Τι θα θελατε ??? - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 150 FirstFirst ... 1321222324253373123 ... LastLast
Results 331 to 345 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Να πάνε στο διάολο όλοι οι καθυστερημένοι από τους οποίους έχει πήξει ο ντουνιάς και εν όψει της άνοιξης αρχίσανε να ξεμυτίζουνε..
    ναι και με το που έριξες το διαβολόστελμα, το πρόβλημα λύθηκε; Άρα λοιπόν, η ιατρική γι' άλλη μια φορά, εκτός από τα γνωστά συμφέροντα, που εξυπηρετεί.., εξυπηρετεί και τα συμφέροντα αυτών, που μπορούν και κατευθύνουν συνειδήσεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ναι και με το που έριξες το διαβολόστελμα, το πρόβλημα λύθηκε; Άρα λοιπόν, η ιατρική γι' άλλη μια φορά, εκτός από τα γνωστά συμφέροντα, που εξυπηρετεί.., εξυπηρετεί και τα συμφέροντα αυτών, που μπορούν και κατευθύνουν συνειδήσεις!
    'Aρα θα σταματήσουμε να πηγαίνουμε σε γιατρούς για να μη στηρίζουμε άθελά μας το φαύλο κύκλο? :-P Ξέρω άτομα που το κάνουν.... :-p ....

Εγώ θα ήθελα να μένω στο Παγκράτι, για να μου αφιερώσουνε και τραγούδι του Ανδρεάτου! Αμέ!
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Μια αγκαλια και συγουρα όλα θα ήταν καλύτερα.....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Μπορεί να ήταν και χειρότερα!
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Junior Member
    θέλω να πετάξω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Μπορεί να ήταν και χειρότερα!
    Καλα μαντης εισαι ? ειλικρινά σου λέω μέσα επεσες ... χωρίς πλάκα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by sables90 View Post
    θέλω να πετάξω!!!
    Για που αν επιτρέπεται ....

Senior Member
    Εγώ για Παγκράτι... Μην τα ξαναλέμε....!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δεν περιμένω να λυθεί το πρόβλημα, απλώς εξέφρασα την αγανάκτησή μου. Για ορισμένους κακούς, αργυρώνητους εκπροσώπους της επιστήμης αυτής, που συντάσσονται με τα καπιταλιστικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, ας μην καταδικάζουμε και ρίχνουμε στον Καιάδα ολόκληρη την Ιατρική, η οποία έχει σώσει πολυάριθμες ζωές από γενέσεώς της. Και αυτό που λες είναι άσχετο, γιατί εγώ αναφέρθηκα στο αντίτιμο της καταπολέμησης του θανάτου με την πάταξη των ασθενειών, δηλαδή να τίθεται τροχοπέδη στη φυσική επιλογή.
    Last edited by sheldon; 21-03-2012 at 23:45.

Senior Member
    οκ σταματήστε να είστε αγανακτισμένοι! Θέλω να είμαστε όλοι χαρούμενοι! Με έχει πιάσει η χαζοχαρουμενιά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δεν περιμένω να λυθεί το πρόβλημα, απλώς εξέφρασα την αγανάκτησή μου. Για ορισμένους κακούς, αργυρώνητους εκπροσώπους της επιστήμης αυτής, που συντάσσονται με τα καπιταλιστικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, ας μην καταδικάζουμε και ρίχνουμε στον Καιάδα ολόκληρη την Ιατρική, η οποία έχει σώσει πολυάριθμες ζωές από γενέσεώς της. Και αυτό που λες είναι άσχετο, γιατί εγώ αναφέρθηκα στο αντίτιμο της καταπολέμησης του θανάτου με την πάταξη των ασθενειών, δηλαδή να τίθεται τροχοπέδη στη φυσική επιλογή.
    sheldon, ξέρεις εγώ θάλεγα να πάνε στο διάολο οι ηλίθιοι, που μας κυβερνάνε, γιατί αυτοί όχι απλά μου την δίνουν, αλλά είναι κι επικίνδυνοι.
    Στους άλλους που εσύ αναφέρεσαι, για μένα είναι δευτερεύουσας σημασίας ηλίθιοι και στο κάτω-κάτω, αυτοί οι ηλίθιοι είναι και καθρέφτης τους..
    Και σαφώς δεν μιλάμε π.χ. για τους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα", η την έρευνα χωρίς πειραματόζωα, ή τα φάρμακα κι όχι τα γενόσημα φάρμακα κ.λπ., αλλά μην μου πεις κιόλας, ότι με το να μας προσφέρουν μια αβίωτη ζωή σήμερα, όπου
    «Μας σκοτώνουν από δέκα χρονών και μας θάβουν στα ογδόντα»,
    έχει τόση σημασία το ότι έχει ανέβει το προσδόκιμο;!
    Και ξέρεις τι εννοώ πολύ καλά, όταν γίνεται συνεχώς αναφορά στην αυτοκτονία π.χ. από 16χρονα!
    Αλλά και τώρα θα δεις με τα 200ευρώ επίδομα-μισθό, που θα πάει το προσδόκιμο!

Senior Member
    θα ήθελα μετά από 4-5 μισόλιτρες μπύρες, μισό πακέτο τσιγάρα και 2-3 μπολ ξηροκάρπια να ξυπνάω την άλλη μέρα χωρίς να σέρνομαι και χωρίς να έχω πάρει γραμμάριο.

Senior Member
    Εγω θα ηθελα σημερα την Γκουφυ δωρο με κορδελιτσα δωρου στον λαιμο, αυτα, αντε γεια ΛΟΛ

Senior Member
    ε, καλα... δένω την κορδέλα μου κι έρχομαι! αυτά! άντε γεια σας εσάς. πάω εγώ τώρα να βρω την τύχη μου! λολ! χαχαχα! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    ε, καλα... δένω την κορδέλα μου κι έρχομαι! αυτά! άντε γεια σας εσάς. πάω εγώ τώρα να βρω την τύχη μου! λολ! χαχαχα! :D
    μα καλά τί γίνεται; Διακρίνω μια έντονη τάση φυγής με συνθήματα! Συμβαίνει κάτι; Εξηγήστε μου να καταλάβω!