Results 76 to 90 of 119
Thread: Προβληματισμός τι να κάνω
-
06-01-2012, 03:47 #76
Λυπάμαι ξανά για την εριστικότητα
Είμαι ευθύς..
- 06-01-2012, 04:24 #77
KALHSPERA ΚΙ Απο δω, κι καλη χρονια ¨)
Αποψη μου για το θεμα σου ειναι να την δεις λιγο πιο "χαλαρα", δεν πρεπει να σε νοιαζει τοσο πολυ η γνωμη των γονιων σας , ποσο μαλον του "ετσι" σου του αγαπητικου σου δλδη. Δεν ειστε μικρα παιδια πλεον για να μετραει τη θα πουν τοσο πολυ ,τωρα απο αυτα που διαβασα -βιαστικα ομως για να ειμαι ειλικρινης δλδη! αρα συγχοραμαι αμα δεν ειναιτοσο ενημερη η γνωμη μου ετσι ΚΑΤΡΙΝΑ? - ΣΥνεχιζοντς λοιπον στην αποψη μου για τον λεγαμενο σου θα ελεγα οτι δεν ειναι και ο καλυτερος ανδρας που παιζει εκει εξου¨) , συγουρα εχεις γνωρισει πολυ πιο ενδιαφρον ανδρες απο αυτονα ε? γτ. λοιπον δεν βρισκεις το θαρρος να τον στειλεις , να τον στειλεις με ευγενικο τροπο βεβαια ετσι? κι μην στεναχοριεσαι αμα μηνεις για καποιο καιρο μονη σου! δεν ειναι το χαος το να εισαι χωρις σχεση για καποιο καιρο, μην σε τρελενει αυτο, μην σε νοιαζει τοσο τη θα πουν οι αλλοι για σενα ! να σε νοιαζει τη λες εσυ για τον εαυτο σου φιλη μου!
Θα μπορουσες μα μου πεις τον περισσοτερο καιρο που εχεις μεινει μονη -χωρις σχεση στην ζωη σου? ως τα 30 αντα σου δλδη , σορυ για την ηλικια , ξερω δεν ειναι κομψο να λες για ηλικιεςσ σε γυναικα , ¨)
Τελως για κανε κανα χαρακτηρισμο κι σε μενα ? γτ. με τους αλλους ειδικια με τις 2 γυναικες , τις μονιμεςσ του φορουμ επεσες μεσα !! , για πεςσ κι για μενα ? ¨¨)
06-01-2012, 04:26 #78
06-01-2012, 04:44 #79
Oso kαιρο ειμουν στο φορουμ δλδη περι τους 5-6 μηνες συνεχομενα(καθε μερα σχεδον δλδη) -για τα δικα μου δεδομενα κι τα φυσιολογικα ετσι? οχι για τα κολημενα δλδη 15 αωρα ¨)- δεν εχω γνωρισει πιο περιεργο κι ταυτοχρονα ενδιαφερον γραφει απο της ΚΑΤΡΙΝΑΣ! ,δεν ειρονευομαι αληθεια λεω!! , η κοπελα παιζει να εχει δυσλεξια , αλλα δεν τρεχει κι εγω εχω λιγακι ομως και ο Αινσταιν ειχε , -εξου και τα πολλα κοινα που εχω με τον συγχωρεμενο ¨)- δεν πρεπει να τους κραζετε συνεχεια οποιους δεν ειναι τελειοι σαν κι εσας Θεοφανια , Ρεμεντυ κι οι λοιπη συμμορια μαλον "κλικα " , βλεπεις Θεοφανια δεν εχουμε βαλει ολοι εδω μεσα το προγραμμα με την αυτοματη ορθογραφια ¨).
Αληθεια , τι κανει η "παρεα" ? εχω καιρο να μπω κι μου λυψε η φτωχοσυνομοσια της, εξετιας σας την εκανα απο το φορουμ ,αλλα τωρα που περασε καιρος καταλαβα οτι τσαμπα νευριαζα , επρεπε να γελαω , αληθεια τι κανετε? μηπως εδιοξε καποια μελοι το φορουμ?
06-01-2012, 04:56 #80
Επειδης το πανω μηνυμα μου ηταν ασχετο με το θεμα της ΚΑΤΡΙΝΑς ,ΖΗΤΩ ΣΥΓνωμη αλλα ταυτοχρονα θα θελα Κατρινα να σου πω να εχεις το νουσου κι το νουνου σου με τα "πιρανχας" του φορουμ ,την κλικα δλδη! θα ερθουν στιγμες οπου συντονισμενα κι με σχεδιο θα φας "πεσιμο" ! παραπανω απο 3-4 ατομα ταυτοχρονα , μην σε παρει απο κατω , μην μασησεις ,μην αφησεις να σε πικρανουν , να κλαψεις ,αυτο θελουν εξαλου . Σκεψου πως ειναι απλα ενα φορουμ οπου μηλας με ξενους ανθωπους , ποσο μαλον αυτο το φορουμ οπου λογο της φυσης του θα εχει και προβληματικους χρηστες ,λογικο δεν ειναι?
Ευτυχως ομως που ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΛΟΙ του φορουμ , απο οτι θυμαμαι εχει αρκετα αξιολογα ατομα που θα κανουν τα παντα να σε βοηθησουν στο προβλημα σου , να σε κανουν να νιωσεις πιο δυνατη ! κι ειναι παραπανω απο αυτα που θελουν το αναποδο -παλυ καλα δλδη-
06-01-2012, 05:40 #81
- Some hours away from totally wreck down everything and everybody
KALHSPERA ΚΙ Απο δω, κι καλη χρονια ¨) :) :) :) ;) ;) ;)
αρχικά καταχωρημένο απο θεοφανία :...επιτέλους!
Κάποιος που μιλάει την ίδια γλώσσα με την Κατρίν...
driver: τι επιτέλους καλέ? ειμαι κι εγώ εδώ που μιλάω την ίδια γλώσσα με τα παιδιά...;)
06-01-2012, 05:42 #82
Καταρχάς δεν είσαι κακιά...
Και κανένας δεν είναι κακός επειδή δεν μπορεί να βγάλει το νόημα,διαμέσου διαφορετικής διατύπωσης...Ετσι οπως αισθάνεσαι τα γράφεις,αυτό γίνεται άλλες φορές αποδεκτό και άλλες φορές μη αποδεκτό...
Εμ εντάξει τι να κάνουμε,σημασία έχει οτι τα λες,έτσι όπως ακριβώς τα αισθάνεσαι και δεν μαγειρεύεις τα λόγια σου...
Καλό αυτό!
"Προσοχή μην ατονείτε στην προσωπική ζωή και παράλληλα πρακτική πείρα με τα πτυχία.." Χμ σωστη!!!Τα πτυχία δεν κάνουν τον δάσκαλο,μπορεί να είναι άριστος και στην πρακτική όταν πάει να διδάξει να κολλάει....Οπότε στο θέμα με τα πτυχία σου,έχω να πώ συνχαρητήρια.Και καταλαβαίνεις οτί δεν σε κρίνω απο τα πτυχία σου...
"Κάποιοι κάποιες να ακούτε τους ανθρώπους.. Εγώ αυτό το ξέρω απο πιο έμπειρο άνθρωπο....
Παράλληλα με συμβούλεψε να έχω πρακτική πείρα.. . " Αλλό είναι να ακούει κάποιος και απλά να συμμετέχει,και άλλο είναι να σε ακούει και να σε αισθάνεται...
"Ναί η αχίλλειος πτέρνα μου ότι προσπαθώ να πώ πολλά μαζί αλλά όχι και ακαταλαβίστικα.. Εε όχι και έτσι." Βλέπω συμπεριλαμβάνεις και μια δόση Ομήρου ιλιάδα,αλλά Κατρίνα ΟΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε ένα δύναμο σημείο,μηδενός εξαιρουμένου.
06-01-2012, 05:53 #83
- Some hours away from totally wreck down everything and everybody
06-01-2012, 06:19 #84
Κατρίνα λες πως δεν έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας...δεκτό....
Λες πως κάποιοι άνθρωποι όταν μας βλέπουν να χαμογελάμε,θέλουν να μας σπάσουν τα μούτρα,δεκτό και αυτό...
Ακουσε και θα καταλάβεις και την άλλη οπτική γωνία,μπορεί ο ειρμός των λέξεων σου να έχει μια διαφορετική μοναδικότητα για το κάθε ένα άνθρωπο.Είτε εδώ μέσα,είτε απ'έξω απο εδώ...
Αλλα δες τώρα την οπτική γωνία,κάποιος που ενδιαφέρεται θα κάτσει να ξανακοιτάξει μια δεύτερη και τρίτη φορα σε αυτά που αναφέρεσαι εδώ μέσα,κάποιος εκεί απ'έξω μπορεί να σου κάνει αρκετές ερωτήσεις με σκοπό να βγάλει ενα πόρισμα,οπότε το δίδαγμα ποιό είναι ? Ατομα τα οποία ενδιαφέρονται να βοηθήσουν θα ξεχωρίσουν...
Δεν το λεω προσωπικά για εμένανε,για εμένανε χαμόγελο είναι να ακούω κάποιον που χρειάζεται μια συμβουλή και αν οι δυνατότητες και οι εμπειρίες μου το επιτρέπουν,να την παρέχω
Κατρίνα υπάρχουν οι προσευχές άρα υπάρχει και η αμαρτία...
Υπαρχουν άνθρωποι και ταυτόχρονα περισσότερα καθίκια...
Οπως προείπες καλύτερα μόνη αλλά είναι πάρα πολυ σκληρό το τίμημα,η μοναξία δεν είναι επιλόγη απ'ότι βλέπω το έχεις ως ασφάλεια.Αυτο όμως δεν είναι καλό και καταλαβαίνεις τι εννοώ...
"Δεν είμαι λοιπόν τόσο αναίσθητη η φιγουρατζού κάπου το πήγαινα ήθελα βοήθεια αλλά είστε το ίδιο πεσμένοι πολλοί απο εσάς .!!!!.ο Chemistry σε καλό επίπεδο πίστης για μένα πολύ επίπεδο γενικά και..ο void απλά λίγο πιο ευγενικά..Οι υπόλοιποι δεν....με κατλάβατε.. Εεε δεν θα παρακαλέσω."
Είσαι ευαίσθητη οχι αναίσθητη
Καλό είναι να έχεις αισθήσεις γιατι " αν δεν " σταματάς να είσαι ζεστός...
Μου θύμισες έναν στοίχο που θα το πω με διαφορετική ερμηνεία
Παρακαλετές γνώμες,ξινές αποφάσεις..
Και μέσα απο όλα αυτά,κοίτα κατρίνα μην χαλιέσαι,ούε να απογοητεύεσαι
Για ότι θέλεις είμαστε εδώ
06-01-2012, 07:31 #85
Κατρίνα διάβασα μόνο το αρχικό σου μήνυμα.
Αν κατάλαβα καλά, έχεις αμφιβολίες για τις προθέσεις του φίλου σου και δεν ξέρεις αν πρέπει να συνεχίσεις την σχέση ή όχι. Αλλά κι αυτός δεν είναι ξεκάθαρος ε? Και το συγγενικό σου ζευγάρι άρχισε να σε κακολογεί? Αν είναι έτσι, γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις μία ειλικρινή συζήτηση με τον φίλο σου γι΄αυτά που σε απασχολούν? Δεν χρειάζεται να βιαστείς για κάτι πιο σοβαρό (για γάμο εννοώ). Ο χρόνος θα δείξει...
06-01-2012, 10:46 #86
"δεν πρεπει να τους κραζετε συνεχεια οποιους δεν ειναι τελειοι σαν κι εσας Θεοφανια , Ρεμεντυ κι οι λοιπη συμμορια μαλον "κλικα "...
Γιώργο Πάνου καλημέρα σου και να έχεις καλή χρονιά... με συγχωρείς που χαμογελάω με αυτό που έγραψες παραπάνω, αλλά... το πρόβλημα δεν είναι το ότι εσύ π.χ. μπορεί να είσαι "κακός" στη σύνταξη και στην ορθογραφία ή η Κατρίν στην "περίεργη" εκφορά του γραπτού της λόγου, γιατί πέφτεις στο τρυπάκι να πιστέψεις πως όλοι όσοι μπαίνουν εδώ για να ζητήσουν μια βοήθεια ή απλά για να ανταλλάξουν απόψεις και να επικοινωνήσουν... κλαίνε τα βράδυα και χτυπιούνται κάτω στα πατώματα επειδή τους... δημιουργείτε επιπλέον προβλήματα με την "κάκιστη" διατύπωσή σας, λολ!... στο Θεό σου ρε φίλε, έφτασες στο σημείο να πιστεύεις πως άνθρωποι που σέβονται έστω και στο ελάχιστο τον εαυτό τους και μπαίνουν εδώ για λίγη ανακούφιση - λίγη, όχι 24ωρη - κάθονται και ασχολούνται με τη δική σου την ορθογραφία, με το ποιός είναι "τρολ" και ποιός ξύνει τα κακαλάκια του ολημερίς και οληνυχτίς, τη μέρα το εχτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν;...:)...
Έλα και είσαι και από εξαρτήσεις, λίγη νηφαλιότητα παραπάνω σου αξίζει βρε! Τέτοιου τύπου άνθρωποι σε έχουν πείσει πως είναι... χμμ... πώς τό 'πες;... "τέλειοι";... λολ ρε Πάνου, ξεκόλλα...:)... τέλειοι όσοι προσπαθούν να κρύψουν επιμελώς τα δικά τους και ασχολούνται με τους άλλους συνέχεια για να μη νιώθουν άδειοι;...
Πάρτο αλλιώς, γιατί κάποια στιγμή αυτό που επίσης επιμελώς κρύβεται από κάτω, αρχίζει και κάνει "μπαμ" σα το Βεζούβιο ένα πράμα... στην αρχή γίνεται σιγά - σιγά, αλλά μετά χάνεται ο έλεγχος και αρχίζουν οι εκρήξεις...:)...
Θα έλεγα πως μοιάζουν περισσότερο με αυτούς που περιγράφει η Κατρίν... με αυτούς δλδ που όταν βλέπουν ανθρώπους έστω και να χαμογελάνε - και χαμογελάνε αληθινά κυρίως αυτοί που έχουν περάσει πολλά και ξέρουν πως θα περάσουν κι άλλα - είναι έτοιμοι μέχρι και τα μούτρα να τους σπάσουν μπας και νιώσουν λιγουλάκι καλύτερα...
Φρόντισε λοιπόν να τη δεις αλλιώς τη δουλειά και να πάψεις να ανήκεις στους ανθρώπους που δίνουν τέτοιες... χαρές στους... τέλειους, λολ και ματαλόλ!...
06-01-2012, 13:51 #87
Chemistry γειά σου..
Νιώθω λαμβάνω ένα μούδιασμα....τι έχεις? Θαθελες να μου πείς?Πολύ στεναχωρημένο σε νιώθω? Τ βρήκα?Χαριτολογώ.. .
Giorgo panou Roch el Casbah γειά σας και ευχαριστώ . Θα επιμείνω, ξανά, ευγενικά, δεν έχω ελάχιστη δυσλεξία,
απλά απο πριν χρόνια μου είχανε πεί να μην μιλάω και γράφω σε άλλο πρόσωπο Μουπε τουπα σουπε μα μου σου του κλπ
κουράζεται ο ακροατής και ο αναγνωστής, μου είχανε πεί.
Εεεε όχι και κάκιστη λοιπόν (πάλι πληγώθηκα).... .
Giorgo panou το εννοείς? μου ζητάς διαίσθηση ή θα με κράζουν? Λίγα άντε για το καλό μελαχροινός είσαι νομίζω με μπουκλάκια
ναί πρίν το διαβάσω το μηνυμά σου μου φέρνει ότι βγαίνεις απο μια περιπέτεια είσαι αποδυναμωμένος και η ενεργητικότητα χαμηλά,ήθελες ναχεις τελειώσει ΑΕΙ η ΤΕΙ
ή έχει μείνει στην μέση? Θα αναλάβεις τώρα αυτόν που παρακολουθεί όλα τα μηνύματα που μπορεί να μου γίνει παρατήρηση?Χαριτολογώ.. .
Iberis ήδη δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση δεν ήταν η μοίρα μου απότι φαίνεται.Καλό 2012 , τα λέμε.
Ξωτικό.. καλό 2012 ευχαριστώ.. . Τα συμφέροντα της ψυχής ημών απο την Αγία Γραφή? άαχου.... με γλύκανες.. .
Driver απλά γειά σου.Επίσης καλό 2012.
Αχ ξέχασα κανέναν συγνώμη.. Λοιπόν έσχατοι οι καιροί....και κοιτάμε πολύ στην Γή.... . Φιλάκια.
06-01-2012, 14:01 #88
Για κάποιους που λαμβάνουν φαρμακολογία....
Να ξέρετε επακριβώς τον μηχανισμό του τι περνάτε και τι σας συνταγογραφούν .Ακριβώς τον μηχανισμό και το αποτέλεσμα αυτού που κάνετε στον οργανισμό σας..Να προσπαθείτε να το καταλάβετε όχι ιατρικά έστω απλά.
Εχω περάσει απο φαρμακεία έχω αρκετές ιατρικές γνώσεις σκαμπάζω.... .Πάρα πολύ προσοχή δεν αμφισβητώ ανθρώπους που σπουδάσανε χρόνια και αναλαμβάνουν ανθρώπους.
Απλά προσεκτική λήψη ιστορικού κλπ.. .
Ακριβώς !!τι σας δίνουν και μηχανισμός αποτελέσματος αυτού. Το γράφω αρκετά ανεπίσημα.. .Αλλά είμαι ευθύς. Γειά. Και άθληση άθληση ξελαμπικάρει το σώμα το μυαλό εκκρίνονται ενδορφίνες πραγματικά είναι υπέροχη η άθληση. Δεν φτάνει η γυμναστική που γίνεται σε κάποιους μύς μας η ίδια κινησιολογία.... . Πρέπει να ενεργοποιείται όλος ο οργανοσμός.. .
Οι κοπέλες προσοχή με τα βάρη διότι αντανακλούν ισχίο γόνατα.. .
Οχι υπερβολική γυμναστική....Μελέτες λένε μπορεί να φέρει χειρότερη κατάθλιψη.
Αααα μετά την γυμναστική....νομίζω όχι υδατάνθρακες... . Πρωτείνη γαλακτοκομικό ναί. Αυτά εν τάχει .Γειά γειά.
06-01-2012, 14:35 #89
Administrator
Γειά σας θα περιμένατε αυτήν την αντιδρασή μου τώρα την ανυσηχία..
Μετανιώνω αρκετά έγραψα πολλά εν βρασμώ ψυχής.. Ανυσηχία 1 τα εκατό ότι είναι γκέυ, χρωστούμενα, ρουφιάνεψε.. δεν μου αρμόζανε να τα γράψω αυτά.
Ξέρετε τι φοβάμαι? Αν καταλάβει κάποιος ποια είμαι γίνει βεντέτα.. και γίνει το αντίστροφο με μήνυση στα χέρια άρση απορρήτου ζητήσει
κινδυνεύω Administrator??
Παρακαλώ θερμά τα επίμαχα σημεί να σβηστούν.... Ναί θαναι κόπος για εσάς είναι 5 - 6 σελίδες.. .Να ανυσηχώ 1 τα εκατό να.... επιμείνω τώρα σε αυτήν την επιθυμία κύριε??
Παρακάλώ καθοδηγήστε με.... Απλά μετανιώνω κάπως.. .
06-01-2012, 14:41 #90
ADMINISTRATOR
Εν τάχει....ΤΟ 12 της 1ης σελίδας είμαι αρκετά λεπτομερειακή εν βρασμώ ψυχής.. .
Γίνεται το αντίστροφο κάποιος μία στις 100 χιλιάδες με μήνυση στα χέρια να ζητήσει άρση απορρήτου ή το έκανα james bond υπερβάλλω??
Όπου βλέπετε φράση του τι μυρίστηα κάποια λεπτομερειακή ανάλυση γεγονότων οι φράσεις με τα χρωστούμενα ότι με κακολογήσανε παρακαλώ γίνεται να σβηστούν?
Καθοδηγήστε με. Θα έχει συμβεί και σε άλλα άτομα που γράψανε εν τάχει και μετανιώνουν αρκετά.