Θα ντυσω την αληθεια με sexy εσωρουχα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Banned

Θα ντυσω την αληθεια με sexy εσωρουχα

Η πικρή μου αλήθεια ξεκινάει κάπως έτσι...
    Θυμάμαι οταν έπρεπε να διαβάζω και εγώ εβγαινά έξω...
    Θυμάμαι ότι παρακολουθούσα το μάθημα και την επόμενη μέρα μπορούσα να βάλω την κασέτα να παίζει,εξάλλου αυτός δεν είναι ο στόχος ?
    Η παπαγαλιά...Συμβιβάστηκα μαζί της στο λύκειο,όμως όχι για πολύ...
    Είμουν πιο πολύ της πρακτικής όπως και να το κάνουμε...
    Ακουσα μια συμβουλή που έλεγε: εκεί που θα πάς είναι της πρακτικής,οπότε με έναν μικρό δισταγμό έδωσα της εξετάσεις και πέρασα ... (Γιατί λέω δισταγμό ? χμ... απο 100 λέξεις κράτα την μία,με καταλάβατε...)
    Μισώ να με υποβιβάζουν στην βαθμολογία ενώ γνωρίζω πάρα πολύ καλά το μάθημα
    Μισώ να μου λένε πρέπει να μάθω ενώ στην ουσία,κανείς δεν με διδάσκει
    Μισώ να βλέπω άτομα στην θεωρία να παίρνουν καλό βαθμό και στην πρακτική να μην ξέρουν τζίφος,κατά τα άλλα όμως να περνάνε
    Και να με,με την αλήθεια μπροστά σας και τα μαθήματα κλειστά στα δεξιά μου
    Ειλικρινά βαρέθηκα,όλη αυτή η παπαγαλία μου θυμίζει πολιτική,που διαβάζουν χωρίς να ξέρουν
    που λένε και λένε συνέχεια και στην πράξη τίποτα
    Δεν διάβαζα και είναι δεκτό το να μην μπορώ να ανταποκριθώ
    Ομως έκανα 360 μοιρες στροφη στην ζωή μου για έρθω εδώ που είμαι και να σπουδάζω παρά να είμαι για χαρτζιλίκι στην οικοδομή
    Εχω απογοητευτή πάρα πολύ
    Δηλαδή ρε παιδία βλέπω τώρα το γραπτό που μου δίορθωσε ο άλλος
    και ενώ έχω κυκλώσει την σωστή απάντηση,την κύκλωσε και εκείνος για να μου δείξει ποιό είναι σωστό
    Ε ΔΗΛΑΔΗ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΛΔ ΗΜΑΡΤΟΝ
    ΑΧ πόσο θέλω να φύγω εξωτερικό να μάθω τουλάχιστον απο δασκάλους !
    Με τον μαλάκα έχω κάτι νεύρα

Senior Member
    Chemistry,μιας και ειμαι στη χειροτερη φαση της παπαγαλιας,δηλαδη τριτη λυκειου,σε καταλαβαινω απολυτα.χρειαζεται σιγουρα να ξερεις την θεωρια,αλλα για να μπορεις μετα να την εφαρμοσεις..το εκπαιδευτικο συστημα ειναι απαραδεκτο.
    Τι σπουδαζεις;
    Αυτο που ειπες οτι σου κυκλωσε το σωστο,ενω ειχες το σωστο δεν το καταλαβα..δηλαδη σου εκοψε και μοναδες;
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Banned
    ναι μου εκοψε μοναδες επειδη ηταν σωστο.... χαχα

Senior Member
    Καλα ειναι απιστευτο το τι συμβαινει στοα διαφορα ΑΕΙ ΤΕΙ .
    Εμενα μου εχει συμβει μαθηματα που εχω περασει να μην τα εχουν ως περασμενα και μετα να μου λενε οτι δεν ηταν στην δηλωση μαθηματων(πραγμα που δεν ισχυε) αρα και να τα εχω περασει ακυρωνονται.
    Και εχει τυχει σε μαθημα που θα επρεπε να κοπω,να περασω και με μαλιστα με βαθμο.
    Πραγματικα οτι να ναι
    Τωρα τι να σου πω,πως αντεδρασε οταν ειπες οτι ειχες την σωστη απαντηση?

Senior Member
    Τραγικοτατος!
    Δεν ξερω πως ειναι δυνατον να κανει κατι τετοιο! Μαλλον δεν εκανες το κυκλακι με διαβητη!
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Senior Member
    Απ' ό,τι καταλαβαίνω, σας ρίχνω καμιά 15αρια χρόνια το λιγότερο, λολ... Chemistry, αν ορθώς αντελήφθην, έγραψες τη σωστή απάντηση αλλά με δικά σου λόγια και παρόλο που η διατύπωση ήτο σωστή, απλά δε τη δέχτηκαν ως "σωστή" επειδή δε παπαγάλισες, ναι;... να σου πω γιατί απαντάω στο θέμα σου;... γιατί αν είναι έτσι, μου "ξύπνησες" μνήμες...
    Εγώ είχα τη λεγόμενη "φωτογραφική μνήμη". Διάβαζα ελάχιστες ώρες και αποτύπωνα τις σελίδες στο μυαλό μου ωσάν να τις είχα μάθει απ' έξω "παπαγαλιστί". Κι όμως, την πρώτη φορά που έδωκα πανελλαδικές, δε πέρασα επειδή στην Ιστορία απάντησα σ' ένα θέμα με δικά μου λόγια. Παρόλο που ήταν ολόσωστη η απάντηση...:)... πέρασα τη δεύτερη χρονιά ξαναδίνοντας το ίδιο μάθημα και - αναγκαστικά - απαντώντας σα κασέτα... σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι, έχασα τζάμπα ένα χρόνο...
    ... και τελικά, ό,τι γινόταν πριν 20 χρόνια βλέπω να γίνεται και σήμερα... και λυπάμαι που θα γίνεται και αύριο... έλα ένα τραγουδάκι της εποχής μου γιατί στεναχωρέθηκα κι εγώ τώρα... τί κλάμμα είχα ρίξει τότε... εύχομαι να σου φτιάξουν τα πράματα...

http://www.youtube.com/watch?v=_pqC5...eature=related
    Last edited by RockElCasbah; 09-01-2012 at 20:51.

Banned
    δλδ με λιγα λογια προτεινεις να κανω την μεθοδο φωτοαναγνωσης ε?

Senior Member
    Δε ξέρω να στο περιγράψω επ' ακριβώς... αποτύπωνα μεν τη σελίδα ωσάν να ήταν φωτογραφία, αλλά όταν καλούμουν να απάντήσω σε θέματα - σε διαγωνίσματα γενικά ρε παιδί μου - εγώ έκανα το δικό μου... δλδ, με δικά μου λόγια μεν, αλλά σωστή απάντηση δε... σε νιώθω αλήθεια... είναι τραγικό να απαντάς σωστά έστω κι αν ΔΕΝ είναι αντιγραφή της σελίδας η απάντησή σου. Είναι γελοίο, νιώθεις να υποτιμούν τη νοημοσύνη σου... δε ξέρω τί να σου προτείνω ειλικρινά... το καλό σε μένα ήταν πως χρειαζόμουν ελάχιστη ώρα για την "αποτύπωση"... αν σου συμβαίνει το ίδιο, γράφε "παπαγαλία" για να ξεμπερδεύεις... και δυστυχώς, δεν έχω αυτή την "ικανότητα" σήμερα... στα γεροντάματα, λολ...:)...

Banned
    καιρος οποτε να το ανοιξω....
    http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG177_1305

Senior Member
    ... ουπς, είναι διδάξιμη η "μέθοδος";... κοίτα να δεις, δε το γνώριζα καν... εγώ το είχα απλά... και δε μου χρειάστηκε έκτοτε, οπότε... το μόνο που ήξερα, είναι πως με τα χρόνια μειώνεται η ικανότητα... θα με κάνεις να το αγοράσω κι εγώ το βιβλίο μπας και την... επανακτήσω...:)... καλή επιτυχία!...

Banned
    Σε ευχαριστω φιλε μου,αγορασε το πιστευω ειναι καλο... εγω το αφησα στα μισα..
    αλλα θα το διαβασω

Senior Member
    Κι εγώ... από περιέργεια περισσότερο για να δω πώς μπορεί να διδάσκεται κάτι που ήταν έμφυτο σε μένα... βρε λες να ξαναδώκω καμιά... πανελλαδική τώρα στα... αποτραβήγματα, λολ;... είσαι έξυπνος, μη μασάς... έλα ένα άσμα ακόμη... της γενιάς μου έ;... έχω κέφια σήμερις...:)...

http://www.youtube.com/watch?v=FaHuzkyurC0

Senior Member
    Εγω που δεν μπορω να μαθω απ εξω ευκολα,και δεν εχω χρονο να διαβασω αυτο το βιβλιο,τι θα κανωωωωωω;

Senior Member
    To αιώνιο πρόβλημα της Ελληνικής εκπαίδευσης. Άυστηρά ακολουθούμε κατα λέξη/αριθμό το βιβλίο, παπαγαλία πάνω στην παπαγαλία, εργαστήρια/πρακτικές γιοκ, μηδέν ανάπτυξη της αυτόνομης κριτικής σκέψης και μηδέν ουσία. Yes its Greece man.

(Εξαίρεση κάποια μεμονωμένα ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ)