παραλιγο καλα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

παραλιγο καλα

ενω ολα πηγαιναν καλα και δεν το σκεφτομουν(με κοπο) αποτομα αρχισαν ολα να θολονουν και να γινεται ολοενα πιο δυσκολο να μην σκεφτομαι την ψυχωση μου.τωρα ηρεμησα και αναρωτιεμαι αν αξιζει τοσο η προσπαθεια να μην το σκεφτομαι(την ψυχωση μου) και αν καποτε θα λυτρωθω μεσω αυτου του κοπου.ευχαριστω

Banned
    Μηπως προσπαθεις σε μεγαλο βαθμο να ξεχασεις την ψυχωση και εχεις αυτο το θολωμα?
    Εισαι πολυ ηρεμος και φαινεται αυτο απο την προσπαθεια που βαζεις στο να ξεχασεις αυτο που σου συμβαινει
    απο εμενανε μπραβο σου και οσο για το αν λυτρωθεις,ξερεις οι προσπαθειες που καταβαλλουμε καποια στιγμη αποδεικνυεται οτι δεν εγιναν για τσαμπα λογο!!!
    Μην χαλιεσαι δημητρη!!!!!!!

Senior Member
    Oσο το σκέφτεσαι, τόσο χειρότερα είναι, βρες πράγματα να κάνεις. Μην αδρανείς.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης. Απαγορεύονται οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή.
    Last edited by Idella; 13-01-2012 at 02:02.

Banned
    Instant δεν νομιζω οτι επιτρεπονται οι συμβουλες φιλε μου για φαρμακα..σορρυ κιολας !!!

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
    Last edited by Idella; 13-01-2012 at 02:03.

Banned
    Μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου φιλε μου δεν υπαρχει καποιο προβλημα....

Banned
    Δημητρη εμαθα εισουν Σόφια.Δεν μου το πε ο αδερφος μου πιο νωρις να συναντιομασταν γιατι και εγω εκει ειμουν απο τισ 26 εως 4.Με κανε πολυ καλο παντως ηρεμισα.Ιπια και κατι μπυρες με βουλγαρους

Quote Originally Posted by lost body View Post
    Δημητρη εμαθα εισουν Σόφια.Δεν μου το πε ο αδερφος μου πιο νωρις να συναντιομασταν γιατι και εγω εκει ειμουν απο τισ 26 εως 4.Με κανε πολυ καλο παντως ηρεμισα.Ιπια και κατι μπυρες με βουλγαρους
    φιλε δεν πηγαμε βουλγαρια τελικα τωρα στις γιορτες την αλλη φορα που θα παμε θα σε εχω υποψη μου ξερω και την σοφια θα περασουμε καλα.εγω το μετανοιωσα που εφυγα απο σοφια

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης. Απαγορεύονται οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή.
    ναί, όντως το ρισπερντάλ είναι ένα ισχυρό αντιψυχωτικό, πολύ πιο δυνατό σε σύγκριση με το abilify...αλλά δεν είναι όλα ρόδινα...κάποιες παρενέργειες που έχει το ρισπερντάλ, το abilify ενδέχεται να τις έχει σε μικρότερο βαθμό ή και καθόλου! π.χ. έχω ακούσει πως το abilify δεν επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο το ρισπερντάλ στο σεξουαλικό θέμα...και όσο να είναι, στην ηλικία του Δημήτρη (αν θυμάμαι καλά. γύρω στα 30+), είναι σημαντικό το θέμα του σέξ...δεν το πετάμε στα σκουπίδια.
    Last edited by Idella; 13-01-2012 at 02:04.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ενω ολα πηγαιναν καλα και δεν το σκεφτομουν(με κοπο) αποτομα αρχισαν ολα να θολονουν και να γινεται ολοενα πιο δυσκολο να μην σκεφτομαι την ψυχωση μου.τωρα ηρεμησα και αναρωτιεμαι αν αξιζει τοσο η προσπαθεια να μην το σκεφτομαι(την ψυχωση μου) και αν καποτε θα λυτρωθω μεσω αυτου του κοπου.ευχαριστω
    γιατι να μην την αποδεχτεις? και συνεχιζεις τη ζωη σου με αυτην... εγω ετσι κανω θα μου πεις μικρη εισαι κοπελια... αλλα τι να σου πω δεν βρισκω λογο να σου γινεται εμμονη η ψυχωση στην τελικη και το μυαλο και η ψυχη κοματι του εαυτου μας ειναι οπως η καρδια και τα υπολοιπα οργανα.. μπορει λοιπον να αρρωστησει και αυτο ;) μαγκια μας
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    ναί, όντως το ρισπερντάλ είναι ένα ισχυρό αντιψυχωτικό, πολύ πιο δυνατό σε σύγκριση με το abilify...αλλά δεν είναι όλα ρόδινα...κάποιες παρενέργειες που έχει το ρισπερντάλ, το abilify ενδέχεται να τις έχει σε μικρότερο βαθμό ή και καθόλου! π.χ. έχω ακούσει πως το abilify δεν επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο το ρισπερντάλ στο σεξουαλικό θέμα...και όσο να είναι, στην ηλικία του Δημήτρη (αν θυμάμαι καλά. γύρω στα 30+), είναι σημαντικό το θέμα του σέξ...δεν το πετάμε στα σκουπίδια.
    Ok man ότι θες, μια γνώμη είπα, το σεξ ναι είναι εθισμός και ωραίο πράμα, δεν θα με σώσει το σεξ όμως, τώρα πάλι στο όνειρο μου φιλούσα μια κοπέλα μετά κάπως ξύπνησα και έλεγα ποιός είναι και μετά είπα χωρίς να το θέλω εγώ με έναν όχι και τόσο γλυκό ήχο. Αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός.