Results 16 to 26 of 26
-
03-01-2012, 14:56 #16
- 03-01-2012, 15:48 #17
Βαριομουν να διαβασω ολα τα προηγουμενα μηνυματα,αλλα θα συμφωνησω μ αυτα που γραφει στη αρχη η δωρα.
Ειμαι σε σχεση και η πρωην κοπελα του που ηταν μαζι χρονια,τον παιρνει τηλεφωνα και ειναι ακρως εκνευριστικο!
Και πραγματικα πιστευω οτι ειναι ο εγωισμος σου και τσουζεσαι τωρα...εχω βρεθει στην θεση σου και ασε την κοπελα..ποιος χεστηκε αλλωστε;αλλα θα τον βασανισεις αδικα γιατι δεν τον θες..θες επιβεβαιωση οτι παντα εσενα θα θελει.κι ας μη το παραδεχεσαι ουτε στον εαυτο σου.
Το εχω παθει,το εχουν παθει φιλες μου,το παθαινουμε ολες γιατι ετσι ειμαστε.
Παρολα αυτα,θα κανεις του κεφαλιου σου,οποτε φροντισε να εισαι διακριτικη και οχι επιμονη.αυτα.τα λεω ολα φιλικα κι ας φαινονται αποτομα.No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
03-01-2012, 16:24 #18
Οχι νιφαδα δεν τα λες αποτομα... Ετσι σου βγαινει... Και το καταλαβαινω απολυτα... Αλλωστε οπως λες εισαι απο την αντιθετη πλευρα και ειναι λογικο να το βλεπεις ετσι... Κι εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι εγωισμος... Και οτι κατι επαθα που τον ειδα με αλλη... Αλλα δεν ειναι ετσι... Και θελω να κανω καποια κινηση... Οπως λεει και ο remedy μαλλον θα βοηθησει.. Ισως περιμενω λιγακι... Μπορει τωρα που η κολλητη μου τα εφτιαξε με τον φιλο τουνα ερθουμε καπως πιο κοντα... Ισως του μιλησω καποια στιγμη απο το FB γιατι τον αριθμο του δεν τον εχω πια...
Απλα θελω να μαθω πως ειναι μεταξυ τους... Με την Αγλαια εννοω... Να δω πως τα πανε.. Αν δεν τα πηγαινουν καλα εχω πιο πολλες πιθανοτητες...
03-01-2012, 16:32 #19
Απλα ηθελα να παρω τις αποψεις σας... Εχω μιλησει και με το φιλικο μου περιβαλλον, και μου λενε να κανω κατι διακριτικα... Και μετα να αφησω να δω τι θα κανει αυτος...
Και η αληθεια ειναι οτι το εχω ψιλομετανοιωσει που δεν του εδωσε τοτε μια ευκαιρια... Τα εκανε ολα βιαστηκα και αυτο με αγχονε... Εγω μολις ειχα χωρισει κι αυτος μου ελεγε να ειμαστε μαζι, οτι μ'αγαπαει και τετοια και ενιωσα πολυ πιεσμενη... Bad timing....
03-01-2012, 16:58 #20
Κοιταξε,σιγουρα με τσιτωνει λιγο αυτο γιατι ειπαμε,ειμαι στην αντιθετη πλευρα κι ενω ξερω οτι το αγορι μου με νοιαζεται,με ποναει ολο αυτο..εχω αναφερει αλλωστε σε δικα μου θεματα τις ανασφαλειες μου.
Αλλα οπως σου ειπα εχω βρεθει και στη δικη σου πλευρα.οποτε σε καταλαβαινω.
Μαθε διακριτικα τι συμβαινει,γιατι μπορει οντως να ειναι ακομα κολλημενος μαζι..αν ομως εχει προχωρησει εστω και λιγο μην του δημιουργησεις προβλημα!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
03-01-2012, 17:03 #21
αυτο να κανεις μιλα του στο fb και στο τελειως φιλικο χωρις να δειξεις κατι,μιλα του ρωτα τον πως τα παει κ αυτα...κ γτ οχι προτεινε να βγειτε κ για κανενα καφε κ αν καταφερεις να πει ναι τοτε εκει θα τα δεις ολα...εκει θα καταφερετε να μιλησετε ετσι οπως πρεπει..εκει πες του οτι πλεον εισαι μονη κ αυτα (γτ θα σε ρωτησει δν υπαρχει περιπτωση) και αν δειξει ενδιαφερον ανταπεδωσε κατευθειαν δν σε περνει να παιξεις τη δυσκολη..αν παλι δεις οτι δν ενδιαφερεται πλεον και μιλαει με ομορφα λογια για την κοπελα του τοτε προσπαθησε να μην χαλασεις αυτο που εχει κ πες του απλα "χαιρομαι που εισαι ευτυχισμενος".....οσο δυσκολο κ αν μπορει να σου ειναι...
03-01-2012, 17:05 #22
Ετσι οπως τα φερνει η ζωη, για ποτε θα βρεθω κι εγω στην αντιθετη πλευρα, ουτε που θα το καταλαβω... :cool:
Ναι κατι τετοιο θα κανω... Ε μην γινω και ρεζιλι... Φανταζομαι οτι αν την αγαπαει και νοιαζεται για αυτην ουτε καν θα τσιμπησει... Αλλα και αν το κανει μονο και μονο απο περιεργεια θα φανει στην πορεια το τι θελει... Αυτο με νοιαζει και μενα πιο πολυ... Να δω τι αισθανεται τωρα... Ενταξει σιγουρα για να ειναι μαζι, θα νιωθει πραγματα... Αλλα μπορει να μην ειναι και τοσο δυνατο.... :confused::confused:
Θα προσπαθησω να ψαρεψω και τον φιλο του.. Σκεφτομαι, επειδη μιαμε με τον φιλο του, να φροντισω να μαθει απο αυτον οτι δεν εχω σχεση πια...
03-01-2012, 17:09 #23
Ναι κατι τετοιο θα κανω... Και παλια ημασταν 4αδα... Εγω με τον Αγησιλαο, και η κολλητη μου με τον φιλο του.. Μπορει να το σκεφτει κι αυτος τωρα που τα ξαναβρηκε η φιλη μου... Ηταν ενας λογος που ηθελα πολυ να τα βρουνε παλι για να μαθαινω και νεα... Σιγουρα αν περναει καλα και εχει προχωρησει θα σταματησω να τον "ενοχλω"...
19-01-2012, 01:46 #24
Εχω νεα για αυτο και ξαναγραφω... Ειπε να παμε για καφε... Ο κολλητος του ειπε στην φιλη μου οτι θελει να βγουμε... Και γενικα μου λεει και μετα υποννοουμενα για τον φιλο του...
Αυτη κατι εχει καταλαβει ομως... Μαλλον κατι της ειπε... :/
19-01-2012, 09:35 #25
Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά..το θέμα μας είναι "πως να χωρίσετε το πρώην σας από τη νυν του-ιδέες"
Την παλεύετε ωρέ???
Τι πάει να πει "η νυν δεν είναι τόσο ωραία όσο εγώ" και "δεν τον έχω ξεπεράσει".
Ο άνθρωπος είναι με άλλη!!!!
Ως γέγοναι, γέγοναι..
bettyboop (ωράια καρτουνάκι btw), ο πρώην σου είναι σε σχέση. Αν θέλει να είναι μαζί σου δε θα του το υποδείξεις εσύ , έστω και διακριτικά, θα το καταλάβει μόνος του.
Κι ας νομίζει ότι είσαι με άλλον.
Προχώρα στη ζωή σου και μην κάνεις αυτό που δε θα ήθελες να σου κάνουν...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
19-01-2012, 15:27 #26
Βασικα εμαθε μεσω του κοινου μας φιλου οτι χωρισα... Και απο τοτε ο φιλος του ολο μου τον αναφερει, και χθες μου ειπε οτι του ειπε να παμε για καφε... Εγω δεν εκανα τπτ τελικα... Οσον αφορα την κοπελα του αρχισε κατι υπονοουμενα μεσω fb... Απο τη στιγμη που δεν εκανα τιποτα, δεν εχω ευθυνη... Θελω να ειμαστε μαζι, και ηθελα να μαθει οτι χωρισα, αλλα δεν εκανα τιποτα αλλο... Μαλλον κατι δεν πηγαινε καλα απο πριν...