Τι θα θελατε ??? - Page 147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 147 of 150 FirstFirst ... 4797137145146147148149 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 2240
    Senior Member
    Οχι βρε , δεν παρεξηγουμαι . Ο βαθμος ο δικος μου , ηταν 400 λιτρα , παντα κρασι , ετησιως . Μετα το κατεβασα στα 120/ ετος , και τωρα καθολου . Ειναι καπου φυσιολογικο , να θες να πιεις κατι , ναπαλυνει τον ψυχικο πονο της κτθλψης , δεν ειναι παραλογο . Το κακο ειναι οτι οδηγουσα δικυκλο , πιωμενος , και κατεληξα 4 φορες hospital , αλλα ,η μονη απωλεια απο ολη αυτην την τρελλα του αλκοολ , ηταν δυο μπροστινα δοντια , δωξα τω Θεω .
    Περαστικα για σημερα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Μπορείς να τα πάρεις νηστική αρκεί όμως νωρίτερα να έχεις πάρει losec κανά μισάωρο νωρίτερα.... τι παίρνεις για τους πόνους;
    Α, αυτό δεν το ήξερα και κάθομαι και κοιλοπονάω τόσες ώρες γιατί δεν μπορώ να φάω με το που ξυπνάω αν δεν πιω πρώτα καφέ...Feldene πήρα αυτή τη φορά γιατί πιάνει και κοιλιά και μέση αλλά δεν ξέρω αν το ξέρεις γιατί δεν είναι τόσο γνωστό όσο το panadol π.χ.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι βρε , δεν παρεξηγουμαι . Ο βαθμος ο δικος μου , ηταν 400 λιτρα , παντα κρασι , ετησιως . Μετα το κατεβασα στα 120/ ετος , και τωρα καθολου . Ειναι καπου φυσιολογικο , να θες να πιεις κατι , ναπαλυνει τον ψυχικο πονο της κτθλψης , δεν ειναι παραλογο . Το κακο ειναι οτι οδηγουσα δικυκλο , πιωμενος , και κατεληξα 4 φορες hospital , αλλα ,η μονη απωλεια απο ολη αυτην την τρελλα του αλκοολ , ηταν δυο μπροστινα δοντια , δωξα τω Θεω .
    Περαστικα για σημερα .
    Τυχερός ήσουν όντως κι ευτυχώς που δεν έπαθε και κακό και κανείς άλλος γιατί θα το είχες τύψεις (εγώ τουλάχιστον θα το είχα ακόμα και ζώο να χτυπούσα)...εγώ δεν οδηγώ οπότε οκ...
    Όσο για τη δικιά μου εμπειρία δεν έπινα τόσο πολύ αλλά θυμάμαι μια φορά που ήθελα οπωσδήποτε αλκοόλ και δεν είχα κι έτρεμαν τα χέρια μου κι έτρεμαν ακόμα κι όταν βρήκα ένα μπουκαλάκι bacardi breezer λεμόνι (πριν το πιω) κι από το τρέμουλο μου χύθηκε λίγο κάτω, είναι και το τρέμουλο σημάδι αλκοολισμού ακόμα και σε μικρό βαθμό;

Ευχαριστώ για τα περαστικά! :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α, αυτό δεν το ήξερα και κάθομαι και κοιλοπονάω τόσες ώρες γιατί δεν μπορώ να φάω με το που ξυπνάω αν δεν πιω πρώτα καφέ...Feldene πήρα αυτή τη φορά γιατί πιάνει και κοιλιά και μέση αλλά δεν ξέρω αν το ξέρεις γιατί δεν είναι τόσο γνωστό όσο το panadol π.χ.
    ΜΣΑΦ είναι πιροξικάμη το ξέρω... θα δίνεις 45 λεπτά στο losec και μετά πάρε feldene...

Senior Member
    ΜΣΑΦ είναι πιροξικάμη το ξέρω... θα δίνεις 45 λεπτά στο losec και μετά πάρε feldene...
    Σ' ευχαριστώ πολύ, θα το έχω στα υπόψιν χρήσιμη γνώση! Τί είναι το ΜΣΑΦ;

Banned
    Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα

Senior Member
    Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα
    Ευχαριστώ! Όσο ζω μαθαίνω :p Αν τυχόν ξέρεις στεροειδή δεν είναι και τα αναβολικά; Απλή απορία, δεν σκέφτομαι να πάρω lol!

Banned
    Τα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή εννοείς (ΑΑΣ) κοινώς ντόπες; Και να θες δεν σου πουλάνε... αν σου πουλήσει φαρμακοποιός και τον πιάσουνε θα πάει φυλακή. Υπάρχει νόμος... Και εσύ πας φυλακή για χρήση

Senior Member
    Τα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή εννοείς (ΑΑΣ) κοινώς ντόπες; Και να θες δεν σου πουλάνε... αν σου πουλήσει φαρμακοποιός και τον πιάσουνε θα πάει φυλακή. Υπάρχει νόμος... Και εσύ πας φυλακή για χρήση
    Αυτά δεν είναι που χρησιμοποιούν μερικοί που γυμνάζονται υπερβολικά και φουσκώνουν σαν το κέικ της μαμάς μου; :p Αυτά εννοώ...αν είναι τα ίδια τότε αυτοί που τα βρίσκουνε; Γιατί πας φυλακή; Θεωρούνται κι αυτά ναρκωτικά;

Banned
    Αυτά δεν είναι που χρησιμοποιούν μερικοί που γυμνάζονται υπερβολικά και φουσκώνουν σαν το κέικ της μαμάς μου; :p Αυτά εννοώ...αν είναι τα ίδια τότε αυτοί που τα βρίσκουνε; Γιατί πας φυλακή; Θεωρούνται κι αυτά ναρκωτικά;
    Διότι στην Ελλάδα έχει ψηφιστεί νόμος από το 2007 ή 2008 για τη φαρμακοδιέγερση ο οποίος δεν παρέχει το δικαίωμα ούτε στον έμπορο ούτε στον χρήστη για εξαγορά της ποινής ούτε αναστολής και παρόλο που υπάρχει κάποιο άρθρο στο ΠΚ το οποίο καθορίζει το ποιος και πότε πάει φυλακή δεν θυμάμαι το άρθρο του ΠΚ ποιο είναι δεν είμαι νομικός, ο συγκεκριμένος νόμος σε στέλνει σούμπιτο.
    Αυτό έγινε τότε με τους Ολυμπιακούς και το σκάνδαλο. Τα παλαιότερα χρόνια δεκαετία '80 υπήρχαν ουσίες που έχουν καταργηθεί πλέον και δεν κυκλοφορούν στην αγορά, που σου εξασφάλιζαν μια ακούσια νοσηλεία σε ψυχιατρείο, αν δεν σου εξασφάλιζαν τον θάνατο. Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση στις δοσολογίες που έκαναν οι μάτσο, να μην πάθουν παράνοια. Και αναγκαστικά οι γονείς στρεφόντουσαν στον εισαγγελέα για να προστατέψουν και τη ζωή τους και το παιδί τους.

Τώρα αυτά που βρίσκουν τα βρίσκουν από το εξωτερικό ή στρέφονται σε γιατρούς που με το ανάλογο τίμημα τους τα συνταγογραφούν και κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ περίπου η δόση ενώ κάποια άλλα που έρχονται από το εξωτερικό για να καλύψουν μια πλήρη θεραπεία χρειάζονται κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Senior Member

Όσο για τη δικιά μου εμπειρία δεν έπινα τόσο πολύ αλλά θυμάμαι μια φορά που ήθελα οπωσδήποτε αλκοόλ και δεν είχα κι έτρεμαν τα χέρια μου κι έτρεμαν ακόμα κι όταν βρήκα ένα μπουκαλάκι bacardi breezer λεμόνι (πριν το πιω) κι από το τρέμουλο μου χύθηκε λίγο κάτω, είναι και το τρέμουλο σημάδι αλκοολισμού ακόμα και σε μικρό βαθμό;

Ευχαριστώ για τα περαστικά! :)
    Οχι , το τρεμουλο δεν εχει σχεση με τον αλκοολισμο , ισως σε προχωρημενο σταδιο , δεν το ξερω . Μαλλον οφειλεται στην λαχταρα σου να κοπασεις τον ψυχικο πονο .

Senior Member

Και ομως , ντεπ , κυκλοφορουν δε πολλα φαρμακεια πλεον , εγω ξερω 2 , και τα παιδια ταγοραζουν ( εχω τυχει μπροστα σε φιλο φαρμακοποιο , να κανει ενεση σε παιδι , 25 ετων , ) , διοτι θελουν την ευκολη λυση , αντι σου λεει να παλευω 10 χρονια , σε 2 χρονια ειμαι ΟΚ , εχουν πληρα αγνοια του κινδυνου , εχουν εξελιχτει σε μαστιγα .

Banned
    Και ομως , ντεπ , κυκλοφορουν δε πολλα φαρμακεια πλεον , εγω ξερω 2 , και τα παιδια ταγοραζουν ( εχω τυχει μπροστα σε φιλο φαρμακοποιο , να κανει ενεση σε παιδι , 25 ετων , ) , διοτι θελουν την ευκολη λυση , αντι σου λεει να παλευω 10 χρονια , σε 2 χρονια ειμαι ΟΚ , εχουν πληρα αγνοια του κινδυνου , εχουν εξελιχτει σε μαστιγα .
    Κάποιος πρέπει να του δίνει συνταγές διαφορετικά ρώτησε τον, πως θα το δικαιολογήσει αν του έρθει έλεγχος; θα ήθελα να το μάθω αυτό...

Banned
    Οχι , το τρεμουλο δεν εχει σχεση με τον αλκοολισμο , ισως σε προχωρημενο σταδιο , δεν το ξερω . Μαλλον οφειλεται στην λαχταρα σου να κοπασεις τον ψυχικο πονο .
    Ο αλκοολισμός επιφέρει τρέμουλο μετά από λίγες ώρες κιόλας μέχρι τη πλήρη απεξάρτηση του οργανισμού από την αιθυλική (εύχομαι να είναι αιθυλική) αλκοόλη, (στα μαγαζιά παίζει και λίγο ως πολύ μεθυλική λόγω κόστους).

Senior Member
    Κάποιος πρέπει να του δίνει συνταγές διαφορετικά ρώτησε τον, πως θα το δικαιολογήσει αν του έρθει έλεγχος; θα ήθελα να το μάθω αυτό...

Δεν του δινει κανεις συνταγες . Τα φερνει απο τριτες χωρες , μου τοχει πει , μαλιστα παραδεχεται οτι ειναι αγνωστου ποιοτητας . Ταχει κρυμμενα στο πισω μερος .