Results 16 to 30 of 36
Thread: Πως να το χειριστώ?????
-
12-01-2012, 23:32 #16
Ωραία.. και τη να κάνω τώρα να αρχίσω να μην σηκώνω τηλέφωνα η να την ανεβάσω ακόμη παραπάνω και να της πω οτι δεν μπορώ να σε δω σαν φίλη και δέν αντέχω να κάνω παρέα μαζί σου...??? Ξέρω και έγω αν μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρων (που πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου να το δω) θα φύγει απο μόνη της η αν θα βρεί κάποιον άλλον αυτή.. (δεν θέλω να το ζήσω το δεύτερο τουλάχιστον τώρα στα κοντά..) Ασε που δεν ψάχνετε καθόλου.. Οταν με καλούσε με την φίλη της της έλεγα τη να έρθω να κάνω μωρέ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας κάνω χαλάστρα σε κανένα τυχερό.. και μου την έλεγε.. σου έχω δείξει εγώ οτι ψάχνομαι;; και κάτι τέτοια...
- 12-01-2012, 23:37 #17
12-01-2012, 23:39 #18
12-01-2012, 23:49 #19
όχι γιατί βιάζομαι να απαντήσω για να δω απόψεις, τα διαβάζω οταν είναι ήδη αργά... Όπως καταλαβαίνεις είναι τραγική η ορθογραφία μου, είμαι και σε πανεπιστήμιο, δουλεύω και σε πολυεθνική :).. αλλά ακόμη δεν εκτέθηκα σε αυτό το θέμα.. μπορούμε να μην το σχολιάζουμε άλλο... δεν θα θέλω να ξαναγράψω μετά....
12-01-2012, 23:51 #20
13-01-2012, 00:14 #21
πι ες: αν δεν κανεις μετάφραση από γκριγκλις, μάλλον δεν είσια έλληνας.....:)[/QUOTE]
Σοβαρά τώρα; Αυτό τώρα το είδα.. δίνω και τέτοια εντυπώση???
13-01-2012, 02:10 #22
συμφωνώ με όσα είπαν οι από πάνω, οπότε, μεγάλα παιδιά είστε: κάντε μια συζήτηση από κοντά ειλικρινή , πες της ξεκάθαρα πως σου αρέσει , δεν μπορείς να την δεις φιλικά και γι' αυτό καλύτερα να ξεκόψετε, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα μέχρι να σκεφτεί κι αυτή καλύτερα τι νιώθει για εσένα. επομένως, αν σε θέλει , σ' αυτό το διάστημα θα το καταλάβει και happy end. αν δε σε θέλει, θα την ξεπεράσεις κι εσύ -γιατί έτσι γίνεται πάντα- και θα βρεις το ταίρι σου και πάλι happy end. είναι πολύ απλό! μη φοβάσαι να ξεκόψεις μαζί της, όσο καλή παρέα και να κάνετε, όσο σημαντική και να σου είναι σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, ουδείς αναντικατάστατος!
μη φοβάσαι να της το πεις γιατί "θα την ανεβάσεις ακόμα παραπάνω" γιατί αυτή είναι η αλήθεια και ας την ξέρει. κι αν την ανεβάσεις, καλό θα κάνεις σ' έναν άνθρωπο με χαμηλή αυτοπεποίθηση.
13-01-2012, 20:07 #23
ναι πολύ καλό είναι αυτό που λες... Αλλά δεν θέλω να προκαλέσω αυτή την συζήτηση.. νομίζω οτι είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό, και θα έρθει σαν θέμα απο μόνο του στο κοντινό μέλλον.. Σήμερα μάλλον πρέπει να πάρω εγώ τηλ γιατί όλη την εβδομάδα αυτή έπαιρνε.. Αλλά αν δεν κανονίσουμε κάτι με τα παιδιά δεν θα την πάρω, αν και σίγουρα περιμένει...
Μετά απο όσα είπαμε εδώ εχθές κάπως με ταρακούνησαν θα έλεγα, και λέω να χαλαρώσω λίγο και να προσπαθήσω να το δω λίγο ποιο απέξω το θέμα μήπως αλλάξει κάτι ή το δω λίγο διαφορετικά..
Όσο για την αυτοπεποίθησή της δεν είναι καθόλου χαμηλή. Αντιθέτως θα έλεγα έχει πολύ υψηλή.. Ανασφάλεια έχει μεγάλη..
14-01-2012, 01:29 #24
Ελλειψη αυτοπεποίθησης=ανασφάλεια. Το ίδιο πράγμα είναι.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
14-01-2012, 09:59 #25
ναι είναι συνδεδεμένες λέξεις, με την ακριβή έννοια το εννοώ.. αυτοπεποίθησις είναι άνεση και ή σιγουριά που εμπνέουν οι κινήσεις του ατόμου (μπαμπινιώτης) :), σίγουρος για τον εαυτό του...
Ανασφαλής σημαίνει αβεβαιότητα που προκαλεί ανησυχία η φόβο (πάλι μπαμπινιώτης) για μία πιθανή κατάσταση...
04-06-2012, 02:14 #26
Καλημέρα ρε παιδιά.. Ακόμη τα ίδια.. μετα απο τόσους μήνες..τι θα γίνει το χάλη μου? Μόνη αυτή μόνος και εγώ.. Είχα 2 εφκερίες να ξεκολίσω να αλλάξω, αλλα δεν μπορούσα, έκανα μόνο sex και εξαφανίστικα (δεν μου άρεσαν οι περιπτόσεις και τόσο είναι η αλίθια). Τη θέλη και με ψάχνει όταν χάνομαι? 10-12 μερες ειναι το ρεκορ.. Ποιανει τον μονολογο κανα μισαωρο στο τηλ και λεεί στο άσχετο λέμε να πάμε εκεί σήμερα θα έρθεις? οχι λέω γιατί έχω δουλειά η δεν ψήνομαι.. ε καλά να κανονίσουμε τότε κάτι αύριο η την επόμενη. ε καλα μιλάμε της λέω και τέτοια πως γήνετε πάντα να μου σκάει τηλ ενό εχω κανινήση και το μαθένει οτι θα έρθει και αυτη.. Αυτο το σουκου πάλι.... Με παίρνει τηλ Παρασκευή, έμαθα οτι θα πας εκεί μετα πάμε για μπιρα στην ταδε (είναι η κινη μας φίλη που είναι κολητή της και τα έχει με ενα παιδί απο την παρεα μου) της λέω έλα απο εδω αν θες που θα είμαι και μετα βλέπουμε να πάμε κάπου όλοι μαζοι αν είναι. Φεύγει ποιο νορίς απο την δουλεια έρχετε (κοκετα) παμε μετα για μπιρα στην φιλη μας, μετα σχολουσε η άλη θελαν και αφτερ.. Θα έρθεις μου λέει, πατε η διοσας της λέω αν δε έρθει κανένας άλος, λέει του ενος φίλου μου που ηταν ντεμι, τον εψισε και πηγα.. φεύγοντασ λεει θα παω αυριο για καφε το πρωι στην ταδε θα ερθεις? εχω δοθλεια το πρωι μετα της δοδεκα παιζι της λεω, ε μετα της δωδεκα λεμε, οκ μιλαμε. Παω οτντος κατα της δωδεκαμιση που ηταν και η παρεα μου εκει να σου και αυτη.. Μηλαμε ειναι να φυγει αν κανονισετε κατι για το βραδυ παρε μου λεει οκ? Δεν κανονισαμε και δεν πηρα. Με περνει αυτη, δεν πειρες και ειπα να σου πω αν δεν κανινισες οτι θα παω για ταινια στην φιλη μας θα ειναι και ο φιλος σου αν θελεις ελα.. Τι καλητερο να κανω και εγω πηγα, εγω στην μια γονια του καναπε και αυτη στην άλλη. δεν βαλαμε ταινια τελικα μαλακίες λέγαμε αυτή να με ακουμπαει και καλα αυθορμιτα στο τελος εγω τιποτα, νισταξα λεει θα φυγω, ε και εγω λεω.. Τωρα το βραδυ με παιρνει τηλ να παμε στο σπιτι του φιλου μου (που ειναι με την φιλη της) αν θελω σε ενα χωριο εξω απο την πολη, πηγαμε και πηρα και ακομη ενα φιλο μαζι μου (τον ξερει καλα) και οταν γυρισαμε και αφυσα τον φιλο μου πρωτα της λεω ελα κατσε μπροστα δεν θα σε φαμε μου λεει ασε με εδω βολευτικα τωρα.. Μου την εσπασε πολυ, μου μιλουσε στον δρομο και δεν ηθελα να την απαντησω.. Ερε πουστη μπλεξημο....
Αυτα... Χερομαι που δεν φενετε ποιος ειμαι και μιλαω αφοβα
04-06-2012, 19:56 #27
vegga, αυτό που ήθελα να σε συμβουλέψω, εντελώς φιλικά και χωρίς να παρεξηγηθείς, ειναι να προσέξεις την ορθογραφία σου. Αν στειλεις ένα sms σε μια κοπέλα που σου αρεσει και έχεις τέτοια ορθογραφ'ια, ό,τι και να τις γραψεις η ορθογραφία τα υπερκαλυπτει, ξενερωνει και φευγει ή απλά απαντά από ευγένεια. Ιδιαίτερα, αν απευθυνεσαι σε μορφωμένη κοπέλα. Προσεξε το αυτό γιατί μονο τα συναισθήματα δεν φτανουν. Κατι τέτοιες "λεπτομέρειες" κανουν την διαφορά.
04-06-2012, 23:19 #28
Vegga, εγώ θα έλεγα να αρχίσεις να απλώνεις το χεράκι σου σιγά σιγά, όχι στο λιγούρικο βέβαια. Στο φιλικό αυτή; στο όχι τόσο φιλικό εσύ. Πάρτην έξω κανα βραδάκι, πιείτε και 2-3 παραπάνω και κάνε κίνηση. Σόρυ που θα το πω αλλά στο τέλος αν δεν κάνεις κάτι θα σου ζητήσει να πάτε μαζί να αγοράσει τα ταμπόν της!
05-06-2012, 01:04 #29
Blue 1 συγνώμη αν σε πρόσβαλα με την ορθογραφία μου. Έχεις δίκαιο που το σχολιάζεις αν και έχει γίνει και θέμα ποιο πάνω παλιότερα. Όταν γράφω εδώ (όποτε γράφω) θέλω να γράφω γρήγορα χωρείς να σκέφτομαι πώς γράφετε η κάθε λέξη. Ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβολίσου αλλά επωδοί και εγώ ντρέπομαι για την ορθογραφία μου αν στέλνω sms τα τσεκάρω όλα και αμόρφωτη να είναι η κοπέλα η όποιος άλλος και να είναι. Ξέρω πόσος άσχημο είναι. Έχω γνωρίσει κόσμο σπουδαγμένο που είναι τραγική η ορθογραφία τους όταν αφήνονται (και εγώ σε ΑΕΙ είμαι αλλά δεν τελείωσα ακόμη μπήκα μεγάλος).
Taso Μου έχει δόση άκυρο η κοπέλα πριν κανα εξάμηνο δεν παίζει να φάω και δεύτερο άκυρο, αν θέλει κάτι ας το δήξει κάπως και εγώ θα το πάω μετά.. Έχουμε βγει πολλές φορές αλλά δεν πίνει λίγο μόνο και όταν την πιάνει το κόβει, παίρνει χυμό, αναψυκτικό, και με ξενερώνει.. Είναι πολύ περίεργη περίπτωση έχει να κάνει σχέση 4χρόνια περίπου και από τη έχω καταλάβει και sex έχει από τότε να κάνει.. Έχω εγωισμό πάρα πολύ δυνατό μπορεί να με βασανίζει η σκέψη της αλλά το πνίγω και θα το πνίγω μέσα μου μέχρι να μου περάσει, η να αλλάξει κάτι. Μπορεί να βρει άλλον, εκεί θα καταλάβω ότι αυτή ήταν, και μου φαινόταν ότι θέλει να με πλησιάσει και καλά. Μπορεί να βρω εγώ κάποια που να μου κάνει κλικ. Το να είμαστε μαζί δεν θέλω να το σκέφτομαι και δεν το σκέφτομαι καθόλου.
05-06-2012, 01:10 #30
Χουφτωστην,χουφτωστην.....πο υ ελεγε και η ταινια..πλακα κανω.....
Σοβαρα τωρα,αφου το βλεπεις κι εσυ πως η κατασταση ειναι ψιλοπροβληματικη προτου καν αρχισει... μηπως να μην εκανες καν τον κοπο να μπλεξεις;
Οπως και να χει η κοπελα φαινεται πως σε γουσταρει... τωρα γιατι δεν κανει ενα βημα ποιος ξερει;υπαρχει καθολου η πιθανοτητα να μην ειχε ποτε πριν ολοκληρωμενη σχεση και να φοβαται;αν συμβαινει αυτο δικαιολογουνται πολλα στην συμπεριφορα της και πρεπει να εισαι εσυ που θα κανεις το πρωτο βημα...γιατι αν περιμενεις απο αυτη.....
αν παλι δεν ισχυει κατι τετοιο τι να πω... και θελω και δεν θελω και μπορω και δεν μπορω στο τελος με το δικιο σου κι εσυ θα της πεις αντε γαμ...ου κι εσυ κι ο γρυλος σου...
αν παλι την θελεις τοσο πολυ... που δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο...επανερχομαι στην αρχικη μου παροτρυνση..