Τι θα θελατε ??? - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 150 FirstFirst ... 1220212223243272122 ... LastLast
Results 316 to 330 of 2240
    Senior Member
    Ε περαστικά σε όποιον το λες, κακό είναι?
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    καλημέρα Joann,
    αυτήν λοιπόν την περίοδο, που είναι σ' έξαρση οι ιώσεις και οι αλλεργίες, καλό είναι να ενισχύεται η άμυνα του
    οργανισμού με κάποιες βιταμινούλες π.χ. βιταμίνη C 1000mg και βέβαια πολλά φρούτα και λαχανικά, που ευτυχώς
    αυτήν την περίοδο είναι σε μεγάλη ποικιλία!
    μαρκέλα κούκλα μου, φαίνεται να το κατέχεις το θέμα με τις βιταμίνες. Πρότεινε καμιά για την ανοιξιάτικη υπνηλία και βαριεστημάρα όποτε μπορείς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    μαρκέλα κούκλα μου, φαίνεται να το κατέχεις το θέμα με τις βιταμίνες. Πρότεινε καμιά για την ανοιξιάτικη υπνηλία και βαριεστημάρα όποτε μπορεις!
    ..θα πρότεινα για εξοικείωση με το θέμα μια πολυβιταμινούλα. Υπάρχει πληθώρα στην αγορά, μόνο που προτιμάμε φυσικής προέλευσης! Κι από βοτανικό αν θέλεις το θυμάρι, προσφέρει σούπερ ενέργεια, γι' αυτό κι από τα μέλια προτιμάμε το θυμαρίσιο!

στις ιωσεις και στις αλλεργίες συμβάλλει το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο με τη σειρά του προκαλείται, τουλάχιστον εν μέρει, από το στρές και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση. αυτό προς όλους μας............
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    στις ιωσεις και στις αλλεργίες συμβάλλει το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο με τη σειρά του προκαλείται, τουλάχιστον εν μέρει, από το στρές και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση. αυτό προς όλους μας............
    Ναι Γιάννη μου έχεις απόλυτο δίκιο! Οι περισσότερες ασθένειες εξ άλλου είναι ψυχοσωματικές

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    so true... Εγώ πάντως, κάποτε που ήπια μια αναβράζουσα πολυβιταμίνη (γεύση ανανάς θυμάμαι, αν και δεν έχει σημασία... ή μήπως έχει...? δεν είμαι και σίγουρη... θα σας γελάσω...) έγινα πύραυλος. Δεν μπορούσα να κάτσω ήσυχα με τίποτα. Κάτι σαν τον Superman, ένα πράμα! Από τότε, ακούω πολυβιταμίνες και γίνομαι "Κεντέρης" (που λέει ο λόγος, πάντα!).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    so true... Εγώ πάντως, κάποτε που ήπια μια αναβράζουσα πολυβιταμίνη (γεύση ανανάς θυμάμαι, αν και δεν έχει σημασία... ή μήπως έχει...? δεν είμαι και σίγουρη... θα σας γελάσω...) έγινα πύραυλος. Δεν μπορούσα να κάτσω ήσυχα με τίποτα. Κάτι σαν τον Superman, ένα πράμα! Από τότε, ακούω πολυβιταμίνες και γίνομαι "Κεντέρης" (που λέει ο λόγος, πάντα!).
    ..ξέρεις υπάρχουν απόψεις, που θέλουν όλ' αυτά τα σκευάσματα σαν placebo, όμως προσωπικά κάνοντας
    χρήση φυτικών βιταμινών, γιατί υπάρχουν και οι γενόσημες, έχω δει μεγάλη διαφορά κι αφού το επιβεβαιώνεις
    κι εσύ Γκούφυ, μου κατέρριψες και κάθε αμφιβολία.

Senior Member
    Αυτό που ήπια εγώ, σίγουρα ΔΕΝ ήταν placebo. Αλλά δεν δρουν πιστεύω όλα τα σκευάσματα με τον ίδιο τρόπο σε όλους. Αυτή η υπερκινητικότητα πάντως που μου προκάλεσε (σ' εμένα, τουλάχιστον) καθόλου δεν μου άρεσε!

Senior Member
    Τι βιταμινες να παιρνει ο θεος αραγε?.. κανει για διαφημιση...

Senior Member
    Τις ίδιες που έστειλε και σ' εσένα και σ' έκανε όμορφο και έξυπνο! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Τις ίδιες που έστειλε και σ' εσένα και σ' έκανε όμορφο και έξυπνο! :D
    αυτο πραγματι ηθελα να το ακουσω χαχαχαχαχα

Senior Member
    θα ηθελα να ημουν ποκεμον :Ρ
    θα ηθελα να δω τους φιλους μου!! <3
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    θα ηθελα να ημουν ποκεμον :Ρ
    τσαρμαντερ ή πικατσου ?

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Να πιάσω το jackpot στο Jocker για να καλύψω τις άμεσες ανάγκες μου! χαχαχα!!!

Senior Member
    Να πάνε στο διάολο όλοι οι καθυστερημένοι από τους οποίους έχει πήξει ο ντουνιάς και εν όψει της άνοιξης αρχίσανε να ξεμυτίζουνε. Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι ηλίθιοι αυξάνονται και πληθύνονται με την πάροδο του χρόνου. Στο παρελθόν, χάρη στους μηχανισμούς της φυσικής επιλογής επιβίωναν οι εξυπνότεροι, οι δυνατότεροι, οι υγιέστεροι κλπ, οπότε κάθε γενειά ήταν καλύτερη από την προηγούμενή της. Τώρα, δεδομένου ότι με τις μεθόδους της Ιατρικής καταφέρνουν να επιβιώνουν όλοι ανεξαιρέτως, αναχαιτίζεται ουσιαστικά η φυσική επιλογή και τελικά το ανθρώπινο γένος καταλήγει να ακολουθεί την αντίστροφη πορεία, καθότι οι ηλίθιοι συνηθίζουν να κάνουν περισσότερα παιδιά από τους έξυπνους. Δείτε την ταινία Idiocracy και θα με καταλάβετε.