Results 16 to 30 of 33
Thread: ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ
-
25-11-2006, 13:24 #16
Φιλε μου,
κατα αρχας, οπως ειπε και ο Remedy, \"δεν μπορεις να χασεις κατι που δεν εχεις...ειναι αδυνατον...γι αυτο, χαλαρωσε λιγο...\"
Θα σου μιλησω απο την πλευρα της κοπελας.Γιατι μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο.
Ειχα μολις χωρισει απο μια σχεση 4,5 χρονων και γνωρισα εναν αντρα που μου αρεσε.Πολυ συντομα τα φτιαξαμε.Όμως παρολο που τον ηθελα και μου αρεσε,το μυαλο μου ηταν ακομα στον πρωην.Δεν ξεχνας ετσι γρηγορα μια σχεση τοσων χρονων,οσο κι αν εχεις πικραθει η εχεις νευριασει με τον αλλο.Οταν πηγαιναμε να κανουμε κατι παντα στο μυαλο μου ερχοταν ο πρωην μου,γιατι κατα βαθος τον ηθελα ακομα.Ο καινουριος μου αρεσε μεν,ταιριαζαμε και λοιπα αλλα ήταν πολυ νωρις για να ερωτευτω αλλον.Το ηξερα εξαρχης.Και ντρεπομαι που το λεω,αλλα ισως για μενα ο καινουριος αντρας να λειτουργησε ως το μεσο να ξεπερασω το χωρισμο μου.Πραγματι με βοηθησε να ξεπερασω λιγο την κατασταση και να αρχισω να χαμογελαω.Όμως οπως ηταν φυσικο δεν αντεξε πολυ...Με τον πρωην μου επικοινωνουσα,βεβαια στο παιδι που τα ειχα του ελεγα οτι τα λεμε μονο και δεν τρεχει τιποτα,ομως κατεληξα να τον απαταω με τον πρωην μου και μετα απο λιγες εβδομαδες τα ξαναφτιαξα με τον πρωην μου και ειπα στον αλλο να χωρισουμε.Αυτος φυσικα δεν εμαθε ποτε γιατι τον χωρισα.Του ειπα μονο οτι ηταν πολυ νωρις για μενα να ξαναερωτευτω.Και ειναι αληθεια και αυτο.Η καρδια δεν μπορει να ξαναανοιξει για καποιον ετσι γρηγορα.
Στεναχωρεθηκα πολυ,γιατι ηταν ενας αντρας που μου αρεσε και αξιζε παρα πολυ σαν ανθρωπος και υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να εχουμε μια τελεια σχεση.Όμως ηταν ακαταλληλος ο χρονος που γνωριστηκαμε.
Σκεψου λοιπον οτι αυτη τη στιγμη κατα πασα πιθανοτητα εισαι εσυ στη θεση του.Θα ηθελες να περασεις κατι αντιστοιχο?Θα ηθελες να σε χρησιμοποιησει για να ξεπερασει τον αλλο?Η μηπως θα σου αρεσε να τα φτιαξετε και αυτη σε λιγες εβδομαδες η μηνες να σου πει: δε γινεται αλλο,δε μου βγαινει ή ότι το μυαλο της ειναι ακομα αλλού ή οτι τα ξαναβρηκε με τον πρωην της?
Είμαι σιγουρη ότι δε θελεις κατι τετοιο,οποτε κοιτα να βρεις μια κοπελα που θα θελει εσενα και μονο εσενα.Σιγουρα υπαρχουν πολλες εκει εξω που ψαχνουν για καποιον σαν κι εσενα...
- 25-11-2006, 21:38 #17
χωρις να θελω να υποτιμησω τα υπολοιπα πολυ σημαντικα πραγματα που μου γραψατε ολοι σας και σας ευχαριστω η σαρδελιτσα πλησιασε πιο πολυ στο προβλημα...παρολο που δεν μου αρεσε ο τροπος που φερθηκες στην νεα σχεση ειναι ευχαριστο το οτι καταλαβες οτι πονεσε αυτος ο ανθρωπος για σενα και μπραβο σου.για την δικια μου πολυ αμφιβαλλω οτι θα το κανει,ειναι αλλου...παντως εχεις δικιο,αν συνεχιζαμε θα με χρησιμοποιουσε για αυτοεπιβεβαιωση και για να περναει καλα τις ωρες που ο αλλος την εγραφε...
αυτο που με κανει ιδιαιτερα στεναχωρημενο ειναι οτι ενω ηξερε οτι ο αλλος την κερατωνε γυρισε σε εκεινον μετα απο 1-2 παραμυθια που της πουλησε..
τεσπα,τα εχω κανει τεραστια στο μυαλο μου τα πραγματα και το κακο ειναι οτι αν δεν βρω μια κοπελα να αγαπησω σχετικα συντομα τοτε θα την σκεφτομαι συνεχεια...και θα την θελω πολυ.
το ασχημο ειναι οτι και να μου πει αυριο οτι θελει να ειμαστε μαζι δεν θα της εχω εμπιστοσυνη οτι αν ο αλλος την ξαναθελησει εκεινη θα δειξει χαρακτηρα και θα του πει:οχι,θελω τον βασιλη...
οποτε μου φαινεται οτι πρεπει να βαλω τελος σ\'αυτην την ιστορια και να ηρεμησω...
26-11-2006, 03:14 #18
Ρε συ Βασίλη να έλεγα ότι είναι η τελευταία γυναίκα στη γη- κομμάτια να γίνει η όλη καταθλιπτική συμπεριφορά σου!!!!!!!:(:(
Σκέφτηκες όμως έστω και για μια στιγμή το σενάριο ότι εκεί που η τύπισα μπορεί να χωρίσει τελικά με τον άλλον , εσένα να σου σκάσει στην πορεία έρωτας με μιαν άλλη που να τρελένεται για τον χαρακτήρα σου και να σε πωθεί αφάνταστα σεξουαλικά???
Εκεί τί θέση θα πάρεις???
Θα μείνεις σε αυτήν που έχει κολλήσει παθητικά στον άλλον , ή θα δεις μπροστά τη νέα σχέση που θα σου ανοιχτεί????????????
Ερώτηση τώρα............;);)
26-11-2006, 05:45 #19
Ακριβως.Αφου βλεπεις οτι ο,τι και να της κανει ο Βασιλης δεν ξεκολλαει, δυσκολα θα αλλαξουν τα αισθηματα της για αυτον και ακομα πιο δυσκολα θα την κερδισεις ετσι οπως θελεις εσυ(και οχι για λιγο,για να περασετε την ωρα σας)
Επομενως μπες στη διαδικασια να την ξεγραψεις απο το μυαλο σου,οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο,γιατι μονο ετσι θα βοηθησεις τον εαυτο σου.
Αρχισε να κοιτας κι αλλου και πολυ συντομα καποια αλλη θα παρει τη θεση της στο μυαλο σου.
Όσο για την περιπτωση μου,στην αρχη ηλπιζα οτι θα τον ερωτευτω και οτι θα κρατησει αυτη η σχεση και θα εξελιχθει σε κατι καλο.Ηλπιζα οτι θα σταματησω να σκεφτομαι τον πρωην και θα αγαπησω αυτον.Απλα στην πορεια διαπιστωσα οτι δεν προχωρουσαν τα συναισθηματα μου για αυτον γιατι πολυ απλα δεν μπορουσα να ξεκολλησω απο τον πρωην μου.Αυτο το λεω απλα γιατι ισως φανηκε οτι φερθηκα εντελως εγωιστικα και δε νοιαστηκα για τον αλλο.Και πρεπει να πω ακομα οτι αν και δεν του ειχα πει οτι ειμαι ακομα κολλημενη στον πρωην του ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δεν ξερω που θα παει και αν ειμαι ετοιμη ακομα για καινουρια σχεση κλπ,ωστε να μην περιμενει κατι.Αν εβγαινε κατι καλο ειχε καλως,αλλα μπορει και να μην μου εβγαινε.Του το ειχα ξεκαθαρισει.Του φερθηκα τιμια σε αυτο το κομματι.
Αυτα.
26-11-2006, 09:39 #20
Ρε σαρδελιτσα, εφημέρευεις και γράφεις ποστ τα ξημερώματα? Εσύ ρε Ολγα 3.14 τι κάνεις το φάντασμα?
26-11-2006, 12:14 #21
Αγαπητέ φίλε ΜΟΝΕ...το πως θα προχωρήσεις στην συγκεκριμένη ιστορία είναι κάτι που το φώτισαν όλοι οι προλαλήσαντες και απ ότι καταλαβαίνω είναι κάτι που μπορείς εσύ να τον παλέψεις αποτελεσματικά.Αυτό στο οποίο θα ήθελα εγώ να σταθώ είναι στον τρόπο που βλέπεις αυτό που αναφέρεις ώς έλειψη εμπειρίας σχέσεων, τόσο στο συναισθηματικό κομμάτι όσο και στο σεξουαλικό, με το άλλο φύλο.
Δεν έχεις παντελή έλλειψη τέτοιας εμπειρίας...με την έννοια ότι ακόμα και αν δεν έχεις πάει με άλλη γυναίκα δοκίμασες την ερωτική (συναισθηματική) ή και σεξουαλική ηδονή χρησιμοποιώντας φαντασιωσικό υλικό αυτοδιεγειρόμενος.Σίγουρα θα έχεις φανταστεί ή ονειρευτεί μια ιδιανική σχέση και σίγουρα κατα την διάρκεια αυτής της φανταστικής προβολής θα έχεις νιώσει κάποια πανέμορφα και έντονα συναισθήματα.Αυτά βέβαια τα μοιραζόσουν με τον ίδιο σου τον εαυτό...κι αυτό που καλείσαι να μάθεις μέσα απ τη σχέση σου με τους άλλους είναι να τα μοιράζεσαι και να τα εναρμονίζεις με τα αντίστοιχα αισθήματα-συναισθήματα του άλλου.Όσο πιο καλά γίνεται αυτό το αλληλομοίρασμα,αυτή η επικοινωνία του πολύ προσωπικού είναι σας ...τόσο πιο ωφελημένοι θα βγαίνετε κι οι δυο απο αυτήν την σχέση και συνεπώς τόσο καλύτερο μέλλον θα διαγράφεται για την μελλοντική σας πορεία στον τομέα των σχέσεων.Άν λοιπόν είσαι σε κάτι αναζητητής εμπειρίας δεν είναι στην συναισθηματική ή σεξουαλική ηδονή...αλλά στον τρόπο του να μοιράζεσαι με κάποιον σύντροφο εκείνη τη διαδικασία που θα οδηγήσει και τους δυο σε αυτές τις ηδονές και θα τις εμπλουτίσει.
Η κοπέλα στην οποία αναφέρθηκες είχε πρόβλημα στο να μοιραστεί μαζί σου όλα αυτά στα οποία αναφέρθηκα και αυτό και μόνο την κάνει ακατάλληλη γι αυτό που εσύ ο ίδιος αναζητάς....και αν συνεχίσει αυτό το \"τροπάρι\" θα είναι ακατάλληλη και για πολλούς άλλους καθώς δεν θα συνεισφέρει τίποτα στην αμοιβαία εξέλιξη του εαυτού της και του συντρόφου της στα πλαίσια μιας σχέσης.Άλλη μια μορφή ανωριμότητας που μπορεί να πηγαίνει πίσω τη σχέση (συναισθηματικά και σεξουαλικά) είναι η προσποίηση όπου κάποιος απ τους δυο συντρόφους βρίσκεται με τη φυσική του παρουσία σε μια σχέση ενώ το μυαλό του τρέχει αλλού.Τέτοιοι σύντροφοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα σε σένα και πολύ περισσότερο δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στον εαυτό τους....αυτοί οι ίδιοι αυτοκαταστρέφονται και πληρώνουν το τίμημα στις σχέσεις τους.
Άρα φίλε μου....προτεραίοτητα γι αυτόν που πραγματικά θέλει να αποκτήσει εμπειρίες είναι να μοιράζεται τον εαυτό του και να επιλέγει άτομα που χαρακτηρίζονται απ την αντίστοιχη διάθεση.Κάθε καινούρια σχέση που θα κάνεις.....θα είσαι το ίδιο παρθένος...με την έννοια οτι θα έχεις να αντιμετωπίσεις έναν καινούριο άνθρωπο και άρα μια καινούρια μοιρασιά και επικοινωνία....κι αυτό είναι τελικά το πιο όμορφο κομμάτι ίσως στις σχέσεις.Άν μετά απο έναν αριθμό σχέσεων \"τα είχαμε δεί όλα\" τότε απο εκεί και πέρα ο έρωτας θα ήταν μια μηχανική διαδικασία και συνεπώς μια βαρετή και ανούσια.Ακόμα όμως και στην ίδια σχέση να είσαι για πολλά χρόνια....θα δείς ότι καθημερινά η κοπέλα σου (κι εσύ βέβαια) αλλάζεται σε κάτι (απ τις εμπειρίες που αποκτάτε) και συνεπώς καθημερινά των ερωτικό αλληλομοίρασμα που θα κάνετε θα είναι ανανεωμένο.Όταν σταματάει η διαδικασία αυτή του αλληλομοιράσματος....τότε η σχέση είναι που τελειώνει και κατα τη γνώμη μου σε μια τέτοια φάση καλύτερα να επισπεύδεται το τέλος της εφόσον δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μια πιο ουσιαστική επικοινωνία.
26-11-2006, 12:54 #22
Originally posted by ΜΟΝΟΣ
νιωθω επισης πολυ χαλια που τοσο καιρο μ\'επαιζε και δεν ειχα την δυναμη να το κανω ουτε μια φορα γιατι φοβομουν μην την χασω...πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που να παιζουν με τις καρδιες και τα συναισθηματα των ανθρωπων;
στριφογυρνανε τα λογια που μου ελεγε την τελευταια μερα που μιλησαμε,οτι με αγαπαει,με θελει και οτι θα της λειψω....θελω να την παρω και να της πω οτι δεν μπορω να ζησω μακρια της..ξερω τωρα θα πειτε τι μαλ....ειναι αυτος..αλλα ετσι νιωθω γι\'αυτην φιλοι μου.
Κατάλαβε λίγο την κατάσταση και πένθησε, δεν κάνει κακό, για να μπορέσεις να καθαρίσεις από τα συναισθήματα σου. Μη τα πνίγεις, εκτονώσου, κάνε πράγματα για να εκτονωθείς!
Και πίστεψε πιο πολύ στον εαυτό σου και στις πράξεις σου. Δεν είναι εύκολο.
26-11-2006, 18:27 #23
Originally posted by olga_soul
Ρε συ Βασίλη να έλεγα ότι είναι η τελευταία γυναίκα στη γη- κομμάτια να γίνει η όλη καταθλιπτική συμπεριφορά σου!!!!!!!:(:(
Σκέφτηκες όμως έστω και για μια στιγμή το σενάριο ότι εκεί που η τύπισα μπορεί να χωρίσει τελικά με τον άλλον , εσένα να σου σκάσει στην πορεία έρωτας με μιαν άλλη που να τρελένεται για τον χαρακτήρα σου και να σε πωθεί αφάνταστα σεξουαλικά???
Εκεί τί θέση θα πάρεις???
Θα μείνεις σε αυτήν που έχει κολλήσει παθητικά στον άλλον , ή θα δεις μπροστά τη νέα σχέση που θα σου ανοιχτεί????????????
Ερώτηση τώρα............;);)
26-11-2006, 18:39 #24
μιλησα σημερα μ\'εναν φιλο και μου ειπε οτι θα παει λαρισα την τεταρτη και αν θελω να παω μαζι του και να μ\'αφησει λαμια.δεν ξερει αυτος οτι εκοψα μαζι της.σκεφτομαι να παω εξω απο το σπιτι της και να την περιμενω με μια ανθοδεσμη να βγει..να της την δωσω,να της πω ευχαριστω(ειρωνικα) και να φυγω..ριξτε καμια ιδεα,βασικα θελω πολυ να την δω...
αν ομως βγει με τον αλλον...:o
26-11-2006, 18:43 #25
Originally posted by allagi
νιωθω επισης πολυ χαλια που τοσο καιρο μ\'επαιζε και δεν ειχα την δυναμη να το κανω ουτε μια φορα γιατι φοβομουν μην την χασω...πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που να παιζουν με τις καρδιες και τα συναισθηματα των ανθρωπων;
στριφογυρνανε τα λογια που μου ελεγε την τελευταια μερα που μιλησαμε,οτι με αγαπαει,με θελει και οτι θα της λειψω....θελω να την παρω και να της πω οτι δεν μπορω να ζησω μακρια της..ξερω τωρα θα πειτε τι μαλ....ειναι αυτος..αλλα ετσι νιωθω γι\'αυτην φιλοι μου.
Κατάλαβε λίγο την κατάσταση και πένθησε, δεν κάνει κακό, για να μπορέσεις να καθαρίσεις από τα συναισθήματα σου. Μη τα πνίγεις, εκτονώσου, κάνε πράγματα για να εκτονωθείς!
Και πίστεψε πιο πολύ στον εαυτό σου και στις πράξεις σου. Δεν είναι εύκολο.
ψαχνω αλλους τροπους να μιλησω στην καρδια της....
26-11-2006, 18:49 #26
μιλησα σημερα μ\'εναν φιλο και μου ειπε οτι θα παει λαρισα την τεταρτη και αν θελω να παω μαζι του και να μ\'αφησει λαμια.δεν ξερει αυτος οτι εκοψα μαζι της.σκεφτομαι να παω εξω απο το σπιτι της και να την περιμενω με μια ανθοδεσμη να βγει..να της την δωσω,να της πω ευχαριστω(ειρωνικα) και να φυγω..ριξτε καμια ιδεα,βασικα θελω πολυ να την δω...
αν ομως βγει με τον αλλον...:o
26-11-2006, 18:50 #27
προς σαρδελιτσα:μακαρι να φεροταν και εκεινη σ\'εμενα ετσι...αλλα αυτο που μου ελεγε ηταν οτι τον αλλον δεν τον βλεπει ερωτικα πια,βλεπει μονο εμενα και εγω που δεν το ειχα ξαναζησει αυτο και ειχα την αναγκη να δοθω σε μια σχεση, χωρις ιδιαιτερη υπομονη και επιταχυνοντας τα πραγματα ,πληγωθηκα απιστευτα....
εκανα και εγω λαθη,λαθακια της πρωτης φορας θα τα ελεγα αλλα ημουν ειλικρινης και δεν επαιξα ποτε μαζι της τα παιχνιδακια των σχεσεων που αναφερθηκαν καπου πιο πανω..
27-11-2006, 10:08 #28
εξελιξη:της ειπα σημερα οτι θα παω λαμια την τεταρτη και μου ειπε οτι θελει να γραψουμε ενα ωραιο τελος απο κοντα και να μου εξηγησει καποια πραγματα...φοβαμαι οτι θα γινω χειροτερα και δεν θα παω τελικα.παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.δεν θα το συνεχισω το θεμα γιατι γινομαι κουραστικος.φιλια
27-11-2006, 10:38 #29
εξελιξη:της ειπα σημερα οτι θα παω λαμια την τεταρτη και μου ειπε οτι θελει να γραψουμε ενα ωραιο τελος απο κοντα και να μου εξηγησει καποια πραγματα...φοβαμαι οτι θα γινω χειροτερα και δεν θα παω τελικα.παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.δεν θα το συνεχισω το θεμα γιατι γινομαι κουραστικος.φιλια
27-11-2006, 11:30 #30
Ετσι μπραβο!Δεν θα ειχε κανενα νοημα να πας ουτε με την ανθοδεσμη οπως ελεγες πριν.Ποσο μαλλον τωρα που ειναι μονο για να βελετε ενα \"τελος\".Ουτως η αλλως δεν υπηρχε κατι για να το τελειωσετε κιολας.Κοιτα τον εαυτο σου και κυριως κοιτα μπροστα!Υπαρχουν πολλες καλυτερες εκει εξω!
Φιλια
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....