Τι θα θελατε ??? - Page 125
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 125 of 150 FirstFirst ... 2575115123124125126127135 ... LastLast
Results 1,861 to 1,875 of 2240
    Senior Member
    ΚΕΝΟ συμφωνώ στις θέσεις σου....

Δεν ήξερα οτι κάποιοι Αφρικανοί τρώνε ανθρώπους,αλλά όταν πέσει μεγάλη πείνα αυτό μάλλον είναι προφανές για όλο τον κόσμο ασχέτου φυλής!
    Κατα τα άλλα την Ιαπωνία γιατί δεν την πειράζει κανείς και δεν δέχεται πιέσεις από την ανατολή,αφού πρόκειται για μία δυνατή χώρα κυρίως οικονομικά;

Banned
    ΚΕΝΟ ποτέ δεν είπα ότι είναι ίδιοι όλοι οι Έλληνες, οι ισοπεδωτικές γενικεύσεις δεν ισχύουν σχεδόν πουθενά. Απλά λέω ότι είναι ευθύνη δικιά μας να μην αναπαράγουμε τις νοοτροπίες κ το σκεπτικό που μας έφερε ως εδώ, γιατί δυστυχώς έχω δει πολλούς 20άρηδες, 30ρηδες κλπ να λειτουργούν ακριβώς όπως οι πατεράδες τους. Γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι, μια χώρα υφίσταται στο διηνεκές κ η κάθε γενιά κάνει επιλογές που επηρεάζουν κ τις επόμενες γενιές ή ακόμα κ την ίδια. Τυχαίο παράδειγμα: Φωνάζει όλος ο κόσμος για συντάξεις πείνας κ δίκιο έχει, της πείνας είναι. Πριν 15 χρόνια έγινε η έκθεση Σπράου, με βάση εμπεριστατωμένη αναλογιστική μελέτη που κατέληγε στο ότι το ασφαλιστικό πάει για αυτοκτονία, πολύ απλά τα νούμερα δε βγαίνουν (κοινώς δεν μπορείς να βγαίνεις στη σύνταξη στα 45 κ με τρελό εφάπαξ καβάτζα). Η Ελλάδα άλλωστε δεν έχει κεφαλαιοποιητικό συνταξιοδοτικό σύστημα ούτε 3ο συνταξιοδοτικό πυλώνα, έχει το σύστημα pay as it goes δηλ. οι σημερινοί εργαζόμενοι πληρώνουν τις συντάξεις των τωρινών συνταξιούχων. Όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους σε φάση "κάτω τα χέρια από τις συντάξεις κ τα δίκια των εργαζομένων", καμία μεταρρύθμιση δεν έγινε κ να τα τώρα..... Επιλογή του λαού ήταν. Άρα διαφωνώ κ με το mniminio που λέει ότι η δημοκρατία είναι για τους λίγους. Κυβερνάνε λίγοι, αλλά αυτοί δεν ήρθανε με διαστημόπλοιο κ πυρηνικά όπλα 8ης γενιάς να επιβάλλουν εξουσία, στην εξουσία ήρθαν με την ψήφο της πλειοψηφίας γιατί κάνανε αυτά που βολεύανε την πλειοψηφία. Αν η πλειοψηφία ήθελε άλλα ας διάλεγε άλλους. Γιαυτό έγραψα ότι σε όλα τα κράτη τυπικά δημοκρατία υπάρχει, αλλά το περιεχόμενο κ η ποιότητά της είναι συνάρτηση της πολιτικής ωριμότητας κ αντίληψης των πολιτών που επιλέγουν τους αντιπροσώπους τους. Δεν είναι εύκολο το άθλημα λοιπόν.......
    Για τις γερμανικές κατοχικές αποζημιώσεις ΚΕΝΟ δίκιο έχεις, αλλά δεν διεκδικήθηκαν όταν έπρεπε. Κ μην ξεχνάς ότι όπως εμείς εδώ έχουμε το δικό μας λαϊκισμό έχουν κ οι άλλοι τον δικό τους. Δεν είναι εύκολο να πείσεις τη γερμανική κοινή γνώμη ή την οποιαδήποτε ευρωπαϊκή κοινή γνώμη να βάλει το χέρι στην τσέπη για την Ελλάδα. Η πατέντα "δεν αναγνωρίζω τα χρέη μου κ δεν πληρώνω" δεν περιορίζεται μόνο εντός δικών μας συνόρων.......
    Κ τέλος για τους Αφρικανούς μη γινόμαστε άδικοι. Είναι ολόκληρη εμπειρία ζωής να κατέβει κανείς στην υποσαχάρια Αφρική, σου γυρνάει το μυαλό ανάποδα με αυτά που θα δεις..... Άμα αντέξεις να τα δεις. Με την πρώτη ανάσα αρχίζει ο αγώνας για επιβίωση, κάνεις το ο τ ι δ η π ο τ ε για να ζήσεις έστω 1 μέρα παραπάνω (τόσο πάει ο χρονικός ορίζοντας) κ η ανθρώπινη ζωή αξίζει όσο 1 δολάριο, μπορεί κ λιγότερο. Αν συνυπολογίσεις ότι κ τα περισσότερα κράτη είναι μουσουλμανικά, που εμ, σόρυ, αλλά δε φημίζονται κ για την καλλιέργεια σεβασμού προς το συνάνθρωπο κ τα ανθρώπινα δικαιώματα, ε, τότε σχημάτισες εικόνα νομίζω. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από ανθρώπους να δείξουν πολιτισμό (κ μάλιστα με τους δικούς μας όρους) αν πρώτα δεν έχουν εξασφαλίσει την επιβίωσή τους. Πρώτα επιβιώνεις κ ύστερα συγκροτείς πολιτισμό. Ο οποίος πολιτισμός είναι μια ακόμα σχετική έννοια, πιο σχετική κ από τη δημοκρατία ακόμα.

Senior Member
    mariposa παραγράφους καλή μου.!

Banned
    Ωχ ναι!Θα το μάθω, πού θα πάει......

Senior Member
    Νταξει ας μην το παμε μακρυα αν δουμε τι δημαρχους βγαζουμε και με τι σκεπτικο ψηφιζουμε . Η νοοτροπια μας δεν εχει αλλαξει. Κι ουτε προκειται οι πελατειακες σχεσεις εχουν τις ριζες τους απο την αρχαιοτητα. Οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο.......... μας!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    mariposa παραγράφους καλή μου.!
    οταν ενα πραγμα θες να το διαβασεις πραγματικα το διαβαζεις κ οπως να ναι εμενα μου χει τυχει πχ να συνενοηθω με καπιον που αυτα που μου ελεγε εβγαζαν νοημα πολυ οριακα κ εγω μαντευα τι ενοουσε σχεδον.

Banned
    καλα δε νομιζω πως ψηφιζουν ΝΔ/Πασοκ πολλοι νεοι πλεον. μονο κατι κολλημενα γεροντακια. γι'αυτο λεω δεν ειναι ολοι ιδιοι.

κι αυτοι που κυβερνανε ειναι γιατι ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ κατι που επεισε τους πολλους. οχι οτι το καναν ή το κανουν οντως, αφου οι περισσοτεροι μενουν στα λογια.

και τι παει να πει δεν διεκδικηθηκαν οταν επρεπε οι αποζημιωσεις ? η χωρα τωρα εχει αναγκη, τωρα χρωσταει και πειναει, γι'αυτο θα επρεπε να το ψαξει καλυτερα, μηπως και σωθει. αλλα οταν εχεις αρχιδια πολιτικους αντι για πολιτικους με αρχιδια, πως να μιλησουν στους γερμανους ? στο τελος θα πουνε φτασαμε εναν αιωνα οποτε διαγραφτηκαν τα χρεη.

τελος για τους αφρικανους, ναι οκ εχουμε και τους aghori στην Ινδια να τρωνε τους νεκρους τους. αλλα και στην Ευρωπη μωρε τα γεροντακια τρωνε το μελλον των παιδιων τους. ολοι κανιβαλοι ειμαστε. γι'αυτο οτιδηποτε κι αν πουμε για πολιτισμο-δημοκρατια-ανθρωπια μου φαινεται ανεκδοτο. απλα περισσοτερη υποκρισια υπαρχει κι ελεγχος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν ενα πραγμα θες να το διαβασεις πραγματικα το διαβαζεις κ οπως να ναι εμενα μου χει τυχει πχ να συνενοηθω με καπιον που αυτα που μου ελεγε εβγαζαν νοημα πολυ οριακα κ εγω μαντευα τι ενοουσε σχεδον.
    χαχαχαχαχα ρε γαμώτη είσαι πολύ συμπαθητικό παιδί!

Senior Member
    Ρε παιδιά εγώ αυτό ότι κάποιοι τρωνε ανθρωπους και κάποιοι ακόμα και νεκρούς δεν το ήξερα.....
    Τι έχει γίνει;
    Λόγω πείνας αυτό ή έτσι απλά; Για τους aghori μιλάω.....

Banned
    διαφορετικες παραδοσεις κι αντιληψεις Ντιανα. στο δυτικο κοσμο το να φας αλλον ανθρωπο θεωρειται η υπερτατη κακια και διαστροφη (ή και οχι αναλογα τα γουστα). εκει μπορει να ειναι τιμη καποιου να φαγωθει, μπορει να το βλεπουν σαν το καλυτερο που μπορουν να κανουν με τους νεκρους τους, απ'το να τους θαψουν ή να αφησουν σαπια κουφαρια και κοκαλα μολυνωντας το περιβαλλον.

Senior Member
    Μερικοι ανθρωποι δεν τρωγωνται με ΤΙΠΟΤΑ .........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μερικοι ανθρωποι δεν τρωγωνται με ΤΙΠΟΤΑ .........
    Tι έπαθες αγόρι μου εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Tι έπαθες αγόρι μου εσύ;

Καλα ειμαι , ειναι η απαντηση μου , στις παραγραφους #1869 , #1870 !!!!

Banned
    κάνε ένα κουότ για να καταλάβουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    κάνε ένα κουότ για να καταλάβουμε...

Δεν ξερω τι ειναι το κουοτ . Μηπως ειναι η απαντηση με παραθεση ? αν εκανα απαντηση με παραθεση στις Ντιανας , θα αρχιζαν παλι τα παρατραγουδα .