ακουει κανεις? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 167
    Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν κατάλαβες. Έτσι κι αλλιώς παίρνει ναρκωτικά. Το να μην παίρνει κόκα για μένα είναι σημαντικό.Το να κάθεσαι και να αφορίζεις μόνο δεν βοηθά κανέναν.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης

Το αυτό ισχύει και δι υμάς.

Προσθήκη. Συγνώμη που αναγκάστηκα να γίνω και εγώ αφοριστικός. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάποια στιγμή. Απλώς να πω τώρα ότι αυτή η συμπεριφορά είναι που μου έχει κάνει κακό και γι' αυτό είμαι πολύ επιφυλακτικός, φοβισμένος και αγανακτισμένος από τέτοια συμπεριφορά. Όταν εξηγήσω, ελπίζω ότι ίσως γίνει κατανοητό. Δυστυχώς η παρούσα φάση δεν με βοηθά να δίνω αναλυτικές εξηγήσεις.
    Ποιος είσαι εσύ που για σένα είναι αυτό σημαντικό? Ο γιατρός της? Μήπως ειδικός στις απεξαρτήσεις-αποτοξίνώσεις? Καταλαβαίνεις τι γράφεις? Έχει συναίσθηση της σοβαρότητας μιας τέτοιας κατάστασης?
    Μήπως άλλος έχει χάσει την ικανότητα να σκέφτεται λογικά?

Έκανα μία επισήμανση απλά μπας και μαζευτείς με τις τσαρλατανιές που γράφεις αλλά αντ΄αυτού βρήκες ευκαιρία να πεις κακίες (αυτό το ότι τρέφομαι από την δυστυχία των άλλων πώς προέκυψε???)

Ένας εθισμένος έχει χάσει τον έλεγχο για να μπορεί να εφαρμόσει με επιτυχία αυτό που προτείνεις εσύ. Δεν είναι ανάγκη να το παίζουμε ειδικοί σε όλα!
    Last edited by Idella; 06-01-2012 at 21:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Palabra View Post
    Αφού δεν ζείτε πλέον μαζί θα έπρεπε να ένιωθες ήδη ανακουφισμένη.
    Πλέον δεν επωμίζεσαι το "βάρος" του και δεν υποχρεώνεσαι να έχεις πολλά πάρε-δώσε μαζί του.
    Καλό θα ήταν να κοιτάξεις να το ξεπεράσεις κάπως τώρα που δεν είσαι μαζί του.
    Σίγουρα ό,τι έχεις περάσει δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ. Όμως εάν επισκεφτείς κάποιον ειδικό θα σε βοηθήσει με τον καιρό να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και να δεις τα πράγματα λιγάκι διαφορετικά, πιο αισιόδοξα και ίσως πιο αποστασιοποιημένα.
    Αν δεν θες να πας σε ειδικό, θα σου χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επουλώσεις τις πληγές σου και σίγουρα θα χρειαστείς πολύ περισσότερο δύναμη και κουράγιο για να το κάνεις.
    οχι κανεις λαθος καποια πραγματα μενουν για παντα σαν τατουαζ κ σαν κοψιματα χαραγμενα βαθια στο δερμα πως να ξεπερασω κατι τετιο ε? μηπως δεν ξερεις τι λες τελικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Δεν είναι ανάγκη να το παίζουμε ειδικοί σε όλα!
    Tότε το αυτό θα πρότεινα και δι' υμάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dissection View Post
    οχι κανεις λαθος καποια πραγματα μενουν για παντα σαν τατουαζ κ σαν κοψιματα χαραγμενα βαθια στο δερμα πως να ξεπερασω κατι τετιο ε? μηπως δεν ξερεις τι λες τελικα?
    Μήπως εσύ τελικά δεν ξέρεις να διαβάζεις;;
    Δεν σου έγραψα πως θα τα ξεπεράσεις. Σου είπα πως δεν θα τα ξεπεράσεις ποτέ. Δεν θα ξεπεράσεις τον αρνητικό χαρακτήρα όσων πέρασες και τις επιπτώσεις που αυτά είχαν στη ζωή σου. Όμως σίγουρα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες και κάποιες ανασφάλειες που σου δημιουργήθηκαν απ' όσα πέρασες.
    Και να θυμάσαι κάτι, το οποίο και γω προσπαθώ να το σκέφτομαι αναλογιζόμενη τα δικά μου προβλήματα, "ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς", αρκεί βέβαια να μην επιλέξουμε να πεθάνουμε από μόνοι μας!!!

Senior Member
    Tότε το αυτό θα πρότεινα και δι' υμάς.
    Ναι καλά κρασιά και τα μυαλά στα μίξερ (δεν βρίσκω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί σου).

Senior Member
    Ναι καλά κρασιά και τα μυαλά στα μίξερ (δεν βρίσκω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί σου).
    Είναι ολοφάνερο και από αυτό που έγραψες πριν ότι προτείνω ναρκωτικά. Έλεος. Είπα ότι αν κάποιος χρησιμοποιεί έτσι κι αλλιώς κάποια, καλύτερο είναι να αποφύγει τα χειρότερα. Τόσο απλό.

Last edited by Idella; 06-01-2012 at 21:18.

Senior Member
    είπα αυτό
    Εγώ το βρίσκω απαράδεκτο να προτείνουμε ναρκωτικά ως λιγότερο επικίνδυνα από κάποια άλλα (John για σένα το λέω).
    κι εσύ εκτός από τις αφελείς και εν δυνάμει επικίνδυνες προτάσεις, άρχισες να κάνεις εμπαθείς κρίσεις για το άτομό μου (έχασες την μπάλα-να το πω πιο λαϊκά) σε σημείο να μου λες ότι χάνω και επαφή με την πραγματικότητα (χώρια τα σενάρια συνομωσίας :Ρ).
    Ε, πώς να σε πάρω μετά στα σοβαρά...

Banned
    ειμαι χαλια σκευτομαι διαφορα κ ειμαι κ μαστουρομενη απο μπαφο κ μεθυσμενη. νιωθω ενα κενω μια ατελειωτη θλιψη δεν μπωρω να περιγραψω καν ολα αυτα το συνεσθιματα που νιωθω.ειναι τοσο βαναυσα αισθανομαι σαν να χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου οσο παω βυθιζομαι ολο κ πιο βαθια στην αβυσσο εκει που η ανθρωπινη ψυχη χανει πια εστο κ την ελαχιστη αξιοπρεπεια της εκει που κυριαρχει μονο το απολυτο κενω κ η αιωνια θλιψη κ δεν υπαρχει τπτ περα μονο απο το χαος. νιωθω οτι τελικα τα εκανα θαλασσα νιωθω κατι σαν τον τιτανικο (οχι σε εκταση!)που τον χτυπησε το παγοβουνο κ βυθιστηκε!
    Kaλησπεραν & καλη χρονια¨)
    Ευχομαι να ειναι πιο ενδιαφερον το φετος σου¨) , να βρεις πραματα να κανεις ,πραματα καλα ομως ,μπορεις να προσφςρεις στους συνανθρωπουσου οπου εχουν προβλημα ,τους απορους ! αφου εχεις αφθονο χρονο -απο οτι καταλαβα - ,μπορεις λοιπον να κανεισ καλες πραξεις , θα σε κανουν πιο καλο ανθρωπο ,θα νιωσεις πολυ καλυτερα μετα ! θα εισαι πιο χαρουμενη κι θα νιωθεις πως εισαι κατι συμαντικο στην κοινωνια σου! προσπαθησετω ,ετσι για αλλαγη για αν μην βαριεσαι!
    Αν δεν κανω λαθος εσυ δεν εισαι οπου μπλοφαρες με την αυτοκτονια σου? δεν επρεπε ρεσυ να το κανεις αυτο , αλλα το οτι καταλαβεσ το λαθος σου μετραει πολυ ! Θα σου ελεγα να μην μαστουρωνεις τοσο συχνα ,κι οχι μονη σου , να μιραζεσαι τα πραματα που ειναι περισεβουμενα σε εσενα ,οπως το φαει σου, μην το πετας ,το ιδιο κι με την μαστουρα σου, να αρχισεις να μιραζεσαι τα ναρκωτικα σου και το ουσκι σου , εξαλου το χασις εχει το νοημα του να "γυρναει" ¨) μοναχη σου πως θα το γυρνας? ε? απο το ενα χερι στο αλλο?

Senior Member
    το ξερω αυτο δεν μου λες κατι κενουργιο αλλωστε γιαυτο δεν σεβαστηκα ποτε κανεναν επειδη ξερω οτι ολοι ειναι το ιδιο μουνοπανα κ οτι κανεις δεν σεβετε εμενα εγω γιατι να το κανω ? ειμαι οντος μεγαλος ψυχακιας κ ας ειναι καλα ολοι αυτοι που με εκαναν να γινω ετσι !!!!!!!!!!!
    Mερικές φορές λες ότι θα ακούσεις, ακούς, και μετά δεν ξέρεις πώς να εκφραστείς. Έχω την εντύπωση ότι η έκφρασή μου πάσχει. Γι' αυτό θα το πω με τον δικό μου τρόπο. Γράφεις: "ειμαι οντος μεγαλος ψυχακιας κ ας ειναι καλα ολοι αυτοι που με εκαναν να γινω ετσι !". Ξέρεις το γλυκό και ειλικρινές ακούγεται; Δεν το ακούω σαν κάτι άσχημο. Το ακούω σαν κάτι όμορφο. Κι εγώ, κι εγώ είμαι.
    Ξέρεις, όταν κάποιος μπλέκει στις κριτικές, απόψεις, σχόλια, διαφωνίες, συμφωνίες, κλπ, κλπ, το μυαλό του μπλέκεται και "πάσχει". Όταν πει αυτό που είναι το μυαλό ηρεμεί.
    Έχω ένα "πρόβλημα" που πρέπει να λύσω αύριο (για μεθαύριο Κυριακή). Αλλιώς θα ήμουνα πολύ πιο ήρεμος. Δεν θέλω να το πω δημόσια. Το μυαλό μου τρέχει και ψάνχνει από άτομο σε άτομο, ποιό άτομο θα ήταν το κατάλληλο και να μπορεί να κάνει αυτό που θέλω, αλλά δεν βρίσκω. Και οι άνθρωποι γύρω μου είναι περιορισμένοι. Τυχαίνει και ένας φίλος να λείπει τη συγκεκριμένη μέρα. Κοντεύω να σκάσω. Δεν υπάρχει ή εγώ δεν μπορώ να το βρω. Σκέφτομαι να "σηκώσω οποιαδήποτε πέτρα" (αυτή είναι η έκφρασή μου όταν θέλω να πω ότι θα ψάξω οπουδήποτε και με κάθε τρόπο ακόμα και ανορθόδοξο -που δεν συνηθίζεται-).
    Άλλο. Έχεις διαπιστώσει ότι όλος ο κόσμος θέλει να κάνει το καλό αλλά τελικά κάνει το κακό! Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω μια απάντηση, αλλά δεν είναι η τελική απάντηση. Αλλά και απάντηση να έχει κανείς πάλι δεν δίνει την τελική λύση.
    Last edited by John11; 07-01-2012 at 01:59.

Senior Member
    Κλαίς; .

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ! Θα σου ελεγα να μην μαστουρωνεις τοσο συχνα ,κι οχι μονη σου , να μιραζεσαι τα πραματα που ειναι περισεβουμενα σε εσενα ,οπως το φαει σου, μην το πετας ,το ιδιο κι με την μαστουρα σου, να αρχισεις να μιραζεσαι τα ναρκωτικα σου και το ουσκι σου , εξαλου το χασις εχει το νοημα του να "γυρναει" ¨) μοναχη σου πως θα το γυρνας? ε? απο το ενα χερι στο αλλο?
    λογια αγαπης

Κλαίς; .
    ..δεν σε καταλαβαινω τζον..αλήθεια.
    Γιατί ειρωνεύεσαι? Αν δεν πιστεύεις ή δεν σε πείθει η ντις, μπορείς πολύ απλά να μη συμμετέχεις.
    Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ΟΝΤΩΣ χαλια και να μη βοηθούν τέτοιου είδους προσεγγίσεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    .
    Τις περισσότερες φορές χαίρομαι όταν διαβάζω αυτά που γράφεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..δεν σε καταλαβαινω τζον..αλήθεια.
    Γιατί ειρωνεύεσαι? Αν δεν πιστεύεις ή δεν σε πείθει η ντις, μπορείς πολύ απλά να μη συμμετέχεις.
    Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ΟΝΤΩΣ χαλια και να μη βοηθούν τέτοιου είδους προσεγγίσεις?
    Τι λες μωρέ; Έχεις ξεμωραθεί εντελώς;; Που κατάλαβες ειρωνία;;

Τι λες μωρέ; Έχεις ξεμωραθεί εντελώς;; Που κατάλαβες ειρωνία;;
    ..σόρι, αλλα δεν μπορώ να συζητησω σε αυτό το επίπεδο...(καταλαβαμε όλοι τι εννοω).

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast