Results 16 to 30 of 45
Thread: ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ
-
04-01-2012, 13:57 #16
παντως για το κατουρημα και τον οργασμο θα συμφωνησω και με τα 2 νιωθεις ανακούφιση..θα μ πεις και με το χεσιμο το ιδιο αλλα ειναι κοντα η ουρηθρα με τον κολπο οπως κ στους αντρες αφου ειναι πανω στο μακρυναρι..
- 04-01-2012, 14:09 #17
Στους αντρες το πρωι μαζι με το πρωινο κατουρημα ερχεται κ στυση, ισως επειδη πιεζεται πολυ η κυστη ειναι αντανακλαστικο.
Παντως πριν το σεξ επιβαλλεται κατουρημα να εισαι αναλαφρος και ανετος =P
παντως για το κατουρημα και τον οργασμο θα συμφωνησω και με τα 2 νιωθεις ανακούφιση..θα μ πεις και με το χεσιμο το ιδιο αλλα ειναι κοντα η ουρηθρα με τον κολπο οπως κ στους αντρες αφου ειναι πανω στο μακρυναρι..
Τα σταδια της ψυχοσεξουαλικης αναπτυξης ειναι
α) στοματικη φαση : η α φαση που περιλαμβανει τους 18 πρωτους μηνες της ζωης.Ερωτογενης περιοχη ειναι η στοματικη ζωνη που αποτελει επικεντρο των αναγκων,της εκφρασης και των ευχαριστων σεξουλαικων εμπειριων του βρεφους. Επηρεαζει σημαντικοτατα την οργανωση και την αναπτυξη της ψυχικης δομης του παιδιου ( Με αλλα λογια, το στομα ειναι η κυρια πηγη ηδονης/απολαυσης : τροφη και θηλασμος
β) πρωκτικη φαση : η β φαση μεταξυ 1 και 3 ετων. Ερωτογονος ζωνη ειναι η περιοχη του πρωκτου
γ) φαλλικη φαση : το γ σταδιο που καλυπτει την περιοδο απο τα 2,3 εως τα 6 χρονια. Ερωτογονος ζωνη ειναι τα γεννητικα οργανα. Προκυπτει το οιδιποδειο συμπλεγμα.
δ) λανθανουσα φαση : Περιλαμβανει την περιοδο απο 5,6 ετων εως την εφηβεια. Ειναι περιοδος στασιμοτητας και οπισθοχωρησης της σεξουλαικης αναπτυξης.
ε) γενετησια φαση : Το τελικο σταδιο της ψυχοσεξουαλικης αναπτυξης. Επερχεται κατα την εφηβεια. Το ατομα μπορει να επιτυχει την σεξουαλικη ικανοποιηση μεσω της συνουσιας με ατομο του αλλου φυλου και να δημιουργησει ωριμη συναισθηματικη σχεση.
Αν υπαρξει καποιο προβλημα (πχ καταστολη της γενετησιας φασης και απωθηση της για αρκετο διαστημα) μπορει να δημιουργηθουν νευρωσεις (ιδεοψυχαναγκασμοι κλπ). Το σοβαροτερο προβλημα ομως ειναι να υπαρξει καποια τραυματικη εμπειρια σε καποιο πρωιμο σταδιο (οσο νωριτερα γενικα τοσο σοβαροτερο και τοσο πιο ισχυρη γινεται η νευρωση, καθως η γενετησια ορμη ειναι παραγκωνισμενοι και υπαρχει καθηλωση ή παλινδρομηση σε αλλες, με αποτελεσμα εντονα ψυχοσωματικα συμπτωματα κλπ)
04-01-2012, 14:32 #18
ιου δεν θυμαμαι να με διεγειρε στα 3 μου να χω κατι στον κωλο μ παντως.
I m a Good Person With Bad Attitude
04-01-2012, 14:34 #19
Ρε δεν εννοει αυτο,το ξερα οτι καποιος θα το παρεξηγησει. Εννοει την ανακουφιση της αφοδευσης
04-01-2012, 14:53 #20
ΤΑ ιδια λεει κ ο φρουντ..στο φαλικο στάδιο λαμβάνει χώρα το οιδοποδειο συμπλεγμα που ερωτευμοστε το γονέα του αντιθετου φύλλου και αρχικα ερχομαστε σε αντιπαράθεση με το γονέα του ιδιου φύλλου αλλα μετα κατανοόυμε πως ειναι καλύτερο να του μοιάσουμε για να μοιραστούμε το αντικείμενο του πόθου..και όντως αν κάτι δεν πάει καλά σε καποιο στάδιο δημιούργει νεύρωση..επίσης αν δεν έχεις λύσει το οιδοποδειο εχεις προβλημα..
ας πουμε εγω ειχα κ πατερα κ πατριο κ ο πατερας αφαντος..το οιδειοποδιο μ πηγε σκατα δλδ..
04-01-2012, 14:56 #21
Ναι ο Ραιχ αρχικα με τον Φρουντ δουλευε και βασιστηκε στην ψυχναλυτικη του θεωρια, απλα εδωσε περισσοτερη σημασια στο θεμα της λιμπιντο στη ψυχοθεραπεια, με αρκετα μεγαλα ποσοστα επιτυχιας και ευστοχες παρατηρησεις.
Αργοτερα ηρθε σε συγκρουση με την φρουδικη σχολη , και κατα τη γνωμη μου καλα εκανε γιατι αρκετες εξηγησεις του φρουντ τις βρισκω ελλιπεις
Ο Ραιχ υποστηριζε (και αποδειχτηκε κ στην πραξη) οτι ακομα και χωρις πληρη ψυχαναλυση γινοταν ο ασθνεης να θεραπευτει απο συμπτωματα νευρωσης, αν καταφερνε και ειχε υγιη σεξουλαικη ζωη ωστε να αποκατασταθει η γενετησια λιμπιντο ως κυριαρχη ορμη
04-01-2012, 14:59 #22
εγω πιστευω οτι ειναι κουραφέξαλα αυτα που λεει ο φρουντ..τα περισσοτερα πράγματα αφορουν το παρελθον εφόσον αυτο μας διαμορφώνει καλώς η κακως..αλλα τα πράγματα δεν πρεπει να ναι τόσο συγκεκριμένα και σεξυ..
εγω νομίζω οτι απο τα γεγονοτα και τις εμπειριες αντιλαμβανεσαι τα πραγματα ετσι η αλλιως και φτιαχνεις μια υποκειμενικη εγκυκλοπαιδεια στο μυαλο σου και φερεσαι αναλογα..τωρα αν τα ληματα ειναι σωστα η λαθος λειτουργικα η δυσλειτουργικα αναπτυσσεται παθολογια..κ η παθολογια στο σεξ εχει να κανει με σεξουαλικες εμπειριες ασχημες..
και επειδη βγηκαμε κ εκτος θεματος πιστευω πως παιζουν και τα ενστικτα ρολο στο σεξ με βία γτ υπάρχει κ βιολογικος παράγοντας οπως κ οι τσοντες
04-01-2012, 16:03 #23
o φρουντ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ με σεξουαλικες η δεισλειτουργιες η ελλειψη τους τα συνδεει ολα
I m a Good Person With Bad Attitude
04-01-2012, 16:15 #24
Δεν θα απαντησω στα τελευταια γιατι δεν ξερω και πολλα,αλλα ειναι ανδιαφεροντα.
Τωρα και σεξ και βια..οχι πως εχω και καμια τρελη εμπειρια..αλλα θα μπορουσα να πω οτι προσωπικα μου αρεσει και το γουτσου γουτσου και το λιγο πιο αγρια,αν και σχεδον παντα στο ενδιαμεσο ειμαι.επισης προσωπικα με ενοχλει η γνωστη σταση "στα τεσσερα".No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
04-01-2012, 16:19 #25
04-01-2012, 16:24 #26
Παντως για μενα που διαβασα κ ενα βιβλιο του Reich σχετικο εχει δικιο. Πολλες νευρωσεις και συμπτωματα εντονου αγχους και ακομα και ιδεοψυχαναγκασμοι φευγουν τελειως η ελλατωνονται αρκετα υστερα απο καλη σεξουαλικη ζωη. Το λεω και εμπειρικα για μενα ισχυει
Βεβαια σε πιο σοβαρες περιπτωσεις χρειαζεται και ψυχοθεραπεια ωστε να ανακλωθουν απωθημενες μνημες και τραυματικα γεγοντα μικροτερων ηλικιων κλπ κλπLast edited by Haldol_Kills; 04-01-2012 at 16:52.
04-01-2012, 17:27 #27
Και εγω μια απο τα ιδια,αλλα δεν θυμαμαι να ημουν ερωτευμενη με καποιον απο τους δυο.
Εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο.Ημουν σχεδον παντα ικανοποιημενη απο την σεξουαλικη μου ζωη,με εξαιρεση την περιοδο της καταθλιψης, αλλα απο νευρωσεις ειμαι φουλ.
Εχω διαπιστωσει οτι το σεξ με χαλαρωνει και μετριαζει καπως τα σωματικα συμπτωματα του αγχους αλλα η διαταραχη παραμενει.Οπως και οι ιδεοληψιες.
04-01-2012, 17:33 #28
Επίσης δεν ξερω αν σας λεει κατι για τον εαυτο σας, για μενα ισχυει..εχω διαβασει πως οι αγχωδεις τυποι σαν εμας μαλακίζονται συχνα για να ανακουφιστούν απο το άγχος αρα σίγουρα υπάρχει καποια σχέση..
επίσης εχω παρατηρήσει σε άντρες οτι η προσωπικότητα τους σχετίζεται με το σεξ που κάνουν..δηλαδη αν καποιος σε γραφει στα αρχιδια του στη ζωη το κανει κ στο σεξ..αν καποιος ειναι υπερβολικά σεξουαλικος πρόστυχος κλπ μπορει να ναι καταπιεσμένος..
μια περίοδο τα χα μεναν ο οποιος προερχόταν απο οικογενεια μαρτυρων του ιεχωβα.. ε αυτοι ειναι πολυ αυστηροι δεν δεχονται πριν το γαμο σεξ κλπκλπ..
ε αυτο μ λεγε οτι πηγαινε με ενα σωρο πουτανες κ παρεσερνε κοριτσια για το γμσι..
επίσης η εγκαταλειψη η κακοποιηση στα κορίτσαι σχετίζεται με πρόωρη σεξουαλικη δραστηριοτητα και πολλες εναλλαγες συντρόφων..
04-01-2012, 17:35 #29
Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη , δεν το χω ψαξει και εγω πολυ με αυτο. Δεν ξερω ποιες ειναι οι δικες σου πηγες του αγχους ή των ιδεοληψιων.
Σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις δεν φτιαει αυτο αλλα ειναι αρκετα βασικο νομιζω! Αν υπαρχει αυτο, μπορεις να δουλεψεις ολα τα αλλα, αλλα αν δεν υπαρχει κ αυτο τοτε γινεται πολυ δυσκολο να δουλεψεις τα υπολοιπα ...
Εχεις δικιο καποια συμπτωματα παραμενουν αλλα πολυ μετριασμενα και ειναι πολυ ευκολοτερο να δουλευτουν. Βασικα κ αυτο το βιβλιο δεν υποστηριζει οτι μονο με οργασμο λυνονται τα παντα. Αλλα λεει οτι υπαρχει συνδεση. Σε καποιες περιπτωσεις χρειαζεται ψυχοθεραπεια και αρκετο χρονο κ δουλεια ωστε να φτασεις στη ριζα της νευρωσης
Εμενα με ενδιαφερει πολυ η σχολη σκεψης του Wilhelm Reich κ θα το ψαξω αναλυτικοτερα!
04-01-2012, 17:40 #30
καλη η θεωρία καλη η ψυχοθεραπεια αλλα για mild περιπτωσεις..αν θες γρηγορα να γινεις καλα τα φαρμακα ειναι η λύση και πιστευω πιο αμεσα..εγω σε πολυ δυσκολη κατάσταση κ εχοντας κανει ψυχοθεραπεια ολα μ τα χρονια εκει βρηκα τι λύση αλλιώς υπέφερα και ψαχνόμουν διαρκώς..τωρα σκεφτομαι λιγότερο και ξερω τη λύση αν νιωσω πολυ χαλια..και κυρίως οταν τα συμπτωματα καταλαμβανουν το σώμα..αν ειναι απλες σκεψεις και αγχος οκ αν δυσλειτουργεις σωματικά δεν χρειαζεται να καθεσαι να υποφερεις...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....