κοινωνικες ικανοτητες και γυναικειο φυλο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

κοινωνικες ικανοτητες και γυναικειο φυλο

καλημερα, με λενε Α ειμαι 19 χρονων και σπουδαζω στην Αθηνα. Το προβλημα μου.. οι κοινωνικες μου ικανοτητες απεναντι στις κοπελες! τι εννοω..

Απο μια ηλικια γυρω στα 16 και μετα οι σχεσεις μου με το αντιθετο φυλο ηταν μια χαρα φυσιολογικες, δηλαδη ειχα κοπελες, ειχα σεξουαλικες σχεσεις (αν και μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου οι κοπελες που ειχα τετοιες σχεσεις ωστόσο δεν το θεωρω αφυσικο) και γενικα ημουν ακομπλεξαριστος απεναντι σε οποιοδηποτε κοριτσι ειτε ηταν φιλη ειτε αγνωστη ειτε οτιδηποτε. Πιστευω οτι αυτη η ανεση μου εδινε και μια επιπλεον γοητεια (μπορει να ειναι και στο μυαλο μου βεβαια). Τελοσπαντων στο κυριως θεμα.

Τον τελευταιο καιρο αυτο που αισθανομαι ειναι οτι εχω χασει τα κοινωνικα μου skills απεναντι στις κοπελες. Περα του οτι δισταζω να πλησιασω μια κοπελα για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ασημαντα πραγματα τυπου τι ωρα ειναι η εχεις ενα στυλο η που βρισκεται η οδος ταδε, δεν μπορω να ανταποκριθω ακομα και οταν με πλησιαζουν αλλες κοπελες, που δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε στο παρελθον! Αποτελεσμα αυτη την στιγμη αφου εχω αποκοπει απο λυκιακες παρεες (ειμαι στο πανεπιστημιο 1ο εξαμηνο) να μην εχω ουτε κοπελα, ουτε καποια φιλη ουτε τιποτα.. Οι κοπελες με τις οποιες μιλαω σε εβδομαδιαια βαση ειναι 1-2 κοπελες που ανταλλασουμε σημειωσεις (και μου ειναι τελειως αδιαφορες ακομα και σε φιλικο επιπεδο). Φτανω στο σημειο ακομα και κοπελες που με πλησιαζουν και ειναι προφανες οτι τους αρεσω να τις ''αποθω'' κατα καποιο τροπο με την συμπεριφορα που την αντιλαμβανομαι καπως σαν αδιαφορια/αμηχανια. Ειμαι σε σημειο δημοτικου δηλαδη που ντρεπομαι να μιλησω σε κοπελα!!

Ενα υποβαθρο της ζωης μου που μπορει να σχετιζεται με τα παραπανω για οποιον ενδιαφερεται να με βοηθησει..
    Εδω και καιρο εχουν αρχισει να αραιωνουν τα μαλλια μου, ειναι σε μικρο βαθμο ακομα οποτε το καλυπτω και γενικα δεν εχει γινει αντιλληπτο απο κανεναν, αλλα πολλες φορες οταν δεν εχω κατι θετικο να ασχολιθω η σκεψη αυτου του προβληματος με ριχνει.
    Εχω καποια παραπανω κιλα (απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου τα εχω) που δεν επιρρεαζουν γενικα την εμφανιση μου αλλα πολλες φορες παιζει στο μυαλο μου η σκεψη οτι αν με εβλεπε μια κοπελα γυμνο θα αηδιαζε!
    Αρχες οκτωβρη χωρισα απο πολυ ομορφη σχεση ενος χρονου υπο πολυ καλες συνθηκες χωρις δραματα κλπ.
    Γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με τις σχεσεις μου με τους ανθρωπους, ημουν λιγο εσωστρεφης αλλα τιποτα παραλογο, ανεκαθεν ειχα και εχω φιλους, δεν νιωθω καμια αμηχανια στο να γνωριζω νεες παρεες και ειδικα τα τελευταια χρονια εχω και ενα dominance μεσα στις παρεες μου.

Αυτα, περιμενω απαντησεις σχετικα με αυτo που με προβληματιζει σε φιλικο τονο παντα και οποιαδηποτε κριτικη ευπροσδεκτη!

Banned
    μην ανησυχεις, με την αγαμια που μας δερνει σε τουτη τη χωρα, στο τελος θα καταληξουμε ολοι να εχουμε ξεχασει κι αυτα που ξεραμε! εγω εχω πανω απο ενα χρονο να κανω σχεση και μαλλον δε θα ξανακανω ποτε! πλεον δηλωνω ασεξουαλ, ασε που παιζει στο τελος να επαναπροσδιορισω τη σεξουαλικοτητα μου και να μη πηγαινω καν με γυναικες αλλα με τρανσεξουαλ.

οσον αφορα την εμφανιση τωρα, αφου αραιωνουν τα μαλλια θα προτεινα παρε μηχανη και ξυριστα. τα ξυριζω κι εγω παρολο που δε μου πεφτουν, απλα επειδη ετσι τα γουσταρω καλυτερα. το θεμα των κιλων παλι ειναι λεπτομερια, αν δε περιμενεις κι εσυ καμια κοκαλιαρα. βεβαια με τις απαιτησεις που εχουν σημερα οι γυναικες, ακομα και οι χοντρες γουσταρουν ο αντρας τους να ειναι γυμνασμενος.

κανε απλα οτι σε ευχαριστει να εισαι εσυ καλα, και μη το προσπαθεις επιτηδες για να αρεσεις, γιατι στο τελος καταληγεις να μην εισαι ο εαυτος σου, κι αυτο σου κανει μεγαλυτερη ζημια. ειναι προτιμοτερο να εχεις αυτοπεποιθηση και να εισαι ανετος οπως κι αν γουσταρεις εσυ τον εαυτο σου, παρα να μην εχεις και να νιωθεις καραγκιοζακι οτι θελουν οι γυναικες.

Senior Member
    τρανσεξουαλ pre-op ή post-op? τρανσέξουαλ άνδρες ή γυναίκες;

Banned
    τα παντα ολα ειμαι ανωμαλος! pre-op με τσουτσουνακι μονο αμα ειναι θυληπρεπες και εχει και στηθος. αλλιως μιλαμε για απλα crossdressers και δεν ενθουσιαζομαι. εχεις να μου γνωρισεις καμια ?

Senior Member
    ...παρακάμτω τα περί "ανωμαλίας" και προχωρώ:

Αν ήταν
    τα παντα ολα
    θα σου αρέσουν και οι transmen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Trans_man
    http://qpdx.com/wp-content/uploads/2...-Orenstein.jpg

εχεις να μου γνωρισεις καμια ?
    όχι, "ότι έχω" είναι σε queer trans feminists, αυστηρά όμο και με αντιπάθεια στους trans fetishists
    επίσης, απ' όσο έχω επίγνωση, δεν είμαι το χρυσό κουφέτο.

Senior Member
    WitnessingTheFall, ο τίτλος του νήματος είναι σα να υποδεικνύει και τη λύση αυτού που σε προβληματίζει. Γράφεις για κοινωνικές δεξιότητες. Και ότι νομίζεις πως τις είχες κάποτε, ενώ τώρα τις έχεις χάσει. Μπορείς πάντα να τις ανακτήσεις, έτσι δεν είναι? Η κοινωνικοποίησή μας η αρχική, γίνεται στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, ωστόσο εφόσον ζούμε σε κοινωνία, δηλαδή ένα σύνολο ανθρώπων με διάφορα πλέγματα συναναστροφών, δίκτυα επαφών που ποικίλλουν στη μορφή τους και την έκφραση της κάθε επαφής, έχεις την ευκαιρία πάντα ό,τι έχασες να το ξαναβρείς και να μπορέσεις επιπλέον να το θρέψεις, να το μεγαλώσεις, διαφοροποιήσεις ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σου. Οι ανάγκες σου δεν είναι πάντα ίδιες. έτσι δεν είναι? Δε χρειαζόμαστε τα ίδια πράγματα σε κάθε φάση της ζωής μας. Μπορεί να πέρασες μία φάση μη-κοινωνικότητας και τώρα να ανακάμπτεις σε φάση που έχεις ανάγκη μεγαλύτερης διαδραστικότητας και αλληλεπίδρασης με την κοινωνία στην οποία ανήκεις και συγκεκριμένα με άτομα του φύλου που σε ενδιαφέρει να κάνεις σχέση.

Ερώτηση: πώς είναι "προφανές" ότι τις απωθείς?

@Body-rocker. Διαβάζω όσα γράφεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτοπροσδιορίζομαι ως bigender άτομο, με την έννοια πως μπορώ να μετακινούμαι από τη μία έμφυλη πραγματικότητα του ενός στην άλλη του κοινωνικού φύλου (ανδρικό-γυναικείο). Προσπαθώ να μαθαίνω πράγματα για τα φύλα, την έμφυλη έκφραση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τα δικαιώματα, να διαβάζω, να ενημερώνομαι. Έχω φυσικά αρκετές ελλείψεις. Θα ήθελες να ανοίξεις ένα θέμα της επιλογής σου ώστε να μπορέσουν τα μέλη του φόρουμ να μάθουν περισσότερα για όσα εσύ γνωρίζεις? Θα το ήθελα πολύ, θα ήθελα να μάθω περισσότερα, ίσως και αρκετά άλλα μέλη.:)
    Πχ δηλώνω άγνοια για τον όρο trans fetishist, τι σημαίνει, ποιες οι εκφάνσεις του κτλ

σημ.και φυσικά αν έχεις τη διάθεση, το χρόνο, το κέφι να το κάνεις, δε σε θεωρώ καθόλου υποχρεωμένη αν οτιδήποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει. Φιλικά.:)
    Last edited by RainAndWind; 20-01-2012 at 11:20.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    Αν ήταν θα σου αρέσουν και οι transmen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Trans_man
    http://qpdx.com/wp-content/uploads/2...-Orenstein.jpg
    τα παντα ολα που μοιαζουν με γυναικα εννοειται. αν γουσταρα κατι που μοιαζει με αντρα θα πηγαινα με αντρες. λογικο δεν ειναι ?

Senior Member
    Εδώ κολλάει το "συναισθηματική εμβέλεια που χωράει σε ένα κουτάλιον τέιου"
    Κενό για σένα το λέω και μη μου αρχίσεις τις μαλακίες για χούντες και δικτατορίες λόγου. Όχι, όταν ο λόγος σου περιλαμβάνει χαρακτηρισμούς ομάδων με υποτιμητικούς όρους όπως "τα τραβελάκια" τότε δε σου δίνω την ελευθερία ρε! Δε σου τη δίνω! Κυρία διαχείριση, αφήνετε σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης να γράφονται διαρκώς αίσχη και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί προς κοινωνικές ομάδες που ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣ ΡΕ!
    Πότε θα διαβάσω επιτέλους ένα "σβήστηκε γιατί αποτελούσε ρατσιστικό χαρακτηρισμό προς άτομο/α σύμφωνα με την ταυτότητα φύλου του ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό"
    Πότε κυρία διαχείριση θα προστατέψεις τα μέλη ευαίσθητων ομάδων, με την έννοια της διαφορετικότητας, γιατί δεν είναι ούτε ευαίσθητες με την έννοια του μη-μου-άπτου, αλλά έχουν αποδείξει πως σε κοινωνίες απύθμενα ρατσιστικές σαν την ελληνική παλεύουν με τσαμπουκά και αξιοπρέπεια για τα δικαιώματά τους.

Είναι αυτονόητος ο ετεροσεξισμός σε αυτό το φόρουμ? Η μία και μόνη ταυτότητα φύλου? Οι κυρίαρχες ηγεμονικές ιδεολογίες και εικονοπλασίες? Όχι? Αν όχι αποδείχτε το στην πράξη, κάντε πράξη τον όρο Β2 αυτού του περιβόητου Β' σας!
    Αλλιώς κάντε μας τη χάρη να διαβάσετε και σεις τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σε προλαβα χτες στο αλλο θεμα, που εξηγησα οτι δεν θελω να προσβαλλω απολυτως κανεναν, απλα μου αρεσουν οι κακες λεξουλες γιατι ειναι πιο βρωμικες. τα μελη ομως αυτα δεν δειχνουν να προσβαλλονται τοσο, περισσοτερο εσυ προβληματιζεσαι κι αναρωτιεμαι γιατι ? μπας και ψαχνεις αφορμη για τσακωμο ? δεν εχω ορεξη αν ειναι αυτο, πλζ βρες κατι αλλο να κανεις πιο δημιουργικο.

Senior Member
    και πάλι δε σε διαβάζω και όσο γράφεις τις μάτσο μαλακίες σου δε θα σε διαβάζω Κενό. Δε φτάνει να λες ότι είσαι ανώμαλος για να αποδεικνύεις τη σύμπραξή σου με ομάδες που καταπιέζονται στην κοινωνία μας. Σκατά είσαι. Για να αποδείξεις χρειάζεται να αποβάλλεις προνόμια, να τα φτύνεις, δεν το κάνεις, δεν είσαι σύμμαχος. Μακάρι να μπορώ να το κάνω και γω, ντρέπομαι για τα προνόμιά μου τα σκατοπρονόμιά μου όταν ζω σε χώρα που ακόμη αφήνεται η βία δίχως προστασία!
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    συμμαχος ποιανου καλη μου ? μου προσφερεις κατι εσυ ? μου προσφερει κατι ο αλλος ? μου προσφερει κατι η κοινωνια ? ολοι μοναδες ειμαστε. και σαν μοναδα κι εγω γραφω απλα τις αποψεις μου. τι παραπανω θελεις απο μενα, να μη γραφω τη λεξη τραβελλακια ? σε πειραξε τοσο πολυ ? ενω δε πειραξε τους ιδιους ? οκ δε θα το ξανακανω αφου χαλιεσαι τοσο και νομιζεις το γραφω να προσβαλλω. ντε και καλα εδω μεσα να βγουμε οι μαλακες οι κακοι με το ζορι.

Senior Member
    @ κενό
    Κοίτα, θα μπορούσαμε να ξοδέψουμε ατέλειωτες ώρες για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα...όμως η πραγματικότητα είναι πως πιθανότατα ομιλούμε διαφορετική -αν όχι γλώσσα-διάλεκτο. Πολύ διαφορετικές προσλαμβάνουσες.
    Το μόνο που μπορεί να γίνει στην περίπτωση που 2 οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν "άλλη διάλεκτο", κατά την ταπεινή αποψή μου, είναι να έχουν μία στοιχειώδη καλή προαίρεση, αν όχι δεκτικότητα, και όχι έτοιμη την άρνηση...δλδ να μην ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις τι λέω, αλλά να μου την πεις.

Έχω παρατηρήσει, από τον λίγο χρόνο που είμαι εδω, πως εκφράζεις απόψεις για αυτούς τους χώρους-ομάδες-συμπεριφορές. Απ' την απ'έξω, όμως, και με μία συντήρηση επέτρεψέ μου πολύ "κανονιστική". Δικαίωμα σου, αναφαίρετο, να έχεις ότι απόψεις θέλεις. Χάριν (n)etiquette, όμως, θα έπρεπε να αποφεύγονται οι προσβλητικές εκφράσεις. Δεν είσαι σε θέση πραγματικά να γνωρίζεις ποια/ος προσβάλλεται και επίσης αναπαράγεις στερεότυπα+στερεοτυπικές εκφράσεις δίνοντας έτσι πιθανότα και σε άλλους το βήμα να εκφραστούν με αυτόν το τρόπο.

όσο για τα "δικά μας" και επειδή δεν έχω πολύ χρόνο:
    τα παντα ολα που μοιαζουν με γυναικα εννοειται. αν γουσταρα κατι που μοιαζει με αντρα θα πηγαινα με αντρες. λογικο δεν ειναι ?
    α. Γιατί να εννοείται; Εγώ, επίτηδες και ελαφρώς προβοκάροντας στο είπα αλλά ή αλήθεια είναι πως υπάρχουν trans άνδρες και γυναίκες και είπες "τα πάντα όλα". Μήπως πρέπει να επανεξετάσεις αυτό σου το moto, για να είσαι και λίγο πιο ακριβής;
    β. Όχι δεν είναι (απαραίτητα) λογικό, μη συμμερίζεσαι αυτές τις "λογικές" γιατί σύμφωνα με αυτές τα ... τσουτσουνάκια που ανέφερες πριν, δεν έχουν καμία απολύτως θέση
    Όσο για τις "κάτι (λες και είναι πράγμα ή alien) που μοιάζει με άντρα/γυναίκα" εκφράσεις καλό θα ήταν να τις αναμένουμε μόνο από 80χρονους -δεν έχω-βγει-έξω-απ'το-χωριό-μου-φάση- και pardon για την έκφραση, αλλά ναι, δεν είναι ευγενικό και το κυριότερο οι τρανς άντρες και γυναίκες δεν επιθυμούν να προσδιορίζονται ως πράγματα... ή alien.

@ Rain and Wind, thanks comrade
    ελλείψει χρόνου θα επανέλθω (:cool:ψυχραιμία:cool: στο μεσοδιάστημα).

Banned
    δεν εχω σκοπο να τη πω σε κανεναν! γιατι δεν εχω με κανεναν προβλημα! απλα εδω μεσα ειμαστε ολοι διαφορετικοι, κι απ'αυτο παρουσιαζεται η οποια παρεξηγηση. για παραδειγμα, η RainAndWind ειναι μεγαλυτερη και μιλαει εκ του ασφαλους, εχωντας η ιδια δημιουργησει ηδη την οικογενεια της. εχει τον συντροφο της να τη στηριζει, εχει τα παιδακια της, το σπιτι της να κανει οτι θελει, τη δουλεια της κλπ. περιμενει ομως κι απο μενα που οσο να'ναι δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, κι εχω μεγαλωσει/μαθει/και ζω ακομα μεστα σκατα, να μιλησω οπως αυτη και να δειξω την ιδια κατανοηση, γι'αυτο με αποκαλει συμμαχο. συμμαχος εγω οταν δεν ανηκω ΠΟΥΘΕΝΑ και δε νιωθω να μου προσφερει κανεις, αλλα αντιθετως παραμενω μονος, ανεργος, χωρις στηρηξη μα και χωρις μελλον, δε νομιζω πως μπορω να γινω σε οποιοδηποτε θεμα. θα ασχολιομουν και με τη πολιτικη αν ηταν κι ενδιαφερομουν να ανηκω καπου. ειναι και η διαφορα φυλου που εχει να κανει, αυτη σαν γυναικα ειναι σαφως πιο ευαισθητη. ειναι και καρκινος μαλλον στο ζωδιο οποτε καταλαβαινεις. μα και τα θελω ολων μας ΔΕΝ ειναι τα ιδια για να ενδιαφερθουμε ολοι για ολους το ιδιο. επετρεψε λοιπον να υπαρχει διαφορετικοτητα. αν τωρα σε ενοχλησαν οι δυο λεξεις που χρησιμοποιησα, γιατι ειμαι του δρομου ενας αλητης κι εχω μαθει να εκφραζομαι ωμα, απολογουμαι και δε προκειται να ξανασυμβει. για την ακριβεια δε προκειται να ξαναποσταρω καν σε τετοια ευαισθητα θεματα (κακως που ειπα οτι γουσταρω και τρανσεξουαλζ) γιατι προκαλω αντιπαθεια στην RainAndWind και γενικα παρεξηγουμαι. αυτα, τα λεγαμε.

οσο για το τελευταιο ερωτημα, κανε ενα search τη λεξη τρανσεξουαλ στο google να δεις τι θα σου βγαλει. σιγουρα οχι τον Buck Angel.

Senior Member
    ΟΚ κενό καταλαβαίνω τι λες, αλλά το γυρίζεις πολύ στο προσωπικό.

Αν έλεγα ότι "δεν έχω κανένα πρόβλημα!" με τους ανθρώπους που έχουν αναπηρία και που βρίσκονται σε καροτσάκι ...αλλά ότι υπάρχουν αρκετοί απ' αυτούς/ες που "προκαλούν" παραπάνω, γιατί βγαίνουν στο δρόμο αντί να κάθονται στο σπίτι τους, οπότε τους βλέπω και χαλιέμαι αισθητικώς ή οτιδήποτε άλλο ... θα με παίρνατε με τα κουνουπίδια και τα λάχανα και θα είχατε 100% δίκιο.

Συμφωνώ πως είναι δύσκολο όταν είσαι "μέσα στα σκατά", όπως λες τουλάχιστον, να επιδεικνύεις ...μεγαλοθυμία, ανοχή και κατανόηση, άσε που μπορεί να ισχύσει το "δίνω ότι παίρνω". Όμως μην νομίζεις ότι όλες και όλοι που το κάνουν αυτό, τα έχουν/είχαν όλα λυμένα ή δρόμους σπαρμένους με ροδοπέταλα και λοιπά μπανάλ. Άλλωστε, νομίζω δλδ, ότι δεν έχει νόημα να λέω εγώ μια μαλακία και να ενοχλώ κάποιους μετά αυτοί/ες με τη συσσωρρευμένη μαλακία που έχουν ακούσει, να τους βγαίνει μαλακία σε τρίτους και ούτω καθεξής. Όσο για το moto "ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι για κανέναν", άσε με να έχω τις πολύ έντονες επιφυλάξεις μου για την αποτελεσματικότητα αυτού του πράγματος.

ειναι και καρκινος μαλλον στο ζωδιο οποτε καταλαβαινεις.
    δεν έχω ιδέα φίλε, είστε αναίσθητοι και καλα;
    οσο για το τελευταιο ερωτημα, κανε ενα search τη λεξη τρανσεξουαλ στο google να δεις τι θα σου βγαλει. σιγουρα οχι τον Buck Angel.
    ...so what?
    και στο prog. rock μπορεί βγάζει πάμπολλα illustrations του roger dean, δεν πάει να πει ότι υπάρχουν μόνο οι YES. lol

λοιπόν αυτά, δεν θα ήθελα να καταχραστώ άλλο το χώρο αυτού του post.

Banned
    αν ειναι μεστη μεση του δρομου, και παρεμποδιζει τα αυτοκινητα να περασουν, ναι προκαλει. ιδιαιτερα αν προσπαθει επιτηδευμενα να ξεχωρισει και να τραβηξει τη προσοχη, απλα επειδη διαφερει (ή ετσι πιστευει τουλαχιστον, ή ετσι του φερονται). εγω στο αλλο θεμα εγραψα πως δε βρισκω διαφορες και κανενα ενδιαφερον, ειτε μου πει κανεις οτι ειναι gay, bi ειτε straight. δλδ οκ το λες, δηλωνει μια προτιμηση σου, παραπανω ? γιατι χρειαζεται και η παρελαση, το'να τ'αλλο να φανει καπως αξιοπεριεργο το πραμα, λες και πρεπει να το θαυμασουμε ? αφου ειναι κατι φυσιολογικο, ετσι θα επρεπε κι ολας να αντιμετωπιζεται. αλλα δεν, οποτε κατανταμε να φερομαστε υπερπροστατευτικα, και να κανουμε οτι μας προσβαλλουν οι λεξεις, οπως η RainAndWind πανω. λεξεις που λενε και οι ιδιοι συχνα πυκνα αφου εχουν αισθηση της πραγματικοτητας (τους και μας). και φυσικα λεξεις που μπορει να ακουστουν στο κρεβατι κατα τη διαρκεια της ερωτικης πραξης. οι χαρακτηρισμοι και οι ταμπελες ομως ειναι αναποφευκτοι, κι εμενα μου κολλανε συνεχως, κι εδω μεσα, παντου. το κανουν γιατι εχουν αναγκη να μας ενταξουν καπου, να ανηκουμε με το ζορι εκει που θελουν. εμενα παντως δε θα με χαλαγε να γαμιουνται και τριο ακομα σε κανα παρκακι, ας εκφραστουμε ελευθερα ολοι, γιατι απ'τη πολλη καταπιεση κατανταμε προβληματικοι!

δεν έχω ιδέα φίλε, είστε αναίσθητοι και καλα;
    το αντιθετο, συχνα επηρεαζεται χωρις λογο.

...so what?
    και στο prog. rock μπορεί βγάζει πάμπολλα illustrations του roger dean, δεν πάει να πει ότι υπάρχουν μόνο οι YES. lol
    εν συντομια, οταν καποιος θελησει να πει "παω με τρανσεξουαλζ" δεν νομιζω να εννοει και τα FTM, γιατι δεν υπαρχουν τοσα, και δεν ειναι ευρεως διαδεδομενη η χρηση της λεξης και γι'αυτη τη κατηγορια. τα απο FTM νομιζω ειναι πιο σπανιες περιπτωσεις. μπορει να κανω και λαθος βεβαια, σε πορνοsites παντως οταν κανεις κλικ κατηγοριες transexual/shemales δε σου βγαζει FTM.

Page 1 of 2 12 LastLast