Results 16 to 30 of 119
Thread: Προβληματισμός τι να κάνω
-
05-01-2012, 16:14 #16
Αγαπητή Θεοφανία....θα προσπαθήσεις να μου απευθύνεσαι με περισσότερο σεβασμό??Δεν είμαι καμμια παιδούλα γλυκιά μου κυρία έχω προσωπικότητα εμπειρίες δεν είμαι κοριτσάκι μπαμπά μαμάς .Απλά ψάχνω μια ενθάρρνση ότι ναί απο τις δικές μου εμπειρίες η μύτη ναί φίλη μυρίζεσαι σωστά.. .Κοινές εμπειρίες ή ένστικτα επί προσωπικής ζωής ψάχνω.
έχω βγεί απο την συνήθεια να τα λαμβάνω όλα ως αποτυχία μου..μην με βάζεις πάλι σε αυτό το τρίπ.Μου λές ξανά με το γάντι ότι δεν αρέσει η διατυπωσή μου.. .Αχ δεν είπα κάτι . Εννοούσα σε συναισθηματικό επίπεδο ότι δεν ήταν το τάιμινγκ να νιώσω αυτήν την εριστικότητα για την διατυπωσή μου.Last edited by Ξωτικό; 06-01-2012 at 17:31.
- 05-01-2012, 16:21 #17
Remedy....Καλό 2012
Eίναι ο τρόπος γραφής σαν..αφήγηση.. φράση με φράση αν πάρει κάποιος ,κάπως σιγά, το κείμενο βγάζει άκρη..Ναί είναι κάπως δημοσιογραφικός ο τρόπος συνεχίζεις με την ανάγνωση όλο και πιο κάτω στο κείμενο για να βγάλεις άκρη.. .
Λυπάμαι που κουράζει.. έχω ασχοληθεί με τεχνοκρατικούς τομείς οπότε ίσως χάσκω λίγο στην διατύπωση.. .Είμαστε στο ίντερνετ κιόλας αφήνω λιγάκι απο το περίβλημα της κατάστασης να καταλάβετε τι ρωτάω.. .
05-01-2012, 16:31 #18
κατρίνα, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η γραφή σου δεν είναι δημοσιογραφική, είναι ακαταλαβίστικη και αυτό πηγάζει από το φόβο σου μη τυχόν και σε αναγνωρίσει κάποιος.
Αποκρυπτογραφώντας τα σκόρπια λόγια σου, βλέπω πως δεν ήθελες μόνο γάμο, αλλά και συναίσθημα από τον τύπο. Προφανώς αυτός δεν είχε την ίδια άποψη, καθώς έβλεπε πως το όλο σκηνικό θα του εξασφάλιζε μια ικανοποιητική προίκα. Στην πορεία, εσύ και η οικογένεια σου μαζευτήκατε στο θέμα του οικονομικού εκτιμώντας πως έχετε να κάνετε με..καρχαρίες.
Κάπου εκεί κλώτσησαν οι δικοί του και εκείνος άρχισε τις εξαφανίσεις.
Τώρα, το θέμα του ερωτικού πρέπει να σε ενοχλεί ιδιαίτερα και όχι επειδή είναι γκέι, αλλά επειδή οι συνευρέσεις είχαν σεξ υποχρέωσης του αραβωνιαστικού εξ ου και η αποχή συναισθηματικών/παθιασμένων εκδηλώσεων όπως είναι το φιλί.Last edited by Ξωτικό; 06-01-2012 at 17:32.
05-01-2012, 16:39 #19
κατρίνα δεν ξέρω αν έχεις δει τον Πόλεμο των άστρων...μιλάς σαν τον μάστερ Γιόντα..σορυ αλλά πραγματικά, το στυλ σκέψη και αποτύπωσή της χωρίς περαιτέρω επεξεργασία δεν πολυταιριάζει στη διαδικτυακή επικοινωνία..
όπως και να'χει, εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί σκας?
ήσουν ερωτευμένη με κάποιον ο οποίος αποδεικνύεται γκευ?
Και γιατί θα πρέπει να το χρεωθείς ως δική σου αποτυχία το ότι αυτός δεν είναι αυτό που περίμενες?
Η σκέψη σου είναι τόσο ακαταλαβίστικη όσο ο τρόπος γραφής?
Εγώ πάντως είμαι πολύ φαν της απλότητας.....το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
05-01-2012, 16:48 #20
καλη χρονια και σε σενα κατριν
οχι δεν ειναι σαν αφηγηση, ουτε δημοσιογραφικος.
ειναι σαν να εχεις βαλει αυτοματη μεταφραση σε μια ξενη γλωσσα για να βγουν ελληνικα.
λειπουν βασικοι συνδεσμοι, και η συνταξη δεν ειναι ελληνικη.
ισως πηγες σε ξενογλωσσο σχολειο, η μεγαλωσες σε αλλη χωρα.
δεν ξερω, παντως εγω ουτε τα μισα δεν καταλαβα.
05-01-2012, 17:03 #21
05-01-2012, 17:07 #22
Γεια σου Κατρινα
Απ’ότι ειδα αλλα περιμενες,αλλα σου ηρθαν…Ολοι εχουμε από έναν καταρρακτη,οι πιο πολλοι το λεμε παροπιδες…
Κοιταμε μπροστα και δεν ξερουμε τι μας συμβαινει δεξια και αριστερα μας
Δεν εισαι η μονη που θολωσες μεσα από αυτά που εμαθες..πιστεψε με δεν εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που εχει βρεθει προ εκπληξεως..
Ειμασταν χαδι στα μαλλια σου και παρηγορια στις δυσκολες στιγμες σου,τωρα που είναι η δυσκολη σου στιγμη που ειμαστε?Μηπως πρεπει να αναρωτηθεις και αυτό ? ;)
Κοιτα εγω ειμαι μικροτερος σε ηλικια,αλλα μπορω να δωσω καποιες συμβουλες,
Καταλαβα πως στην ζωη σου ηρθαν πολλες επιτυχιες σε εν γνωση σου παραγοντα,αλλα σε προσωπικο τομεα «συναισθηματικο» είναι που στα εφερε η ζωη καπως τουμπα..
Μην στεναχωριεσαι,μην απελπιζεσαι
Εισαι ενας ανθρωπος ευφυης,οποτε η 2 πρωτη μηνες σε μια σχεση ξερεις πολύ καλα πως είναι ολο το μελι,στην συνεχεια βλεπεις τον αληθινο εαυτο του!
Τον ειδες και χαλαστηκες εννοειται, γιατι εσυ ηθελες έναν αντρα να πιαστεις από τον ωμο του και να νιωθεις ασφαλεια,αγαπη,στοργη, και προπαντως ζεστασια..
Το «τρελο»αγορι όμως στην συνεχεια τον εβλεπα να σου δανειζονταν και τα μανο…
Οποτε μην βιαζεσαι σου ειπα ο καθενας είναι ένας μικρος «ηθοποιος» για να ικανοποιησει τις αναγκες του.
Τον γνωρισες και στο τελος ξεχωρισες ως θεατης σε ολη την υποθεση
Εμ και αυτό θα σε βαλει κατω?
Δεν νομιζω
Και θελω να σου πω και κατι τελευταιο γιατι μπορει να σε τρελανα με όλα αυτά που ειπα
Εισαι ο εαυτος σου και αυτος που είναι διπλα σου πρεπει να σεβαστει,να κατανοηση,να συμβιβαστει…Αυτά δεν θα επιτευχθουν μεσω προξενειου και ΑΝ είναι μια στο εκατομμυριο
Η ζωη δεν σταματαει,εισαι δυνατος ανθρωπος απλα σου ηρθαν μπουρινια και λογικο είναι να εχεις απελπιστει !!!
Παντως εγω σου ευχομαι να βρεις το άλλο σου μισο Κατρινα,και της πιο κρυες ημερες εσυ να νιωθεις ζεστα!!!!!!!Last edited by Chemistry; 05-01-2012 at 18:06.
05-01-2012, 18:40 #23
Θα επιμείνω ευγενικά ότι απλά η διατύπωση ήταν κάπως..κοφτή. Πρέπει κάποιος,που διαβάζει..,το κείμενο, να το πάει φράση φράση..
Ελληνίδα είμαι, ασχολήθηκα με τεχνοκρατικούς τομείς, δεν είμαι φιλόλογος. Γιαυτό η μη καλή διατύπωση. Αυτά με το επιπεδό μου κύριοι.... . Ευχαριστώ . Shall we? Προχωράμε κύριοι? Με πήρατε λίγο απο το πρόσωπο.. .
Τρόπος σκέψης και αποτύπωση δεν ταιριάζει με διαδικτιακή επικοινωνία?? Δεν....ήθελα να..θίξω. Ας πρόσεξουμε μην χαθούμε μέσα στην απλότητα της απλότητας..Θέλει βάθος η ζωή.... τα...αισθητήρια γεγυμνασμένα.. .Όχι καχυποψία απλά μια διερεύνηση.... αγαπητέ μου.Όχι χύμα στο..κύμα πως να το πώ.. .
Chemistry τι....εννοούσες στο σημείο που έχω μαρκαρισμένο?
εμ σε συμπάθησα πολύ γιατί με αποχαιρετάς??!! Ωωχχχ....
Τελικά θέλει γενικά η ζωή πως να το πώ αισθητήρια γεγυμνασμένα.... .Αυτό μου έρχεται προς το παρόν. Το λέω γενικά. Ναί ναί μας πειράζει η διατύπωση όταν δεν θέλουμε να καταλάβουμε το βάθος διότι είμαστε άλλου μοντερνισμού ή πνευματικής πεποίθησης.. .Φιλικά. Δεν έχω στόμφο.
Θεοφανία είσαι μελαχροινή ετών 40 περίπου..κάτι μου λέει μέσα μου..είσαι και εσύ πικαρισμένη σε κάτι προσωπικό.. .
Anonymous remedy καστανοί γύρω στα 25.. Των κομπιούτερ είστε..πάρα πολύ.
Chemistry είσαι..μελαχροινός....ασχολε ίσαι με αθλητισμό αυτό μου έρχεται..εξού η Κούβα ..σου έχει λείψει λίγη χαλάρωση..
Void.... ax εσύ φταίς με τον μάστερ γιόντα.... άρχισα την διαίσθηση..
Καλέ μην σας φοβίζω με την διαισθησή μου.... (θαπεσα έξω) !!!!.
Πάντως τελευταία παιδιά φόβισα περίπου 100 άτομα κόσμο να με παρακαλάνε κοπελιά πες μου και άλλα μην φεύγεις τα βρίσκεις και κάτι τέτοια....Φοβήθηκα.. Τι ήταν αυτό το πράγμα??? Να με τραβάνε απο τον αγκώνα καλέ έχεις χάρισμα πες και άλλα.... .
Απλά οι κεραίες μου είανι πολύ συγχυσμένες.... αυτές τις μέρες....για εμένα την ίδια.
Καλέ μην σας τρελαίνω απλά εμείς οι διαισθητικοί συγχυζόμαστε τόσο που...θέλουμε κουβεντούλα..πως να το πώ.. .
Γιατί οι διαισθητικοί δεν έχουν διαίσθηση για τον ίδιο τους τον ευατό ??
Παιδιά μεγάλη απορία αυτή η συγκεκριμένη που έχω.
Πιο πολύ γιαυτό είμαι σκασμένη.... πως ενώ οι κεραίες δεν μου τα λέγανε καλά προχωρούσα.
05-01-2012, 18:56 #24
χαχαχα σε μενα παντως δεν επεσες κ πολυ εξω τωρα για τους αλλους who knows!!
05-01-2012, 18:57 #25
.........................
Last edited by Chemistry; 05-01-2012 at 20:42.
05-01-2012, 19:42 #26
Anonymous κάτσε κάτσε επειδή τρελάθηκα τώρα που έχω έμπνευση... ναί ναί κάνω και το τσακίρικο βλέμμα του uri geller τώρα..Λοιπόν....
Είσαι καστανός με μπουκλάκια ελαφρά ρόζ στο πρόσωπο λίγο γενάκι.. φοράς πουκάμισα και πουλόβερ μάλλινα και τζίν..
Είσαι πολύ κουρασμένος αυτόν τον καιρό πολύ διάβασμα κάποια ενασχόληση με ίντερνετ κάτι .. κάτι.. ενεργητικότητα έχει πέσει..η διατροφή αμελείς..η αθλησή σου πεσμένη..
έχεις γκρί αντικείμενα γύρω σου.. Κάτι σε απασχολεί μελαχροινή κοπέλα?
Και ανοιχτά βιβλία γύρω σου ανοιχτό με λευκές σελίδες....
Μην νευριάσω αυτούς που τα χειρίζονται τα μηνύματα πω πω προς θεού απλά γίναμε λίγο μια άλλη ιστοσελίδα πιο μεταφυσική.. αχ προς θεού απλά επειδή είμαι διαισθητική πως να αντισταθώ σε αυτό? Είναι δύναμη αφήστε γοητευτική.... Φρόντο άκουσε την φωνή μου.... Μην βρω κανα μπελά η καυμένη αχ γελάω λίγο...Χχμμ
05-01-2012, 19:57 #27
κατρίνα, και σε μένα μεσα έπεσες!!!!
Σε παρακαλώ πες μου και άλλα!
Τι λέει το φτασμένο μου?
05-01-2012, 20:42 #28
Void υπερασπίσου τι ήθελες με τρόπο να μου πείς..
Ως γνωστόν ιδίως στις Η.Π.Α είναι κόκκινο πανί να μιλάνε για θρησκεία πολιτική ερωτική πράξη προτιμήσεις....
Γιαυτό μου λές διακριτικά μην τα πολυθίγω στο Ίντερνετ? Έχεις κάνει στις Η.Π.Α?
Εννοείται δεν θίγω... Προειδοποιώ.... η υπερβολική ζωή και επιλογές δεν συμβαδίζουν με....το πιο εσωτερικό πνεύμα..
Το σώμα της γυναίκας είναι ένας κύκλος ο άντρας η αιχμηρότητα που σπάει τον κύκλο..
Ξέρεις πόσο κατεστραμμένοι και πραγματικά κουρασμένοι νιώθουν κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι όταν εξασκούν μια υπερβολική επιλογή πχ ερωτική?
Με έχει κουράσει αυτή η ζωή λένε.... Δεν μπορώ να εμφανισθώ κοινωνικά..κινδυνεύω απο επιπτώσεις στην υγεία.. με έχει κουράσει αυτό το κρυφτό..
Συνήθως ως γνωστόν αλληλουποστηρίζονται και επαγγελματικά αλληλοεκβιάζονται.... .Μια ζωή μέσα στο στρές.
Είναι λίγο δίπλα ο γκρεμός της ψυχής και του πνεύματος.. .Κανονικές επιλογές να κάνουν οι άνθρωποι.. .Εχω εμπειρίες πνευματικές δεν ρισκάρω ούτε 1 τα εκατό να παίξω αλλιώς είμαι γυναίκα θα τιμήσω...την ιδιοτητά μου πως να το πώ... .
Εχω τρομερές πνευματικές εμπειρίες.Και να μην είχα εγώ προσωπικά εμπειρίες θα τηρήσω την ιεραρχία της φύσης την κανονικότητα πως να το πώ.. .
Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο όργανο ηδονής. Δεν χρειάζονται οι ..υπερβολικές επιλογές.Θαλεγα συγκράτηση και διαλογισμό σε ένα τέτοιο άτομο που θέλει να εξευρενήσει (αν μου επιτρέπεται). Με σεβασμό . Γειά σου.
05-01-2012, 20:53 #29
Αα γειά σου τώρα το είδα.... Μμμ Θεοφανία....και εσύ μου έρχεσαι έντονα στις εικόνες μου....Αχ παιδιά θα τρελάθω πουναμουν πιο καλά και τι δεν θα σας έβρισκα...
Λοιπόν..εισπνοή..εκπνοή..έχε ις ή μακριά μαλλιά και φοράς μαύρα ρούχα ή καρέ..λευκή επιδερμίδα..νομίζω γυαλάκια..
Είσαι επιτυχημένη δικηγορίνα σε νομικά μου φέρνει ότι είσαι....ή σε..ψυχολογία..ΟΟυυ ευκατάστατη μου φέρνει βορείων προαστείων γιαυτό το .. elegant στον τρόπο σου..
Αχ δεν ¨βλέπω¨πολύ παρουσία στον χώρο σου..είναι ανακατωμένο συγχυσμένες οι κεραίες μου.. ή έχεις παιδάκια αλλάχρόνο να μπαίνεις ίντερνετ..
ή μια δυνατή σχέση εξαποστάσεως που έχει πέσει η δική του ενεργητικότητα.. Σε απασχολεί ένας καστανός.. Και η μητέρα σου.. .
Και η εποχή..Κάπου νιώθεις δεν αναγνωρίστηκες...είσαι απογοητευμένη.. λυπημένη μου φέρνει..
Φοράς ταγιέρ.. . Η είσαι πιο ρόκ αναγνωρισμένα έξυπνη αλλά κάτι δεν σε ικανοποιεί.. .Ψάχνεις προσωπικές απαντήσεις. Σε τσατίζει και σένα η εξυπνάδα σου.
Εχεις λεπτά χείλη.. . Νομίζω φοράς κοκκάλινα γυαλιά? Χχμμ... Αν έπεσα έξω θα στα βρώ άλλη στιγμή....θα συγκροτηθώ και περδίκι.. .
05-01-2012, 20:57 #30