Τι θα θελατε ??? - Page 144
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 144 of 150 FirstFirst ... 4494134142143144145146 ... LastLast
Results 2,146 to 2,160 of 2240
    Senior Member
    Θέλω να γυρίσει γρήγορα η μαμά μου σπίτι...ανησυχώ και νιώθω άσχημα που είμαι ολομόναχη, νιώθω μοναξιά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Θέλω πάλι μια ένεση αλοπεριντιν για να κοιμηθώ σαν μωρό και για ώρες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Θέλω πάλι το ίδιο, μια ένεση και δεν με νοιάζει αν είναι φάρμακο για σχιζοφρενείς εμένα όσες φορές μου έκαναν μειωνόταν ο πόνος που νιώθω σχεδόν απόλυτα...κάτι πρέπει να γίνει, δεν ξέρω να πάω σε νοσοκομείο, να βρω νοσοκόμα να μου κάνει τέτοιες ενέσεις; Δεν ξέρω...
    Ή πρέπει να πείσω το γιατρό μου να μου το γράψει...

Senior Member
    Να συνεχιστει η καλη πορεια ανανηψης απο την σκαταθλιψη !

Senior Member
    Να γύριζα το χρόνο πίσω και να ξαναζούσα τη παιδική μου ηλικία και ίσως και την εφηβική, άντε και την εποχή που ήμουν φοιτήτρια χαχαχα!!!! πολλά ζητάω ε??
    (μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου που έχει φύγει από τη ζωή και κάποιοι άνθρωποι που οι συνθήκες μας έκαναν να χωριστούμε και φυσικά οι στιγμές.... είναι κάτι στιγμές τρυφερές και λεπτές σαν κλωστές τυλιγμένες στ' αδράχτι ...Παπάζογλου) Αλήθεια πως μπορώ να βάλω ε΄να τραγουδάκι?????

Senior Member
    να με παρει ο υπνος γιατι αυριο ξυπναω νωρις, αλλα που.......................
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Θα ήθελα να ζούσε η γιαγιά μου...την έχω τόσο ανάγκη αυτή την στιγμή...όλα θα ήταν πολύ καλύτερα αν την είχα δίπλα μου...με πονάει που δεν μπορώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα ήθελα να ζούσε η γιαγιά μου...την έχω τόσο ανάγκη αυτή την στιγμή...όλα θα ήταν πολύ καλύτερα αν την είχα δίπλα μου...με πονάει που δεν μπορώ...

Αυτο ειναι το μειονεκτημα των παππουδογιαγιαδων , δεν ζουν πολυ καιρο . Δεν πειραζει , εχεις τις γατουλες σου , που τοσο τις λατρευω ( οχι τις δικες σου , δεν τις γνωριζω ! ) , θα ξαναπαιρνα κι εγω μια , αλλα ειναι δεσμευση το ζωο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο ειναι το μειονεκτημα των παππουδογιαγιαδων , δεν ζουν πολυ καιρο . Δεν πειραζει , εχεις τις γατουλες σου , που τοσο τις λατρευω ( οχι τις δικες σου , δεν τις γνωριζω ! ) , θα ξαναπαιρνα κι εγω μια , αλλα ειναι δεσμευση το ζωο .
    Ε, δεν είναι το ίδιο γιατί η γάτα δεν μπορεί να σου απαντήσει πέρα από ένα "μιαου"...Έναν γάτο έχω μόνο τώρα πια, τα υπόλοιπα τρία είναι στο γατοπαράδεισο...

Senior Member
    Ε, δεν είναι το ίδιο γιατί η γάτα δεν μπορεί να σου απαντήσει πέρα από ένα "μιαου"...Έναν γάτο έχω μόνο τώρα πια, τα υπόλοιπα τρία είναι στο γατοπαράδεισο...

Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει γατοπαραδεισος . Εκει ειναι ευτυχισμενες οι γατουλες , εχουνε παρεα η μια την αλλη , δεν τσακωνονται , και ξερεις τι αλλο , εκει μιλανε μεταξυ τους , και διηγουνται τις εμπειριες τους απο την εδω παραμονη τους . Εχουν αφθονη τροφη , και δεντρα να σκαρφαλωνουν .
    Το μιαου της γατουλας σου , αμα διακρινεις την χροια , σου μιλαει .
    Αμα ξαφνικα η γατα σου αρχισε να σου μιλαει με ανθρωπινη φωνη , θα χαιροσουν , η θα φοβοσουν ? εγω θα χαιρομουν παντως , και θαχαμε πολλαααααα να πουμε !

Senior Member
    Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει γατοπαραδεισος . Εκει ειναι ευτυχισμενες οι γατουλες , εχουνε παρεα η μια την αλλη , δεν τσακωνονται , και ξερεις τι αλλο , εκει μιλανε μεταξυ τους , και διηγουνται τις εμπειριες τους απο την εδω παραμονη τους . Εχουν αφθονη τροφη , και δεντρα να σκαρφαλωνουν .
    Το μιαου της γατουλας σου , αμα διακρινεις την χροια , σου μιλαει .
    Αμα ξαφνικα η γατα σου αρχισε να σου μιλαει με ανθρωπινη φωνη , θα χαιροσουν , η θα φοβοσουν ? εγω θα χαιρομουν παντως , και θαχαμε πολλαααααα να πουμε !
    Βασικά η χροιά που έχει ο Τζέρυ στη φωνή του είναι γκρινιάρικη :p Είναι και γέρος ο καημένος κι ίσως γι' αυτό να κάνει έτσι, έχει ανάγκη από προσοχή...
    Κι εγώ θα χαιρόμουν και σκέφτομαι όπως εσύ, ότι θα είχαμε πολλά να πούμε...
    Πάντως δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την τελευταία μου γατούλα τη Μίλλυ που πέθανε τον Ιανουάριο...ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία της ανάσα και μου στοιχίζει πολύ η απουσία της... :(
    Πώς τον λένε το γάτο σου;

Senior Member

Πώς τον λένε το γάτο σου;

Τον λεγανε Πιπινο !! ' εφυγε ' το 2008 , 13 ετων , απο μια εγκεφαλικη βλαβη , γυρναγε συνεχεια αριστεροστροφα ( και δεν ετρωγε ) . Δεν πηρα αλλον , γιατι ειναι δεσμευση τα ζωα . Παντως ακομη και τωρα , καμμια φορα τον σκεφτομαι .
    Για να μην φοβασαι , αμα ξαφνικα σου μιλαγε ο γατος , σημαινει οτι τον λατρευεις , και χρειαζεσαι παρεα . Κι εγω τον λατρευα , αλλα ηταν αναμενομενος ο θανατος του , αλλωστε απο τα 12 και μετα παιζουν ' παραταση ' , οποτε δεν πολυστενοχωρηθηκα , αλλα σαν παρεα , μου ελειψε . Εγω παντως του μιλαγα τα βραδια , νομιζω οτι καταλαβαινε . Η συχνη ερωτηση που τουκανα , ειναι πως βλεπει την ζωη , την φιλοσοφια του . Απαντηση δεν πηρα ποτε .

Senior Member
    Τον λεγανε Πιπινο !! ' εφυγε ' το 2008 , 13 ετων , απο μια εγκεφαλικη βλαβη , γυρναγε συνεχεια αριστεροστροφα ( και δεν ετρωγε ) . Δεν πηρα αλλον , γιατι ειναι δεσμευση τα ζωα . Παντως ακομη και τωρα , καμμια φορα τον σκεφτομαι .
    Για να μην φοβασαι , αμα ξαφνικα σου μιλαγε ο γατος , σημαινει οτι τον λατρευεις , και χρειαζεσαι παρεα . Κι εγω τον λατρευα , αλλα ηταν αναμενομενος ο θανατος του , αλλωστε απο τα 12 και μετα παιζουν ' παραταση ' , οποτε δεν πολυστενοχωρηθηκα , αλλα σαν παρεα , μου ελειψε . Εγω παντως του μιλαγα τα βραδια , νομιζω οτι καταλαβαινε . Η συχνη ερωτηση που τουκανα , ειναι πως βλεπει την ζωη , την φιλοσοφια του . Απαντηση δεν πηρα ποτε .
    Ναι, όντως τον αγαπάω πολύ κι όντως χρειάζομαι παρέα...θα ήθελα να είναι περισσότερο χαδιάρης αλλά κι έτσι είναι καλή παρέα...μου αρέσει να τον χαϊδεύω και να παίζουμε μαζί...ο δικός μου είναι 17 χρονών οπότε δυστυχώς θα τον χάσω κι αυτόν λογικά τα επόμενα χρόνια... :(

Senior Member
    Ναι, όντως τον αγαπάω πολύ κι όντως χρειάζομαι παρέα...θα ήθελα να είναι περισσότερο χαδιάρης αλλά κι έτσι είναι καλή παρέα...μου αρέσει να τον χαϊδεύω και να παίζουμε μαζί...ο δικός μου είναι 17 χρονών οπότε δυστυχώς θα τον χάσω κι αυτόν λογικά τα επόμενα χρόνια... :(

Εμ , μεγαλωνει κι αυτος !! εγραψες κατι σημαντικο παντως ' χρειαζομαι παρεα ' . Αμα ηξερες ποσο σημαντικο ειναι στην καταθλιψη , να εχεις καποιον ναγαπας και να σαγαπαει ......................εγω τυχαια το ανακαλυψα , και καταλαβα οτι η ανταλλαγη αγαπης ειναι πανακεια για την καταθλιψη .