Αδελφικες Σχεσεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Angry Αδελφικες Σχεσεις

Ειμαστε πεντε αδερφια,δυο αγορια κ τρια κοριτσια κ εγω ειμαι η τεταρτη.Οι γονεις μου υπερπροστατευαν το πρωτο παιδι,τον αδερφο μου κ την μικρη μου την αδερφη σαν τελευταια που ηταν κ την εχουν κακομαθει ενω οι ενδιαμεσοι παντα ειμασταν παραμελημενοι αναλαμβανοντας ολα τα βαρη κ τις υποχρεωσεις.Σαν να μην φτανει αυτο η μικρη μου αδερφη δεν μου εχει κανενα σεβασμο,ανετα μπορει να με βρισει κ ποτε δεν αναγνωριζει τιποτα απο οσα της εχω βοηθησει εις βαρος μου.Αφου στο παρελθον που ακομα ζουσαμε μαζι ενα ολοκληρο χρονο δεν της μιλουσα καθολου.Σημερα η κατασταση συνεχιζεται η ιδια αν και δε μενουμε μαζι.Με γεμιζει τρομερη οργη οτι ειμαι αναγκασμενη να την βλεπω επειδη ερχεται να βλεπει την αλλη μου αδερφη με την οποια μενω η εγω επισκεφτομαι τους γονεις μου με τους οποιους μενει αυτη.Ειλικρινα φαινεται χαζο αλλα δεν ξερω πως να ξεφυγω απο αυτην την κατασταση???

Senior Member
    τι ηλικιες εχετε?

Junior Member
    Εγω ειμαι 25 κ αυτη 20.

Senior Member
    Τι σε εξοργιζει ακριβως ;
    Προφανως αντιλαμβανεσαι οτι παρολο που δε σε γουσταρει (υποθεση κανουμε) , δεν γινεται να παψει να ειναι μελος της υπολοιπης οικογενειας ,ουτε να μετακομισει ...(?)
    Με τα αδερφια μας αυτο που μετραει ειναι το παρελθον μας γενικα .
    Αν εχουμε δημιουργησει αναμνησεις κ συναισθηματα δηλαδη,,
    Το παρον ειναι αυτο που ειναι.
    Και στο μελλον οι πορειες ειναι συνηθως αποκλινουσες ,,εκ των πραγματων καθως ο/η καθενας κανει δικο του σπιτικο κλπ
    (Αν το παρελθον ηταν οποιο ηταν , ετσι παει και η συνεχεια καπως ...)
    Και αυτο εχει και την καλη του πλευρα ,, που δεν θα παντρευτουμε τα αδερφια μας ποτε !
    Γιατι οποιος/α δεν μας γουσταρει , σιγα σιγα μπορει να ακολουθησει την οποια πορεια του , κι αν θες να μας αδειασει και την γωνιά..

2 λυσεις υπαρχουν

1) να μαλλιοτραβηχτειτε να το βγαλετε απο μεσα σας
    2) εαν την αγαπας και βλεπεις δεν αλλαζει τιποτα συγχωρεσαι την και προσεγγισε την δειχνοντας της οτι την αγαπας.πρεπει να επιμενεις αρκετο καιρο δεν θα γινει με την πρωτη

(μα καλα 1 χρονο δεν μιλουσες στην αδερφη σου!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    2 λυσεις υπαρχουν

1) να μαλλιοτραβηχτειτε να το βγαλετε απο μεσα σας
    Διαφωνώ!:mad:

Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    2) εαν την αγαπας και βλεπεις δεν αλλαζει τιποτα συγχωρεσαι την και προσεγγισε την δειχνοντας της οτι την αγαπας.πρεπει να επιμενεις αρκετο καιρο δεν θα γινει με την πρωτη
    Συμφωνώ!:D
    Και το άλλο που θα πρέπει να κάνει είναι τα ψάλλει ένα χεράκι στους δικούς της γιατί αυτοί ευθύνονται για τις σχέσεις των κοριτσιών εξαιτίας του διαχωρισμού που έκαναν μεταξύ αυτών.

Junior Member
    Για να φτασω να απευθυνθω στο φορουμ παει να πει οτι η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη.Εγω δεν την αγαπαω καθολου,δε με απασχολει που ειναι βιολογικα αδερφη μου γιατι δεν πιστευω σε αυτα.Οι γονεις μου δεν καταλαβαινουν τιποτα κ για το μαλλιοτραβηγμα εχει γινει πολλες φορες κ ακομα κ οτι δεν της μιλουσα ακρη δεν εβγαλα.Το θεμα ειναι οτι εχω εγκλωβιστει να υπαρχει καπου γυρω μου κ γι αυτο δεν ξερω τι να κανω???

Senior Member
    απ οτι εχω καταλαβει, ο λογος που την αντιπαθεις ειναι η διακριση που εκαναν οι γονεις σας στην συμπεριφορα τους.
    τι φταιει ομως αυτη για τους γονεις σας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by crashed View Post
    .Το θεμα ειναι οτι εχω εγκλωβιστει να υπαρχει καπου γυρω μου κ γι αυτο δεν ξερω τι να κανω???
    Πως γινεται να μην υπαρχει καπου γυρω σου ???????? Γινεται αυτο??
    Τι, τι να κανεις ? ειναι απλο , μην κανεις τιποτα .
    (Νοιωθεις να σε 'επισκιαζει' μηπως ?)