υπαρξιακα η τι?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

υπαρξιακα η οντως ειναι σοβαρα αυτα που συμβαινουν?

ΜΕ εχει πιάσει μια μελαγχολία με την είσοδο του 012..
    παρολο που κέρδισα το φλουρι και στο καζινο την πρωτοχρονια, την επομενη μέρα μου ανακοινωνει ο πατέρας οτι θα παίρνω 400 ευρώ μισθο γιατι πάμε χάλια..δουλέυω 2 χρονιά ολοκληρα ενσημα δεν μ χει βάλει ακόμα αντε μ δωσε 600 για ενα χρονα..τωρα παλι τα 400..η αληθεια είναι πως την τελευταια βδομάδα εγιναν τεράστιες αλλαγές στις δουλειες αναγκάστηκε να πουλήσει την μεγάλη εταιρεία που είχε και να κρατ'ησει καποιες μικρες.. εχω αλλάξει 5 πόστα από τοτε που δουλεύω στην ουσία ειναι σαν να ειμαι μπαλαντέρ..
    εχω σπουδασει ψυχολογία δεν ξερω αν υπήρχε τρόπος να το εξασκήσω αλλά χωρίς εμπειρία η μία αρχη σε κάποιον οργανισμό μ φαινεται δύσκολο..
    επίσης τον νοέμβριο εμφάνισα κονδυλώματα..οι περίσσοτεροι ξερετε για την σεξουαλική μου αστάθεια.. με τεστ παπ καθαρό τέλος οκτωμβριου πάω ενα ταξίδι μετά από λιγο και αρχες νορμβρη εμφανιζω αυτά και πρόβλημα στο λαιμό το οποίο δεν περνά..
    τώρα περιμένω να βγει μία εξετασή φαρυγγικού υγρού και για αφροδίσια και τρέμω στην ιδέα οτι μπορει να ναι κονδυλώματα στο φάρυγγα..
    και νομίζω ότι πάλι εχουν βγει κονδυλώματα στα γεν.οργανα αλλα δεν ειμαι σίγουρη θα παω αυριο στο γιατρο να δω αν εχω και μέσα με τεστ παπ.. φοβάμαι
    εχω καταντησει 1 φορα τη βδομάδα να πηγαινω σ γιατρο..
    επίσης με όλη αυτη την αναμπουμπουλα προσπαθω να κοψω και το κάπνισμα δεν εχω παρει κιλά αλλα εχω παρει γενικα περιπου 2 κιλα τον τελευταιο χρονο βλεπω φωτο απο παλια και θελω να μαι ξανα ετσι αλλα θελει μεγαλη προσπάθεια..
    μ φταιει ο φιλος μ τωρα γτ μενουμε μαζι και παιρνουμε φαγητα κ εγω θελω να τα καταφέρω μονη μ, εχω την υποπσια κερατου επειδη ελειπα σ ταξιδι και μετα τα εμφανησα τα κονδυλώματα και οντως αφροδισια δεν ειχα ποτε πριν αυτα τα 2 χρονια που ειμαστε μαζι παρολο την σεξουαλικη μ ασταθεια προσεχα παντα..
    και παρολο αυτα αρνηται το προφυλακτικα χωρια οτι τον παρακαλαω για επαφη..
    επισης δεν θελω να ξαναδω τους φιλους του τους σιχαινομαι μεσα στον νοεμβρη ημασταν σε μαγαζι και λενε κατι αυτοι και του λεω καατι πολυ προσβλητικο και με με εβγαλε εξω και με χτυπησε και ετα αρχισε να σπαει οτι εβρισκε μπροστα του..μετα εγω χειροτερεψα κ αναγκαστικα να νοσηλευτω στο νοσοκομειο κ απο τοτε δεν ξαναβγηκαμε
    παντως παρολ'αυτα στέκομαι πολυ καλα..απλα υπάρχει μια μελαγχολια προβληματισμος και μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεια και μια μεγαλη επιθυμια να χασω βαρος που μ φαινεται πολυ δυσκολο μονο με ασυτια..οπως επίσης να κοψω τελείως το κάπνισμα γιατι κατι συμβαινει στο λαιμο μ που δεν το βρίσκους ακόμα τον ερευνάμε κανω μεχρι 6 αλλες φορες 2 αλλες 4-5 καπου εκει..
    Last edited by elirene; 04-01-2012 at 07:55.

Senior Member
    Θες να κάνεις συζήτηση η απλά να πεις αυτό που σε βασανίζει; Εγώ βλέπω ότι επιδιώκεις να προκαλείς προβλήματα.

Senior Member
    τι εννοεις? πως επιδιώκω αφού συμβαινουν ολα αυτα.. ειπα εχω ενα προβληματισμό και νιώθω ταλαιπωρημένη δεν περιμένω να μ λυσετε κάποιο πρόβλημα αλλα να νιώσω καλύτερα με αυτα που θα μου πείτε

Senior Member
    Αφού ανησυχείς για σεξουαλικές ασθένειες μην κάνεις σεξ. Δεν είναι σχέση αυτή που έχεις αλλά ομαδικό σεξ, συγνώμη κιόλας!

Senior Member
    Μα δεν ανησυχω εχω κονδυλώματα και φοβαμαι πολυ γτ συνδέονται με καρκινο κ δεν φέυγουν από τον οργανισμό..και προσεχω στις επαφες μου..τις οποιες εχω κοψει γτ εχω 3ενερςσει με αυτα

Senior Member
    elirene είσαι τυχερή που τουλάχιστον έχεις μια δουλειά, μέσα από μια οικογενειακή επιχείρηση, που σημαίνει ότι δεν έχεις το άγχος και την ανασφάλεια ότι αύριο θάσαι στο δρόμο άνεργη! Όσο για τον μισθό αυτός σε λίγο θα κατέβει στα 250ε. Για το θέμα της ασφάλειας σου, κάνε ιδιωτική ασφάλεια. Για τα κιλά σου γράψου σ' ένα γυμναστήριο κι ίσως αυτό να σε βοηθήσει να κόψεις και το τσιγάρο.

Senior Member
    Σαφως και ειναι σοβαρα. Προβληματα υγειας , επαγγελματικη αποκατασταση , δουλειες που δεν πανε καλα ολα αυτα ειναι σοβαρα. Κουραγιο τι να πω. Προσπαθησε να βρεις και καμμια αλλη δουλεια ισως σαν συμπληρωμα , δεν ξερω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αυτό σκέφτομαι μηπως άνοιγω γραφείο ως ψυχοθεραπευτρια και δοκίμαζα την τύχη μου..επειδή μένω μόνη μπορώ να κάνω επ.στέγη το σπίτι η να δέχομαι στα γραφεία που χουμε φτίαξει στην πολυκατοικία γτ λόγω οικονομίας φέραμε εδω 1 εταιρεία αλλά χωρίς εμπειρία φοβάμαι και πως θα κάνω πελάτες παράλληλα όμως με αυτή τη δουλειά των 400.. αν βάλει μια ταμπέλα έξω από το σπίτι στο μπαλκόνι μπορεί να ρθει πελάτης? η να γραφτείς σε καταλόγους στο ιντερνετ? αν πρέπει να ασφαλιστώ και στο τέβε δεν με συμφέρει αν εχω ικά ομως μηπως εξαιρούμαι..έχω διάφορους προβληματισμούς για έναρξη πας εφορία??
    φοβαμαι και τα αποτελέσματα από το φαρυγγικο υγρο αν εχω κονδυλωματα καρκινογονα παω να πεσω απτο σούνιο γτ ποναω πολλούς μηνες στο φάρυγγα τουλάχιστον δεν εχει επηρεαστει η φωνη.. κ ενα περίεργο πράγμα για 1 βδομαδα δεν εμενα με τον δικο μ γτ φιλοξενουσα την αδερφουλα μ κ ημουν καλύτερα ποναγα αλλα όχι πολύ και χτες ηρθε ο δικος μ κ σε 10 λεπτα με πιανει φρικτος πονος σαν να χω μαχαιρι στο λαιμο κ πηρα 2 ζαναξ κ κοιμηθηκα μετα για να μην ποναω
    αν ειμαστε μαζι γενικα κοιμαμαι πολυ νωρις γτ βαριεμαι αλλα πρεπει να παίζει και ψυχολογικος παραγοντας οχι οτι ειναι ψυχ γτ συνηθως το στρες προκαλει λειτουργικα προβληματα όχι φρικτους πονους εκτος πονοκεφαλο βεβαια..

Senior Member
    και κατι αλλο εχει τη γιορτη του σε λιγες μερες και σιγουρα θα θελει μαλλον θελει να κανει κατι κ εγω δεν θελω να παω δεν θελω να δω τους φιλους του μετα απο αυτο που εγινε και γενικα ουτε να κανω τρελα ξενυχτια με τσιγαρα κ αλκοολ (το οτι προσπαθω να τον ακολουθησω στις εξοδους κ μετα εκανα καθε κυριακη εμετο λενε η γιατροι οτι φταιει μπορει και εγκαυμα να παθεις στο λαιμο). Επίσης θα βαριεμαι σίγουρα και θα υποφερω. Θα ναι μεγαλη μαλακια αν μετα απο 2 χρονια σχεσης του πα δεν ερχομαι?

Senior Member
    Elirene πρώτα απ' όλα χαλάρωσε, δείχνεις πολύ ταραγμένη και αυτό μπερδεύει πιο πολύ τα πράγματα. Βάλε σε μια σειρά τις προτεραιότητες σου και πραγματοποιήσε τες μία μία. Όσον αφορά τα σεξουαλικά νοσηματα, εγώ προτείνω να κάνετε και οι δυο έναν έλεγχο για να μην κατηγορεί ο ένας τον άλλο μετά. Όσον αφορά την δουλειά, καλά το σκέφτηκες, σπουδασες σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σχολή και θα ήταν κρίμα να μην ασκήσεις το επάγγελμα. Μην σκεφτεσαι την απειρία ρε συ, όλοι από κάπου ξεκινάνε! Θα γραφτείς στον χρυσό οδηγό για διαφήμιση και σιγά σιγά και απο στόμα σε στόμα θα αποκτήσεις πελατολόγιο. Απλά χρείαζεται υπομονή στην αρχή. Παράλληλα μπορείς να δουλεύεις στη δουλειά του μπαμπά σου. Όσο για τα διαδικαστικά, ν' απευθυνθείς σε κάποιο φόρουμ σχετικό μ΄αυτά, γιατί εδώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις και πολλά ή στείλε μνμ στον Νίκο τον διαχειριστή, θα σου δώσει νομίζω αρκετές πληροφοριες.

ΥΓ: με τους φίλους του συντρόφου σου, τι έγινε ακριβώς και σε δυσαρέστησε? Προσωπικά, δεν πιστεύω πως να του αρνηθείς μια φορά μετά από 2 χρόνια σχέσης σημαίνει τίποτα. Πως του επιτρέπεις όμως να σου συμπεριφέρεται βίαια???
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.κι αν ασκησεις το επαγγελμα μπορει να σου ερθω και πελατισσα.
    Εγω θα μεινω στο οτι σε χτυπησε;! Και εισαι ακομα μαζι του;!
    Ενα θα πω. ΚΑΚΩΣ....αγαπα τον εαυτο σου και μην επιτρεπεις να σου συμπεριφερονται ετσι!
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Quote Originally Posted by elirene View Post
    μ φταιει ο φιλος μ τωρα γτ μενουμε μαζι και παιρνουμε φαγητα κ εγω θελω να τα καταφέρω μονη μ
    ................
    ................
    ................
    με χτυπησε και ετα αρχισε να σπαει οτι εβρισκε μπροστα του..μετα εγω χειροτερεψα κ αναγκαστικα να νοσηλευτω στο νοσοκομειο κ απο τοτε δεν ξαναβγηκαμε
    παντως παρολ'αυτα στέκομαι πολυ καλα..
    Με παραξενεύει πολύ που κατηγορείς τον "φίλο σου" για κάτι τόσο το ασήμαντο όσο τα 2 παραπάνω κιλά ενώ μιλάς με αρκετή ψυχραιμία όταν περιγράφεις πως σε έστειλε στο νοσοκομείο...να ξέρεις πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα βιαιοπραγίας εις βάρος σου,ούτε σύζυγος ούτε φίλος ούτε εχθρός. Εγώ,απ όσα έγραψες, καταλαβαίνω πως ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο δεν σ αγαπά μα δεν σε σέβεται κιόλας. Γνώμη μου να αναθεωρήσεις στο μυαλό σου γιατί βρίσκεσαι ακόμη δίπλα του κι έπειτα να προχωρήσεις στην επίλυση των υπολοίπων προβλημάτων σου. Καλή δύναμη !!
    ...είναι η άποψη μου