Διαμαρτυρία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 133
    Senior Member

Διαμαρτυρία

Ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα το κλειδώσετε κι αυτό το θέμα αλλά δεν πειράζει, εγώ θα τα πω!!! Είμαι τρομερά εκνευρισμένη! Πείραξα κανέναν με το θέμα που έβαλα; Πρόσβαλλα ή έβρισα κάποιον; Ένα θέμα που ζητούσα βοήθεια έβαλα κι εσείς το κλειδώσατε για να μην μπορώ να την πάρω. Κατά τα άλλα το φόρουμ είναι εδώ για να συζητήσω ότι με απασχολεί. Ε, λοιπόν αυτό με απασχολεί αλλά δεν με αφήνετε να το συζητήσω, οπότε μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Ευχαριστώ που με ακούσατε!

Senior Member
    Τι σε απασχολουσε και δεν σε άφησαν να το πεις?
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Τι σε απασχολουσε και δεν σε άφησαν να το πεις?
    Πάνε στην ενότητα "οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα" και θα δεις μόνη σου ποιο ήταν το θέμα...

Senior Member
    Κύκνε...χρησιμοποίησε λίγο τη λογική σου και σκέψου εάν όντως το θέμα που είχες ανοίξει προσέφερε τίποτα σε εσένα ή στο φόρουμ.
    Εδώ όλοι μας ζητάμε συμβουλές για κάποια ζητήματα που μας απασχολούνε, ακόμα και για τις τάσεις αυτοκτονίας και τα συζητάμε, προσπαθώντας προφανώς να πείσουμε κάποιον να μην καταλήξει εκεί και εσύ ζητάς συμβουλή για το τι θα πεις σε αυτούς που σε αγαπάνε αφού δώσεις τέρμα στη ζωή σου...
    μα ξαναδιάβασέ το και πες ειλικρινά αν υπάρχει έστω ένα ίχνος λογικής και ωριμότητας σε αυτό το ποστ.
    Μπορούμε να συζητήσουμε όλα αυτά που σε απασχολούν εδώ μέσα αλλά όχι και να δώσουμε τέτοιου είδους συμβουλή..εσύ δηλαδή σε λίγο θα ζητάς να σου υποδείξουμε ανώδυνους τρόπους αυτοκτονίας και θα διαμαρτύρεσαι επειδή θα σου κλειδώσουν το θέμα.
    Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα "Δεν μπορώ μόνη μου να ξεπεράσω τις αυτοκτονικές τάσεις, προτείνετέ μου λύσεις".
    Αφού αυτό είναι το πρόβλημά σου. Και θα δεις που θα πάρεις βοήθεια και δε θα σου κλειδώσει κανείς το θέμα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Έχω να προσθέσω και κάτι ακόμα: επειδή υπήρξε ισχυρισμός ότι αυτό έγινε για το καλό μου, είναι καλό το να στεναχωρείς ακόμα περισσότερο κάποιον όταν δεν είναι ήδη καλά όπως συνέβη μ' εμένα; Και να του αρνείσαι βοήθεια ενώ υποτίθεται ότι γι' αυτό υπάρχεις; Εγώ λέω πως σίγουρα δεν είναι καλό να προκαλείς επιπλέον στεναχώρια, πέρα από την αντίφαση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Κύκνε...χρησιμοποίησε λίγο τη λογική σου και σκέψου εάν όντως το θέμα που είχες ανοίξει προσέφερε τίποτα σε εσένα ή στο φόρουμ.
    Εδώ όλοι μας ζητάμε συμβουλές για κάποια ζητήματα που μας απασχολούνε, ακόμα και για τις τάσεις αυτοκτονίας και τα συζητάμε, προσπαθώντας προφανώς να πείσουμε κάποιον να μην καταλήξει εκεί και εσύ ζητάς συμβουλή για το τι θα πεις σε αυτούς που σε αγαπάνε αφού δώσεις τέρμα στη ζωή σου...
    μα ξαναδιάβασέ το και πες ειλικρινά αν υπάρχει έστω ένα ίχνος λογικής και ωριμότητας σε αυτό το ποστ.
    Μπορούμε να συζητήσουμε όλα αυτά που σε απασχολούν εδώ μέσα αλλά όχι και να δώσουμε τέτοιου είδους συμβουλή..εσύ δηλαδή σε λίγο θα ζητάς να σου υποδείξουμε ανώδυνους τρόπους αυτοκτονίας και θα διαμαρτύρεσαι επειδή θα σου κλειδώσουν το θέμα.
    Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα "Δεν μπορώ μόνη μου να ξεπεράσω τις αυτοκτονικές τάσεις, προτείνετέ μου λύσεις".
    Αφού αυτό είναι το πρόβλημά σου. Και θα δεις που θα πάρεις βοήθεια και δε θα σου κλειδώσει κανείς το θέμα.
    Γιατί να πείσεις κάποιον που είναι τόσο δυστυχισμένος να μην δώσει τέρμα στη ζωή του αφού η ζωή του είναι μαρτύριο και δεν αντέχει άλλο; Είναι δηλαδή λογικό να συνεχίσει να βασανίζεται μέχρι να πεθάνει από φυσικό θάνατο; Ο οποίος θα έρθει σε καμιά 30αρια χρόνια λογικά;

Senior Member
    Κύκνε η void έχει δικιο. Μπορεί εσύ να αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει στα όρια σου και έχεις κάθε δικαιωμα να το λες αυτό αλλά ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να μας υποδεικνύει εύκολους τρόπους να φτάσουμε στον θάνατο αλλά ν' αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιατί να πείσεις κάποιον που είναι τόσο δυστυχισμένος να μην δώσει τέρμα στη ζωή του αφού η ζωή του είναι μαρτύριο και δεν αντέχει άλλο; Είναι δηλαδή λογικό να συνεχίσει να βασανίζεται μέχρι να πεθάνει από φυσικό θάνατο; Ο οποίος θα έρθει σε καμιά 30αρια χρόνια λογικά;
    Δεν ξέρω άμα είναι ή δεν είναι λογικό , αυτό εσύ θα το κρίνεις.

Αυτό που ξέρω πάντως είναι πως είναι παράνομο να πείσεις/βοηθήσεις κάποιον να αυτοκτονήσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 301 του ποινικού κώδικα:

"Άρθρο 301
    Συμμετοχή σε αυτοκτονία
    Όποιος με πρόθεση κατέπεισε άλλον να αυτοκτονήσει, αν τελέστηκε η αυτοκτονία ή έγινε απόπειρά της καθώς και όποιος έδωσε βοήθεια σ’αυτή τιμωρείται με φυλάκιση.
    "

Senior Member
    δεν πρεπει να προτρεπουμε καποιον να αυτοκτονησει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Δεν ξέρω άμα είναι ή δεν είναι λογικό , αυτό εσύ θα το κρίνεις.

Αυτό που ξέρω πάντως είναι πως είναι παράνομο να πείσεις/βοηθήσεις κάποιον να αυτοκτονήσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 301 του ποινικού κώδικα:

"Άρθρο 301
    Συμμετοχή σε αυτοκτονία
    Όποιος με πρόθεση κατέπεισε άλλον να αυτοκτονήσει, αν τελέστηκε η αυτοκτονία ή έγινε απόπειρά της καθώς και όποιος έδωσε βοήθεια σ’αυτή τιμωρείται με φυλάκιση.
    "
    Δεν με κατέπεισε κανένας. Εγώ το θέλω! Και το είχα ζητήσει και παλιότερα από κάποιον που αγαπάω πολύ να με αφήσει να πεθάνω δίπλα του (με ανώδυνο τρόπο, απλά θα κοιμόμουνα) αλλά μου είπε "και τί θα πω στη μαμά σου;". Μακάρι να είχε δεχτεί, μακάρι...θα υπέγραφα οποιοδήποτε έγγραφο ότι ήταν καθαρά δική μου απόφαση, ότι εκείνος μου έκανε τη χάρη που του ζήτησα κι ότι δεν φέρει καμία ευθύνη...σε δικηγόρο, οπουδήποτε έπρεπε θα το υπέγραφα για να εξασφαλίσω ότι δεν θα πάθει εκείνος κανένα κακό...

Banned
    κι εμενα μου σβησαν το θεμα μου "Υποβοηθουμενη Αυτοκτονια" αλλα δεν εκανα καμια διαμαρτυρια. η πλακα ειναι οτι δεν ειχα γραψει πως θελω να αυτοκτονισω, απλα σχετικη κουβεντα ηθελα να κανω.

οπως και να εχει, αν σε αφησουν και το κανεις οντως, μετα που οι γονεις σου θα αναζητησουν τα αιτια, θα βρεθουν εδω, και οι κατηγοριες θα πεσουν σε μας...

Senior Member
    η λακρυ δε θα γυρισει στο φορουμ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι εμενα μου σβησαν το θεμα μου "Υποβοηθουμενη Αυτοκτονια" αλλα δεν εκανα καμια διαμαρτυρια. η πλακα ειναι οτι δεν ειχα γραψει πως θελω να αυτοκτονισω, απλα σχετικη κουβεντα ηθελα να κανω.

οπως και να εχει, αν σε αφησουν και το κανεις οντως, μετα που οι γονεις σου θα αναζητησουν τα αιτια, θα βρεθουν εδω, και οι κατηγοριες θα πεσουν σε μας...
    Καταρχήν θα σε παρακαλούσα να μην με κατακρίνεις για τη διαμαρτυρία, δεν βοηθάει αυτό...όσον αφορά τους γονείς μου ή οποιονδήποτε άλλον δικό μου μην ανησυχείτε γιατί φροντίζω να σβήνω τα ίχνη μου σιγά σιγά....ήδη από τον υπολογιστή της δουλειάς έχω σβήσει το οτιδήποτε θα μπορούσε να δώσει φως στις αιτίες και το έχω σβήσει οριστικά...άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης, πάει, τα έφαγε όλα η μαρμάγκα...οπότε αν το αποφασίσω μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σβήσω όλα μου τα αρχεία, ιστορικό περιήγησης και τα πάντα, μην ανησυχείτε καθόλου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καταρχήν θα σε παρακαλούσα να μην με κατακρίνεις για τη διαμαρτυρία, δεν βοηθάει αυτό...όσον αφορά τους γονείς μου ή οποιονδήποτε άλλον δικό μου μην ανησυχείτε γιατί φροντίζω να σβήνω τα ίχνη μου σιγά σιγά....ήδη από τον υπολογιστή της δουλειάς έχω σβήσει το οτιδήποτε θα μπορούσε να δώσει φως στις αιτίες και το έχω σβήσει οριστικά...άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης, πάει, τα έφαγε όλα η μαρμάγκα...οπότε αν το αποφασίσω μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σβήσω όλα μου τα αρχεία, ιστορικό περιήγησης και τα πάντα, μην ανησυχείτε καθόλου...
    μα γιατι συζηταμε τοσο πολυ για νομικες ευθυνες?
    δεν ΘΕΛΟΥΜΕ να σε βοηθησουμε να αυτοκτονησεις, γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ!
    τοσο παραλογο σου φαινεται και διαμαρτυρεσαι?

Senior Member
    Κυκνε δεν ξερω τι να πω! Εχεις βουτηχτει μεσα στην μαυριλα σου και δεν θες να ξεκολλησεις με αποτελεσμα να μην σκεφτεσαι λογικα ΚΑΘΟΛΟΥ. Σοβαρεψου λιγακι... Ειναι δυνατον να βοηθησουμε καποιον να αυτοκτονησει ή να τον βοηθησουμε να γραψει το τελευταιο γραμμα του? ΕΛΕΟΣ! Και κατι τελευταιο.. αν καποιος θελει να τελειωσει τη ζωη και θελει να γραψει ενα γραμμα μπορει να το κανει απο μονος του χωρις να θελει συμβουλες... μα καλα που εχεις δει να συμβουλευουν καποιον σαν τις δικες σου επιθυμιες? Δεν υπαρχουν συμβουλοι αυτοκτονιας ή συμβουλοι διαπροσωπικων σχεσεων μετα θανατον.

Page 1 of 9 123 ... LastLast