Results 1 to 15 of 33
Thread: ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ
-
24-11-2006, 21:57 #1
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ
με λενε βασιλη ειμαι 21 ετων.πριν 5 μηνες γνωριστηκα με μια κοπελα.αυτη η κοπελα ειχε μια σχεση γυρω στα τεσσεραμιση χρονια.μετα απο λιγες μερες μιλησαμε στο τηλ.να παμε για καφε,μιαs και ειχε ερθει στην αθηνα(ειναι φοιτητρια στην λαμια).απο τα τηλεφωνα υπηρχε μια ερωτικη διαθεση.μου ειπε οτι χωρισε με τον πρωην της και μπορουμε να ειμαστε μαζι.συμφωνησα.οταν πηγα στην λαμια και αφου καναμε διαφορα προκαταρκτικα λιγο πριν φτασουμε στην πραξη μου ειπε οτι δεν μπορει γιατι σκεφτεται τον αλλο και να φυγω και να κοψουμε.ημουν πολυ ερωτευμενοs ηδη μαζι της.εφυγα και τις επομενες μερες της ζηταγα να γυρισει.τελικα γυρισε.μιλαγαμε ερωτικα στο τηλ.και μου ελεγε οτι ηθελε να με δει αλλα οταν ερχοταν η στιγμη να ανεβω λαμια γινοταν διστακτικη.ξανανεβηκα,κανα με παλι καποια προκαταρκτικα και τιποτα παραπανω.παρεπιμπτοντως δεν εχω ξαναπαει ερωτικα με γυναικα,ουτε σχεση εχω κανει και ολες αυτες οι στιγμες ηταν πρωτογνορες για μενα.αυτο εγινε αλλες 1-2 φορες.σ'αυτο το διαστημα εκεινη ειχε τηλεφωνικες επαφες με τον πρωην της με τον οποιο βρεθηκανε και 1-2 φορες(μου ειπε οτι δεν εκαναν τιποτα).μου ελεγε κατα διαστηματα οτι ναι μεν βλεπει εμενα ερωτικα ομως νιωθει πολυ δυνατα πραγματα για εκεινον.της ελεγα να σταματησουμε και δεν ηθελε.ειχα και εγω αναγκη να μου δειχνει μια γυναικα ενδιαφερον.εδω και 2 μερες και ενω συζηταγαμε να βρεθουμε μου ζητησε να σταματησουμε επειδη θελει χρονο να τον ξεπερασει τον αλλον και την εχει κουρασει η ολη κατασταση.νιωθω μισος ανθρωπος,δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα.βοηθηστε με...
- 24-11-2006, 22:54 #2
Ελα βρε Βασιλη μην ανησυχεις.Απο τον δραματικο τιτλο σου ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ νομισα πως συμβαινει κατι τρομερο!!Ειναι η πρωτη φορα που την πατας με γυναικα και γι αυτο τα βλεπεις ολα ετσι.Καθε αρχη και δυσκολη.Η κοπελιτσα δειχνει ανωριμη κ σα να μην ξερει τι ακριβως θελει.Μεινε μακρυα της και βρες αλλη.Αν σε χασει μπορει κ να σε εκτιμησει λιγακι.Να εισαι απολυτος μαζι της.Αν δε ξεκαθαρισει αμεσα τι ακριβως θελει, καλυτερα να σε αφησει ησυχο κ να μη σε ταλαιπωρει.Πες της τα ολα αυτα.Τι θα πει σε θελει ερωτικα αλλα νοιωθει πολλα πραγματα για τον πρωην?Αν θελει εκεινον, να τον ξανακανει νυν. Αν θελει εσενα τοτε να κοψει επαφες με διαφορους πρωην.Συζητηστε τα απο κοντα κ ξεκαθαριστε την κατασταση για να μη βασανιζεσαι κ εσυ.Ολοι εχουμε αναγκη να μας δειχνουν ενδιαφερον οι γυναικες.Μονο που υπαρχουν εκει εξω πολλες αλλες γυναικες εκτος απο αυτες με τις οποιες κολλαμε (αυτα να τα ακουω κι εγω βεβαια).Πες μεσα σου \'τι ειχαμε τι χασαμε\'.Και προχωρα στην επομενη με αυτοπεποιθηση.Επισης ασε τα \'δεν εχω διαθεση για τιποτα\'.Βγες εξω και σταματα την κλαψα.Μακαρι τα προβληματα ολων μας να ηταν σα το δικο σου..
24-11-2006, 22:58 #3
ΦΙΛΕ Σ\'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΟΛΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
24-11-2006, 23:09 #4
Α ΟΚ.Τωρα καταλαβαινω.Αυτο πραγματι ειναι προβλημα.Η ελλειψη αυτοπεποιθησης ειναι προβλημα.Το οποιο βεβαια ξεπερνιεται.Τι σημαινει \'ετσι οπως ειμαι\'?Εννοεις εμφανισιακα?Τι θα πει \'δε ξερω να ριξω γυναικα κλπ\'?Τη συγκεκριμενη πως την καταφερες?Η ελλειψη εμπειριας δεν ειναι προβλημα.Ξεπερνιεται απλουστατα με το να...αποκτησεις.Οι ηττες μη σε πτοουν.Η ηττα μας κανει να εκτιμησουμε τη νικη οταν αυτη, μετα απο κοπο, ερθει.Κοιτα τι ειναι αυτο που \'σε χαλαει\'.Και καταπολεμησε το.Η εμφανιση?Το ντυσιμο?Η συμπεριφορα?Ο τροπος που προσεγγιζεις μια γυναικα?Οι γυναικες που προσεγγιζεις?\'Η μηπως αυτη η φωνουλα που ακους μεσα σου να σου λεει \'Δεν θα τα καταφερεις ποτε.Εισαι looser!Μια ζωη θα τρως ηττες!\'Αυτη τη φωνουλα καντη να σωπασει.Αυτη ειναι που σε κραταει πισω.Εισαι πολυ μικρος για να απογοητευεσαι.Πιστεψε στον εαυτο σου κ στις δυναμεις σου.
25-11-2006, 00:25 #5
Originally posted by ΜΟΝΟΣ
ΦΙΛΕ Σ\'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΟΛΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Καμία σχέση, έχεις όλη την δύναμη μέσα σου να πλησιάσεις όσες γυναίκες θες. Και μακρυά από αυτές που παίζουν παιχνίδια μαζί σου όπως αυτή από την Λαμία!
Ακούς εκεί να σε \"κόβει\" πάνω στην πράξη και να σου λέει τέτοια, διώξτην και μην χανασηκώσεις το τηλέφωνο της!!!
25-11-2006, 05:52 #6
koita na sou monos pedi m ola osa les nai sigoura einai asxima...
ma ti tha peis an sou pw...mallon oxi an sou epibebeosw pws htan ipoxrewtiko na simboun?
An ontos einai h prwth sou fora se as poume pio entwnes epafes me koppela twte einai apolita fisiologiko na niwtheis poli exartimenos apo afth...ma na xereis pws den einai tpt parapano apla prepei na breis kapia allh kai tha kalifthei to kaino apolita pistepse me...
Oso gia to thema pou aneferes to \'etc opos eimai\' thelw na to prosperasw ma to idio thaprepe na kaneis kai esi...den eimaste oloi telioi oute kan idanikoi...opos epeishs afto isxiei kai gia tis gynaikes opote pisteyw pws an apla simbibasteis sta kibika sou as poume de tha exeis kanena problima na breis kopela...
Kai telos to thema ths empirias...an thes me pisteyeis...kai as mi me parexigisoun oi gynaikes tou forum...ma me to na eisai apeiros kai kyrios na to dixeis perisoteres gynaikes tha travixeis...oi gynaikes exoun poles pseydesthiseis mia apo aftes einai oti an pane me ena apeiro agwri kerdizoun aftes perisotero para emeis...koufo oso de paei xaxa alla ti mas niazei se mas kanei kalo kai elpizoume kai saytes...
Kalh epityxia se oti kai an kaneis pantos...Sorrow
25-11-2006, 09:13 #7
Σχεδόν όλοι μας, γυναίκες και άνδρες, έχουμε περάσει αυτή τη φάση τα πρώτα χρονια της σεξουαλικής μας ζωής. Λίγοι ειναι οι τυχεροί και τυχερές που έσμιξαν με τον πρώτο άνθρωπο που γνώρισαν ερωτικά.
Εχεις πολλά να μάθεις (και δυστυχώς να .. \"πάθεις\") ακόμα απο τις γυναίκες. Ετσι θα ωριμάσεις και έτσι θα γνωρίσεις καλύτερα το άλλο φύλο. Ενα παιγνίδι ειναι και ο έρωτας , για να μάθουμε να το παίζουμε καλά, χρειάζεται \"εξάσκηση\". (Κάτι σαν το.... \"αει διδασκόμενοι, ένα πράγμα....)
Ανώριμο συναισθηματικά το κοριτσάκι παίζει παιγνίδι, \"σε θέλω , δεν σε θέλω\"... Πολύ μπανάλ παιγνίδι αλλά φαίνεται ότι ακόμα έχει πέρασει... Ισως και η ίδια να έχει ανασφάλειες και να δοκιμάζει την \"γοητεία\" της με αυτον τον τρόπο. Πολύ συνηθισμένο τεστ σε εμάς τις γυναίκες. Βρίσκουμε έναν \"αδύναμο κρίκο\" και δοκιμάζουμε την δυναμή μας εκ του ασφαλούς.
Και δηλαδή πως είσαι? Γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοια δοκιμασία? Μια χαρά παιδί είσαι.. Αχ καλέ μου! είσαι 21 ετών και αυτο και μόνο σου φτάνει!
Διασκέδασε, χαλάρωσε, απόλαυσε το \"παιγνίδι\", αν δεν το απολαμβάνεις φύγε. Δεν αξίζει να στεναχωριεσαι.
Σε μερικούς μήνες θα το θυμάσαι και θα γελάς με τα καμώματά της και τις αντιδράσεις σου.
25-11-2006, 10:51 #8
Το πρόβλημα το έχει η κοπελιά και όχι εσύ Βασιλάκη. Γιατί να ξέρεις ότι είναι πολλές γυναίκες έξω μόνες που ψάχνουν να βρουν έναν ανδρα σαν και σένα. Δούλεψε λίγο το μέσα σου, την αποψή σου για σένα και μετά θα δεις ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια κάποιου άλλου ανθρώπου.
Μπράβο σου.
25-11-2006, 12:00 #9
σας ευχαριστω πραγματικα..ουτε φιλοι μου δεν μου μιλησαν ετσι..φοβαμαι ενα πραγμα που εχει ξανασυμβει..οταν κοψαμε αλλες 2-3 φορες εκεινη εκανε το πρωτο βημα να ξανασμιξουμε...φοβαμαι μην ξαναγινει και τωρα και φανω αδυναμος να της πω οχι,δεν σε θελω.την σκεφτομαι συνεχεια και την θελω οπως και αν ειναι αλλα αυτο μεσα μου με τρωει...και κατι ακομα που με κανει πολυ απογοητευμενο ειναι η σημερινη επικοινωνια των ανθρωπων που ειναι πολυ δυσκολη,γι\'αυτο πιστευω οτι θα αργησω πολυ να ξαναβρω καποια.μ\'αυτην ολα εκατσαν τοσο τυχαια...
το πιο σημαντικο που με τρωει ειναι ποτε θα καταφερω επιτελους να κανω ερωτα(οχι με ιεροδουλη φυσικα)αφου και με αυτην οταν πηγαμε να κανουμε κατι δεν μπορεσα.αυτο μου εριξε ακομα περισσοτερο την αυτοπεποιθηση.τι να πω....
25-11-2006, 12:07 #10
νιωθω επισης πολυ χαλια που τοσο καιρο μ\'επαιζε και δεν ειχα την δυναμη να το κανω ουτε μια φορα γιατι φοβομουν μην την χασω...πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που να παιζουν με τις καρδιες και τα συναισθηματα των ανθρωπων;
στριφογυρνανε τα λογια που μου ελεγε την τελευταια μερα που μιλησαμε,οτι με αγαπαει,με θελει και οτι θα της λειψω....θελω να την παρω και να της πω οτι δεν μπορω να ζησω μακρια της..ξερω τωρα θα πειτε τι μαλ....ειναι αυτος..αλλα ετσι νιωθω γι\'αυτην φιλοι μου.
25-11-2006, 12:19 #11
Fysiologika ολα αυτα που νιωθεις.ετσι ειναι ο πρωτος ερωτας.Σε σημαδευει.χαλαρωσε..Αν σε θελει ξερει που θα σε βρει.Φυγε μακρυα της και ασ\'την να σκεφτει.Δεν ειμαστε σιγουροι αν παιζει.Μπορει να ειναι στ\'αληθεια μπλεγμενη και να μην ξερει τι θελει.Απομακρυνσου κ δως της χρονο να σκεφτει.μην αγχωνεσε.Ο χρονος θα δειξει αν αξιζει τον κοπο να σχοληθεις αλλο μαζι της η να κοιταξεις αλλου.σχετικα με το ποτε θα κανεις σεξ, χαλαρωσε..Η ηλικια σου ειναι μια χαρα ηλικια για να αρχισεις μια φυσιολογικη ερωτικη ζωη.Οι περισσοτεροι απο μας, την πρωτη φορα δεν τα καταφεραμε.Μη σε αγχωνει αυτο.Θα τα καταφερεις κ εσυ,οπως ολοι γυρω σου.Αρκει να το κανεις με μια κοπελα που θα εχει υπομονη και κατανοηση και που δε θα σε αγχωνει.Επισης ξεχνα αυτα τα \'δε μπορω να ζησω μακρυα της\'.Λιγους μηνες την ξερεις.Ποτε προλαβεις να κολλησεις τοσο?Μπορουμε να επιβιωσουμε κ χωρις γυναικες, φιλε μου.\'Η μαλλον χωρις τις γυναικες που μας ταλαιπωρουν.Γιατι υπαρχουν κι αλλες που ειναι μια χαρα.Πιστεψε στον εαυτο σου κ ολα θα γινουν απο μονα τους κ χαλαρα!
25-11-2006, 12:21 #12
Ειναι καποιες φορες που ο ανθρωπος νιωθει καποιες στιγμες μονος και μπορει για αυτον τον λογο να χωρισει ενα προσωπο που εχει ερωτευτει..τοτε οταν βρει ενα αλο ταιρι που απλα εχει ομορφια η καλο χαρακτηρα η ακομα και τα 2,μπορει να κανει πολλα πραγματα μαζι του,οχι ομως να τον ερωτευτει τοσο γρηγορα,γιατι ο αλλος ηταν πραγματικα αυτο που ηθελε και οταν κανει σχεση η απλα προκαταρτικα και τετοια με καποιον ερχεται στο μυαλο της ο αλλος και μετα δεν αντεχει γιατι ολη της η σκεψη παει σε αυτον που θελει..ετσι λογικο να γυρισει πισω στον αλλον.
25-11-2006, 12:25 #13
Ειναι απολυτα φυσικό να νιώθεις έτσι. Μην πανικοβάλεσαι με τα αισθήματά σου. Αν θέλεις να την παρεις τηλέφωνο κάντο. Πες της ότι θέλεις να της πεις. Μην πνίγεις τα συναισθηματά σου γιατί θα γίνουν βράχος και θα σε πνιξουν.
Καλύτερα να τα εκφράσεις και ας σε πει μ... (αν ειναι τόσο ανώριμη και ριχή) από να τα κλειδώνεις στην ψυχή σου.
Και να ξέρεις ότι στις \"αποτυχίες\" των ανδρών μεγάλη ευθυνη έχει και η συμπεριφορά των γυναικών την ωρα του σεξ. Δεν ειναι δικο σου το πρόβλημα, ειναι κυρίως δικό της που στο μεταδίδει.
25-11-2006, 12:35 #14
Originally posted by ΜΟΝΟΣ
νιωθω επισης πολυ χαλια που τοσο καιρο μ\'επαιζε και δεν ειχα την δυναμη να το κανω ουτε μια φορα γιατι φοβομουν μην την χασω...πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που να παιζουν με τις καρδιες και τα συναισθηματα των ανθρωπων;
στριφογυρνανε τα λογια που μου ελεγε την τελευταια μερα που μιλησαμε,οτι με αγαπαει,με θελει και οτι θα της λειψω....θελω να την παρω και να της πω οτι δεν μπορω να ζησω μακρια της..ξερω τωρα θα πειτε τι μαλ....ειναι αυτος..αλλα ετσι νιωθω γι\'αυτην φιλοι μου.
για μενα, πρεπει να αποφασισεις τι εχει μεγαλυτερη σημασια για σενα... το να την κανεις να σε κυνηγαει η να εισαι ειλικρινης και καθαρος με οποιο κοστος...
αν θες το δευτερο,τα πραγματα ειναι απλα και επωδυνα...της λες οτι ακριβως νοιωθεις, χωρις να παρακαλεσεις , χωρις να επιμεινεις, και αφηνεις τις κινησεις σε αυτην μπας και ξεστραβωθει...
αν θες να την κανεις να σε κυνηγαει,ειναι πιο πολυπλοκο, θελει ψυχραιμια και την ειλικρινεια την κρατας για τον εαυτο σου...το ξερω ποσο δυσκολο ειναι να κανεις τον αδιαφορο οταν αυτος που γουσταρεις δειξει επιτελους ενδιαφερον για σενα, αλλα αν καταφερεις να το κανεις εστω και μια φορα, θα νοιωσεις απιστευτη δυναμη για την αυτοκυριαρχια σου και η κοπελα θ αρχισει να σε ψαχνει μεχρι να καταφερει να σε ξαναριξει....φυσικα δεν θα ενδωσεις ευκολα παρα μονο οταν σου δωσει γην και υδωρ για να την ξαναδεις...
μιλαμε για την συγκεκριμενη η οποια δεν ξερει τι της γινεται και οχι για ολες τις γυναικες...υπαρχουν πολλες ισορροπημενες γυναικες και αρκετες απο αυτες σιγουρα θα τις γνωρισεις στο μελλον και θα περασεις πολυ καλυτερα απο τωρα, να εισαι σιγουρος γι αυτο ;)
αυτα προς ναυτιλομενους:)
καλη τυχη και χαλαρα, τα καλυτερα θα ερθουν στο μελλον!(θα το θυμηθεις καποτε αυτο)
25-11-2006, 13:13 #15
Συμφωνω με ton black rose διοτι αυτα που νιωθεις 8α σε σκοτωνουν οσο το σκεφτεσαι,αν παρειs και της πεις πως ακριβως νιω8εις τοτε ισως καταλαβει οτι νοιαζεσαι πραγματικα για αυτην,οτι ειναι σημαντικη για σενα,μπορει να σε συκρινει με τον αλον και να δει οτι εσυ εισαι πιο καλος αν8ρωπος,οτι εσυ μπορεις να της δωσεις αυτa που αξιζει,μην δισταζεις λοιπον!γεννη8ηκες για να προσπαθεισς και να μην το βαζεις κατω,δειξε τι αξιζεις στιν κοπελα,και πες μας μετα τι σου ειπε αν θελεις:)
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια