Results 1 to 5 of 5
Thread: Αχαριστία
-
09-01-2012, 17:24 #1
Αχαριστία
Καλησπέρα..
Απο τότε που έχασα τον πατέρα μου,πριν 13 χρόνια,η ζωή μου είναι άθλια όχι μονο λόγω του θανάτου του αλλα και των τεράστιων προβλημάτων που επέφερε αυτός..!Από παιδί ήμουν δίπλα στην μητέρα μου,έκανα τα πάντα γι αυτή..Αναλάμβανα μεγάλες ευθύνες,έκανα υπομονή σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που βιώναμε αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν ζήτησα κάτι..Έκανα τεράστιες θυσίες παρόλο που έβλεπα οτι πολλά απο τα προβλήματα μας οφείλονταν σε εκείνη..Τώρα πλέον είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση,μόνη,με πολλά απωθημένα και χωρίς θέληση να συνεχίσω..Όμως ακόμα προσπαθώ,όσο μπορώ, να την ικανοποιήσω,να της σταθώ..Εκείνη όμως συνέχεια με κατηγορεί που είμαι σε τέτοια κατάσταση και δεν "πετάω" σαν άλλα άτομα της ηλικίας μου,κάθε μέρα βλέπω ποσο αποητευμένη είναι απο εμένα και νιώθω ακόμα χειρότερα..Ξεχνάει τι έχω/έχουμε περάσει και δεν σκέφτεται πόσο με επηρέασε μια τέτοια ζωή..Δεν μπορώ να πιστέψω οτι θυσίασα τα καλύτερα μου χρόνια γι αυτη την οικογένεια και το μονο που παίρνω είναι τόση μα τόση αχαριστία..!!!Είμαι απελπισμένη και δεν ξέρω τι να κάνω...
- 10-01-2012, 10:23 #2
γεια σου φανια!καλυτερα να μην ασχολεισαι αλλο με τη μητερα σου..κοιτα τη ζωη σου κ κανε σχεδια για να φτιαξεις το μελλον σου..η μητερα σου τοτε θα ειναι ευχαριστημενη μαζι σου..ποσο χρονων εισαι?ποτε δεν ειναι αργα για οτιδηποτε..
10-01-2012, 20:31 #3
Είμαι 23..Πώς να το φτίαξω όταν είμαι εγκλωβισμένη σε ένα σπίτι με μια μητέρα που με απεχθάνεται και που η κάθε μέρα που περνά είναι και ένα βασανιστήριο..?
Δεν έχω ζωή και ούτε θα έχω..
10-01-2012, 20:38 #4
Fania εχεις περασει μια παρα πολυ δυσκολη κατασταση και καταλαβαινω πως νιωθεις
ειναι σαν να ζυγιστηκες στην ζυγαρια και να βρεθηκες λειψη " δεν μιλαω για τα κιλα "
απλα ζεις, εχεις συναισθηματα ακομα και να τα κρυβεις η να τα ψαχνεις το ξερεις πως τα εχεις..
Λες πως δεν εχεις ζωη και ουτε θα εχεις,εδω συγνωμη κιολας εισαι λαθος
Δεν εχει ζωη αυτος που δεν την ζει ετσι παει
Fania πρεπει να κανεις κατι να ξεχαστει το μυαλουδακι σου και η καρδια σου γιατι αν σκεφτεσαι μονο τα ασχημα
ζεις και ασχημα!!!!εμεις εδω ειμαστε για οτι θελεις !!
11-01-2012, 13:29 #5
καταρχας να σου πω οτι η εφηβεια δεν ειναι τα καλυτερα χρονια της ζωης σου.. βασικα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι χαλια λογω των γονιων..τα καλα ερχονται,οποτε καλα θα κανεις να βρεις εναν τροπο να ζησεις ανεξαρτητη
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια