Πως να το χειριστώ????? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    ‘Έχει κάνει ολοκληρωμένη σχέση το ξέρω από έγκυρη πυγή αλλά έχουν περάσει χρόνια από τότε μιλάω για ηλικίες τώρα 28 εγώ 26 αυτή δεν είμαστε παιδιά. Είναι πάρα πολύ αυστηρή με τον εαυτό της και αυτό την δεν την αφήνει να εκδηλωθεί πιστεύω και να κάνει πράγματα, όχι απαραίτητα μαζί μου.. Εχω μπλέξει άσχημα γιατί έχει μπει για τα καλά στην παρέα μου και δεν μπορώ να την αποφύγω εύκολα τώρα. Είμαστε σε μια φάση να σκάω στην παρέα και να μου λένε η τάδε θα έρθει? Ακόμη και η κολλητή της με ρωτάει καμιά φορά (την πείρες την τάδε τηλέφωνο) ξέρεις είμαστε εγω και αυτή τώρα που την γούσταρα έφαγα άκυρο και τώρα είμαστε φίλη. Ε γίνετε αυτό? Όχι δεν είμαστε φίλη δεν γίνετε να γίνουμε φίλη δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να με βλέπει φιλικά, τι πιστεύει ότι την βλέπω σαν φίλη τώρα?

Senior Member
    φιλε μου θα σ πω δυο πραγματα.....γτ και γω ειμαι σε μια περιπου παρομοια κατασταση....αν θεσ μπορω να σ εξηγησω αναλυτικοτερα και μεσω πμ....τεσπα....σημερα διαβασα απο εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Friend_zone καποια πραγματα που ισωσ σε κανουν να καταλαβεισ πολλα οπωσ καταλαβα και εγω απο την πλευρα μου.....ξερω θα σ ειναι πολυ δυσκολο οπωσ ειναι και για μενα δυσκολο αλλα πρεπει να το καταλαβεισ οτιη ολη κατασταση ειναι πολυ fucked up.....

τα σημαντικοτερα απο αυτα που διαβασα και αντικατοπτριζουν πληρωσ τη δικια μου περιπτωση αλλα και μεροσ τησ δικιασ σου τα επισημαινω παρακατω...

One report suggests that some women don't see their male friends as potential love interests because they fear that deepening their relationship might cause a loss of the romance and mystery or lead to rejection later.

"friend zone" refers to a platonic relationship where one person wishes to enter into a romantic relationship while the other does not.

Once the friend zone is established, it is said to be difficult to move beyond that point in a relationship

women may also become victims of the "friend zone", in which a man treats them as only a friend, while the woman prefers a more intimate relationship --> το τελευταιο το εχω φαει καταμουτρα στην δικια μ περιπτωση, οπου και ειμαι ο καλοσ φιλοσ και παρηγορητησ, οπου οπωσ καταλαβαινω η κοπελα με την οποια εγω εχω φαει κολλημα με βλεπει πωσ παντα θα ειμαι αυτοσ και πιθανοτατα δε θα μπορω να τησ δωσω την ασφαλεια και σιγουρια που ισωσ ζητα!!!!

και τελοσ το χειροτερο απο ολα.....ξερω θα σε κανω κομματια με αυτο το τελευταιο, αλλα προσπαθησε απο την πλευρα σου να ξεκολλησεισ, αν και προσωπικα δεν μπορω να το καταφερω αυτο, το συμβουλευω σε σενα γτ εδω και πολυ καιρο με εχει πεθανει η ολη κωλοκατασταση...!!!

There is general agreement that once a man is in the friend zone, it is difficult to get out

αυτα λοιπον ....ελπιζω να σε βοηθησα να ξεδιαλυνεισ πολλα στ μυαλο σου.....

Πράγματι συμπάσχον φίλε η σκληρή αλήθεια κάπως έτσι πρέπει να είναι.
    Απλά εγώ την κοπέλα δεν την ήξερα και από πριν ούτε φίλη ήμασταν ούτε συνάδελφοι
    Την γούσταρα το είπα στην φίλη της το είπε και αυτή είπε ας βγούμε έξω μία μέρα να γνωριστούμε (ήξερε ποιος είμαι δεν με είδε στο ραντεβού πρώτη φορά) ασχέτως που από το πρώτο ραντεβού πήγαν στραβά τα πράγματα (σου λέω πρώτο ραντεβού εγώ αυτή και άλλα δέκα άτομα, να φύγω ήθελα από το πρώτο δεκάλεπτο) τσπ από εκεί και μετά ήρθαν πολλά ραντεβού και μόνοι μας και με παρέα. Αλλά αυτή είναι η μέχρι στιγμής κατάληξη

Senior Member
    χαχα...ξερεισ ποια ειναι η πλακα....εγω την κοπελα αυτη αρχικα την ειχα ωσ τη γνωστη που θα μου γνωρισει καποια φιλη τησ....μετα απο καιρο ομωσ γιναμε πολλοι καλοι φιλοι..ωσπου καποια μερα πριν μια βδομαδα πιο συγκεκριμενα τησ ειπα τι και πωσ....ασε......ετσι βλεπω οτι ειστε και σεισ τωρα(Ακόμη και η κολλητή της με ρωτάει καμιά φορά (την πείρες την τάδε τηλέφωνο))...(μεσεσ ακρεσ)......αυτο λοιπον ειναι και το κακο τησ υποθεσησ...!!

Χαχαχα… όχι ρε δεν παίζει με τίποτα αυτό.. με κολλητό μου τα έχει η φίλη της, έτσι την την είδα πρώτη φορά και έχω βρει τον μπελά μου τώρα… η περίπτωσή σου είναι σαν ταινίες αγάπης δηλαδή? Κοίτα ρε που συμβαίνουν και στα αλήθεια συχνά αυτά….

Senior Member
    ασε φιλε....η δικια μου περιπτωση δεν περιγραφεται...αμα σου την αναλυσω εγω δε θα με πιστευεισ...

πραγματικα πρεπει να γραψουν καποια αλλα μελη για την περιπτωση μου σε αυτο εδω το θεμα και θα καταλαβεισ.....εχουν παιχτει χιλιαδεσ επεισοδια.....χαχαχαχαχα οτι να ναι σ λεω...!!!
    Last edited by confuse; 06-06-2012 at 00:46.

Page 3 of 3 FirstFirst 123