Results 31 to 45 of 119
Thread: Προβληματισμός τι να κάνω
-
05-01-2012, 21:02 #31
- 05-01-2012, 21:32 #32
05-01-2012, 22:11 #33
Αγαπητή διαχείριση, αν συνεχιστεί το ασύστολο τρόλινγκ δίχως αυστηρότατη γραμμή, η λεγόμενη μηδενική ανοχή, τότε αντί για τα μέλη, θα παραμείνουν τα τρολς να τα λένε μεταξύ τους, και να κάνουν όλες τις άλλες σαχλαμάρες που γουστάρουν δίχως ουσιαστικά το φόρουμ να επιτελεί το σκοπό του πια. Θα ήθελα να δω αν θα υπάρξει αλλαγή προς την κατεύθυνση αυτή. Όταν ένα θέμα μυρίζει από μακριά σε τόσα άτομα, οι μοντς δεν το "μυρίζουν"? Τι οδηγίες έχουν? Άστε τα τρενοτρόλεν να τριγυρνάνε στο φόρουμ σαπίζοντας όλα τα θρεντς στη μαλακία και περιμένετε μέχρι να εκτροχιαστούν από τις γραμμές μονάχα τους? Όταν βαρεθούν/κουραστούν/ξεχαρμανιάσουν?
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-01-2012, 22:13 #34
05-01-2012, 22:14 #35
05-01-2012, 22:21 #36
Αν ήμουν διαχειρίστρια πιθανότατα δεν θα υπήρχαν τα άλλα θέματα για να τα διαβάσω, θα τα έσβηνα με το πού μυριζόμουν το τρολάρισμα, δηλαδή έλεος ρε συ, δε θέλει να είσαι και διάνοια του αντιτρολικού, λίγη θέληση να μην κατέβει η ποιότητα και η στάθμη στο άπειρο μείον. Αδυνατώ να καταλάβω πως θα μπει ένας άνθρωπος που θέλει να γράψει αληθινό θέμα, άσε πια το επείγον ξερωγώ με τέτοιο κλίμα σαβούρας. Υπάρχει λόγος να διατηρούνται τιποτεθέματα στην αιωνιότητα, θα χαθούν από το σύμπαν των χαλιοθεμάτων δηλαδή? Η εσπρέσσο σήμερα πιο σοβαρά θέματα θα είχε.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-01-2012, 22:23 #37
05-01-2012, 22:32 #38
..................
Με έχετε μπερδέψει....όλα τα άκουσα..μαλακομαγνήτης??
Θεοφανία με ξεγέλασες και με αδειάζεις για μόστρα φιγούρας έξυπνης στην πλάτη μου??!!
Εσύ μετά απο 2 μέρες γνωριμίας στραβώνεις ξαφνικά??
Τι απότομοι που είστε δηλαδή σε μια γνωριμία θα έριχνες μια σφαλλιάρα και θα έφευγες??
Οτι όταν ήμουν υπνωτισμένη έγραφα καλύτερα?? Καλά βρε καλή μου ψεύτικα καλή για μία μέρα για να με αδειάσεις ξαφνικά???!!
Chemistry εσύ.... τελίτσες..... τι συμβαίνει εδω πέρα τι.... γίνεται εδώ πετάτε τους ανθρώπους ή τις πεποιθήσεις μέσα σε 2 μέρες??
Απο πίστη και ανοικτό μυαλό πνευματικότητα χάλια ,, και στο άδειασμα πρώτοι κάποιοι..
Ναστε καλά....
Chemistry επιεικώς έφαγα 5 σφοντήλια και ψάχνομαι τώρα.. είστε πολύ αρνητικοί κάποιοι..
Εσύ έγραψες τελίτσες έχεις την ευγένεια να καταλάβω λιγάκι τι στο καλό έγινε? Είμαι πολύ ανατατωμένη τόσο μα τόσο κλειστή οπτική???? Όχι εσύ βλέπω μια επίθεση....
Εδώ η άλλη είδε όνειρο για κεραυνό μια κοπέλα κάπου και όντως κινδύνευσε την άλλη μέρα.... τέτοια απέχθεια για έννοιες ΄διαίσθηση έκτη αίσθηση πνευματικές εμπειρίες???
Ωχ βρε παιδιά ανοίξτε λιγάκι... Εεεμμ τι να πώ είμαι άναυδη Ο Κ .... Ναστε καλά.
05-01-2012, 22:34 #39
Τους γκέυ εννοώ void
Καλά δεν έχετε διάθεση για κουβεντούλα. Οι ικανοί ανοίγουν 4 θέματα μαζί.. Άστο βρήκα τοίχο με πολλούς εδω μέσα έχετε επιθετικότητα....
05-01-2012, 22:39 #40
BOLTSEED
Δεν ειρωνεύτηκα την καριέρα σου την προσπαθειά σου την σοβαροτητά σου...
Αυτήν την εντύπωση δίνεις.. . Να με συγχωρείς αν κάνω λάθος.
Είπα να χαλαρώσω τι τοθέλα μετά απο κάτι που πέρασα , μπήκα για γενικό φιλικό τσάτ να σπάσει ο πάγος , δεν υπάρχει διάθεση?? Ναστε καλά. Σιωπώ σταματήστε.. .Bulling χριστέ μου Γειά σας!!!!
Χάρηκα . Εσείς μάλλον όχι .
05-01-2012, 22:39 #41
μα περιμενεις κατρινα καποιος να σε παρει στα σοβαρα με αυτα που γραφεις?και δεν εννοω το πρωταρχικο ποστ σου αλλα τα υπολοιπα περι διαισθησης και προβλεψης..
βασικα ουτε και εγω καταλαβα τι θες να πεις εχεις λιγο δυσνοητο τροπο γραφης.
05-01-2012, 22:49 #42
Chemistry που ήσουν ο πιο ευγενικός εδώ μέσα....
Συγνώμη τι πάθανε???? Μύγα τσε τσε??
Εσύ τελίτσες..... Είστε τόσο κλειστοί?? Μπορούσατε ευγενικά να πείτε δεν είναι πεποιθησή μου μα έχετε δεί όνειρα ή.... έχετε διαισθήσεις αν δεν υπάρχει διάθεση τι σφαλιαρίζετε όλοι μαζί???
Chemistry πως μπορώ να ζητήσω να αφαιρεθούν τελείως τα μηνυματά μου γιατί μπήκα εδω μέσα με σεβασμό να ανοιχτώ νόμιζα υπάρχει μια ανοιχτή διάθεση στην διαίσθηση σε αυτές τις έννοιες σε συνδυασμό με ψυχολογία ήθελα πραγματικά μια συζήτηση πόσο να αναμιγνύοθμε στην συνειδησή μας το ψυχολογικό ένστικτο βάση εμπειρίας και την διαίσθηση τελικά τι να ακολουθούμε?? Εφαγα σφοντήλια πρίν προλάβω να με εκφράσω .
Chemistry help.. Οκ σόρυ ναστε καλά. Δηλαδή καποιος θα άνοιγε καταλάθος σε έμνα κτίριο μία πόρτα και θα τον λέγατε μαλακομαγνήτη?? Τι να πώ βρε παιδιά..... .
05-01-2012, 22:49 #43
05-01-2012, 22:57 #44
Και όμως τα εννοούσα και μάλιστα κάποια άτομα τα βοήθησα....
Σε υπερευχαριστώ μουχε πεί μια κοπέλα.... με βεβαίωσες ότι είναι στεναχωρημένος και θα πάει καλά.
Μιαάλλη κοπέλα πουναι και στην χριστιανική πίστη καθυσήχασε εμένα κάποτε για κάτι και όντως βγήκε αληθινή..
Μα καλά δεν πιστεύετε στην εσωτερική φωνή διαίσθηση ένστικτο?? Περιχαρακωμένοι ντε και καλά??
Προκατειλλμένοι?
Άπειρα παραδείγματα ιστορίες εκατομμύρια παραδείγματα διαίσθησης μέσα στους αιώνες στον κόσμο....
Και όμως μια κοπέλα με την συμβουλευτική και την στήριξη της Λίτσα πατέρα παράδειγμα με την βοήθεια πίστης της κυρίας πατέρα απέκτησε παιδί μετά απο χρόνια..
Μην δώσεις τα διαμάντια στους κύνας θα σε κατασπαράξουν . Απο την αγία Γραφή αυτό.. Το άλλαξα λίγο γιατί δεν.. θα το θυμάστε παιδιά.
Συγνώμη αν σκανδάλισε η υπερβολική μου έκφανση και όμως είχα εικόνα δεν πειράζει είστε κλεισμένοι στο μυαλό σας κάποιοι δεν μπορώ να επέμβω.. Οκ απλά είμαι αμήχανη.Λάθος πόρτα που λένε σόρυ γειά σας είστε ένας κύκλος ΄πολύ κλειστός.
05-01-2012, 22:59 #45
Α γειά σου.. Μιλάω πάντα σε καλό τόνο..Οταν γράφω για υπερβολική έξω απο τα συνηθη ερωτική επιλογή σαφώς προκύπτει εννοώ τους γκέυ..
Οκ.