κομπλεξ με το facebook
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Unhappy κομπλεξ με το facebook

λοιπον εχω ενα κομπλεξ σχετικα με το facebook ....να πω πως οταν ειχα γιορτη κανεις απο τους φιλους μου στο facebook δεν μου ειπε χρονια πολλα:(οταν ανεβασω καινουργια φωτο δεν κανει κανεις like μιας και οπως εχω πει δεν ειμαι και πολυ κοινωνικος ,μονο στη μια εχω παρει μερικα like....επισης δεν ανεβαζω τραγουδια καθολου στον τοιχο μου, πολλες φορες στελνω αιτηματα φιλιας αλλα δεν με κανουν καν accept απο ατομα που με γνωριζαν στο σχολειο εστω φατσικα και ενω εχουν πολλους φιλους....καθε φορα που εχω γενεθλια το κλεινω γιατι ντρεπομαι πως δεν θα γραψουν αρκετοι χρονια πολλα:(:( οπως γραφουν στους αλλους....και βλεπω μερικα ατομα που ειναι πολυ δραστηρια περνουν 50 like και ενω δεν ειναι ωραιοι και μου φαινεται παραξενο ανεβαζουν τραγουδια φωτο και περνουν σχολια ενω εγω τιποτα! στο σχολειο ημουν λιγο μ@λακας δεν μιλαγα πολυ με ατομα και το επαιζα μαγκας λετε να φταιει αυτο που πολλες φορες δεν με κανουν ουτε φιλο?και να τους την σπαω?ναι ειχα ακουσει πολλα αρνητικα σχολια οταν ημουν στο σχολειο:(αλλα τοτε ειχα πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτο ηταν ενας τροπος αμυνας (να το παιζω μαγκας)....εχω κανει λικε σε μερικα ατομα και ουτε καν ανταποδιδουν νιωθω πολυ ασχημα καθε φορα που μπαινω fcb νιωθω πως δεν ανηκω εκει...τι να κανω ρε παιδια? νιωθω χαλια οταν βλεπω πως δεν εχω ουτε ενα καινουργιο αιτημα φιλιας ειναι πολυ χαλια...ζηλευω μερικα ατομα τα οποια δεν προλαβαινουν καν να απαντησουν στα σχολια γνωστων φιλων κτλ
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    Με την -παράλογη- λογική του "ο ανθρωπος δεν αλλάζει" έχουν για σένα σήμερα την ίδια εικόνα που είχαν όταν σε είχαν ξαναδεί live για τελευταία φορά.

Άμα όπως λες το έπαιζες μάγκας τότε, όταν δουν μια φώτο σου σήμερα θα πούνε @α ναι εκείνος ο μλκας που μας το έπαιζε και μάγκας@. Είναι η πικρή αλήθεια, δε πιστεύω να σοκάρεσαι κιόλας.

Για την ιστορία ήξερα και εγώ έναν που στην β-γ λυκείου το έπαιζε ιστορία και έτσι (αλλα κατα βαθος παντα ηταν το παιδι της φαπας στα κρυφα :P), τώρα ούτε φώτο του δε μπορώ να δω χωρίς να λέω @να και ο mr καραγκιοζης@

Και οσο για αυτο με τα γενεθλια, ημαρτον κυριε χρηστο.
    Attention whore είσαι και θελεις like?

Και στο κατω κατω..

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...38382_700b.jpg

Banned
    .................
    Χρηστο μπορει να εχεις 50 friendlist h 5000 βαλτα κατω....
    Και πες μου,μπορει να συγκριθει η παρεα,ο χαβαλες,η συζητηση,το " περασμα " της ωρας διχως να το καταλαβεις....?????
    ΔΕΝ νομιζω!!
    Λυπασαι για την ηλιθιοτητα του φασεμπουκ?
    Πηγαινε κανε ενα καμακι χωρις φασε να δεις τι ωραιο που ειναι..
    πιασε εναν απο το φασεμπουκ που την πεφτει μονο απο εκει,και βαλτον να την πεσει σε ενα κλαμπ!χαχαχα
    τελειως διαφορετικο...
    Αν σε γεμισει το φασεμπουκ πρεπει να βρεις καποια λυση,εσυ απο μονος σου...
    Να ξερεις ομως οτι οσοι εχουν πολλους φιλους ειναι αυτοι που νιωθουν μονοι τους
    βλεπεις υπαρχει και μια διαφορετικη εκδοχη στην ηλιθιοτητα του ανθρωπινου σκαλουμενου μυαλου
    να σου μιλαει στο φβ και οταν σε δει εξω,ουτε γεια!
    Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Senior Member
    Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες...
    Πρωτον αν υπηρξες μ@λ@κ@ς στο παρελθον, οι αλλοι θα εχουν κρατησει αυτη την εικονα, γιατι δεν σε εχουν ζησει για να δουν αν οντως εχεις αλλαξει!
    Παρ'ολ'αυτα ομως, μη κρεμιεσαι απο μια ιστοσελιδα χωρις προσωπο. Γιατι αυτο ειναι. Ειναι κατι πισω απ το οποιο κρυβομαστε κ υποκρινομαστε πως ειμαστε κοινωνικοι κανοντας 4872389 φιλους που δε ξερουμε, που ανταγωνιζομαστε ποιος εχει τα περισσοτερα comments και likes... Μη το παιρνεις τοσο βαρια, κ βγες εξω με την κανονικη σου παρεα, γνωρισε ατομαι κ εκει θα δεις αν και απο ποιους αξιζεις να παρεις τα "likes" & "comments"!
    Every morning we are born again

Senior Member
    το έχεις πάρει κάπως στραβά. το φέισμπουκ είναι ένα εργαλείο για να ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που αλλιώς δεν θα ξέραμε αν ζουν ή πεθαίνουν, και επίσης είναι και ένας τρόπος πολιτιστικής ανταλλαγής, όταν φίλοι μας προτείνουν ταινίες, σειρές, μουσική, βιβλία κτλ κτλ.
    δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα λάικ!

Senior Member
    Κλείστο το ρημάδι να ησυχάσεις! Αν είναι δυνατόν να ανησυχεί κανείς για τα like και τους εικονικούς φίλους.
    Κατά τη γνώμη μου, όσο πιο πολύ ζει κανείς μέσα στο διαδίκτυο και όσο πιο πολλούς "φίλους" έχει, τόσο πιο μόνος είναι στην πραγματικότητα.
    Τα φαινόμενα απατούν φίλε Χρήστο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    το έχεις πάρει κάπως στραβά. το φέισμπουκ είναι ένα εργαλείο για να ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που αλλιώς δεν θα ξέραμε αν ζουν ή πεθαίνουν, και επίσης είναι και ένας τρόπος πολιτιστικής ανταλλαγής, όταν φίλοι μας προτείνουν ταινίες, σειρές, μουσική, βιβλία κτλ κτλ.
    δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα λάικ!
    συμφωνώ, πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι άλλοι σε θεωρούσαν μ@λ@κα και κολόπαιδο; Τι τους είχες κάνει για να σε θεωρούν κολόπαιδο; Ρώτα πρώτα εσύ τον εαυτό σου, αν πιστεύεις πως είχαν δίκιο, διόρθωσε τα λάθη σου και βγες στον αληθινό κόσμο για να κανεις αληθινές φιλίες, αν πιστεύεις πως είχαν άδικο, ένας λόγος παραπάνω! Ετσι κι αλλιώς το facebook δεν έχει και τόση σημασία όση του προσδίδεις.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    συμφωνώ, πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι άλλοι σε θεωρούσαν μ@λ@κα και κολόπαιδο; Τι τους είχες κάνει για να σε θεωρούν κολόπαιδο; Ρώτα πρώτα εσύ τον εαυτό σου, αν πιστεύεις πως είχαν δίκιο, διόρθωσε τα λάθη σου και βγες στον αληθινό κόσμο για να κανεις αληθινές φιλίες, αν πιστεύεις πως είχαν άδικο, ένας λόγος παραπάνω! Ετσι κι αλλιώς το facebook δεν έχει και τόση σημασία όση του προσδίδεις.
    μεχρι περσι το επαιζα ιστορια περπαταγα λες και ημουν ο μαγκας του σχολειου οτι δεν μου καιγεται καρφι με ενα ψωνιστικο υφακι κιολας και μονιμως με ενα βλεμμα αγριο, νταξει διαβαζα στο ιντερνετ και μλκιεσ οτι τα κακα παιδια ριχνουν τις γκομενες και τετοια...βεβαια υπηρχαν καποιες που τσιμπαγαν με αυτην την συμπεριφορα μου αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...δεν περπαταω πια ετσι λες και παω να δειρω κανεναν ,ειμαι πιο πολυ ο εαυτος μου....attention whore δεν ειμαι απλα οταν μπαινω σε ενα προφιλ καποιου πχ αγοριου και δεν εχει ουτε ενα like σε καμια φωτο καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα ετσι το σκεφτομαι εγω!οτι αυτος δεν εχει και πολλους φιλους δεν ειναι κοινωνικος και δεν τον πανε....και ωρες ωρες αυτοι που ειναι ωραιοι περνουν τα like (καλα και οι ασχημοι παιρνουν) αλλα με ριχνει πολυ αυτο νομιζωντας και λεγοντας για τον εαυτο μου οτι μπας και ειμαι και εγω ασχημος που δεν παιρνω like?το εχω σβησει και αλλες φορες αλλα ειναι μια μορφη επικοινωνιας και αυτο και δεν γινεται να μηντο ξανα ανοιξω

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κλείστο το ρημάδι να ησυχάσεις! Αν είναι δυνατόν να ανησυχεί κανείς για τα like και τους εικονικούς φίλους.
    Κατά τη γνώμη μου, όσο πιο πολύ ζει κανείς μέσα στο διαδίκτυο και όσο πιο πολλούς "φίλους" έχει, τόσο πιο μόνος είναι στην πραγματικότητα.
    Τα φαινόμενα απατούν φίλε Χρήστο.
    πες τα χρυσοστομη!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    λοιπον εχω ενα κομπλεξ σχετικα με το facebook ....να πω πως οταν ειχα γιορτη κανεις απο τους φιλους μου στο facebook δεν μου ειπε χρονια πολλα:(οταν ανεβασω καινουργια φωτο δεν κανει κανεις like μιας και οπως εχω πει δεν ειμαι και πολυ κοινωνικος ,μονο στη μια εχω παρει μερικα like....επισης δεν ανεβαζω τραγουδια καθολου στον τοιχο μου, πολλες φορες στελνω αιτηματα φιλιας αλλα δεν με κανουν καν accept απο ατομα που με γνωριζαν στο σχολειο εστω φατσικα και ενω εχουν πολλους φιλους....καθε φορα που εχω γενεθλια το κλεινω γιατι ντρεπομαι πως δεν θα γραψουν αρκετοι χρονια πολλα:(:( οπως γραφουν στους αλλους....και βλεπω μερικα ατομα που ειναι πολυ δραστηρια περνουν 50 like και ενω δεν ειναι ωραιοι και μου φαινεται παραξενο ανεβαζουν τραγουδια φωτο και περνουν σχολια ενω εγω τιποτα! στο σχολειο ημουν λιγο μ@λακας δεν μιλαγα πολυ με ατομα και το επαιζα μαγκας λετε να φταιει αυτο που πολλες φορες δεν με κανουν ουτε φιλο?και να τους την σπαω?ναι ειχα ακουσει πολλα αρνητικα σχολια οταν ημουν στο σχολειο:(αλλα τοτε ειχα πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτο ηταν ενας τροπος αμυνας (να το παιζω μαγκας)....εχω κανει λικε σε μερικα ατομα και ουτε καν ανταποδιδουν νιωθω πολυ ασχημα καθε φορα που μπαινω fcb νιωθω πως δεν ανηκω εκει...τι να κανω ρε παιδια? νιωθω χαλια οταν βλεπω πως δεν εχω ουτε ενα καινουργιο αιτημα φιλιας ειναι πολυ χαλια...ζηλευω μερικα ατομα τα οποια δεν προλαβαινουν καν να απαντησουν στα σχολια γνωστων φιλων κτλ
    βλεπω τοσο μεγαλο προβληματισμο για το οτι δεν εχεις εικονικους φιλους, χωρις να βλεπω καποιο σχολιο σου για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φιλιες σου....
    θεωρεις το φεισμπουκ εναν πραγματικο χωρο? ενα μερος που καταξιωνεται κανεις στα ματια των αλλων? που επιβεβαιωνεται η δημοτικοτητα του και η αξια του?
    δεν ειναι....
    κανεις λαθος....
    ο οποιοσδηποτε μπορει να μαζεψει χιλιαδες 'φιλους" στο ΦΜ, που δεν τους ξερει καν, και κοινωνικα να μην εχει κανεναν πραγματικα φιλο, ουτε κοινωνικη καταξιωση. υπαρχει τροπος.
    το ΦΜ δενε χει καμια σχεση με την πραγματικοτητα.μπορεις να δηλωσεις ψευτικους φιλους, ψευτικα στοιχεια, ψευτικες σχεσεις, ολα ψευτικα, ακομα και να συνομιλεις με τον εαυτο σου αν τραβας τοσο ζορι για εικονικες φιλιες...
    κι αυτο ειναι γνωστο σε ολους. κανεις δεν θα σε εκτιμησει επειδη θα ανταλλασεις λαικ στο ΦΜ...
    εξω ειναι ο στιβος και των σχεσεων και ολων των δραστηριοτητων..
    εχω γνωστη που απαιτουσε απο το φλερτ της να δηλωσει στον λογαριασμο του οτι εχει δεσμο μαζι της. χωρις να ειναι αληθεια..... αυτο δεν την εκανε λιγοτερο μονη...
    και 5000 φιλους να μαζεψεις, δεν εχουν καμια αξια, αν δεν ειναι και πραγματικοι σου φιλοι στην ζωη.
    οσο για τα λαικ που σε στεναχωρουν. εγω εχω παρατηρησει, οτι λαικ κανουν οσοι συνομιλουν με πραγματικους γνωστους τους στο ΦΜ. υπαρχουν μελη που μπορει να εχουν και 500 φιλους που δεν τους ξερουν καν τους περισσοτερους και δεν εχουν δραστηριοτητα στον "τοιχο" τους και μελη με πολυ λιγους φιλους που μιλανε συνεχως, γιατι κανουν οντως παρεα.
    ακομα, οπως ηδη σου ειπαν, ειναι πολυ πιθανο να μην αποδεχονται τα αιτηματα σου παλιοι γνωστοι γιατι οπως και μονος σου ειπες, δεν ειχατε καλες σχεσεις η καθολου σχεσεις οταν γνωριστηκατε.
    δεν μας κανει περισσοτερο φιλους το ΦΜ, αν δεν ειμαστε, απλα μας φερνει σε επαφη...

Senior Member
    και καταγωγή από την Ζιμπάμπουε μπορείς να δηλώσεις :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

πως οταν ειχα γιορτη κανεις απο τους φιλους μου στο facebook δεν μου ειπε χρονια πολλα,.......................μονο στη μια εχω παρει μερικα like.... δεν με κανουν καν accept απο ατομα που με γνωριζαν στο σχολειο εστω φατσικα και ενω εχουν πολλους φιλους....καθε φορα που εχω γενεθλια το κλεινω γιατι ντρεπομαι πως δεν θα γραψουν αρκετοι χρονια πολλα:(:( οπως γραφουν στους αλλους....και βλεπω μερικα ατομα που ειναι πολυ δραστηρια περνουν 50 like .............. στο σχολειο ημουν λιγο μ@λακας δεν μιλαγα πολυ με ατομα και το επαιζα μαγκας λετε να φταιει αυτο που πολλες φορες δεν με κανουν ουτε φιλο?και να τους την σπαω?ναι ειχα ακουσει πολλα αρνητικα σχολια οταν ημουν στο σχολειο:(αλλα τοτε ειχα πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτο ηταν ενας τροπος αμυνας (να το παιζω μαγκας)....εχω κανει λικε σε μερικα ατομα και ουτε καν ανταποδιδουν νιωθω πολυ ασχημα καθε φορα που μπαινω fcb νιωθω πως δεν ανηκω εκει...τι να κανω ρε παιδια? νιωθω χαλια οταν βλεπω πως δεν εχω ουτε ενα καινουργιο αιτημα φιλιας ειναι πολυ χαλια...ζηλευω μερικα ατομα τα οποια δεν προλαβαινουν καν να απαντησουν στα σχολια γνωστων φιλων κτλ
    Φίλε, και μενα πριν τρεις μερες ήταν η γιορτη μου, κανένας απο τους υποτίθεται φίλους στο φ/μπουκ δεν μου ειπε χρονια πολλά. Βρε από ατομα που καθημερινα τους βλεπω και εργαζομαι μαζι τους ή ατομα που κανω παρεα δεν μου ειπαν χρονια πολλά ή απλά μου είπαν για τον τύπο ή επειδη εννοιωθαν υποχρεωση επειδη τους ευχηθηκα στη γιορτη τους και γι αυτο μου ευχηθηκαν και εσυ μου λες για το φ/μπουκ? ακόμα και εκεί καποιους που τους ξερω ούτε καν μου ευχηθηκαν. Δεν εισαι μονος φίλε. Βρες λίγους καλούς ανθρωπους να χεις φιλους στην καθημερινη σου ζωη και τους υπολοιπους παρατα τους, γράφε τους κανονικά και κυριολεκτικα στα @ρχιδι@ σου και όχι στο κεφάλι σου. Δεν σε ήθελαν τοτε στο σχολείο, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος, περιμενεις να αλλάξει κατι στη σταση τους απεναντι σου τωρα? οι ανθρωπινες σχεσεις είναι όπως το κλικ, η πρωτη εντυπωση που δυσκολα αλλάζει στο χρονο. Και μενα παλια, μου κοστισε ψυχολογικα, που τους "παρακαλούσα" να με κανουν παρεα και αυτοι με απεφευγαν. Έχασα το χρονο μου, την ηρεμία μου και παραμέλησα άλλες σημαντικες πτυχες της ζωης μου με κόστος για να σκέφτομαι τον κάθε μαλάκα. Αυτο κανεις εσύ τωρα!! Άρα λιγους έστω και καλούς και για τους υπόλοιπους είπαμε!!

Σωστα αυτα που σου λεει ο Boltseed, όπως σε έβλεπαν τοτε σε βλεπουν και τωρα! και που οφειλεται η καταθλιψη και χαμηλη αυτοεκτιμηση που νοιωθεις, πολύ ωραιο αυτο με τον Φροηντ που βαζει ο Boltseed. Πρωτη φορα το βλεπω αλλά πιο ευστοχο δε θα μπορουσε να ταν, γιατι το ζησα και γω. Όντως έτσι είναι και δυστυχως συμβαινει όταν είσαι σε μικρη ηλικία όπου ο κάθε καραγκιοζης σου συμπεριφερεται άσχημα και σου υποβαλλει πόσο άχρηστος είσαι ενω είσαι μια χαρα και με χαρισματα άνθρωπος, τα δεχεσαι όμως ακριτα γιατι δεν απεκτησες ακομα την ωριμοτητα και την ικανοτητα αντιληψης και διακρισης, τα αποδεχεσαι τοτε υποσυνειδητα και αντε στην ενηλικιωση να τρεχεις να τα βγαλεις....
    Με το φ/μπουκ να κανεις αυτο που σου λειε η marian_m : κλειστο το ρημαδι.

Χρόνια πολλα ρε Χρηστο για τη γιορτη σου, έστω κι αν δεν σε ξέρω, γιατι σου αξίζει, με όλη μου την αγαπη και ότι καλύτερο επιθυμεις να ρθει στη ζωη σου.
    γιάννης

Senior Member
    Το φβ είναι μια παπαριά και μισή. Μην προσδοκάς να κοινωνικοποιηθείς μέσω αυτού, απλά επειδή το επιβάλλει το ρεύμα της εποχής. Οι φίλοι γίνονται στη real life. Προσωπικά, αν δε φοβόμουν μη μου χρειαστεί μελλοντικά στη δουλειά μου, θα έσβηνα το λογαριασμό μου δίχως δεύτερη σκέψη. Κατά τ' άλλα, έχω 2 βδομάδες να μπω και νιώθω πολύ καλύτερα, γιατί έχω σιχαθεί από την υποκρισία που συντελείται πίσω από την ασφάλεια των ηλεκτρονικών μέσων.

Senior Member
    η εικονα που ειχα στο σχολειο εχει μεινει λογικα σε ατομα που με γνωριζαν ....εχω αλλαξει βεβαια τωρα...το facebook δν μπορω να το σβησω μιας και εκει μπορεις να βρεις ατομα και να επικοινωνισεις....απλα νιωθω ωρες ωρες οτι δεν ανηκω εκει οτι δεν ειμαι αποδεκτος εκει περα σε αυτο το εικονικο περιβαλλον σε αυτην την καινουργια μοδα...και με πειραζει τι θα πουνε οι αλλοι για εμενα αμα δουν οτι δεν ειμαι πολυ δραστηριος εκει....μπορει βεβαια να το παιξω ο μυστηριος τυπος που δεν πολυμπανει στο facebook η που απλα το κρατα απλα για να μιλαει με φιλους....τεσπα θα λαβω υποψην τις συμβουλες σας και σας ευχαριστω πολυ....

η εικονα που ειχα στο σχολειο εχει μεινει λογικα σε ατομα που με γνωριζαν ....εχω αλλαξει βεβαια τωρα...το facebook δν μπορω να το σβησω μιας και εκει μπορεις να βρεις ατομα και να επικοινωνισεις....απλα νιωθω ωρες ωρες οτι δεν ανηκω εκει οτι δεν ειμαι αποδεκτος εκει περα σε αυτο το εικονικο περιβαλλον σε αυτην την καινουργια μοδα...και με πειραζει τι θα πουνε οι αλλοι για εμενα αμα δουν οτι δεν ειμαι πολυ δραστηριος εκει....μπορει βεβαια να το παιξω ο μυστηριος τυπος που δεν πολυμπανει στο facebook η που απλα το κρατα απλα για να μιλαει με φιλους....τεσπα θα λαβω υποψην τις συμβουλες σας και σας ευχαριστω πολυ....
    Χρήστο,

Με το μνμα σου αυτο μας λες ότι δεν προκειται να κανεις τιποτα για να αλλάξεις, πορώθηκες, απλά αυτα που γινονταν στην καθημερινη σου ζωη τωρα γινονται ηλεκτρονικα, θα μείνεις ο ίδιος και οι συμβουλες μας πήγαν χαμένες.
    γιάννης

Page 1 of 2 12 LastLast