ΧΑΛΙΑΑΑΑ ΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Banned
    mady σορρυ κιολας....
    Λες να κανεις,να κανεις,να κανεις,να κανεις
    δεν ακουω ομως να κανει,να κανει ...
    Ενταξει ηρθε μια φορα και με την δικη σου βοηθεια αποτι καταλαβα,μηπως εκει που ειναι να μαζεψει κανενα φραγκο να μαζεψεις και εσυ κανενα φραγκο?
    Μπορει οχι αυριο η μεθαυριο να ειστε μαζι...Αλλα καποια στιγμη θα εισαστε ετσι δεν ειναι?

Junior Member
    αυτος τι να κανει?τι παραπανω να κανει?εχει ταπεινωθει,εχει υποτιμηθει,εχει πεινασει,εχει μεινει μονος(μακρια απο την οικογενεια,εννοω),εχει κρυωσει...σαν τον ζητιανο ζουσε στην ελλαδα μονο κ μονο για μενα..τι παραπανω απο αυτα?εγω δν ξερω αν θα ειχα το κουραγιο να αντεξω ολα αυτα τα πραγματα ακομα κ αν τον αγαπαω...κ δν ειχε ποτε κανενα παραπονο...δν λεω πως δν πρεπει να κανει κ αυτος προσπαθειες για να ειμαστε μαζι κ χωρις την αναγκη κανενος αλλα δν μπορω να πω οτι δεν εχει κανει κ κανω μονο εγω!!!αν με δεχτουνε στην αγγλια θα φυγω γυρω στο σεπτεμβρη,οκτωμβρη(πρωτα ο Θεος)...κ φυσικα το εχουμε συζητησει να μαζεψουμε χρηματα μεχρι τοτε για περισσοτερη ανεση,οχι τπτ αλλο...γτ αν με δεχτει καποιο πανεπιστημιο τοτε μου προσφερει κ δουλεια κατευθειαν,οποτε τουλαχιστον ο ενας απο τους δυο θα εχει δουλεια!!!

Member
    Μαντυ εστω και αργα πρεπει να κανεις "κατι"... Λεω εστω και αργα γιατι ηδη εχασες το παιδι σου... Θυσιαστικε ενα αγγελουδι για το τι θα πει ο κοσμος... Ειναι πολυ αδικο... Οι γονεις σου δεν σου φερθηκαν σωστα... Φυγε απο τους γονεις σου... Μονο κακο σου κανουν... Πραγματικα λυπηθηκα που τα διαβασα ολα αυτα...

Banned
    mady το θεμα θελει σκεψη κυριως απο την μερια σου,βασιζεσαι αποτι βλεπω στην αγγλια οκ
    δεκτο,κατανοητο στην ζωη ομως αλλα περιμενουμε και αλλα ερχονται...καλο θα ηταν να εισαι προετοιμασμενη για το οτιδηποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by mady28 View Post
    αυτος τι να κανει?τι παραπανω να κανει?εχει ταπεινωθει,εχει υποτιμηθει,εχει πεινασει,εχει μεινει μονος(μακρια απο την οικογενεια,εννοω),εχει κρυωσει...σαν τον ζητιανο ζουσε στην ελλαδα μονο κ μονο για μενα..τι παραπανω απο αυτα?
    Ναι οκ, αλλα αυτη την στιγμη λες τι του κανανε, και οχι τι εκανε αυτος.
    Ξερεις ποτε θα ηταν σωστος? Αμα μπορουσε να προστατεψει εστω τον εαυτο του, αν οχι και εσενα τουλαχιστον. Τι κατασταση ειναι αυτη που λες οτι πεινουσε, οτι κρυωνε, οτι ζουσε σαν ζητιανος??
    Αυτη την στιγμη δεν αναφερομαστε σε καλεσμενο της Ανίτας Πάνιας, ουτε σε προσφυγα πολέμου, αλλά στον παρολιγο πατερα του παιδιου σου!!
    Αμα ο συντροφος σου δεν μπορει -για τον οποιοδηποτε λογο!- να υποστηριξει εστω τον εαυτο του -με τον οποιοδηποτε τρόπο!- σε τοσο δυσκολες στιγμες, τοτε τι περιμενεις θα γινει οταν θα βρεθειτα-μακρυα απο δω- σε καμια πολυ χειροτερη κατασταση?

αν με δεχτουνε στην αγγλια θα φυγω γυρω στο σεπτεμβρη,οκτωμβρη(πρωτα ο Θεος)...κ φυσικα το εχουμε συζητησει να μαζεψουμε χρηματα μεχρι τοτε για περισσοτερη ανεση,οχι τπτ αλλο...γτ αν με δεχτει καποιο πανεπιστημιο τοτε μου προσφερει κ δουλεια κατευθειαν,οποτε τουλαχιστον ο ενας απο τους δυο θα εχει δουλεια!!!
    Mandy, πραγματικά δε θελω να σε γειωσω αλλα πρεπει αν γνωριζεις καποια πραγματα , για αγγλια τουλαχιστον:

α)το πανεπιστημιο δεν σου προσφερει δουλεια , ποσο μαλλον και "κατευθειαν"! Αυτο που το ακουσες? Για να βρεις δουλεια εκει μεσα πχ ακομα και σερβιτορα στην φοιτιτικη λεσχη, θα πρεπει να ανταγωνιστεις εκατονταδες ισως αλλες αιτησεις για τις θεσεις εργασιας.Δεν θα εισαι η μονη φοιτητρια που θα πρεπει να δουλεψεια part-time. Και αμα δε γνωριζεις τουλαχιστον απταιστα αγγλικα -να τα μιλας εννοω- , θα βρεθεις απλα εκτος ανταγωνισμου.

β)αμα δεν πας με υποτροφια εξω, αν οχι ολικη τουλαχιστον μερικη, μην περιμενεις οτι 1 ατομο θα εχεις την δυνατοτητα να πληρωνεις ολομοναχη χωρις βοηθεια οχι μονο διδακτρα,ενοικια,θερμανση ,μετακινησεις,δημοτικο φορο και αλλα τετοια ωραια, αλλα επισης και το φαι δευτερου ατομου(!). Και υποψην, μιλαμε τωρα για λιγοτερο δημοφιλη μερη της αγγλιας, βορράς, φτωχες επαρχιακες πολεις κτλ. Για μεγαλα αστικα κεντρα στυλ λονδινο και νότια, εκει ουτε να το σκεφτεσαι, πρεπει να παρεις δανειο για να σπουδασεις ετσι οπως το φανταζεσαι.

γ)Πισω στο θεμα της δουλειας, πρεπει να ξερεις οτι σπουδη+δουλεια δυσκολα πανε μαζί. Δεν ειναι σχεδον αδυνατον οπως στην ελλαδα, αλλα θα εισαι τοσο πτωμα που με το ζορι θα διαβαζεις τα μαθηματα σου, ποσο μαλλον να δινεις και χρονο στην σχεση σου. Και στο αγγλικο συστημα δεν εχεις πολλα περιθωρια να σε κοβουν σε μαθηματα οπως στο καρα-ελαστικο της Ελλαδας, για αυτο πρεπει να εισαι φουλ προσηλωμενη σε αυτα. Εκει εχεις ποινες αμα εισαι χαλαρουα, εδω δεν εχεις.
    Φανταζομαι αναφερεσαι τωρα για προπτυχιακο/bachelοr (σε κρατικο πανεπιστημιο), γιατι αμα μιλας για μεταπτυχιακο εκει ,ουτε να την σκεφτεσαι την δουλεια!

Γενικα, για ποιον λογο θες να πας εσυ στην Αγγλια? Για να σπουδασεις και να πολλαπλασιασεις τις πιθανοτητες σου για καριερα, ή απλα για να μεινεις με τον Μάριο?
    Last edited by Boltseed; 03-01-2012 at 12:27.

Junior Member
    Quote Originally Posted by bettyboop23 View Post
    Μαντυ εστω και αργα πρεπει να κανεις "κατι"... Λεω εστω και αργα γιατι ηδη εχασες το παιδι σου... Θυσιαστικε ενα αγγελουδι για το τι θα πει ο κοσμος... Ειναι πολυ αδικο... Οι γονεις σου δεν σου φερθηκαν σωστα... Φυγε απο τους γονεις σου... Μονο κακο σου κανουν... Πραγματικα λυπηθηκα που τα διαβασα ολα αυτα...
    αυτο θελω να φυγω...αλλα φοβαμαι τις συνεπειες...που θα μπορουσαν να φτασουν αν μαθουν οτι εφυγα για να ειμαι μαζι του...αν φυγω τωρα πρεπει να παρατησω τη σχολη μου κ ο πατερας μου,μου ειχε πει αν παρατησεις τη σχολη σου,να μην με θεωρεις αλλο πατερα σου..δν ξερω κατα ποσο με πληγωνει αυτο το πραγμα γτ δν ξερω κατα ποσο τον αισθανομαι τωρα πατερα μου,μετα απο ολα αυτα...δν ξερω καθολου...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    mady το θεμα θελει σκεψη κυριως απο την μερια σου,βασιζεσαι αποτι βλεπω στην αγγλια οκ
    δεκτο,κατανοητο στην ζωη ομως αλλα περιμενουμε και αλλα ερχονται...καλο θα ηταν να εισαι προετοιμασμενη για το οτιδηποτε
    βασιζομαι οσο μπορω στην αγγλια...θα το ελεγα καλυτερα "ελπιζω"..προσπαθω να σκεφτομαι θετικα..κ οτι μετα απο ολα αυτα μπορει να προκυψει κ κατι καλο...αυτο...αλλα οχι οτι βασιζομαι 100%...

Member
    Εχεις δοκιμασει να κανεις μια ανοιχτη κουβεντα με τους γονεις σου? Να τους πεις οτι δεν μπορουν να παιζουν με την ζωη σου? Δεν καταλαβαινουν τιποτα απολυτως??

Junior Member
    Εχεις δοκιμασει να κανεις μια ανοιχτη κουβεντα με τους γονεις σου? Να τους πεις οτι δεν μπορουν να παιζουν με την ζωη σου? Δεν καταλαβαινουν τιποτα απολυτως??
    απολυτως τιποτα!!!εχω κανει οχι μια αλλα πολλες συζητησεις....αλλα δν βγαζω ακρη με τιποτα...κ ουτε προκειται να βγαλω κ ποτε..

Member
    Εχεις αλλα αδερφια? Ρωταω γιατι ειναι σημαντικο... Στο να σε υποστιριξουν και τετοια... Εισαι μοναχοπαιδι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ναι οκ, αλλα αυτη την στιγμη λες τι του κανανε, και οχι τι εκανε αυτος.
    Ξερεις ποτε θα ηταν σωστος? Αμα μπορουσε να προστατεψει εστω τον εαυτο του, αν οχι και εσενα τουλαχιστον. Τι κατασταση ειναι αυτη που λες οτι πεινουσε, οτι κρυωνε, οτι ζουσε σαν ζητιανος??
    Αυτη την στιγμη δεν αναφερομαστε σε καλεσμενο της Ανίτας Πάνιας, ουτε σε προσφυγα πολέμου, αλλά στον παρολιγο πατερα του παιδιου σου!!
    Αμα ο συντροφος σου δεν μπορει -για τον οποιοδηποτε λογο!- να υποστηριξει εστω τον εαυτο του -με τον οποιοδηποτε τρόπο!- σε τοσο δυσκολες στιγμες, τοτε τι περιμενεις θα γινει οταν θα βρεθειτα-μακρυα απο δω- σε καμια πολυ χειροτερη κατασταση?

Mandy, πραγματικά δε θελω να σε γειωσω αλλα πρεπει αν γνωριζεις καποια πραγματα , για αγγλια τουλαχιστον:

α)το πανεπιστημιο δεν σου προσφερει δουλεια , ποσο μαλλον και "κατευθειαν"! Αυτο που το ακουσες? Για να βρεις δουλεια εκει μεσα πχ ακομα και σερβιτορα στην φοιτιτικη λεσχη, θα πρεπει να ανταγωνιστεις εκατονταδες ισως αλλες αιτησεις για τις θεσεις εργασιας.Δεν θα εισαι η μονη φοιτητρια που θα πρεπει να δουλεψεια part-time. Και αμα δε γνωριζεις τουλαχιστον απταιστα αγγλικα -να τα μιλας εννοω- , θα βρεθεις απλα εκτος ανταγωνισμου.

β)αμα δεν πας με υποτροφια εξω, αν οχι ολικη τουλαχιστον μερικη, μην περιμενεις οτι 1 ατομο θα εχεις την δυνατοτητα να πληρωνεις ολομοναχη χωρις βοηθεια οχι μονο διδακτρα,ενοικια,θερμανση ,μετακινησεις,δημοτικο φορο και αλλα τετοια ωραια, αλλα επισης και το φαι δευτερου ατομου(!). Και υποψην, μιλαμε τωρα για λιγοτερο δημοφιλη μερη της αγγλιας, βορράς, φτωχες επαρχιακες πολεις κτλ. Για μεγαλα αστικα κεντρα στυλ λονδινο και νότια, εκει ουτε να το σκεφτεσαι, πρεπει να παρεις δανειο για να σπουδασεις ετσι οπως το φανταζεσαι.

γ)Πισω στο θεμα της δουλειας, πρεπει να ξερεις οτι σπουδη+δουλεια δυσκολα πανε μαζί. Δεν ειναι σχεδον αδυνατον οπως στην ελλαδα, αλλα θα εισαι τοσο πτωμα που με το ζορι θα διαβαζεις τα μαθηματα σου, ποσο μαλλον να δινεις και χρονο στην σχεση σου. Και στο αγγλικο συστημα δεν εχεις πολλα περιθωρια να σε κοβουν σε μαθηματα οπως στο καρα-ελαστικο της Ελλαδας, για αυτο πρεπει να εισαι φουλ προσηλωμενη σε αυτα. Εκει εχεις ποινες αμα εισαι χαλαρουα, εδω δεν εχεις.
    Φανταζομαι αναφερεσαι τωρα για προπτυχιακο/bachelοr (σε κρατικο πανεπιστημιο), γιατι αμα μιλας για μεταπτυχιακο εκει ,ουτε να την σκεφτεσαι την δουλεια!

Γενικα, για ποιον λογο θες να πας εσυ στην Αγγλια? Για να σπουδασεις και να πολλαπλασιασεις τις πιθανοτητες σου για καριερα, ή απλα για να μεινεις με τον Μάριο?
    εχεις δικιο ομως εγω τον καταλαβαινω..δν ειχε ξαναπερασει κατι τετοιο κ ηρθαν ολα τοσο ξαφνικα οι αντιδρασεις τοσο ασχημες που εμεις δν ξεραμε πως να το χειριστουμε..κ ποσο μαλλον αυτος που τον "πυροβολουσανε" απο ολες τις μεριες...τον καταλαβα απολυτα και τον στηριξα οπως μπορεσα οπως κ αυτος εμενα..οσο για την αγγλια..το συζητησα με τη σχολη μου..η σχολη μου ειπε τα εξης..στελνω αιτηση,αγγλικα γνωριζω παρα πολυ καλα ομως πριν να φυγω πρεπει να δωσω για ενα πτυχιο που ζητανε οι αγγλοι μα δεν με αγχωνει αυτο..,μετα απο τη στιγμη που κανουν δεκτη την αιτηση μου δινουν κατευθειαν δουλεια οχι σαν σερβιτορα ή τιποτα τετοιο αλλα σε νοσοκομειο στο επαγγελμα που θα ακολουθησω(μαιευτικη) κ ετσι κερδιζω κ δουλεια αλλα κ πρακτικη γτ θα δω ολα αυτα που χρειαζομαι...μου ειπαν οτι ειναι ικανοποιητικο το ποσό που θα δινουν κ θα φτανουν να περασω το μηνα...ενταξει απο κει κ περα ψαχνεις οτι πιο οικονομικο αν θες να κανεις κατι κ για φαι..ποσο πια θα φαμε δυο ατομα?τελοσπαντων αυτα πρεπει να τα δεις στη πορεια...η σχολη μου δινει πτυχιο βοηθου μαιας κ γι'αυτο επειδη συνεργαζεται με αγγλια δινει την ευκαιρια να πανε οι σπουδαστες εκει ωστε να παρουν πτυχιο μαιας κ οχι βοηθου...εγω θελω να παω εκει κ για τις σπουδες (γιατι αν ειναι να κανω κατι ας κανω αυτο που μου αρεσει κ οχι τα γυρω-γυρω..βοηθος του βοηθου κτλ)αλλα και για να ειμαι με τον μαριο..να φυγω κιολας μακρια τους,να βρω την ησυχια μου κ να ειμαι ευτυχισμενη...μακρια απο πραγματα που μου θυμιζουν αυτα που δν θελω να θυμαμαι.....

Junior Member
    Εχεις αλλα αδερφια? Ρωταω γιατι ειναι σημαντικο... Στο να σε υποστιριξουν και τετοια... Εισαι μοναχοπαιδι?
    αχ!!ναι εχω ομως εχουμε 8 χρονια διαφορα..οποτε καταλαβαινεις οτι ο αδερφος μου ειναι 13...και να θελει δν μπορει να με στηριξει...αν ειχα μεγαλυτερα αδερφια θα εφευγα κατευθειαν να'σαι σιγουρη...

Member
    αχ!!ναι εχω ομως εχουμε 8 χρονια διαφορα..οποτε καταλαβαινεις οτι ο αδερφος μου ειναι 13...και να θελει δν μπορει να με στηριξει...αν ειχα μεγαλυτερα αδερφια θα εφευγα κατευθειαν να'σαι σιγουρη...
    Ειμαστε στη ιδια ηλικια... Κοιτα απο την στιγμη που στραβωσαν οι γονεις σου μαζι του, δυσκολα θα αλλαξει αυτο... Το ξερεις κι εσυ... :(

Κατσε και σκεψου... Σκεψου τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ... Μεσα σου ξερεις εσυ αν ο ανθρωπος που ειστε μαζι αξιζει να κανεις θυσιες για αυτον... Αν αξιζει, τοτε κανε! Οπως τα περιγραφεις, οι γονεις σου ηταν απαραδεκτοι... Και το λεω αυτο, γιατι οκ, μπορει να μην ενεκριναν την σχεση... Αλλα δεν επρεπε να το τραβηξουν τοσο, ειδικα με το θεμα του παιδιου... Επρεπε να υποχωρησουν... Και οι δικοι μου εχει τυχει να μην θελουν να ειμαι με καποιον για τους δικους τους λογους... Αλλα μου λενε, οτι μα οτι και αν γινει, να μην κανω ποτε εκτρωση... Οποτε, αν μεινεις κατω απο αυτες τις συνθηκες με τους γονεις σου, τοτε να σαι σιγουρη οτι το προβλημα θα συνεχιστει...

Προσπαθησε να φτιαξεις τη ζωη σου και να σταθεις στα ποδια σου... Εισαι μικρη... Εγω μπορει να δισταζα να το κανω... Εχουμε συνηθισει βλεπεις να μας τα παρεχουν ολα οι γονεις μας... Αλλα αν εχεις την στηριξη που χρειαζεται απο τον Μαριο, τοτε ολα θα πανε καλα...

Junior Member
    Ειμαστε στη ιδια ηλικια... Κοιτα απο την στιγμη που στραβωσαν οι γονεις σου μαζι του, δυσκολα θα αλλαξει αυτο... Το ξερεις κι εσυ... :(

Κατσε και σκεψου... Σκεψου τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ... Μεσα σου ξερεις εσυ αν ο ανθρωπος που ειστε μαζι αξιζει να κανεις θυσιες για αυτον... Αν αξιζει, τοτε κανε! Οπως τα περιγραφεις, οι γονεις σου ηταν απαραδεκτοι... Και το λεω αυτο, γιατι οκ, μπορει να μην ενεκριναν την σχεση... Αλλα δεν επρεπε να το τραβηξουν τοσο, ειδικα με το θεμα του παιδιου... Επρεπε να υποχωρησουν... Και οι δικοι μου εχει τυχει να μην θελουν να ειμαι με καποιον για τους δικους τους λογους... Αλλα μου λενε, οτι μα οτι και αν γινει, να μην κανω ποτε εκτρωση... Οποτε, αν μεινεις κατω απο αυτες τις συνθηκες με τους γονεις σου, τοτε να σαι σιγουρη οτι το προβλημα θα συνεχιστει...

Προσπαθησε να φτιαξεις τη ζωη σου και να σταθεις στα ποδια σου... Εισαι μικρη... Εγω μπορει να δισταζα να το κανω... Εχουμε συνηθισει βλεπεις να μας τα παρεχουν ολα οι γονεις μας... Αλλα αν εχεις την στηριξη που χρειαζεται απο τον Μαριο, τοτε ολα θα πανε καλα...
    εχεις δικιο..κ πιστεψε με αξιζει αυτος ο ανθρωπος...μπορει να κανω και λαθος..ποτε δν μπορεις να ξερεις στη ζωη...το μονο σιγουρο...αλλα πρεπει να ζεις τη καθε στιγμη κ να κανεις αυτο που θελεις..να σκεφτεσαι το παρον κ οχι το μελλον...κ κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω..επειδη μου ειπανε παραπανω οτι στηριζομαι στην αγγλια...εχω κ αλλο τροπο αν θελησω να φυγω...ο μαριος εχει πολλους θειους στην ιταλια οι οποιοι του εχουνε πει "οποτε θες ελα εδω..θα εχεις οτι χρειαζεσαι κ φυσικα δουλεια σιγουρη.."κ μου το ειπε οτι αν θελω μπορουμε να παμε εκει χωρις προβληματα κ χωρις να μας λειπει τιποτα..ομως αυτο θα σημαινε να παρατησω τη σχολη μου...γι'αυτο βασιζομαι περισσοτερο στην αγγλια..εκει θα μπορεσω και να συνεχισω τις σπουδες μου και να ειμαι μαζι του...αν δν με δεχτουνε ομως τι επιλογες μου μενουν εκτος απο την ιταλια...?γιατι αυτη η πιεση θα υπαρχει παντα απο τους γονεις μου..δεν μπορω να ξεφυγω αλλα ουτε κ να το αντεξω αλλο...

Member
    εχεις δικιο..κ πιστεψε με αξιζει αυτος ο ανθρωπος...μπορει να κανω και λαθος..ποτε δν μπορεις να ξερεις στη ζωη...το μονο σιγουρο...αλλα πρεπει να ζεις τη καθε στιγμη κ να κανεις αυτο που θελεις..να σκεφτεσαι το παρον κ οχι το μελλον...κ κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω..επειδη μου ειπανε παραπανω οτι στηριζομαι στην αγγλια...εχω κ αλλο τροπο αν θελησω να φυγω...ο μαριος εχει πολλους θειους στην ιταλια οι οποιοι του εχουνε πει "οποτε θες ελα εδω..θα εχεις οτι χρειαζεσαι κ φυσικα δουλεια σιγουρη.."κ μου το ειπε οτι αν θελω μπορουμε να παμε εκει χωρις προβληματα κ χωρις να μας λειπει τιποτα..ομως αυτο θα σημαινε να παρατησω τη σχολη μου...γι'αυτο βασιζομαι περισσοτερο στην αγγλια..εκει θα μπορεσω και να συνεχισω τις σπουδες μου και να ειμαι μαζι του...αν δν με δεχτουνε ομως τι επιλογες μου μενουν εκτος απο την ιταλια...?γιατι αυτη η πιεση θα υπαρχει παντα απο τους γονεις μου..δεν μπορω να ξεφυγω αλλα ουτε κ να το αντεξω αλλο...
    Δεν ξερω πως θα ναι τα πραγματα στην Αγγλια... Θα εχεις δουλεια? Ο Μαριος σου εχει πει οτι θα ερθει? Πρεπει να τα σκεφτεις ολα γιατι το μονο που σου λειπει ειναι να πατε Αγγλια και να τα βρειτε σκουρα. Καλα κανεις και σκεφτεσαι και τις σπουδες σου... Για μενα καλυτερα Αγγλια... Ας τελειωσεις με τις σπουδες σου και μετα βλεπετε... Και η Ιταλια ειναι καλη λυση... Αν τελειωσεις εσυ με τις σπουδες σου γιατι δεν πατε μετα? Να βρει και αυτος μια δουλιτσα να βρεις κι εσυ και να στε μια χαρα... Βεβαια χρειαζεται προσπαθεια γιατι στα λογια ολα ωραια ειναι...
    Τωρα σπουδαζεις εδω στην Ελλαδα? Οι σπουδες σου στην Αγγλια ειναι σιγουρο? Το εχεις συζητησει με τους γονεις σου?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast