Results 31 to 35 of 35
Thread: ΠΡΟΒΛΗΜΑ. . . .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
-
15-12-2006, 14:01 #31
Σπυράκο είσαι καλύτερα?
πήγες στην ψυχολόγο στο κψυ ή έκλεισες ραντεβού ιδιωτικά με κάποιον ψυχίατρο?τι σου είπαν?
- 05-01-2007, 13:44 #32
Δεν ειχα χρονο ως τωρα αλλα τωρα πια δεν εχει αλλη αναβολη. Θα ενημερωσω συντομα.
01-04-2007, 05:45 #33
Χμμμ.Ρε Σπύρο σηκώνω ψηλά τα χέρια στους ψυχολόγους..Την κατάθλιψη σίγουρα την διαβλέπω.Να\'τη Να\'τη έρχεται...Έχεις καταλάβει ότι το θέμα χρήζει ειδικού οπότε είσαι στο σωστό δρόμο.Δυστυχώς δε λύνονται όλα με κουβεντούλα.Και τα χαπάκια για αυτά τα αισθήματα δίνονται.Χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης λένε και κάτι ξέρουν...
12-07-2010, 02:27 #34
Δεν ξέρω αν κάποιος ειναι στο forum ακομα..ουτε εχω ξαναχρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο..αλλά όταν εγραψα \"βοηθεια\" με εβγαλε εδώ το google. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει.. δεν γνωρίζω τον εαυτό μου..ήμουν πάντα μες την τρελη χαρα, τρλαινόμουν για ανεκδοτα και φαρσες και δεν με πειραζε που γυρνουσαν κ με κοιτουσαν επειδη γελαγα δυνατα... εδω και καιρο ομως δεν νιωθω καλα..κλαιω καθε βραδυ..εχω αυπνιες..δεν μπορω να φαω και συχνα κανω εμετους. μαγειρευω για τους αλλους αλλα δεν πειναω ποτε εγω.. αρχισα να φοβαμαι πολυ οταν ειμαι μονη μου.. δεν βγαινω εξω, δεν ξενυχταω..μπορει να λεω το πρωι οτι θα παω το απογευμα μια βολτα και οταν ερθει εκεινη η ωρα το μετανιωνω και μενω σπιτι..Θελω να συνελθω και προσπαθω αλλα αντι να επανερχομαι χειροτερευω. Η ζυγαρια κατεβαινει και δεν μπορω να κανω κατι να το αλλαξω. δεν ξερω τι.. δεν μπορω να μιλισω σε κανεναν..δεν θελω να χαλασω την διαθεση απο τις φιλες μου, οι δικοι μου εχουν αλλα προβληματα και δεν θελω να τους επιβαρυνω..το αγορι μου ειναι μακρυα και εχει κ αυτος τα δικα του..πολλες φορες που ξεσπαω ολοι νομιζουν οτι ειναι της στιγμης και οτι εφταιξαν σε κατι..δεν θελω να τους κανω κακο ομως...Νομιζα οτι ημουν δυνατη αλλα ειναι ειναι η πρωτη φορα που δεν μπορω να τα βγαλω περα μονη μου. Νιωθω οτι διαλύομαι ότι θα αρρωστησω..βοηθεια..
12-07-2010, 09:51 #35
Σπυρο μην τρελενεσαι ουτε σχιζοφρενεια θα παθεισ ουτε καταθλιψη.
Αντιμετωπισεσ καποια προβληματα και σε πηρε απο κατω..μην τρελαθουμε τελειως ..
Απλα εννοειται να πας σε ειδικο αφου δεν νιωθεισ καθολου καλα μεσα σου αλλα μην κανεισ δισγνωσεισ και φυσικα μην ακουσ ουτε τισ δικες μας διαγνωσεισ γιατι δεν ειμαστε ειδικοι..
Ζητα βοηθεια απο ειδικό..Κ αν δεισ οτι ειναι βλακασ θα τον καταλάβεισ κ θα πας σε αλλον..Εμπιστεψου τον εαυτό σου ,θα το νιωσεισ αν δεν ειναι καλοσ κατι δεν θα σου κολλαει σε αυτα που λεει στο υφοσ του θα δεισ εσυ..
Αλλα ενασ ειδικοσ θα σου πει καλυτερα πως θα αντιμετωπισεισ την ψυχολογική σου κατασταση.
παντωσ μη βαζεισ ταμπελεσ <<εχω καταθλιψη ,θα αρρωστησω και τετοια>>
Πηγενε τωρα που ειναι αρχεσ να ξεμπερδευεισ με τισ βλακωδες σκεψεισ και να βρεισ τον εαυτό σου..
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....