσία και σκοπό?
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
02-01-2012, 07:17 #14
Γιατί καλέ gypsy να μην το πάρει στα σοβαρά? το λέω με εντελώς γελοίο τρόπο? είναι γελοίο το θέμα συζήτησης (ή είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει κάθε τρείς και λίγο με τα flame wars? σε ένα φόρουμ που υποτίθεται πως τα μέλη θα έπρεπε να κρατήσουν ένα επίπεδο εξαιτίας της ιδιατερότητας του φόρουμ (ψυχολογικής υποστήριξης))
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B1%CE%BD%CE%B5 και http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CF%81%CE%BF... το μέλος που μου επιτέθηκε δεν νομίζω να το έκανε με προσωπικό μήνυμα.......
Γι αυτό gypsy στις δικές μου προτάσεις επίλυσης του προλήματος πρότεινα, την δημιουργία μίας ξεχωριστής κατηγορίας του φόρουμ ειδικά γι αυτόν τον σκοπό, και η όποια θα είναι όρατη μόνο σε όποιο εγγεγραμένο μέλος το επιλέξει.....
Ναι όντως αυτό το πιστεύω...πές με ψώνιο, πές με εξυπνάκια, πες με μετριόφρων και ρεαλιστικό.......αφού το θεωρείς αυτό (ή είναι κι άλλα?) το θέμα ''ανούσιο και χωρίς σκοπό'' τότε γιατί γραφείς σε αυτό το θέμα? (ωχ γαμώτο, έκανα μαλακία...... δεν άφησα να μου την πεί το -απ ότι φαίνετε- δημοφιλές μέλος ''dora'' και τώρα τα φιλαράκια του πέφτουνε στην μάχη.......come baby......)
ΥΓ: Μόλις κέρδισες μία πρόταση πρόσκλησης σε flame war (στο οποίο θα είσαι πρωταγωνίστρια...)...
Last edited by Driver; 02-01-2012 at 07:44.
02-01-2012, 07:21 #15
ΥΓ: Δηλώστε ΤΩΡΑ, ποια μέλη (απ ότι φαίνετε ήταν τα φιλαράκια της ''dora'' , του ''boltseed'' και δεν ξέρω ποιανού άλλου ) επιθυμούν να έρθουν σε σύγκρουση μαζί μου και.....don t worry , i ll be there....(alone)