προβλημα με την μητερα μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

προβλημα με την μητερα μου

Καλησπερα το προβλημα το αντιμετωπιζει η μαμα μου και προσπαθω να την βοηθησω με καθε τροπο. Εδω και χρονια πλενεται με τις ωρες γιατι αισθανεται βρωμικα τα χερια της.Επισης φοβαται οτι χανει λεφτα και αυτο δεν την αφηνει να βγει απο το σπιτι.Ελενχει σχολαστικα αν κλειδωσε τη πορτα αν εκλεισε το θερμοσυφωνα και αλλα τετοια.περνει συνδιασμους χαπιων που της δινει ο ψυχιατρος που επισκεπτεται.Εχει παρει σχεδων τα παντα αλλα τιποτα δεν φαινεται να την βοηθαει.
    Θελω τη βοηθειας σας σε 2 πραγματα.Αν γνωριζετε καποιον γιατρο που να αξιζει στην Θεσσαλονικη και δευτερον τι πρεπει να κανω εγω για να την βοηθησω να νιωσει καλυτερα.Ευχαριστω πολυ να ειστε ολοι καλα.

Senior Member
    Αν και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιου είδους πρόβλημα και δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, θα σου πω αυτό που θεωρώ σημαντικό γενικότερα για κάθε μορφή ψυχικής ασθένειας. Να είσαι εκεί δίπλα της, να της δείξεις ότι την δέχεσαι όπως είναι και ότι θέλεις να την στηρίξεις χωρίς να την κάνεις να αισθάνεται προβληματική.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by natasa89 View Post
    Καλησπερα το προβλημα το αντιμετωπιζει η μαμα μου και προσπαθω να την βοηθησω με καθε τροπο. Εδω και χρονια πλενεται με τις ωρες γιατι αισθανεται βρωμικα τα χερια της.Επισης φοβαται οτι χανει λεφτα και αυτο δεν την αφηνει να βγει απο το σπιτι.Ελενχει σχολαστικα αν κλειδωσε τη πορτα αν εκλεισε το θερμοσυφωνα και αλλα τετοια.περνει συνδιασμους χαπιων που της δινει ο ψυχιατρος που επισκεπτεται.Εχει παρει σχεδων τα παντα αλλα τιποτα δεν φαινεται να την βοηθαει.
    Θελω τη βοηθειας σας σε 2 πραγματα.Αν γνωριζετε καποιον γιατρο που να αξιζει στην Θεσσαλονικη και δευτερον τι πρεπει να κανω εγω για να την βοηθησω να νιωσει καλυτερα.Ευχαριστω πολυ να ειστε ολοι καλα.
    απο τα λιγα που ξερω, αυτο που εχει η μητερα σου, βελτιωνεται με ψυχοθεραπεια (οχι σκετα χαπια).
    δεν ξερω βεβαια τι μπορει να αλλαζει στις μεγαλες ηλικιες.
    στειλε ενα μηνυμα στον NikosD μηπως μπορεσει να σου προτεινει καποιον θεραπευτη που ειδικευεται.