ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lost Again
    Posts
    254
    Ναι αλλα μετα εισαι φαρμακοεξαρτωμενη ;)

    H καταλληλη ψυχοθεραπεια μπορει να βοηθησει ακομα και σε αρκετα βαριες περιπτωσεις ... Απλα ειναι πιο ευκολο να παρεις ενα χαπακι παρα να αρχισεις να ψαχνεσαι και να αλλαξεις τη συμπεριφορα σου κ τον τροπο ζωης σου.

    Και γω φαρμακο παιρνω, αλλα σκοπευω καποια στιγμη να μην παιρνω καθολου.

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    λεω πως το αισθημα οργης και νευρων και το αισθημα κατουριματος σου φερνει καυλα!!!!!!!!! παλια το χα παρατηρησει τωρα οχι. οταν κατουριεστε δν ειναι ομοιο συναισθημα με την καυλα?
    όχι γι' αυτούς που έχουν πάθει ουρολοίμωξη όπως εγώ :eek:
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  3. #33
    Να σας πώ κάτι... Μου φαίνονται λογικά και σωστά όλα αυτά που λέει ο Φρόυντ και οι άλλοι ειδικοί για το συγκεκριμένο θέμα.
    Αξίζει, επίσης, να δώσουμε προσοχή και σε αυτά που λέει ο σεξολόγος Θάνος Ασκητής, όσον αφορά την σεξουαλική αποστροφή, την αυτοικανοποίηση και διάφορα άλλα.

    Το στρες της αποτυχίας.
    Ενας άνδρας μπορεί να έχει προδιαθεσικούς ψυχολογικούς παράγοντες για την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας. Οι ψυχολογικοί παράγοντες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο προσδοκά τη σεξουαλική του ικανοποίηση. Αυτή η συμπεριφορά της ικανοποίησης φαίνεται να εμπλέκεται μέσα στο μυαλό του ως επιτυχία ή αποτυχία μπροστά σε μια γυναίκα στην οποία θα πρέπει να δείξει ότι είναι ικανός. Οι προδιαθεσικοί αυτοί παράγοντες συσχετίζονται με την αυστηρή του ανατροφή, την ανεπαρκή πληροφόρηση σε θέματα σεξουαλικής υγείας, τις διαταραγμένες οικογενειακές σχέσεις, την πρώιμη τραυματική σεξουαλική εμπειρία, την ανασφάλεια στον σεξουαλικό του ρόλο και στο συνεχές άγχος τού «θα τα καταφέρω τελικά;», «είμαι καλός εραστής;», «θα ικανοποιήσω οργασμικά τη σύντροφο μου;» ή στο αγωνιώδες εσωτερικό του ερώτημα «πότε πρέπει να μπω;». Ολα αυτά δημιουργούν μια θεατρική παράσταση δράματος, με τον άνδρα πρωταγωνιστή μπροστά σε ένα κοινό που τον καλεί να αποδείξει πόσο σωστός ηθοποιός είναι. Αυτός ο άνδρας, γυμνός μπροστά σε μια γυναίκα που του δείχνει με τον τρόπο της ότι τον επέλεξε ως εραστή, του αυξάνει υπερβολικά την προσδοκία της επιτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τον γκρεμίσει μπροστά της. Το άγχος του σεξουαλικού ρόλου οδηγεί τον άνδρα στη συνεχή αναζήτηση της σωστής προσπάθειας. Μια αποτυχία μπορεί να σημαίνει την αρχή ενός φαύλου κύκλου. Εκείνος αρχίζει να αναρωτιέται αν θα τα καταφέρει την επόμενη φορά και κάθε φορά η επόμενη ξεκινάει με το βάρος της προηγούμενης αποτυχίας.


    H συνήθεια του αυνανισμού.
    Ενας προδιαθεσικός παράγοντας στη σεξουαλική ζωή του άνδρα, που φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά τη σεξουαλικότητά του, είναι η αυνανιστική συνήθειά του. O αυνανισμός, ως έξη, αναπτύσσει ψυχοπαθολογικού τύπου συμπεριφορές και καθηλώνει τον άνδρα σε «σεξουαλικό αυτισμό», οδηγώντας τον σε σεξουαλική δειλία και εν τέλει ψυχρότητα. H συμπεριφορά αυτή, που είναι απόλυτα φυσιολογική την περίοδο της εφηβείας, δίνοντας την ικανότητα στον νεαρό άνδρα να αφυπνιστεί σεξουαλικά και να βιώσει τη συνειδητή ηδονή, στην ενήλικη περίοδο θεωρείται ότι κλέβει την παράσταση, διεκδικώντας αυτή την ηδονή με μια άλλη σύντροφο. Ο αυνανισμός ως σεξουαλική πράξη δεν δημιουργεί οργανικού τύπου διαταραχές. Στην ψυχική εικόνα όμως η παράτασή του και το συστηματικό του «παρών» απομακρύνουν τον άνδρα από τη σεξουαλική αυτή διεκδίκηση, του αυξάνουν «το βόλεμα» και τον φόβο ότι μπορεί να αποτύχει σε ενδεχόμενη σεξουαλική προσπάθεια, μειώνουν την αυτοπεποίθηση του ατόμου και εκφράζουν τάσεις παλινδρόμησης, καταθλιπτικής διάθεσης και παθητικής στάσης στη γενικότερη πορεία της ζωής του. Ο αυνανισμός ενίοτε είναι μια απάντηση συμπεριφοράς μέσα στις συγκρουσιακές σχέσεις των δύο συντρόφων. Σε αυτή την περίπτωση, του αυνανισμού-αντίδρασης, προκαλείται σεξουαλική ψυχρότητα μεταξύ των συντρόφων, η οποία εκδηλώνεται με αραίωση των επαφών, έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος, φοβία διεκδίκησης, παιδισμό ως αναπλήρωση και απομάκρυνση ως διαχρονική κατάσταση. Ο αυνανισμός σε αρκετές περιπτώσεις δηλώνει ψυχική διαταραχή (π.χ., ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και εμπλοκή με άλλα παραγωγικά συμπτώματα της ψύχωσης).
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Εγώ έδωσα ιδιαίτερη σημασία και στα δύο προβλήματα που περιγράφει ο Ασκητής.
    Με το σεξ και τις σχέσεις, γενικά, έχω σοβαρό πρόβλημα. Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχω κάποιον άνθρωπο στον οποίο να μπορώ να μιλήσω και να ανοίξω την καρδιά μου. Στους φίλους μου δεν μπορώ να μιλήσω, διότι πιστεύω ότι δεν θα μπορέσουν να με καταλάβουν και να μου δώσουν σωστές απαντήσεις. Υπάρχει και μία φίλη μου, που την εμπιστεύομαι απόλυτα, αλλά δεν θέλω να της μιλήσω, διότι έχει και αυτή τα προβλήματά της και δεν θέλω να την απασχολώ με τα δικά μου και να τής γίνομαι βάρος.
    Ολοκληρωμένη σχέση με γυναίκα δεν είχα ποτέ μου. Έχω συνουσιασθεί μόνον με ιερόδουλες, και μού είναι αδύνατον να κάνω σεξ με μία γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας. Δεν μπορώ να δω το σεξ σαν κάτι αναγκαίο στην ζωή μου. Παρ' όλο που ο οργανισμός μου το ζητάει πολύ έντονα. Συνήθως καταφεύγω στην αυτοικανοποίηση, και όταν έχω λεφτά καταφεύγω στο πληρωμένο σεξ. Με την ίδια ιερόδουλη πάντοτε, εδώ και χρόνια. Η ψυχρότητα του πληρωμένου, επαγγελματικού σεξ διώχνει όλους τους φόβους μου. Με κάνει να λειτουργώ άνετα και να εκφράζομαι ελεύθερα, χωρίς ντροπή, χωρίς δειλία.
    Δεν αντέχω την σκέψη ότι κάποια γυναίκα θα θελήσει να κάνει έρωτα μαζί μου και εγώ θα είμαι υποχρεωμένος να την ικανοποιήσω. Και θα πρέπει να δει το άθλιο όργανό μου, γεμάτο τρίχες, το οποίο θα πρέπει εγώ να το βάλω μέσα της και από το άγχος μου δεν θα μπορέσω να λειτουργήσω και θα γίνω ρεζίλι. Θέλω να βγάλω από το μυαλό μου το σεξ, να μην το σκέφτομαι και να μην το επιθυμώ καθόλου. Με τρομάζει να σκέφτομαι ότι μπορεί να με επιθυμήσει σεξουαλικά μία γυναίκα, και εγώ μετά θα πρέπει να της κάνω έρωτα, και ύστερα να κοιμηθώ δίπλα της. Μου έρχεται να κλάψω τώρα που σας τα γράφω αυτά. Θέλω να πάω να δουλέψω στα χωράφια, για να κουράζομαι και να μην έχω καθόλου σεξουαλική επιθυμία λόγω της κούρασης, και να μην σκέφτομαι άλλο, δεν μπορώ άλλο να σκέφτομαι, συνέχεια υποφέρω από έμμονες ιδέες και ψυχαναγκασμούς.
    Δεν θέλω σεξ, ούτε σχέση. Θέλω μόνο πλατωνική σχέση με τις γυναίκες, και παρέα με τους φίλους μου.
    Και ίσως, όχι πάντα. Προσφάτως έχω διαπιστώσει ότι είμαι μοναχικός τύπος και η μοναξιά μου αρέσει. Πολύ συχνά την επιδιώκω.
    Είμαι απίστευτα δειλός.
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    Λαθρόβιε, καλά θα έκανες να τα έλεγες όλα αυτά σ' έναν ψυχαναλυτη. Είναι κρίμα να το περνάς όλο αυτό μόνος σου.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    156
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Λαθρόβιε, καλά θα έκανες να τα έλεγες όλα αυτά σ' έναν ψυχαναλυτη. Είναι κρίμα να το περνάς όλο αυτό μόνος σου.
    Και γω το ίδιο νομίζω!:)
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως το ψυχρό σεξ μπορεί σου αρέσει καλύτερα από ένα σεξ το οποίο θα βασίζεται στο συναίσθημα.
    Πιο πολύ θα το καταλάβαινα να μην σου άρεσε καθόλου το σεξ είτε πληρωμένο είτε φυσιολογικό.
    Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Λαθροβιε δεν ειχα καταλαβει οτι ειχες τοσο σοβαρο θεμα.
    Εχεις μιλησει με θεραπευτη?

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,127
    οσο αναφορα το σεξ ναι εχει να κανει και με μνημες της παιδικης ηλικιας και καταστασεις πχ εγω οντας κακοποιημενο παιδι , μεχρι τα 20 μου πηγαινα με τον εναν κ τον αλλο και χωρις συναισθημα ακομα και με αντρες επειδη τους λυπομουνα. το εκανα βιαια κ μ ερχοντουσαν εικονες στο μυαλο απ την κακοποιηση κ ηθελα ακομα περισσοτερη βιαιοτητα. οταν μεγαλωσα δν ηθελα καθολου να κανω τπτ ακομα κ οταν το κανα πολλες φορες ενιωθα βρωμικη και ηθελα να τους πεταξω κατω οταν τους ενιωθα πανω μου. με βρωμιζαν κ δν το αντεχα ειχα σκεψεις πως θελω να τους κοψω το λαρυγγι και το φανταζομουν να λαμβανει μερος εμπρος στα ματια μου.

    ομως οσο αναφορα την βια, οταν μπορω, ειμαι βιαιη
    I m a Good Person With Bad Attitude

  8. #38
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Λαθροβιε δεν ειχα καταλαβει οτι ειχες τοσο σοβαρο θεμα.
    Εχεις μιλησει με θεραπευτη?
    Δεν έχω μιλήσει σε θεραπευτή και σε κανέναν γενικώς για αυτό το θέμα.
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

  9. #39
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    οσο αναφορα το σεξ ναι εχει να κανει και με μνημες της παιδικης ηλικιας και καταστασεις πχ εγω οντας κακοποιημενο παιδι , μεχρι τα 20 μου πηγαινα με τον εναν κ τον αλλο και χωρις συναισθημα ακομα και με αντρες επειδη τους λυπομουνα. το εκανα βιαια κ μ ερχοντουσαν εικονες στο μυαλο απ την κακοποιηση κ ηθελα ακομα περισσοτερη βιαιοτητα. οταν μεγαλωσα δν ηθελα καθολου να κανω τπτ ακομα κ οταν το κανα πολλες φορες ενιωθα βρωμικη και ηθελα να τους πεταξω κατω οταν τους ενιωθα πανω μου. με βρωμιζαν κ δν το αντεχα ειχα σκεψεις πως θελω να τους κοψω το λαρυγγι και το φανταζομουν να λαμβανει μερος εμπρος στα ματια μου.

    ομως οσο αναφορα την βια, οταν μπορω, ειμαι βιαιη
    Broken_DoLL εγώ δεν ήμουν κακοποιημένο παιδί, όμως έτρωγα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου. Ήμουν παιδί χωρισμένων γονέων, και από τα 10 και ύστερα, μεγάλωσα με την μάνα μου, που ήταν πάντοτε υπερπροστατευτική μαζί μου και ανησυχούσε υπερβολικά μην πάθω τίποτα. Όταν ήμουν παιδί είχα υποστεί "λεκτική βία" από τα άλλα παιδιά, σε τέτοιο σημείο που έγινα πολύ μοναχικός. Όταν ήμουν 19 χρονών, γνώρισα την πρώτη γυναίκα που με πλησίασε σεξουαλικά. Επειδή όμως εγώ ήμουν φοβισμένος και δεν ήθελα να κάνουμε έρωτα, αυτή θύμωσε και μου φώναξε πολύ άσχημα. Αργότερα με πλησίασε και κάποια άλλη γυναίκα, με την οποία δεν έγινε τίποτα για άλλον λόγο, άσχετο με το θέμα. Αλλά κι αν γινόταν, πάλι έτσι πιστεύω ότι θα κατέληγε.
    Δεν έχω ζητήσει ποτέ μου από μια γυναίκα να με δείρει για να ικανοποιηθώ σεξουαλικά, όμως είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει πολύ.
    Όταν θέλω να κάνω σεξ, επισκέπτομαι μία συγκεκριμένη ιερόδουλη, την ίδια εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα στο σεξ.
    Νιώθω ότι φαίνεται σε όλους η δειλία μου, και ότι όλοι με λυπούνται. Αποφεύγω φίλους και γνωστούς, αποφεύγω τα πάντα.
    Σιχαίνομαι τον εαυτό μου, μερικές φορές θέλω να πεθάνω γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει να ζω. Μόνο που υπάρχω, είναι ντροπή. Μερικές φορές κλείνομαι στο σπίτι γιατί δεν θέλω να με βλέπουν. Γεμάτος διαφόρων ειδών φοβίες. Δεν είμαι άντρας, ένα τίποτα είμαι.
    Και αναγκάζομαι να γίνομαι ηθοποιός και να παίζω θέατρο σε όλους, ότι δήθεν όλα πάνε καλά.
    Είμαι ένας απαίσιος τύπος που δεν αξίζει τίποτα.
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lost Again
    Posts
    254
    Δεν αντέχω την σκέψη ότι κάποια γυναίκα θα θελήσει να κάνει έρωτα μαζί μου και εγώ θα είμαι υποχρεωμένος να την ικανοποιήσω.
    Μην το βλεπεις ως υποχρεωση!! Δες οτι οτι οσο πιο πολυ ικανοποιειται θα παιρνεις και εσυ ικανοποιηση ! ;]

  11. #41
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,566
    Λαθρόβιε, το γεγονός ότι έτρωγες πολύ ξύλο από τον πατέρα σου κι είχες υποστεί "λεκτική βία", όπως λες, σημαίνουν κι αυτά κακοποίηση. Πάντως από τον τρόπο γενικά που γράφεις φαίνεται, ότι είσαι αρκετά συγκροτημένος κι έχεις παιδεία. Στο σεξουαλικό κομμάτι τώρα, είναι προσωπική επιλογή του καθενός ο τρόπος ικανοποίησής του, όμως για σένα, αυτό που έχει σημασία και πρέπει να το δεις, είναι η εντελώς άδικη, αυτοματαίωσή σου, κυρίως η χαμηλή αυτοεκτίμηση. Κάνε κάτι είναι κρίμα, να νιώθεις έτσι από άγνοια.

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    Quote Originally Posted by Λαθρόβιος View Post
    Broken_DoLL εγώ δεν ήμουν κακοποιημένο παιδί, όμως έτρωγα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου. Ήμουν παιδί χωρισμένων γονέων, και από τα 10 και ύστερα, μεγάλωσα με την μάνα μου, που ήταν πάντοτε υπερπροστατευτική μαζί μου και ανησυχούσε υπερβολικά μην πάθω τίποτα. Όταν ήμουν παιδί είχα υποστεί "λεκτική βία" από τα άλλα παιδιά, σε τέτοιο σημείο που έγινα πολύ μοναχικός. Όταν ήμουν 19 χρονών, γνώρισα την πρώτη γυναίκα που με πλησίασε σεξουαλικά. Επειδή όμως εγώ ήμουν φοβισμένος και δεν ήθελα να κάνουμε έρωτα, αυτή θύμωσε και μου φώναξε πολύ άσχημα. Αργότερα με πλησίασε και κάποια άλλη γυναίκα, με την οποία δεν έγινε τίποτα για άλλον λόγο, άσχετο με το θέμα. Αλλά κι αν γινόταν, πάλι έτσι πιστεύω ότι θα κατέληγε.
    Δεν έχω ζητήσει ποτέ μου από μια γυναίκα να με δείρει για να ικανοποιηθώ σεξουαλικά, όμως είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει πολύ.
    Όταν θέλω να κάνω σεξ, επισκέπτομαι μία συγκεκριμένη ιερόδουλη, την ίδια εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα στο σεξ.
    Νιώθω ότι φαίνεται σε όλους η δειλία μου, και ότι όλοι με λυπούνται. Αποφεύγω φίλους και γνωστούς, αποφεύγω τα πάντα.
    Σιχαίνομαι τον εαυτό μου, μερικές φορές θέλω να πεθάνω γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει να ζω. Μόνο που υπάρχω, είναι ντροπή. Μερικές φορές κλείνομαι στο σπίτι γιατί δεν θέλω να με βλέπουν. Γεμάτος διαφόρων ειδών φοβίες. Δεν είμαι άντρας, ένα τίποτα είμαι.
    Και αναγκάζομαι να γίνομαι ηθοποιός και να παίζω θέατρο σε όλους, ότι δήθεν όλα πάνε καλά.
    Είμαι ένας απαίσιος τύπος που δεν αξίζει τίποτα.
    Λαθρόβιε, όλα δείχνουν ότι ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ. Προσπάθησε να βρεις μια διέξοδο, μιλώντας σ' έναν ψυχολόγο. Είναι κρίμα και το τονίζω να πληρώνεις τα λάθη άλλων. Με οργίζουν τέτοιου είδους κείμενα!! ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Υπάρχουν έξω πολλά παιδιά που υποφέρουν όπως εσύ και κρύβουν την θλίψη τους πίσω από ένα λαμπερό χαμόγελο...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ. Μίλησε σε παρακαλώ σε ένα γιατρό.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  13. #43
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    αλλου ειδους βια τα χαστουκακια και οι γρατζουνιες, κι αλλο τα μπουνιδια και οι δαγκωματιες.

    εχω κι εγω πολλες διαστροφες, που ομως δε τις κανω πραξη, γιατι μετα θα με κλεισουν μεσα.

  14. #44
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,248
    Καλά κάνεις αυτό σημαίνει ότι έχεις λογική αλλά απορία το έχω τόσο πολύ σεξ κάνετε οι περισσότεροι εδώ μέσα; θα έλεγα προσωπικά το βρίσκω πολύ δύσκολο να βρώ κοπέλα ενώ φαίνεται πως όλοι σχεδόν είναι δεσμευσμένοι η βρίσκουν.

  15. #45
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,495
    Σεξ βία και νοθεία. λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •